Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ!
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα μπλέκουν την ουσία με το εφέ!!
Το τραγικό είναι όταν η μ@@@κία τους παίρνει τις ζωές ανθρώπων!Για ανούσια πράγματα!!Για να δείξει ότι πέρασε το NOS Banzai του έτερου μ@@@κα στο φανάρι!!!
Αυτό που δεν καταλαβαίνων είναι γιατι δεν πάνε να χαλάσουν τα μισά από τα χρήματα που χαλάνε για νίτρα κλπ,για να φτιάξουν ένα αγωνιστικό να καταλάβουν τι εστί φυστίκι και να αποδείξουν και σε όλους πόσο οδηγάρες είναι!!!!
Σου αρκεί η υπογραφή μου; ούτε το Cherokee στρίβει ούτε φυσικά το Xfire (να θυμίσω ότι πρόκειται για SLK προηγούμενης γενιάς )
Πως φαινεται πως εισαι παντελως ασχετος με το αυτοκινητο.... Παραθετω επισημες μετρησεις:
Performance: Chrysler Crossfire (2004)
0-60 mph: 6.4 sec
0-100 mph: 16.1 sec
Quarter Mile: 14.7 sec @ 96 mph
Skidpad: .89g
Top Speed: 148 mph
Braking, 60-0 mph: 113 ft
Slalom Speed: 67.5 mph
Performance: Ferrari 360 Modena (2000)
0-60 mph: 4.2 sec
0-100 mph: 10.2 sec
Quarter Mile: 12.8 sec @ 112.5 mph
Skidpad: .96g
Top Speed: 189 mph
Braking, 60-0 mph: 110 ft
Slalom Speed: 67.4 mph
Ναι ρε γαμωτο, δε κραταει το crossfire...μαπα τρελη!
Dude μήπως θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι
25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!