-
Να υβρίζεις τους άλλους που έχουν αισθητικό κριτήριο ξέρεις, αγγλικά δεν ξέρεις όμως... τι να πει κανείς.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευχαριστώ kostis20!Νόμιζα ότι ήταν από ελληνικό EVO, όμως και δεν ξέρω αγγλικά, πέρα από τα βασικά. Θα βάλω τον adis4gr να μου το μεταφράσει πρόχειρα για να δω τι λέει.
Τιποτα!!!
Βασικα λεει αυτα που εγραψα παραπανω!
Χαρηκα πολυ παντως που αναβιωνει μια μηχανολογικη λυση γιατι εχουμε πηξει στα ηλεκτρονικα τον τελευταιο καιρο...
adis εχεις δικιο σιγουρα,αλλα απο μικρο παιδι,περιμενα το διαφορετικο απο τους γαλλους,ιδιαιτερα απο citroen και ρενω.Τους εχω στο μυαλο μου για περισσοτερο τολμηρους και ριζοσπαστικους.
Πως λετε να συμπεριφερεται στους ελληνικους δρομους??Λετε να επηρρεαστει αρνητικα απο την αυξημενη ολισθηροτητα ή να ενισχυσει το πλεονεκτημα της?? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
adis εχεις δικιο σιγουρα,αλλα απο μικρο παιδι,περιμενα το διαφορετικο απο τους γαλλους,ιδιαιτερα απο citroen και ρενω.Τους εχω στο μυαλο μου για περισσοτερο τολμηρους και ριζοσπαστικους.
σε τι;
δεν είναι/ήταν ριζοσπαστικά σε σχεδίαση τα Megane/C4 ;
δεν είναι ριζοσπαστικό το C6 ;
δεν είναι ριζοσπαστική ακόμα κ σήμερα η υδροενεργητική ανάρτηση των C5/C6 ; -
Spike
?????
Μα αυτο λεω και εγω... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
σε τι;δεν είναι/ήταν ριζοσπαστικά σε σχεδίαση τα Megane/C4 ;
δεν είναι ριζοσπαστικό το C6 ;
δεν είναι ριζοσπαστική ακόμα κ σήμερα η υδροενεργητική ανάρτηση των C5/C6 ;Συμφωνώ, αλλά καλό θα ήταν να μην περιορίζονταν στη σχεδίαση οι καινοτομίες, μιλώντας για τα μικρομεσαία μοντέλα, όπως και για τα μικρά τους.Δεν ξέρω βέβαια και αν 'σηκώνει' η εποχή να πειραματιστούν πολύ σε τόσο σημαντικές κατηγορίες.
Τα μεσαία και μεγάλα όντως έχουν αρκετή γαλλική 'λόξα', αλλά δυστυχώς/ευτυχώς είναι μια άλλη, πικραμένη ιστορία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά καλό θα ήταν να μην περιορίζονταν στη σχεδίαση οι καινοτομίες, μιλώντας για τα μικρομεσαία μοντέλα, όπως και για τα μικρά τους.Δεν ξέρω βέβαια και αν 'σηκώνει' η εποχή να πειραματιστούν πολύ σε τόσο σημαντικές κατηγορίες.Τα μεσαία και μεγάλα όντως έχουν αρκετή γαλλική 'λόξα', αλλά δυστυχώς/ευτυχώς είναι μια άλλη, πικραμένη ιστορία.
Ας έβαζαν στην C4 υδροενεργητική ανάρτηση σαν extra σε κορυφαίες εκδόσεις. Σύμφωνα με την C5 το κόστος δεν θα ανέβαινε τραγικά.
@νδρέας
-
Σημερα ειδα τη νεα Laguna ,πρωτη φορα στο δρομο μπροστα μου.Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ομορφοτερη απο οτι δειχνει στις φωτογραφίες.Ειδικα απο μπροστα.
-
Σημερα ειδα τη νεα Laguna ,πρωτη φορα στο δρομο μπροστα μου.Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ομορφοτερη απο οτι δειχνει στις φωτογραφίες.Ειδικα απο μπροστα.ΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θέλω και εγώωωωωω
@νδρέας
-
-
Ίσα που με πρόλαβες, έφευγα για την αντιπροσωπεία... Δεν κάνω πλάκα...
Κουκλάρα...
@νδρέας
-
Κι εμένα μου αρέσει πολύ και θέλω να τη δω από κοντά
(είμαστε μειοψηφία μάλλον...) -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Κι εμένα μου αρέσει πολύ και θέλω να τη δω από κοντά
(είμαστε μειοψηφία μάλλον...)Πότε ήμασταν η πλειοψηφία;
Με το Megane είχα πάθει πλάκα... και δεν άρεσε σε κανέναν άλλον, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι που χτύπησε την πρωτιά στις πανευρωπαϊκές πωλήσεις και ηρέμησα. Εν τω μεταξύ το μπροστά μέρος δεν ήταν έτσι κανονικά αλλά έτσι:
o Ghosn όμως απαίτησε επανασχεδιασμό τελευταία στιγμή. Γιαυτό και οι photoshopάδες μέχρι τελευταίο μήνα είχαν πέσει τόσο έξω.
@νδρέας
-
Σημερα ειδα τη νεα Laguna ,πρωτη φορα στο δρομο μπροστα μου.Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ομορφοτερη απο οτι δειχνει στις φωτογραφίες.Ειδικα απο μπροστα.Το ακουσα κ εγω απο φιλο που την ειδε στο Σαλονι τις φρανκφουρτης κ μου ειπε οτι στις φωτογραφιες αδικειται δινοντας σου την αισθηση οτι προκειτε για σχεδιαστικο ατοπιμα.
Αντιθετα ομως Τα μεγαλα φωτιστικα σωματα κ το μαγουλο του προφιλακτηρα που υψωνεται ''μεσα'' στο φαναρι δεν αφηνουν περιθωρια να την χαρακτιρησεις ασχημη!
-
Όντως πολύ όμορφη..
απο τιμες..? -
Τιμές δεν έχουμε, αλλά έχω αυτό το ενδιαφέρον βιντέακι σχετικά με την τετραδιεύθυνση.
-
-
-
Από πωλήσεις το καινούριο 5θυρο στην Ευρώπη πως πάει?
Πρώτη φορά στην ιστορία τους καταπιάνονται με 4θυρο ...
http://www.worldcarfans.com/9080205.006/more-renault-laguna-sedan-spy-pics -
design disaster
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
design disasterΕλα ντε...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αισθητικά τα βρίσκουν ιδεατά και τα προχωράνε στην παραγωγή...
Renault Laguna III