-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στο δικο μου εχει το χρωμα της σκουριας παντωςhttp://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... r/pic4.jpg
http://www.101projects.com/BMW/Projects ... C02173.JPG -
κακη καυση
-
Κάτσε να έβλεπες τον δικό μου Λ , ούτε η Χαλυβουργική στην Ελευσίνα τέτοια καυσαέρια...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
παρέα με το Nissan Platino
Θα βάλω τα κλάματα!!!!!
Δημητρη και με το tiida μπορεις να βαλεις τα κλαματα.
-
Σήμερα το τέλος του ευρωπαικού Micra!!!
http://carscoop.blogspot.com/2010/07/nissan-micra-production-comes-to-end-in.htmlΜέρος της καθημερινότητας μου οι 2 γενιές και ελπίζω για αρκετά χρόνια ακόμα παρέα μου!!!
Ενα 'σφίξιμο' το έννιωσα!!! -
φίλε μου , το έχει η μητέρα μου..
Τρελαίνομαι , όταν καμμιά φορά το δανείζομαι για λίγο..
Μέσα στην πόλη , είναι καταπληκτικό , γκάζι , μανιτζέβελο , από αξιοπιστία κλασσικό Νισσάν... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα το τέλος του ευρωπαικού Micra!!!
http://carscoop.blogspot.com/2010/07/nissan-micra-production-comes-to-end-in.htmlΜέρος της καθημερινότητας μου οι 2 γενιές και ελπίζω για αρκετά χρόνια ακόμα παρέα μου!!!
Ενα 'σφίξιμο' το έννιωσα!!!Είναι όντως 'κάπως' όταν μαθαίνεις πως το όχημα με το οποίο έζησες για ένα χρονικό διάστημα ,σταματά να παράγεται....
Άσχετο-σχετικό...με ένα σαν αυτό της φωτογραφίας (1ο από αριστερά) είχα ένα ξεγυρισμένο τουμπάρισμα το 1998 -
Περισσότερο στεναχωριέμαι για το επόμενο μοντέλο!
-
Άρε nissan...συνεχίζω να έχω το sunny n14(σε 5θυρο όμως) και δε ξέρω αν θα βρώ καλύτερο...
-
αχχ , από τα καλύτερα Νισσάν ever...
To είχαμε και εμείς στην οικογένεια..
Πάντως αν έχεις ζήσει χρόνια πλάι σε ένα Νισσάν και σου έχει βγει και σκυλί (συνήθως έτσι βγαίνει..) , τότε δύσκολα κάνεις το βήμα να αλλάξεις εταιρεία.
Θα μου πεις ότι αυτό συμβαίνει με όλες τις μάρκες , όμως η Νισσάν αν ξεχώριζε από τις άλλες μάρκες σε βάθος χρόνου ήταν και είναι η αξιοπιστία... Τα κάνει όλα σε μέτριο βαθμό (ίσως ) , όμως δεν σε αφήνει ποτέ... -
Προσωπικά το Ν14 το 'θεωρώ' έμμεσο υπευθυνο που πέταξε χιλιάδες εργαζόμενους στον Βόλο στην ανεργεία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά το Ν14 το 'θεωρώ' έμμεσο υπευθυνο που πέταξε χιλιάδες εργαζόμενους στον Βόλο στην ανεργεία.γιατι??
-
Ρε παιδια αυτο το Juke τι σαχλαμαρα ειναι? Δε βλεπουν τι σχεδιαζουν αυτοι οι Ιαπωνες? Στη Nissan ειδικα απο τα ΞΕΝΕΡΩΤΑ σχεδιαστικα αμαξια (πλην micra) πανε στο αλλο ακρο και προσπαθωντας να εντυπωσιασουν βγαζουν οτι βλακεια τους ερθει στο μυαλο. Απαραδεκτο σχεδιο!!!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Προσωπικά το Ν14 το 'θεωρώ' έμμεσο υπευθυνο που πέταξε χιλιάδες εργαζόμενους στον Βόλο στην ανεργεία.
γιατι??
Το συγκεκριμένο είχε μεν καλή κατασκευή (όπως και ότι κατασκευάστηκε στο Βόλο) αλλά τα τεχνικά του προβλήματα έδιωξαν κόσμο που κλόνησαν την θέση της Nissan! Το επόμενο εγγλέζικο Almera έδωσε μια επιπλέον μάχη να επαναφέρει στην συνείδηση του Έλληνα ότι η Nissan παραμένει η αξιόπιστη ιαπωνική εταιρία με το 'value for money' που προωθούσε εκείνη την εποχή στην εικόνα της.
Φυσικά οι κύριοι λόγοι που έκλεισε το εργοστάσιο ίσως να είναι άλλοι και πιο σημαντικοί για την εταιρία αλλά αυτή ήταν η εικόνα που είχα εκείνη την εποχή. -
Από την άρση του προστατευτισμού (παρότι ιαπωνικό, κατασκευασμένο εντός Ε.Ε.) χάλασε η τιμή και ως εκ τούτου η εικόνα, το Ν14 δεν πιστεύω ότι το βλέπει κόσμος και σκέφτεται 'αναξιόπιστο'. Αν μη τι άλλο, ξέρουμε ότι για να ανατραπούν ιδέες δεκαετιών -τεκμηριωμένες ή μη- θέλει δουλειά πολλή...Θελεί Νισσάν χιλιάααααδες, να 'ναι στους αγροοοοοούς, θέλει τα ρουλεμάν να - φτύνουν το γράσο τουυυυυυυυς...
-
'Αναξιόπιστο' δεν το έλεγε ο κόσμος και μάλιστα είχε πολύ καλή μεταπώληση. Τα 'θέματα' όμως με τα καπάκια και τα ψυγεία είχαν φτάσει μέχρι την Ιαπωνία.
Και η δική μου θέση βέβαια κλονίστηκε μόνο ως προς το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι προς την εταιρια αφού αργότερα το 96' πήρα το 1ο Micra και το 07' το 2ο!!! -
Εμένα δεν απέκτηκε ποτέ ρήγμα στο καπάκι. Είναι 17 ετών με 225.000 χλμ και παει για άλλα τόσα και βάλε χιλιόμετρα. Το φρεσκοέβαψα κιόλας, και το έχω σα καινούριο, και δε θέλω με τπτ να πάρω άλλο γιατί δε ξέρω τι μπορεί να βγάλει...φτου μη το ματιάξω!
-
αυτο τι σας λεει..? το βρισκω πανεμορφο
οχι δε μπερδευτηκα, στο σωστο τοπικο ειμαι
-
Ποιο είναι? To ΝV2500 παραγωγής?
-
ναι,δεν ειναι πανεμορφο..?
NISSAN FORUM