-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλό, μαυρο, λιτό και λειτουργικό με τις θήκες του, τους χώρους του και με συμπαθητικό εξωτερικό περίβλημα.
Το είδα. Παρόμοια φάση με το Dacia. Και είχε και κάποια στοιχεία όπως του 207 που με ξενερώνουν. Στοιχεία 'δήθεν' και 'κυριλέ' εξοπλισμού που σύντομα βγάζουν προβλήματα.
-
κι εγω αλμερα challenge εχω το 1500.δεν ειναι αμαξι επιδοσεων να ξεκαθαρισουμε,ειναι αμαξι αξιοπιστιας και οικονομιας!απο το δικο μου το μονο παραπονο που εχω ειναι πως δεν εχει τραβερσα εμπρος και αντιστρεπτικη δοκο.πρεπει να τα πληρωσω εξτρα.!
-
Lancer? Impreza?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Lancer? Impreza?Κανένα από τα δύο. Και τα δύο πάσχουν σε αυτά που ζητώ.
Αυτό που ξεχωρίζω είναι το 'παλιό' Impreza TS Turbo με τα 150άλογα (μεταχειρισμένο). Το Ελληνικό Turbo.
Ακούω ότι έχει βγάλει προβλήματα, αλλά μόνο αυτό προσφέρει αυτά που θέλω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Lancer? Impreza?
Κανένα από τα δύο. Και τα δύο πάσχουν σε αυτά που ζητώ.
Αυτό που ξεχωρίζω είναι το 'παλιό' Impreza TS Turbo με τα 150άλογα (μεταχειρισμένο). Το Ελληνικό Turbo.
Ακούω ότι έχει βγάλει προβλήματα, αλλά μόνο αυτό προσφέρει αυτά που θέλω.Νίκο, ΜΗΝ το σκέφτεσαι αυτό το αμάξι, είχε τραγική αξιοπιστία, κοίτα αλλού!
Ελάχιστα έχουν απομείνει βέβαια 'turbo', όσοι άτυχοι το αγόρασαν, πλέον το δουλεύουν... ατμόσφαιρα!
-
μακριά απ αυτή την πατάτα
-
Παιδιά είπα ότι καλύπτει τα 4 πράγματα που θέλω. Δεν είπα ότι θα το πάρω.
Αυτό που λέω είναι ότι σε καινούριο δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω.
Για αυτό αναζητώ σε μεταχειρισμένα κυρίως Ιαπωνικά & Γερμανικά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
*ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ NISSAN ALMERA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 240 ΧΛΜ *
Πως γίνεται αυτό;
Πάει και αυτό! Δεν πρόλαβα να ποστάρω την αγγελία και μάλλον πουλήθηκε...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
*ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ NISSAN ALMERA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 240 ΧΛΜ *
Πως γίνεται αυτό;
Λοιπόν ένα τέτοιο Almera σε 3θυρο πωλείτε κι έχει ανεβάσει μάλιστα ο κάτοχός του εδώ μέσα την αγγελία.
-
Θυμασαι αν ειχε πινακιδες;Αν δεν ειχε βγαλει, με το νεο χρονο δεν θα μπορουσε να βγαλει με τιποτα.Κατι αλλαξαν με τις €κατηγοριες ρυπων
-
viewtopic.php?f=9&t=45394&start=0&hilit=%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9+Nissan+Almera
Ορίστε αυτό που έλεγα.
edit Μάλλον το πούλησε.Γιατί η αγγελία δεν είναι στο car.gr -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
Πως γίνεται αυτό;
Λοιπόν ένα τέτοιο Almera σε 3θυρο πωλείτε κι έχει ανεβάσει μάλιστα ο κάτοχός του εδώ μέσα την αγγελία.
Αυτό που βρήκα στο car.gr ήταν 5θυρο, ακυκλοφόρητο.
Θυμασαι αν ειχε πινακιδες;Αν δεν ειχε βγαλει, με το νεο χρονο δεν θα μπορουσε να βγαλει με τιποτα.Κατι αλλαξαν με τις €κατηγοριες ρυπων
Δεν είχε πινακίδες. Αν πράγματι ήταν ακυκλοφόρητο φυσιολογικά δεν είχε και άδεια κυκλοφορίας.
Έλα, το βρήκα στο εταιρικό site (εξουσιοδοτημένη εμπορία Nissan). Δεν το έχουν σβήσει ακόμα
http://www.lougiakis.gr/usedCar.php?car_id=57 -
Καλησπερα. Χρονια πολλα και καλα. θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πληροφοριες για το NISSAN 100 nx.Ενα μοντελο ερωτα απο τα παιδικα μου χρονια που σκεφτομαι να αγορασω σε 1600 κυβικα.Αντεχει για καθημερινη χρηση χωρις πολλες ταρζανιές;Δεν θελω να το σκισω θελω να το απολαμβανω Η χρηση του θα εινα για μεσα στην πολη και υπολογιζω μαξιμουμ 6-7000χλμ/χρ.Θα ηθελα να μαθω τι προβληματα εβγαζε και επειδη ειναι παλιο αμαξι τι πρεπει να κοιταξω προσεκτικα ωστε να συντηρηθει οπως πρεπει.Ευχαριστω
-
Ο κινητήρας δεν νιώθει και πολλά. Διάβαζα σε χειρόγραφα του cosneo σε ένα μοναστήρι ότι πάθαιναν φλάντζες (λόγω μικρών διόδων ψύξης προφανώς) όπως τα μοτόρια του Sunny του παλιότερου, αλλά εγώ δεν γνωρίζω κάτι για τον GA16DE. Οικονομικός είναι αρκετά.
Σε καθημερινή χρήση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αφού πέρα από την T-bar οροφή, που πρέπει να ελέγξεις εξονυχιστικά με νερό πιεστικό, είναι απλώς ένα Sunny 1.6αρι. Στα πόσα ευρώ θα το βρεις; Μέχρι πέρσι, έβρισκα στα 6.000€ και γελούσε και το κατσίκι το παρδαλό. Αν μένεις Θεσσαλονίκη, να σε καθοδηγήσω και να με πας και βόλτα.
-
Προκειται για αυτο το αυτοκινητο
[url][www.car.gr/classifieds/cars/view/606921//url].Τι λετε αξιζει τον κοπο; Μιλαμε για αμεση αγορα με πιο μικρη τιμη απο την αναγραφομενη. -
Για τα Sunny/100NX 1,6 δεν έχω ακούσει παραπονα.
Γενικά πάντως έχω την εντύπωση ότι τα προβλήματα υπήρχαν στα μοντέλα μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκαν οι εκδόσεις MPi. Για αυτά άκουγα πολύ καλά λόγια περί αξιοπιστίας.
Α! Μια παρτίδα 100ΝΧ είχε προβλήματα με τα ηλεκτρικά του παραθυρα αλλά δεν θυμαμαι πότε. Νομίζω κάπου στα πρώτα κομμάτια όταν ξεκίνησε η παραγωγή του.
-
Τελικα ο κύβος εριφθη.Αφου δεν μπορεσα να βρω τιποτα και το αυτοκινητο ειναι απωθημενο απο την εφηβικη ηλικια αποφασισα να το αγορασω.Δωθηκε προκαταβολή και αφου το αυτοκινητο ελεχγθει ακόμα καλύτερα περασει Κτεο κτλ με το καινουργιο χρόνο θα μου παραδωθεί.
-
Από την στιγμή που πρόκειται για αγορά με συναίσθημα παρά με άλλα δεδομένα, τίποτα άλλο απο το να το χαρείς και να το προσέξεις.
Είναι απο τα λίγα αμάξια που βρίσκω ακόμα και τώρα όμορφα και ξεχωριστά και η Tbar οροφή παραπέμπει σε δικό μου απωθημένο το 300ΖΧ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από την στιγμή που πρόκειται για αγορά με συναίσθημα παρά με άλλα δεδομένα, τίποτα άλλο απο το να το χαρείς και να το προσέξεις.
Είναι απο τα λίγα αμάξια που βρίσκω ακόμα και τώρα όμορφα και ξεχωριστά και η Tbar οροφή παραπέμπει σε δικό μου απωθημένο το 300ΖΧ.Ξεχωριστο ναι,ομορφο ομως
Περι ορεξεως ο λογος -
Πανεμορφο μετα απο 6 μπυρες ) http://dl.glitter-graphics.net/pub/14/14625ngnyolb5zq.gif Λοιπον ξερει κανεις αν το αυτοκινητο αντί για ιμαντα εκκεντροφορου εχει καδενα;
NISSAN FORUM