-
Πολλα υγρα και να καθισεις σε δροσερο μερος.Να αποφυγεις την εκθεση στον ηλιο για μερικες μερες.
Η ηλιαση ειναι υπουλη . -
Μ' αρέσει! 'Macho' εμφάνιση για επαγγελματικό!
-
1η φορά βλέπω φορτηγάκι με ενσωματωμένο bull bar !!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολλα υγρα και να καθισεις σε δροσερο μερος.Να αποφυγεις την εκθεση στον ηλιο για μερικες μερες.
Η ηλιαση ειναι υπουλη .θα το ξανακοιταξω μολις γινω καλα
-
Παιδια καλησπερα.
Σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο ενα Almera Acenta 1.8, 4πορτο, μοντελο 2004.
Θα ηθελα να μου πειτε τις εντυπωσεις σας,οσοι το εχετε οδηγησει σχετικα με την οδικη συμπεριφορα, την αξιοπιστια και** ιδιαιτερα** την καταναλωση.Ως τωρα ειχα ενα Φιεστα 1600 του 2003, το οποιο βγηκε για πεταμα οταν επεσε μια Β class επανω μου.
Αυτο που ζηταω σε ενα αμαξι ειναι να ειναι αξιοπιστο,οικονομικο στην καταναλωση και ασφαλες στην οδηγηση. Αν εχει και καλη ροπη και τραβαει απο χαμηλα, ακομα καλυτερα!
(Ο κινητηρας απο το Φιεστακι με ειχε ικανοποιησει απολυτα.)Ευχαριστω.
-
καπου λεγαμε για ομορφα αυτοκινητα απο την αντιπερα οχθη του ατλαντικου.....
μακαρι να ερχοταν και στην Ευρωπη αυτο το πανεμορφο κουπε
http://www.nissanusa.com/altimacoupe?ne ... hicles:VLPακομα και το tiida δειχνει συμπαθητικο αν εχει αμερικανικες προδιαγραφες... κυκλοφορει ενα στα Χανια που το εχει αμερικανος της βασης και ειναι
λεμε και καμια μ^487ια
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το Maxima. Ξαδερφάκι εξ Αμερικής ... της Laguna, Latitude, SM5 κλπ!
Αν και μια γενιά Maxima υπήρξε στην Ευρώπη (είχε έρθει και εδώ) αυτή η κατηγορία για την Νissan ήταν εκτός ευρωπαικού ενδιαφέροντος και θα συνεχίσει να είναι αφού υπάρχει η Infinity σ' αυτές τις κατηγορίες.
Ελπίζω να δούμε έστω καποιο Infinity με τον 1,8 της Mercedes!Ε ρε και να ήμουν μεγαλοστέλεχος αυτής την γαλλοιαπωνικογερμανικής συνεργασίας 'θαυματα' θα έκανα!!!
-
ειχε ενας γειτονας το maxima που ειχε ερθει Ελλαδα.. το χαζευα πιτσιρικας οπως καθε αυτοκινητο με αμερικανικη αισθητικη... ομορφουτσικο ηταν..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ειχε ενας γειτονας το maxima που ειχε ερθει Ελλαδα.. το χαζευα πιτσιρικας οπως καθε αυτοκινητο με αμερικανικη αισθητικη... ομορφουτσικο ηταν..Και εγώ είχα γείτονα που είχε ένα λευκό μαζί με ένα λευκό 200SX (από τα τελευταία 200άρια τα 2θυρα που ερχόντουσαν εδώ) στην Καλαμαριά πριν αρκετά, ... πολλά χρόνια.
Θυμάμαι να υπήρχαν αρκετά Maxima σε ... Μητροπόλεις διάφορων πόλεων σε μαυρο, μπλε σκούρο και μπεζ. Γρήγορο, άνετο και χαμηλών τόνων αισθητικά αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ειχε ενας γειτονας το maxima που ειχε ερθει Ελλαδα.. το χαζευα πιτσιρικας οπως καθε αυτοκινητο με αμερικανικη αισθητικη... ομορφουτσικο ηταν..
Και εγώ είχα γείτονα που είχε ένα λευκό μαζί με ένα λευκό 200SX (από τα τελευταία 200άρια τα 2θυρα που ερχόντουσαν εδώ) στην Καλαμαριά πριν αρκετά, ... πολλά χρόνια.
Θυμάμαι να υπήρχαν αρκετά Maxima σε ... Μητροπόλεις διάφορων πόλεων σε μαυρο, μπλε σκούρο και μπεζ. Γρήγορο, άνετο και χαμηλών τόνων αισθητικά αυτοκίνητο!ο γειτονας τωρα εχει Χ-trail,ενω το maxima αντικατεστησε μια alfa155 που την οδηγαει ακομα ο γιος του...το καλυτερο σε εκεινο το maxima ηταν οτι κρατησαν τους πλαινους ανακλαστηρες απο το αμερικα, αν και σε πορτοκαλι χρωμα μπρος πισω, οχι πορτοκαλι μπρος, κοκκινο πισω, και χωρις λαμπακια να αναβουν.. το 200SX και αυτο πολυ ομορφο..
πλακα πλακα εχω και αλλο γειτονα πιστο στη μαρκα..
οταν πηγαινα νηπιαγωγειο ειχε ενα λαχανι datsun, μετα πηρε ενα γκρι πανω, μπλε κατω sunny και τωρα, εδω και αρκετα χρονια εχει ενα ασπρο almera 1ης γενιας..αυτος ο γειτονας ειναι στο Γαλατσι, ο αλλος στο εξοχικο μας.. -
το μαξίμα είχε ψιλοπαίξει στην ελλάδα, είχε εναν πολύ ραφινάτο V6 δίλιτρο
under estimated αλλά δυνατό
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
πλακα πλακα εχω και αλλο γειτονα πιστο στη μαρκα...Έτσι φαντάζομαι θα λεει και κάποιος γείτονας για τον πατέρα μου και εμένα!
Εχουμε και λέμε:
Ήρθαν και έφυγαν μετά απο χρόνια:
Datsun 100A 1,0 2πορτο του 72'
Datsun 120Y 1,2 4πορτο του 75'
Νissan Sunny 1,4 4πορτο του 91'Ήρθαν και παραμένουν ή για να μείνουν:
Nissan Micra 1,0 3πορτο του 96'
Nissan Primera 1,6 4πορτο του 99'
Nissan Micra 1,2 5πορτο του 07'
Nissan Qashqai 1,6 ... σε 10 μέρες!!! ( )Όχι 'φανατικοί' Nissanάκιδες, απλώς κάποιες καταστάσεις, φιλίες κλπ οδηγούσαν προς έκθεση της Nissan!
Ενδιαμεσα υπήρξαν και άλλες επιτυχημένες ή όχι επιλογές απο άλλες εταιρίες.ΥΓ. Φυσικά θα ήθελα να έχω να λέω για ... Patrol, Terrano, 300zx, Maxima κλπ και όχι για ... 100Α αλλά δεν πειράζει!!! Πέρασαν τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μας!
Στο πισωκίνητο 120Υ 'έμαθα' να οδηγώ πριν ... 22 χρόνια! -
το καλυτερο ειναι οταν οι συγκηριες/απαιτησεις και το προσφερομενο προιον σε οδηγουν τελικα προς τη μαρκα που τρεφεις μια μικρη η μεγαλη, κρυφη η δηλωμενη συμπαθεια..
περσι που πηραμε το clio, προσπαθουσα να καταλαβω αν ειμαι τελειωμενος ρενακιας η οχι, αλλα το συμπερασμα μου ηταν πως ανεξαρτητα του αν ειμαι η οχι η μαρκα αυτη προσεφερε το τελειο πακετο απο ολες τις αποψεις...τιμη/επιδοσεις/οδικη συμπεριφορα/ασφαλεια/κοστος χρησης τη σωστη στιγμη...
το qashqai που μολις παραγγειλες ειναι πανεμορφο αυτοκινητο μεσα-εξω, κυριως εξω και θα φανταζε ιδανικος αντικαταστατης του scenic1,6 του πατερα μου, αν δεν υπηρχε το θεμα απο ατμοσφαιρικο 1,6 με τετοιο βαρος σε αυτοκινητο με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα....
αληθεια εσενα cosneo σε προβληματισε καθολου ο κινητηρας..? σκεφτοσουν και octavia με tsi..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αληθεια εσενα cosneo σε προβληματισε καθολου ο κινητηρας..? σκεφτοσουν και octavia με tsi..Ναι με προβλημάτισε! (Να πω την αλήθεια αν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφερον από την Skoda να μου πουλήσει το Scout και έβρισκα λύση στο πάρκινγκ μου που με άλλα 2 ... δεν χωρούσε ολόκληρο και έξω δεν το ήθελα να το αφήνω ... ίσως το Scout να είχε περισσότερες προοπτικές αγοράς.)
Ουσιαστικοί λόγοι πάντως ως προς την επιλογή του QQ πέρα απο την εμφάνιση ήταν ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον του πωλητή ως προς την προσφορά του, δεν θα χρειαζόταν να μπω σε νέα αναζήτηση aftersales (αγνωστο για εμένα το aftersales της Skoda και απο της VW απογοητευμένος) σε αντίθεση με της Nissan που το ξέρω καλά, έως τώρα από ατμοσφαιρικά δικά μου δεν είχα προβλήματα και ήταν ικανοποιητικά στις ανάγκες μου. O 1,4 του Megane (που είχα), ο 1,8 του 406 (που επίσης ειχα) και ο 1,6 του Primera (του πατέρα μου) ήταν διαμάντια σε καταναλωση και επιδόσεις για τα δικά μου μέτρα και σταθμά (ιδίως ο 1,4)!
Πίσω δε στο κεφάλι μου πάντως υπήρχε και το συναίσθημα λίγο που μια Nissan σχεδόν ποτέ δεν με απογοήτευσε, το QQ μου άρεσε απο ... εκθεσιακό (!) ενώ κάτι στον αέρα υπάρχει απο ... Renault (έστω το πάτωμα, ένα κουμπάκι, κάτι μηχανικό κλπ!). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αληθεια εσενα cosneo σε προβληματισε καθολου ο κινητηρας..? σκεφτοσουν και octavia με tsi..
δεν θα χρειαζόταν να μπω σε νέα αναζήτηση aftersales (αγνωστο για εμένα το aftersales της Skoda και απο της VW απογοητευμένος) σε αντίθεση με της Nissan που το ξέρω καλά,
Πίσω δε στο κεφάλι μου πάντως υπήρχε και το συναίσθημα λίγο που μια Nissan σχεδόν ποτέ δεν με απογοήτευσε, το QQ μου άρεσε απο ... εκθεσιακό (!) ενώ κάτι στον αέρα υπάρχει απο ... Renault (έστω το πάτωμα, ένα κουμπάκι, κάτι μηχανικό κλπ!).
κραταω αυτα τα 2 και μακαρι να το απολαυσεις οσο δεν παει..!
-
Να' σαι καλά! Ευχαριστώ!
-
http://trendgadget.net/2010/09/25/2011-nissan-nv400/
το ασχημιναν μου φαινεται... δεν του παει αυτη η μασκα.. αυτη η μασκα παει στη μεγαλη μου αγαπη ΝV1500.. ερωτας κεραυνοβολος
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμένα μου αρέσει πολύ το Maxima. Ξαδερφάκι εξ Αμερικής ... της Laguna, Latitude, SM5 κλπ!
Αν και μια γενιά Maxima υπήρξε στην Ευρώπη (είχε έρθει και εδώ) αυτή η κατηγορία για την Νissan ήταν εκτός ευρωπαικού ενδιαφέροντος και θα συνεχίσει να είναι αφού υπάρχει η Infinity σ' αυτές τις κατηγορίες.
Ελπίζω να δούμε έστω καποιο Infinity με τον 1,8 της Mercedes!Ε ρε και να ήμουν μεγαλοστέλεχος αυτής την γαλλοιαπωνικογερμανικής συνεργασίας 'θαυματα' θα έκανα!!!
Cosneo να κάνουμε πρόταση να διώξουν τον Goshn που επεμβαίνει και στα σχεδιαστικά τμήματα και τα εμποδίζει να φτιάξουν όμορφα τουτούνια και να πάρουν εσένα πρόεδρο της Renault-Nissan Alliance και CEO της Nissan κι εμένα CEO και πρόεδρο της Renault.Είναι σίγουρο πως μια φορά καλύτερα θα τα καταφέρουμε από τους τώρα.Όσο για το Maxima δεν έχω λόγια .Εμένα πάντως μου άρεσε και το προηγούμενο.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
καπου λεγαμε για ομορφα αυτοκινητα απο την αντιπερα οχθη του ατλαντικου.....
μακαρι να ερχοταν και στην Ευρωπη αυτο το πανεμορφο κουπε
http://www.nissanusa.com/altimacoupe?ne ... hicles:VLPακομα και το tiida δειχνει συμπαθητικο αν εχει αμερικανικες προδιαγραφες... κυκλοφορει ενα στα Χανια που το εχει αμερικανος της βασης και ειναι
λεμε και καμια μ^487ια
Ενδιαφερον κατάλογος.Πρέπει να πω πως βρήκα πάρα πολύ ωραία τουτούνια που αν ερχόντουσαν στην Ευρώπη με Downsized μηχανες(1.6Τ της Nissan)θα έκοβαν κ@λους.
-
Nissan's all-new Murano CrossCabriolet
http://carscoop.blogspot.com/2010/11/new-nissan-murano-crosscabriolet-first.htmlΣε λίγο όλοι οι δυνατοί και αδύνατοι συνδυασμοί και σε όλες τις κατηγορίες με Crossover θα κάνει η Nissan!
Πρωτοποριακό ως 'αποψη' αφού το πιο ... κοντινό είναι το Wrangler SoftTop που είναι πιο σκληροτράχηλο.
NISSAN FORUM