-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
παρέα με το Nissan Platino
Θα βάλω τα κλάματα!!!!!
-
Δεν ξέρω αν είναι αφελής ή άκυρη η ερώτηση μου αλλά γιατί δεν μπορούν κάποια μοντέλα της Renault/Dacia να 'χαίρουν' του (κατ'εμέ πολύ καλύτερου και σε ποιοτητα και τιμές) aftersales της Nissan? Μηπως θα ήταν καλύτερο ένα κοινό aftersales managment?
Κάποια μοντέλα τους όπως Fluence, Koleos, Duster, Τraffic ή πετρελαιοκίνητα 1,5 θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν και απο τους δύο! -
ολα είναι θέμα μαρκετινγκ και κανιβαλισμού μοντέλων του ιδίου γκρούπ.
Παρε παράδειγμα την VW Tigouan-Yeti-Scout Στα 2 τελευταία δεν μπαίνει ο 1.4Τ , καθώς αν γινόταν αυτό το Τιγκουαν θα έπεφτε δραματικά σε πωλήσεις..
Νομίζω ταιριάζει σαν παράδειγμα με αυτό που λες.. -
Κάτι αναλογο για την VAG εννοώ -θεωρητικά, δεν ξέρω αν ισχύει- το Passat 1,8Tsi και ένα Octavia5 1,8Tsi που μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα να μπορούν να κάνουν σέρβις είτε στη VW είτε στη Skoda είτε στη Seat ... οπου συμφέρει τον πελάτη!
-
$25.280 το Nissan Leaf από το τέλος της χρονιάς στις αγαπημένες μας States. Ή leasing με $349. Η τιμή περιλαμβάνει και σύστημα φόρτισης, δεν περιλαμβάνει τσίχλες που μασάμε για να μη μιλάμε.
http://www.worldcarfans.com/110033125425/2011-nissan-leaf-ev-priced-at-25280-in-the-us
-
δε θα μπορουσα να διαλεξω μεταξυ αυτου και του tiida sedan...
-
Ακριβότερο απο το Prius ... που η υπαρξη βενζινοκινητήρα με εμπνει περισσότερη σιγουριά για εκτός πόλης κίνηση http://www.toyota.com/prius-hybrid/trims-prices.html όπως και στο Insight -απο το οποίο είναι επίσης ακριβότερο- http://automobiles.honda.com/insight-hybrid/ ενώ με $600 leasing το μήνα υπάρχει το ωραιότερο, μεγαλύτερο και πολυτελέστερο FCX-Clarity http://automobiles.honda.com/fcx-clarity/
-
Prius και Insight είναι καθημερινά αυτοκίνητα όμως, αυτά είναι η μαζική παραγωγή των πιονέρων Prius I και Insight I. Το Leaf -αν φυσικά το εγκρίνουν οι πρώτοι κάτοχοι, πιονέρος νέας γενιάς είναι- θα ακολουθήσουν και άλλες λύσεις για τους opinion formers είτε από την Nissan-Renault που έχει λυσσάξει να ασχολείται με φορτιστές και μπαταρίες (όπως λανθασμένα προέβλεψε ο Ghosn) είτε από τους άλλους που δεν νομίζω να βρίσκονται πολύ πίσω.
Το Clarity δεν το βλέπω να προχωράει σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε, εκτός και αν είναι κλασσικά έξω όλοι οι περιβαλλοντολόγοι.
-
Καλησπέρα!
Έχω ένα Νissan Almera N16 και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το φίλτρο βενζίνης.
Έχω κάνει 165000 Κm και δεν έχω αλλάξει ποτέ το φίλτρο βενζίνης,το οποίο όπως γνωρίζετε βρίσκεται μέσα στην τρόμπα βενζίνης , η οποία βρίσκεται μέσα στο ντεπόζιτο.
Υπάρχει περίπτωση να βάλω δικό μου φίλτρο βενζίνης στο σωληνάκι της εισαγωγής του injection?Το έχει επιχειρήσει κανένας φίλος?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης zoispag έγραψε:
Καλησπέρα!
Έχω ένα Νissan Almera N16 και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το φίλτρο βενζίνης.
Έχω κάνει 165000 Κm και δεν έχω αλλάξει ποτέ το φίλτρο βενζίνης,το οποίο όπως γνωρίζετε βρίσκεται μέσα στην τρόμπα βενζίνης , η οποία βρίσκεται μέσα στο ντεπόζιτο.
Υπάρχει περίπτωση να βάλω δικό μου φίλτρο βενζίνης στο σωληνάκι της εισαγωγής του injection?Το έχει επιχειρήσει κανένας φίλος?
Ευχαριστώ.Kαι τι θα σε οφελησει αυτο αν δεν αφαιρεσεις το φιλτρο που ειναι μεσα στο τεποζιτο;Εκεινο κραταει ολα τα σκουπιδια οποτε σε αυτο που θα βαλεις εσυ δεν φτανει τιποτα.Αν εχεις την υποψια οτι εχει λερωθει τοτε πρεπει να βγαλεις την τρομπα και να το καθαρισεις.Και σιγουρα δεν μπορεις να βαλεις απο εκεινα τα πλαστικα διαφανα φιλτρακια που εβαζαν παλια,ειναι μεγαλη η πιεση και δεν θα αντεξουν.
-
Ευχαριστώ για την συμβουλή σου Βill33.
Οπότε η χρήση εξωτερικού φίλτρου βενζίνης είναι περιττή.
Είναι εύκολο να ανοίξω την τρόμπα και να βγάλω το φίλτρο βενζίνης από μέσα της και να το αλλάξω ή είναι περίπλοκο και δεν αξίζει τον κόπο? -
Επειδή έχω και εγώ το Ν16 , έχεις αλλάξει ποτέ μετρητή μάζας αέρα?
-
Ναι έχω αλλάξει.
-
επειδή τον έχω αλλάξει 2 φορές , λόγω του ότι ήταν τζιμάνια τα μαστόρια της Νισσάν , να κοιτάξεις και τον αισθητήρα Λ , αυτός ήταν η αιτία που μου καιγόντουσαν οι μετρητές μάζας αέρα..
10 χρόνια , η μοναδική παραφωνία , σε ένα κατά τα άλλα καταπληκτικό αυτ/το.. -
Tώρα που είπες αισθητήρα L , μου άλλαξε η αντιπροσωπία απο μόνη της όλoυς τους αισθητήρες το 2003.
Επίσεις μια φορά που πέρασα από πολλά νερά, μου άναψε το πορτοκαλί λαμπάκι της μηχανής.Ήταν ο αισθητήρας L ο οποίος βραχτηκε.Τον έβγαλα τον φύσηξα,μετά πήγα αντιπροσωπία,μου σβήσανε την βλάβη και όλα καλά ... -
εγώ έπαθα πλάκα όταν είδα τον αισθητήρα Λ , όταν τον βγάλανε... Κατάμαυρος !!!
¨οπως μου είπαν λόγω κακής βενζίνης....
Από τότε που τον άλλαξα , το αμάξι αναπνέει και πάει φυσέκι !!!!!! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εγώ έπαθα πλάκα όταν είδα τον αισθητήρα Λ , όταν τον βγάλανε... Κατάμαυρος !!!
¨οπως μου είπαν λόγω κακής βενζίνης....
Από τότε που τον άλλαξα , το αμάξι αναπνέει και πάει φυσέκι !!!!!!Στην εξατμιση ειναι .Τι χρωμα επρεπε να εχει δηλαδη;
-
νομιζω εχει το χρωμα που εχει και μια βιδα στον χρονο δλδ το χρωμα της σκουριας.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
νομιζω εχει το χρωμα που εχει και μια βιδα στον χρονο δλδ το χρωμα της σκουριας.H εξατμιση απο την εσωτερικη μερια της τι χρωμα εχει;
-
στο δικο μου εχει το χρωμα της σκουριας παντως
NISSAN FORUM