-
Ρε ψεύτη, αυτό είναι το impreza club.
-
Μήπως μπέρδεψες τα σπορτ σεντάν;
-
Σημερα ειναι ακομα εκει;
-
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
μ@λακα φρανκυ.. και πισω απο το ιμπρεζα κλαμπ κατι απο την bar..
-
Ο χρήστης ilias81 έγραψε:
Ειμαστε οικογενειακως κατοχοι nissan.Ο πατερας μου almera, ο αδερφος micra και εννοειται εγω τα οδηγουσα και τα δυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Περα απο τα καθορισμενα service ποτε δεν χρειαστηκαν κατι παραπανω. Μονο το micra που ο αδερφος μου το ειχε κανει κουδουνιστρα ετριζε μετα απο 6 χρονια ελαχιστα το ντουλαπακι του συνοδηγου.Το παραπονο μου ειναι οτι τωρα που θελω να αγορασω και εγω αυτοκινητο και με ενδιαφερει καποιο hatchback με λυπη διαπιστωνω οτι η nissan εχει μεινει πολυ πισω στην κατηγορια αυτη.Υποτιθεται το tiida ανηκει στην κατηγορια αυτη αλλα ο σχεδιασμος αυτου του αυτοκινητου μονο νεανικος δεν μπορει να χαρακτηριστει.Μπορει απο αποψη επιδοσεων τιμης και εξοπλισμου να ειναι σχετικα ανταγωνιστικο με αλλα μοντελα της ιδιας κατηγορια αλλα απο αποψη εμφανισης ειναι αστα να παν.Και η σχεδιαση ενος αυτοκινητου ειναι πολυ σημαντικη.Πιστευω οτι δεν ειναι μονο προσωπικη αποψη αυτη καθως απο τις πωλησεις του συγκεκριμενου μοντελου μαλλον και η πλειψηφια των αγοραστων δεν εχει συγκινηθει απο αυτο το αυτοκινητο.Πόσο δίκιο έχεις...
Και να σκεφτείς ότι σε πολλούς δεν άρεσε το τελευταίο Πριμέρα...
Καλό, χρυσό το Τιίντα, αλλά δεν καταπίνεται εύκολα το ότι αντικαθιστά το Πριμέρα!
Αν το δεις ως διάδοχο του τελευταίου Sunny, κάτι πάει κι έρχεται... -
Ποσοι αραγε θυμουνται τα Νισσαν Πριμερα GT....
αναρτηση multilink μπροστα και αλογα...
ειχε και η Ελληνικη αστυνομια ....ααα ρε Νισσαν...
-
Ο χρήστης ilias81 έγραψε:
... Το παραπονο μου ειναι οτι τωρα που θελω να αγορασω και εγω αυτοκινητο και με ενδιαφερει καποιο hatchback με λυπη διαπιστωνω οτι η nissan εχει μεινει πολυ πισω στην κατηγορια αυτη.Απλώς δεν βρίσκεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Αλλιώς η Nissan προσφέρει 2 μοντέλα (σε κοντινές κατηγορίες) που συνδυάζει πολλά χαρακτηριστηκά. Και το Note και το 1,6 Qashqai νομίζω πως είναι πολύ καλές προστάσεις.
...
Και να σκεφτείς ότι σε πολλούς δεν άρεσε το τελευταίο Πριμέρα...
Καλό, χρυσό το Τιίντα, αλλά δεν καταπίνεται εύκολα το ότι αντικαθιστά το Πριμέρα!
Αν το δεις ως διάδοχο του τελευταίου Sunny, κάτι πάει κι έρχεται...Για το τελευταίο Primera που μου άρεσε πολύ όταν άκουγα ότι δεν αρέσει και 'μυρίζει και βρωμάει' σκεφτόμουν ότι σαν σχήμα ... αν είχε πχ το πράσινο σηματάκι και το έλεγαν Octavia ... θα πούλαγε πολύ και όλοι θα έλεγαν τι εμπνευσμένο σχήμα έχει και τι όμορφο εσωτερικό κλπ κλπ κλπ.
Απλώς θεωρήθηκε πολύ μοντέρνο σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα και ιδίως σαν επόμενη επιλογή απο το Almera.
Το Τiida, συμφωνώ, αντικαθιστά τα Sunny και Almera και δίνει μια εναλλακτική πρόταση στα πιο μοντέρνα Note και (λόγω διαστάσεων) Qasqhai.
Το μόνο 'μειον' που έχει η Nissan (και πιστευα ότι η συνεργασία με τη Renault θα το λύσει) είναι ότι δεν έχει έναν δυνατό 1,4 κινητήρα, που ο δικός τους με τα 88 άλογα αν και αξιόπιστος δεν είναι ανταγωνιστικός τουλάχιστον. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ποσοι αραγε θυμουνται τα Νισσαν Πριμερα GT....αναρτηση multilink μπροστα και αλογα...
ειχε και η Ελληνικη αστυνομια ....ααα ρε Νισσαν...
Χαλβαδιάζω συχνά πυκνά ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά την πρώτη γενιά (P10) η οποία τα σπάει. Αν δεν ήταν και τα 500 ευρώ τέλη ρε γμτ...
-
Καλημέρα σε όλους,
Έχω ένα Ν15 Almera με βαρβάτα 205.000 χλμ στην πλάτη του, που παρόλα αυτά εκτός από δίσκο-πλατώ δέν έχει βγάλει τίποτα απολύτως ! Όταν μιλάμε για αξιοπιστία...
Ένα παραπονάκι μόνο και άν μπορεί κανείς να με βοηθήσει.
Η απόδοσή του- -λογικό και αναμενόμενο-- έχει πέσει αισθητά. Όταν κουβαλάω άτομα (γεμάτο αμάξι) ή πράγματα στο πορτ-μπαγκαζ, τότε το νιώθω να ζορίζει τα 1.400 κυβικά του.
Τί κάνω ? Σκέφτηκα το ενδεχόμενο αλλαγής κινητήρα στα 1.600 κυβ. Αξίζει ?
Μπορεί να είναι κάτι άλλο ?? -
γεια σας
γραφω για καποιον φιλο που αντιμετοπιζει προβλημα να βρει μεταχειρισμενα ανταλλακτικα
για το almera του στην επαρχια.
αν γνωριζετε μαγαζια με μεταχειρισμενα ανταλακτικα nissan παρακαλω
γραψτε μου διευθυνση και τηλεφωνο.ευχαριστω.
-
Μια αναζήτηση μέσω του google και θα βρεις αρκετά. Εξαρτάται και από τι είδους ανταλλακτικό ψάχνει βέβαια...
Τα περισσότερα είναι στη Φρατζή (Ν.Κόσμος) και Ρέντη, Πετράλωνα, Λ.Αθηνών κάποια άλλα.
Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα έβγαλε τα παρακάτω:
http://www.japansparecenter.gr/
http://www.mycarservice.gr/daglaras/index.html
http://www.loukasautoparts.gr/Αν το ψάξεις θα βρεις αρκετά ακόμα.
-
Stillen Nissan GT-R: 620 horsepower, 0-60 mph in 2.9 seconds
It's been more than six months since Stillen started working on their Nissan GT-R race car and we're happy to report it's finished and already on its way to Eastern Canada where it will compete in the Targa Newfoundland in a few weeks. Before the hopped-up GT-R was loaded on the trailer, Steve Millen and his crew took the car out to the El Toro Marine base for a few shakedown runs. Road and Track tagged along to record some performance numbers that, as you might expect, are nothing short of impressive.
Thanks to a huge list of performance parts, the Stillenized GT-R produces 620 horsepower at 15psi from its dual turbochargers. Perhaps more importantly, several hundred pounds have been removed thanks to a stripped interior, lots of carbon fiber body components and lightweight racing seats. The extra power and weight savings results in a 0-60 mph time of just 2.9 seconds and a 1/4 mile pass in a mere 11.0 seconds at 127.9 mph. Lateral grip is a gut-clenching 1.1g. You can see the Stillen GT-R in action in the video after the jump or browse through the high-res gallery below.
Πηγη : http://www.autoblog.com/2009/08/28/stil ... seconds-w/
-
Ανάκληση Nissan Qashqai & X-Trail (Τ31)
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=10536 -
Ξέρει κανένας φίλος αν το XTrail Classic είναι ακόμα διαθέσιμο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξέρει κανένας φίλος αν το XTrail Classic είναι ακόμα διαθέσιμο?Σαν καινούριο όχι, μόνο μεταχειρισμένο....
-
Επικοινώνησα με 2 αντιπροσωπίες και μου είπαν ότι τελειωσαν. Πουλήθηκαν όλα.
Παρόλ' αυτά υπάρχει ακόμα ζήτηση για το συγκεκριμένο και δεν θα μπορεσουν να εξυπηρετήσουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επικοινώνησα με 2 αντιπροσωπίες και μου είπαν ότι τελειωσαν. Πουλήθηκαν όλα.
Παρόλ' αυτά υπάρχει ακόμα ζήτηση για το συγκεκριμένο και δεν θα μπορεσουν να εξυπηρετήσουν.Ήταν πράγματι πολύ καλή ευκαιρία, με πολυ καλό value for money...
-
το ξερατε αυτο??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το ξερατε αυτο??
Νοτιοαφρικάνικη έκδοση του Logan Pick up είναι!
Επίσης σαν 4θυρο στο Μεξικό με το όνομα Nissan Aprio
παρέα με το Nissan Platino
Ενώ σαν Renault Logan στη Βραζιλία και στην Ινδία
παρέα με το Renault Sandero
Και το ελαφρώς αλλαγμένο Renault Sandero GT στη Κολομβία!
... 'παγκοσμιότερα' και τόσο 'πολυσήματα' αυτοκίνητα δεν νομίζω να υπάρχουν άλλα!!!
-
ειναι στη λογικη 'απ οπου αρπαξουμε'...
NISSAN FORUM