-
Λέω και εγώ...
Χρειάζομαι διαχύτες για το κέντρο της Θεσσαλονίκης;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παυλο και εγω ετσι πιστευα μεχρι που ειδαμε ενα στο δρομο πριν καμια βδομαδα και ηταν πολυ καλη. Τον ακολουθησαμε λιγο αλλα τον χασαμε σε κατι στενα . Ηταν πολυ καλη και ακριβως οτι εψαχνε ο ξαδερφος μου.
Ωραία, εύχομαι να τη βρείτε να τη δούμε και εμείς.
Ο ξάδερφός σου έχει προσθέσει κάτι άλλο στην εμφάνιση του Primera ή θα τη βάλει μόνη της; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παυλο και εγω ετσι πιστευα μεχρι που ειδαμε ενα στο δρομο πριν καμια βδομαδα και ηταν πολυ καλη. Τον ακολουθησαμε λιγο αλλα τον χασαμε σε κατι στενα . Ηταν πολυ καλη και ακριβως οτι εψαχνε ο ξαδερφος μου.
Ωραία, εύχομαι να τη βρείτε να τη δούμε και εμείς.
Ο ξάδερφός σου έχει προσθέσει κάτι άλλο στην εμφάνιση του Primera ή θα τη βάλει μόνη της;Εχει ενα πληρες σετ απο μπρος-πισω σποιλερ και πλαινα που ενω το χαμηλωνουν μονο 1-2 χιλιοστα στο ματι φαινεται περισσοτερο, φρυδακια στα φωτα και ζαντες αλουμινιου αλλα τιποτα απο αυτα δεν ειναι υπερβολικο. Απλως τονιζουν λιγο το αυτοκινητο. Η αεροτομη ειναι το μονο που θελει για να ολοκληρωσει. Να 3 φωτο που ειναι αθλια τραβηγμενες βεβαια με μια αθλια μηχανη...
Μη σας ξεγελαει το εδαφος που αρχιζει να κατηφοριζει απο τους μπροστινους τροχους και μπροστα και φαινεται μεγαλο το κενο μπροστα ουτε η αθλια ποιοτητα των εικονων... φαινεται πιο χαμηλο και δυναμικο σε επιπεδο εδαφος... -
ο ξάδερφος σου είναι σε κάποιο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;
-
Καλό το Primera του ξάδερφου αλλά φαντάζομαι οτι οι φωτογραφίες το αδικούν λιγάκι. Το p12 θεωρώ πάντως οτι έχει τόσο ωραίες γραμμές που οτιδήποτε πέρα αυτών χαλάει το πολύ αρμονικό σύνολο. Για εμένα το πιο ωραίο p12 είναι αυτό.
-
οντως ειναι ωραιο...και δε μου αρεσει αυτη η πριμερα!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ο ξάδερφος σου είναι σε κάποιο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;Εγω ειμαι στη φωτο με το ασπρο κεφαλι... και στην 3η και οι δυο... Απλως εσβησα ρε παιδι μου το κεφαλι...
Παυλο οι φωτο το αδικουν πολυ ειναι πολυ πιο ωραιο και απο αυτο που μου δειχνεις. Καμια αεροτομουλα θα βρουμε ρε παιδια; -
Εγώ θέλω το νέο Terranaut της Νισσάν.
Δείχνει πιο μεγάλο και απο Hummer .
Οτι πρέπει για mid-life-crisis που θα με πιάσει σε μερικά χρονάκια .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγώ θέλω το νέο Terranaut της Νισσάν.Δείχνει πιο μεγάλο και απο Hummer .
Οτι πρέπει για mid-life-crisis που θα με πιάσει σε μερικά χρονάκια .
http://www.autoblog.com/2006/02/15/pics-of-nissan-terranaut-reveal-vehicle-perfect-for-picard-and-h/
-
Readers of Auto Express have crowned the **Nissan 350Z **as their favourite performance car in the 2006 Driver Power Survey. It beat 100 other vehicles to take the honour as it was voted overall winner in the ‘Best Performance’ category.
Auto Express commented: ‘Impressive is the fact that the 350Z has finished higher up the chart than several more costly rivals.’ The 350Z scored 97.78% which is over 5% ahead of the **Porsche Boxster **(92.77%) and 7.69% ahead of the **Audi TT **(90.09%). Prices for the new 2006 model year 350Z start at £25,300.
With more than 46,000 readers giving their votes, the survey is one of the biggest of its kind in the UK and the results are published in the March 22nd edition of the magazine as well as on its website.
Auto Express also commented: ‘Owners can’t get enough of the V6 powered models’ 276 bhp 3.5 litre engine, which pulls hard in every one of its six gears. Throttle response is razor-sharp and the rear wheel drive chassis means there is ample traction when accelerating.’
The revised 350Z for 2006 should satisfy owners even further with the engine power up by 20bhp to give a total of 296bhp (300PS). This not only reduces the 0-62mph time for the coupe to 5.8 seconds but also allows the engine to rev higher at 6400rpm, while maintaining a flatter torque curve.
These are not the only changes made to the latest Z. LED rear lights, Bi-xenon headlamps, standard RAYS alloys, a revised interior and the availability of the latest generation DVD satellite navigation system add to the overall impression. And, it’s available to order now.
-
-
:yahoo:Το μόνο κρίμα είναι η υποτονική προώθηση του Ζ απο την αντιπροσωπεία.
Εμμμμ... τώρα που το σκέφτομαι - δεν πειράζει, καλύτερα!!!!
-
Είναι πολλά τα κυβικά και τα λεφτά.... σε αυτούς που απευθύνεται δεν χρειάζεται να γίνει προώθηση ... είναι σαν να λέμε ότι έχει πρόβλημα η porsche που δεν προωθεί τη boxter , η honda το S2000 . Άσε που οι έλληνες λεφτάδες πάντα ήταν κομπλεξικοί.... θα πάρουν τη μερσεντές που έχει ο παππούς γείτονας για να του τη βγουν... ή είναι θέμα μόδας.... το μοντελάκι ΤΤ φοριέται καλύτερα από τις πλουσιογκομενίτσες που πανε με 80 και αριστερά στη διαδρομή Εκάλη - Κολωνάκι μέσω εθνικής. Σιγά μη πάρουν ντάτσουν σκέφτονται......
-
Καλύτερα για όλους μας!
-
μη βαζετε ρε παιδια το ΤΤ με το Ζ στην ιδια προταση....ας μη γινομαστε γραφικοι...
-
το πρωτο μου αυτοκινητακι matchbox ήταν ενα 240Ζ. τι ομορφο που ηταν
-
Ο χρήστης bluemicraR έγραψε:
Είναι πολλά τα κυβικά και τα λεφτά.... σε αυτούς που απευθύνεται δεν χρειάζεται να γίνει προώθηση ... είναι σαν να λέμε ότι έχει πρόβλημα η **porsche που δεν προωθεί τη boxter **, η honda το S2000 . Άσε που οι έλληνες λεφτάδες πάντα ήταν κομπλεξικοί.... θα πάρουν τη μερσεντές που έχει ο παππούς γείτονας για να του τη βγουν... ή είναι θέμα μόδας.... το μοντελάκι ΤΤ φοριέται καλύτερα από τις πλουσιογκομενίτσες που πανε με 80 και αριστερά στη διαδρομή Εκάλη - Κολωνάκι μέσω εθνικής. Σιγά μη πάρουν ντάτσουν σκέφτονται......Λάθος! Εγώ βλέπω διαφήμιση της Porsche παντού! Οχι απαραίτητα της Boxster/Cayman, αλλά σε κάθε περιοδικό, εφημερίδα, κτλ., νά'σου και μια Porsche...κακόμοιρε νεο-Ελληνα.
Και φυσικά με την απαραίτητη υποσημείωση (για να θυμόμαστε οτι εκτός απο το γεγονός οτι δεν μπορούμε να γίνουμ οδηγοί Porsche, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους φόρους για αυτούς που μπορούν 'ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ'.
-
Για τους φιλους της Nissan http://www.nismoclub.gr
-
Το p12 θεωρώ πάντως οτι έχει τόσο ωραίες γραμμές που οτιδήποτε πέρα αυτών χαλάει το πολύ αρμονικό σύνολο. Για εμένα το πιο ωραίο p12 είναι αυτό.Ρ12 και ωραιο δεν υπαρχει...το αμαξι ειναι αρκετα χοντροκομενο και γι'αυτο δεν μπορεις να κανεις και τιποτα για να το βελτιωσεις!Αντε μια ''ρετρο'' ζαντα και τελειωσε!
-
Ο χρήστης JEANSKYLINE έγραψε:
Το p12 θεωρώ πάντως οτι έχει τόσο ωραίες γραμμές που οτιδήποτε πέρα αυτών χαλάει το πολύ αρμονικό σύνολο. Για εμένα το πιο ωραίο p12 είναι αυτό.
Ρ12 και ωραιο δεν υπαρχει...το αμαξι ειναι αρκετα χοντροκομενο και γι'αυτο δεν μπορεις να κανεις και τιποτα για να το βελτιωσεις!Αντε μια ''ρετρο'' ζαντα και τελειωσε!
Ήδη σου έδειξά ένα ( ), υπάρχουν και άλλα που έχω δει σε σελίδα Ιαπώνων ιδιοκτητών. Σίγουρα το σχήμα του δε βοηθάει στην εύκολη εξωτερική βελτίωση, χρειάζεται αρκετό ψάξιμο για να βγεί σωστό το αποτέλεσμα. Προσωπικά δε θα το πείραζα εξωτερικά, το θεωρώ ήδη αρκετά δυναμικό και όμορφο.
NISSAN FORUM