-
Σκεφτείτε μόνο οτι μέσα σε δύο χρόνια (1988-90) είχε ανανεώσει πλήρως τη γκάμα της με αυτοκίνητα που όχι μόνο ανταγωνιστικά ήταν αλλά και ξεχωριστά ή κορυφαία στη κατηγορία τους.
Sunny N14
Primera p10
200SX s13
300ZX Z32
Skyline R32Και για τα 5 αυτά μοντέλα ακόμη μιλάμε...
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Προσωπικα θα προτειμουσα το 300αρι παρα τον αντικαταστατη τουΑπο το 350Ζ;
Εγώ σε καμια περιπτωση δε θα προτιμούσα το 300ΖΧ. Ήταν πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά αρκετά GT για τα γούστα μου. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Προσωπικα θα προτειμουσα το 300αρι παρα τον αντικαταστατη του
Απο το 350Ζ;
Εγώ σε καμια περιπτωση δε θα προτιμούσα το 300ΖΧ. Ήταν πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά αρκετά GT για τα γούστα μου.Ναι
-
Είτε το ένα είτε το άλλο...μια χαρά θα μου κάθονταν...
Πολλαπλοί σύνδεσμοι μπρος-πίσω, HICAS, twin-turbo (που κάποιοι -εντός Ελλάδας- ανέβαζαν πολύ εύκολα στα 400 άλογα) και πολύ ωραίο σχήμα...
Το 1990 έβγαιναν πολύ ωραία αυτοκίνητα, αλλά η μικρή Ελλαδίτσα έμαθε σε κάτι θεϊκά Audi 80.-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Super HICAS (High Capacity Actively Controlled Steering = ενεργητική τετραδιεύθυνση)
απο αυτο που εχει και η Μ3....
α ρε νισσαν πως τα καταφερες και βρεθηκες τοτε σε ασχημη θεση...
Γιατί πέρα αυτού...το χάος!
Ας είναι καλά ο Carlos...
και το 200 μια χαρα ηταν.....
το 300 το εχει ενας στην γειτονια μου και μαλιστα σε cabrio!!
ουτε που ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο και στην αρχη το περασα για μοντιφα
το skyline δεν το ειδε και τοσο η ευρωπη. -
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
και το 200 μια χαρα ηταν.....
το 300 το εχει ενας στην γειτονια μου και μαλιστα σε cabrio!!
ουτε που ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο και στην αρχη το περασα για μοντιφα
το skyline δεν το ειδε και τοσο η ευρωπη.To 300ZX εννοείς την Τ-bar οροφή; Γιατί, για cabrio εγώ δεν έχω ακούσει (ούτε έχω δει φυσικά)!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
μαντεψτε τι ειναι αυτο300ZX Testarossa.
-
Σε Simca μου φέρνει...
-
-
-
**Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε...
Την Τετάρτη θα τα ξαναπούμε! Στο ίδιο Nissanoμέρος, την ίδια Nissanoώρα!!!
Τετάρτη 28 Δεκ. και ώρα 21.00 στο πάρκινγ του ιπποδρόμου. Γιατί δεν γίνεται να φύγει αυτός ο χρόνος χωρίς να ευχηθούμε ο ένας τον άλλο!**
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
εχω την εντυπωση οτι η νισσαν δεν παει κ τοσο καλα σε πωλησεις.
εχει το πριμερα που δειχνει τα χρονια του κ παιζει σε μεγαλο ανταγωνισμο.
το αλμερα μια απ τα ιδια.
τωρα το μικρα αξιοπιστο μικρο αλλα ακριβο κ συν οτι παιζει σε μια κατηγορια που γινονται ομηρικες μαχες.Ο αριθμολάγνος στέλνει άλλο ένα γράφημα με τους 'χαμένους'
σε πωλήσεις.
Πρόκειται για το κανονικοποιημένο market share των εταιριών με την
μεγαλύτερη πτώση.Στον Υ άξονα είναι το share σε τις %, δηλαδή, π.χ το 1998 η fiat
ήταν στο 9.6% και τώρα βρέθηκε στο 4%.Η nissan δεν είναι τόσο χάλια. Έχει πτώση, αλλά όχι τόσο μεγάλη
και ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχει βγάλει κάτι που να 'καίει'... -
...τωρα το μικρα αξιοπιστο μικρο αλλα ακριβο...
Προσφέρει πάρα πολλά για αυτά που κοστίζει και συν τοις άλλοις με τις τιμές των νέων Clio και Yaris φαίνεται ακόμη πιο φθηνό.
-
παραυτα κρινω απαραιτητη την αντικατασταση των πριμερα-αλμερα
εξ ολοκληρου κ οχι ενα ακομα facelifting μιας κ παιζουν στις πιο
δυσκολες κατηγοριες.
τα εργαλεια της nissan δεν πιστευω να φλεβα χρυσου για την ελλαδα
διοτι απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο που ειναι ελαχιστο.
για τα παραπανω πριμερα-αλμερα δεν πιστευω ενας υποψηφιος αγοραστης
που ψαχνει κατι σε αυτη την κατηγορια να απαξιωσει avensis-vectra-civic-laguna για παραδειγμα κ να παρει πριμερα.
πριμερα παιρνουν οσοι ειχαν κ εμειναν ευχαριστημενοι.Το Almera έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αντικατασταθεί. Πέρα της αξιοπιστίας του και της τιμης του δεν έχει να προσφέρει τίποτα πλέον σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. το Primera δε το βρίκω τόσο πίσω αφού τουλάχιστον σχεδιαστικά δε δείχνει παλιό,αλλά υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι όπως Mondeo και Mazda 6. Και τώρα με το Passat τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Eλπίζω ο αντικαταστάτης να μην έχει άκαμπτο άξονα όπως τώρα και μια δεκαετία τα Primera και τα Almera απο το 1999 και μετά.
-
Αν έχω ακούσει σωστά πράγματα, οι νέες πλατφόρμες που θα βασίζονται τα ευρωπαϊκά μοντέλα της Nissan, δεν θα έχουν άλλο τη δυνατότητα εφαρμογής scott-russell. Μάλλον προς ημιάκαμπτο ή μια λύση πολλαπλών συνδέσμων (βασισμένη σε ψαλίδια το πιθανότερο) θα πάνε. Αν το κόστος μπει πολύ πιο πάνω από τα οδικά χαρακτηριστικά, τότε ούτε τετρακίνηση (που θα ήθελαν οι Ιάπωνες) θα μπει, αλλά ο ημιάκαμπτος θα ακολουθήσει lagunική πορεία.
-
Στην Κύπρο είδα το ΠΣΚ τέσσερα (4) Nissan Skyline ! Προφανώς είσαγωγή straight απο Ιαπωνία.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στην Κύπρο είδα το ΠΣΚ τέσσερα (4) Nissan Skyline ! Προφανώς είσαγωγή straight απο Ιαπωνία.Να ενας καλος λογος για να ξαναπας!
γινεται χαμος με τα nissan στην κυπρο.
Ενας φιλος που ηταν φανταρος στην κυπρο μου ελεγε οτι καθε φορα που εβγαινε εβλεπε και δυο τρια ετσι για πλακα! -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Στην Κύπρο είδα το ΠΣΚ τέσσερα (4) Nissan Skyline ! Προφανώς είσαγωγή straight απο Ιαπωνία.
Να ενας καλος λογος για να ξαναπας!
γινεται χαμος με τα nissan στην κυπρο.
Ενας φιλος που ηταν φανταρος στην κυπρο μου ελεγε οτι καθε φορα που εβγαινε εβλεπε και δυο τρια ετσι για πλακα!εισαγωγη μεταχειρισμενα απο ιαπωνια σε εξευτελιστικες τιμες...βλεπεις συχνα στη κυπρο τετοια...οπως και σουπρες και χοντα κτλ κτλ
-
πριμερα παιρνουν οσοι ειχαν κ εμειναν ευχαριστημενοι. [/quote]Oντως ετσι ειναι κ περνουν το τελευταιο π12 κ μετα τον 3ο χρονο αγανακτησης
ακουνε νισσαν αγγλικο κ τρεχουν...
NISSAN FORUM