-
Aν εξαιρέσουμε την αδιάφορη εμφάνιση το Almera είναι ένα από τα καλύτερα μοκρομεσαία. Γιαπωνέζικο, αξιόπιστο, οικονομικό και σηκώνει και αρκετές μετατροπές ώστε να γίνει και περισσότερο ενδιαφέρον οδηγικά.
Είναι μία από τις ορθολογικότερες επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς που θέλει απλά να μετακινείται με ασφάλεια και χωρίς περιττές 'φανφάρες'. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aν εξαιρέσουμε την αδιάφορη εμφάνιση το Almera είναι ένα από τα καλύτερα μοκρομεσαία. **Γιαπωνέζικο, αξιόπιστο, οικονομικό **και σηκώνει και αρκετές μετατροπές ώστε να γίνει και περισσότερο ενδιαφέρον οδηγικά.
Είναι μία από τις **ορθολογικότερες επιλογές **που μπορεί να κάνει κανείς που θέλει απλά να μετακινείται με ασφάλεια και χωρίς περιττές 'φανφάρες'.Ότι ακριβώς αναζητώ από το επόμενο αυτοκίνητό μου ........μετά από 8 έτη ''συμβίωσης'' με το Punto GT!
-
ΟΚ! Τοτε προχωρα στην αγορα του
Ο αντικαταστατης του Αlmera ποτε θα βγει?
Καμια photo υπαρχει? -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
ΟΚ! Τοτε προχωρα στην αγορα του
Ο αντικαταστατης του Αlmera ποτε θα βγει?
Καμια photo υπαρχει? -
Καλημέρα.
Ξέρει κανένας να μου πεί πόσο κοστίζουν τα προγραμματισμένα σέρβις των 15.000χλμ σε Αlmera 1.5 (καθώς και τα ενδιάμεσα για αλλαγή λαδιών στα 7.500χλμ)?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ξέρει κανένας να μου πεί πόσο κοστίζουν τα προγραμματισμένα σέρβις των 15.000χλμ σε Αlmera 1.5 (καθώς και τα ενδιάμεσα για αλλαγή λαδιών στα 7.500χλμ)?
Από την εμπειρία μου σε Almera 1.4 (προηγούμενο μοντέλο):
Λάδια (4 λίτρα) ~30Ε
Φίλτρο Βενζίνης 7-10Ε
Φίλτρο λαδιου ~15Ε
Μπουζί (4) ~15Ε -
Ο χρήστης Giannis_K έγραψε:
Από την εμπειρία μου σε Almera 1.3 (προηγούμενο μοντέλο):
Λάδια (4 λίτρα) ~30Ε
Φίλτρο Βενζίνης 7-10Ε
Φίλτρο λαδιου ~15Ε
Μπουζί (4) ~15ΕXμμ, καθόλου άσκημα...έως φθηνά θα έλεγα
-
Να 'μαι και εγώ....
Η ... λίστα μου περιλαμβάνει:
Datsun (nissan είναι και αυτά!):
510 1800
510 2dr (αρκετά σπάνιο) αυτόματο 1600
510 1400
510 1600
510 1300
510 1800 SSS Coupe (Super σπάνιο παγκοσμίως!!)
Nissan Silvia S12 2.0 (Δεν δουλεύει προς το παρόν)
Almera N15 Challenge (μόλις επωλήθει)
Xtrail 2.5
και σύντομα Micra Κ12 1.2....
Αυτά τα ολίγα.
Για όσα δίαβασα στα προηγούμενα post και τα θυμάμαι απ΄εξω:
Το P11 το προ-face lift λέγεται και P11-120.
Το κιβώτιο του νέου micra ειναι πράγματι renault.
To micra 1.6 έρχεται εντός του επόμενου 5μήνου.
Τα πρώτα Murano και 350Z Roadster ήρθαν.
Τα Ν15 almera μαζί με τα Ν13 είναι τέρατα αξιοπιστίας (το δικό μου Ν15 δόθηκε με 125.000 χλμ με μηδαμινά προβλήματα- ούτε που τα θυμάμαι)
Επιτέλους έχουμε και το δικό μας Forum!!! Το χάρηκα ιδιαίτερα.
Θα τα λέμε τακτικά και είμαι σίγουρος όχι για να περιγράφουμε τα προβλήματα των αυτοκινήτων μας όπως συμβαίνει σε άλλα αντίστοιχα forum.
Πάμε και για club? έγώ είμαι μέσα. -
Εάν υπάρξει όρεξη φυσικά και να προχωρήσουμε και σε club. Εγώ είμαι γεμάτος απο δαύτη.
Όσο για βλάβες (τις ποιές; ) αν και δε παρουσιάστηκε καμία σε διάστημα 12 ετών τώρα τελευταία μαζεύτηκαν κάποια πραγματάκια. Το σκέφτομαι πάντως για να τ'αλλάξω μιας και η μεταμόσχευση του SR20DE πλησιάζει (αυτό εύχομαι τουλάχιστον... )
-
Καλημέρα.
Και μιάς και κατέληξα για αυτοκίνητο(NISSAN ALMERA 1.5 4d CHALLENGE), τίθεται το εξής ερώτημα:
ΜΑΥΡΟ Η' ΑΣΗΜΙ χρώμα??
-
Ασημί!
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ασημί!Καλορίζικο!
Χμμμ, ασημί λές ε?
Ασημί είναι το PUNTO GT που έχω εδώ και 8 έτη και για να είμαι ειλικρινής το έχω βαρεθεί....το χρώμα εννοώ!
Από την άλλη, το μαύρο το είδα και μου άρεσε πολύ. Μόνο μειονέκτημα το ότι λερώνεται πολύ εύκολα και φαίνεται κατ'ευθείαν.....
Το μαύρο όμως 'δείχνει' πιό 'αυτοκρατορικό', πιό 'σοβαρό'....μου άρεσε πιό πολύ....ενώ της συζύγου το ασημί......Αύριο θα το παραγγείλω και θα καταλήξω επί τόπου μάλλον...
-
Το λερωμένο μαύρο είναι κατάρα. Το μαύρο το καλοκαίρι είναι κατάρα. Το γρατσουνισμένο μαύρο είναι κατάρα.
Αν δεν βαριέσαι το πλύσιμο, δεν σε ενοχλεί η ζέστη και δεν σε πειράζουν οι φαναρτζοδουλειές, το μαύρο είναι πολύ όμορφο χρώμα και 'αριστοκρατικό', όπως λες.
Το ασημί είναι πρακτικό, δίνει όγκο στο αμάξωμα, κρατάει το αυτοκίνητο σχετικά δροσερό και, εξαιρουμένων των προφυλακτήρων, οι γρατζουνιές δεν φαίνονται. Είναι όμως κοινό. Για ρίξε μια ματιά στο ενδιάμεσο ανθρακί, ίσως σου αρέσει κι αυτό (εξαρτάται από την απόχρωση της εταιρείας-άλλα ανθρακί είναι εντυπωσιακά, άλλα θυμίζουν ποντικί και είναι ξενέρωμα). -
Και εγώ μάυρο θα το έπαιρνα. Μάυρο είναι τώρα το Primera μου και καθαρό δε μπορώ να το διατηρήσω για πάνω απο μία μέρα αλλά όταν είναι πλυμένο είναι άλλο πράγμα
-
γεια χαρα!! ειμαι κατοχοσ ενοσ almera 3d 1.5 challenge motiva abs εδω και 2 μηνεσ. το αυτοκινητο με εχει εντυπωσιασει με την συμπεροφορα του, την δυναμη που εχει απο χαμηλα και απολυτα γραμικα, χωρισ κοπιασματα και τα πολυ καλα φρενα του.
-
Ο χρήστης stelios_11 έγραψε:
γεια χαρα!! ειμαι κατοχοσ ενοσ almera 1.5 challenge motiva abs εδω και 2 μηνεσ. το αυτοκινητο με εχει εντυπωσιασει με την συμπεροφορα του, την δυναμη που εχει απο χαμηλα και απολυτα γραμικα, χωρισ κοπιασματα και τα πολυ καλα φρενα του.Γειά σου φίλε....και συνάδελφε με Almera οσονούπω.....
Γιά πές μου εντυπώσεις για το συγκεκριμένο, διότι είναι ακριβώς η έκδοση που θα πάρω!!
Άκουσα ότι η εξάτμιση ενοχλεί με το θόρυβό της στα πολλά χλμ, αληθεύει?
Το 1ο σέρβις στα πόσα χλμ το έκανες? Τί διαστάσεις ελαστικών έχει και με τί μάρκα? Συναγερμό διέθετε εργοστασιακό(πακέτο) με την αγορά του? ΡαδιοCD? Τί μάρκα?
Κάθε πληροφορία- παρατήρηση - συμβουλή για το συγκεκριμμένο μοντέλο είναι ευπρόσδεκτη!! -
οι εντυπωσεισ μου οπωσ ειπα και πριν ειναι παρα πολυ καλεσ. λοιπον η εξατμιση εμενα προσωπικα δεν με κουρασε..ισα ισα με ανεβαζε!!! ο ηχοσ που βγαζει ειναι μπασοσ και καθαροσ και στο ταξιδι με ρυθμουσ 110-130 δεν κουραζει.. αλλα οσο ανεβαινουν οι στροφεσ γινεται και πιο εντονοσ (λογικο..) οσο για το service εχω κανει την αλλαγη στα 1000. κανονικο service δεν εχω κανει ακομα αλλα κοντα ειμαι... 185-60-15 αν θυμαμαι καλα (brigestone). τον εργ. συναγερμο και το R/CD(clarion) μου τα εκανε δωρο ο φιλοσ dealer.
το αυτοκινητο μολισ το πηρα ετυχε και εκανα 2-3 ταξιδια και σε καθε χιλιομετρο με κερδιζε ολο και περισσοτερο. η αναρτηση ειναι λιγο σκληρη χωρισ ομωσ να χανει σε ανεση. αυτο που με εντυποσιαζει ειναι τα φρενα (μπροσ-πισω δισκακια) και το αμαξι φρεναρει απιστευτα!! -
Στον πιο κάτω σύνδεσμο υπάρχουν κάποια χρήσιμα διαγράμματα καλωδιώσεων και πληροφοριών για το οπτικοακουστικό σύστημα του Primera P12, ιδανικό για εκείνους που 'ψάχνονται'.
Δεξί κλικ, Αποθήκευση Ως (Save As)
http://www.nissanprimera.net/downloads/ ... mation.pdf
Σημ.: Είναι 4,91 MB
-
Καλημέρα.
Επιτέλους, χθές εδόθη η παραγγελία για το νέο μου αυτοκίνητο!
Θα είναι μαύρο ΝΙSSAN ALMERA 1.5 4d CHALLENGE και η παράδοσή του θα γίνει σε 12 εργάσιμες μέρες σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου αυτ/του.....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα.Επιτέλους, χθές εδόθη η παραγγελία για το νέο μου αυτοκίνητο!
Θα είναι μαύρο ΝΙSSAN ALMERA 1.5 4d CHALLENGE και η παράδοσή του θα γίνει σε 12 εργάσιμες μέρες σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου αυτ/του.....
Mε το καλό να το παραλάβεις...
Χθες είδα ένα μαύρο 5d και μου άρεσε πολύ. Το δικό σου χαμηλωμένο και με ζάντες θα είναι ακόμα ομορφότερο...
NISSAN FORUM