-
Μη μου πείτε ότι είμαι ο μοναδικός...
-
-
-
Μέσα!
-
Τι μοντέλο ακριβώς έχεις;
Αυτά τα αυτοκίνητα είναι τέρατα αξιοπιστίας.
Εγώ έχω ένα Micra 1000cc μοντ. '96 (αυτό με τα πολλά άλογα ).
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
-
Ένα Nissan Sunny 1.6 SGX Ν13 του πατέρα μου... Επειδή είναι μοντέλο του 88 είναι Made in Greece από το εργοστάσιο της TEOKAΡ στο Βόλο.
Το μόνο κακό που έχει αυτο το αυτοκίνητο είναι ότι είναι αυτόματο.
Θα προλάβω τον pavlos23 και θα πω οτι οδηγάει ένα Primera P10 1.6. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οδηγικά Nissan...
Tα υπόλοιπα θα σας τα πει αυτός. -
Θα ορκιζόμουν ότι ο κωδικός της είναι Ρ11; Έτσι δεν είναι της πρώτης έκδοσης;
-
Πιασε Και Ενα Almera (N15) 1.4Gx για μενα
Τωρα το χει ο πάτερας μου αλλα θα το οδηγαω και εγω του χρονου τετοια
εποχη νομιμα επιτελους αν ολα μας πανε καλα
((ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ CITROENAKIDES ΣΤΑ POSTS)) -
Ο χρήστης sennsa_rs έγραψε:
((ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ CITROENAKIDES ΣΤΑ POSTS))Από τα καλά που έχω ακούσει...
Έψαχνα για κανένα ελληνικό Nissan κλαμπ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως έχει βρει κανείς κάτι;
-
Ο χρήστης sennsa_rs έγραψε:
Πιασε Και Ενα Almera (N15) 1.4Gx για μεναΑυτό έχει ο πατέρας μου αλλά λόγω επασφάλιστρου οδηγώ το Micra της μητέρας μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα ορκιζόμουν ότι ο κωδικός της είναι Ρ11; Έτσι δεν είναι της πρώτης έκδοσης;Μην ορκίζεσαι...
p10 το πρώτο,p11 το δεύτερο,p11-144 το ανανεωμένο και p12 το τρέχον.Το δικό μου είναι αυτό:
-
Παρών και εγώ NISSAN SUNNY N14 με καρμπυρατερ του 92. 135.000 χλμ ως 1400, μετά άρπαξε το καπάκι και έγινε 1600 έχοντας φτάσει τα 190.000. Μετά το καπάκι, δεν έχει ξαναδιανυκτερεύσει σε συνεργείο
Με μόνο αυτή τη βλάβη τι να πώ; Είναι ή δεν είναι αξιόπιστα; Εγω ψηφίζω ΝΑΙ -
Για να μιλήσουμε περί αξιοπιστίας.
Οι δικοί μου είχαν το Cherry 1000cc από το '90 μέχρι το '96. Πέραν των αναλώσιμων δεν του αλλάξαμε τίποτα!
Μετά, το '96 πήραμε το Almera 1.4 και το Micra 1.0 Στο Almera αλλάξαμε την μπαταρία από δικό μου λάθος (είχα φέρει λάθος καλώδια για να φορτίσουμε ένα άλλο αυτοκίνητο) και τα καρβουνάκια της μίζας (αυτό φέτος το καλοκαίρι). Στο Micra μόνο μια μπαταρία (βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό αν συνυπολογίσουμε ότι εδώ και 8 χρόνια έχει κάνει 17000km).Και το ερώτημα παραμένει. Ελληνικό club υπάρχει; Αν ναι, μπορεί κάποιος να δώσει info? Αν όχι εμείς τι κάνουμε;
-
Πάω πάσο! Τότε και η οικογένειά μου αυτή την Ρ10 είχε! Πολύ καλό αυτοκίνητο. Επίσης, στην κατοχή μας ήταν το Τσέρι του '90 με τον 1.0. Και ο προκάτοχος της Πριμέρα ήταν το Σάνι του '85 1.5 SGL. Και προκάτοχος τούτου, το Σάνι του '81 με 1.200 κυβικά. Και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η αυτοκρατορία!!!
Το επόμενο Νισάν που θα υπάρξει στην οικογένεια, ελπίζω να είναι δικό μου και να έχει 3.500 κυβικά... -
Το επόμενο Νισάν που θα υπάρξει στην οικογένεια, ελπίζω να είναι δικό μου και να έχει 3.500 κυβικά...Στο εύχομαι ολόψυχα! Το ίδιο ονειρεύομαι και εγώ.
Και το ερώτημα παραμένει. Ελληνικό club υπάρχει; Αν ναι, μπορεί κάποιος να δώσει info? Αν όχι εμείς τι κάνουμε;
Απ'ότι ξέρω club δεν υπάρχει. Πριν απο δύο χρόνια έγινε μια προσπάθεια απο εμένα και άλλα δύο άτομα για τη δημιουργία ενός club αλλά για διάφορους λόγους δε προχώρησε. Εγώ έχω την ίδια ,για να μη πω παραπάνω,όρεξη για να βοηθήσω στη δημιουργία ενός.
-
Το επόμενο Νισάν που θα υπάρξει στην οικογένεια, ελπίζω να είναι δικό μου και να έχει 3.500 κυβικά...Άντε με το καλό!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εγώ έχω την ίδια ,για να μη πω παραπάνω,όρεξη για να βοηθήσω στη δημιουργία ενός.Πού, πώς, πότε, γιατί!;!;!;
Check your pm...
-
Nα 'στε καλά για τις ευχές σας, μια μέρα θα το κάνω πραγματικότητα!
Μίκρα 1.6 θα δούμε τελικά ποτέ; Είχαν κυκλοφορήσει κάτι φήμες, αλλά δεν βλέπω κίνηση!
Άσχετο: Αν παίρνει το μάτι σας στο διαδίκτυο τίποτα σχετικό με οικονομικά/εταιρικά νέα της Νισσάν, κάντε έναν κόπο και βάλτε ένα λινκ!
Είμαι θαυμαστής του Κάρλος Γκον βλέπετε... -
Μίκρα 1.6 θα δούμε τελικά ποτέ; Είχαν κυκλοφορήσει κάτι φήμες, αλλά δεν βλέπω κίνηση!
Απ΄οτι ξέρω μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί.
-
Άλλος ένας κάτοχος NISSAN (Almera 1.4 Challenge - 3Θ).
5 χρόνια-90.000klm-κανένα μηχανικό πρόβλημα.
Η μόνη πικρία που έχω είναι ότι έχω τρακάρει 2 φορές. Την μία από δικό μου λάθος.
NISSAN FORUM