-
Πως δεν τα έχω πάρει χαμπάρι ρε γμτ τόσο καιρό?!
Πάω να δω!!!
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... genumber=1
και οφ-τόπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... adid=54638
αλλά είναι 35 σελίδες Νίκο -
me renault megane (to kainourgio) 1.6 16v, 230Km/h stis 6500 strofes!
topo8esia; Hrakleio Krhths
Sta 210Km/h exw kai fotografiaΔεν ξέρω τι λέτε για το τι λέει το site της Renault και τι τελικές δίνει ο κατασκευαστής...
Το έχω κάνει με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα MeganeII και έδειξαν στον ίδιο δρόμο με τις ίδιες συνθήκες το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα...
Πριν απο το MeganeII στον ίδιο πάντα δρόμο, με ένα Citroen Xsara 1.4 είχα πιάσει 205Km/h και με ένα Peuget 306 πάλι 1.4 210Km/h
Με 270+ με μια δανεικη Μ5, την προηγουμενη.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Πώ! Πω! 3-4 σελίδες δίαβασα και έπεσα απο την καρέκλα απο τα γέλια!!!
-
Και να σκεφτείς Σταύρο ότι τα πιο 'χοντρά' σκηνικά με φίδια και απαντήσεις επ'αυτών έχουν γίνει σπλιτ και κλειδωθεί από τους mods
-
Ο Χριστός και η Παναγία!Τα θέλουν και τα λένε?!! Μακριά κι αλάργα!!!
-
Πλακα εχει....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και να σκεφτείς Σταύρο ότι τα πιο 'χοντρά' σκηνικά με φίδια και απαντήσεις επ'αυτών έχουν γίνει σπλιτ και κλειδωθεί από τους modsΟχι βρε γαμώτο!
Να τα στείλουμε στον Θέμο! -
Για τους λάτρεις του RX8 τσεκάρετε την τελευταία φωτό στο εν λόγω thread
-
Εεεπ, κάνουμε διαφήμιση σ' αλλο forum?
Έπρεπε να είσασταν σε ξένο forum. Θα σας έλεγα εγώ για το πότε τα posts σας θα έπερναν την άγουσα, χρατσσσσAnyway, στη γενικότερη φιδολογία που επικρατεί γίνεσαι δύσπιστος.
Μπορεί να είναι αλήθεια η φωτό, μπορεί όμως να σου το φτιάξω στο Photoshop μια χαρά, Σπύρο. Να δεις την Corollara μου να δείχνει 240 χαλαρά -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εεεπ, κάνουμε διαφήμιση σ' αλλο forum?
Έπρεπε να είσασταν σε ξένο forum. Θα σας έλεγα εγώ για το πότε τα posts σας θα έπερναν την άγουσα, χρατσσσσAnyway, στη γενικότερη φιδολογία που επικρατεί γίνεσαι δύσπιστος.
Μπορεί να είναι αλήθεια η φωτό, μπορεί όμως να σου το φτιάξω στο Photoshop μια χαρά, Σπύρο. Να δεις την Corollara μου να δείχνει 240 χαλαράΜόνο με Photoshop μπορείς να την δεις να γίνεται Corollaρα!!!!
-
Για τους λάτρεις του RX8 τσεκάρετε την τελευταία φωτό στο εν λόγω threadΠρολαβαίνω να ακυρώσω την άλφα και να πάρω και εγώ ένα;;;
-
Nα πάρουν χαμπάρι ότι τους κοροιδεύουμε να μας την πέσουν εδω σαν τους redliners
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nα πάρουν χαμπάρι ότι τους κοροιδεύουμε να μας την πέσουν εδω σαν τους redlinersΚανε πλακα .... , φοβαμαι οτι ετσι θα γινει στο τελος!!!
-
κι εγώ γράφω [σπάνια] στο myphone ως giorgetto. Το παρακολουθώ όμως αρκετά. Είναι από τα άριστα φόρουμ.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
κι εγώ γράφω [σπάνια] στο myphone ως giorgetto. Το παρακολουθώ όμως αρκετά. Είναι από τα άριστα φόρουμ.Εχεις ένα 6600 αν θυμάμαι καλά...
Κι εγώ από το unwired είμαι εκεί και μόλις απόκτησα ένα Ν6260...Symbian!
Η βοήθεια που δίνεται από τα παιδιά εκεί είναι σηματνικότατη.
Τώρα όπως προείπα το ΜyCars&Bikes απλά συμπληρώνει ένα άριστο mobile-gadget site με ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ 37 κάτι χιλιάδων χρηστών! -
Σάββα δώσε info για το τηλέφωνο, το ζαχαρώνω κι εγώ!
-
Παρακολουθω παρα γραφω στο Myphone,θα εχω καμια 50 μυνηματα στον ενα χρονο που εχω εγγραφει.Κυριως θεματα για κινητα (εχω 3650) και Η/Υ.
Edit :τελικα εχω πανω απο 90 μυνηματα.
-
Σάββα δώσε info για το τηλέφωνο, το ζαχαρώνω κι εγώ!Mπες στο Νοκια 6260 [ΕΠΙΣΗΜΟ] και δες τα σχόλια μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κι εγώ γράφω [σπάνια] στο myphone ως giorgetto. Το παρακολουθώ όμως αρκετά. Είναι από τα άριστα φόρουμ.
Εχεις ένα 6600 αν θυμάμαι καλά...
Κι εγώ από το unwired είμαι εκεί και μόλις απόκτησα ένα Ν6260...Symbian!
Η βοήθεια που δίνεται από τα παιδιά εκεί είναι σηματνικότατη.
Τώρα όπως προείπα το ΜyCars&Bikes απλά συμπληρώνει ένα άριστο mobile-gadget site με ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ 37 κάτι χιλιάδων χρηστών!μπα, ένα Τ68 και 7610 έχω.... αυτό το μήνα πάω για το 6630
τα έχουμε πεί σε κανά δυό τόπικ του my carsτο site είναι από τα πιο πλήρη που έχω δει στο net, πραγματικά τεράστιο και το forum είναι πολύ καλά moderated.
-
Ουπς σόρι σε μπέρδεψα με τον georget...
Κι εγώ για το 6630 πήγαινα αλλά μου έκλεψε την καρδιά το 6260 clamshell με Symbian δεν βρίσκεις καθημερινά..
Είχε και 400 ευρά σε σχέση με το 6630 που είχε 570...για συσκευές μιλάω πάντα και όχι με συμβόλαιο.
Κόφτε την πλάκα - ποιος γράφει και στο MyPhone;