-
ËÝíå ïôé ç TF105 èá Ý÷åé ôçí ßäéá êÜèåôç äýíáìç óå ó÷Ýóç ìå ôçí TF104!Eðßóçò ï êéíçôÞñáò èá Ý÷åé ôçí ßäéá áðüäïóç ìå ôïí RVX-04.Añá íá ðåñéìÝíïõìå ðáñáðëÞóéïõò ÷ñüíïõò ìå ôïõò áíôßóôïé÷ïõò ôçò TF104.
http://www.grandprix.com/ns/ns14021.html
Technical specifications Of the Toyota TF105
TF105 Dimensions
Wheelbase 3,090mm
Overall length 4,530mm
Overall height 950mm
Overall width 1,800mm
Overall weight 600kg including driver and cameraThe RVX-05 engine
RVX-05 SpecificationsDesignation RVX-05
Number of cylinders 10
Capacity 2998cc
Horsepower More than 900bhp
Revolutions Approximately 19,000rpm
Valve actuation Pneumatic
Throttle actuation Hydraulic
Spark Plugs DENSO
Fuel Esso
Lubricants Esso -
Στο άρθρο του Τ.Π. στο rally.gr υπάρχει κάτι περίεργο στη 12η γραμμή...
Μήπως θέλει να μας πει κάτι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στο άρθρο του Τ.Π. στο rally.gr υπάρχει κάτι περίεργο στη 12η γραμμή...Μήπως θέλει να μας πει κάτι;
Αναφέρεσαι στο άρθρο 'Λεπτομέρειες της Τ105' στη φράση:
'Φυσικά την τελική μορφή του μονοθεσίου δεν θα την δούμε ίσως πριν τις 6 Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όμως είναι ήδη ορατή η πολύ προσεκτική δουλειά που έχει γίνει από τον Gayscone και το επιτελείο του στην αεορδυναμική σήραγγα. '
Αν όχι τότε σε τι αναφέρεσαι?
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Στο άρθρο του Τ.Π. στο rally.gr υπάρχει κάτι περίεργο στη 12η γραμμή...
Μήπως θέλει να μας πει κάτι;
Αναφέρεσαι στο άρθρο 'Λεπτομέρειες της Τ105' στη φράση:
'Φυσικά την τελική μορφή του μονοθεσίου δεν θα την δούμε ίσως πριν τις 6 Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όμως είναι ήδη ορατή η πολύ προσεκτική δουλειά που έχει γίνει από τον Gayscone και το επιτελείο του στην αεορδυναμική σήραγγα. '
Αν όχι τότε σε τι αναφέρεσαι?
Ξαναδές την πρόταση που έχει σε bold και θα καταλάβεις.
-
Μα εγώ ρώτησα αν αναφερόσουν σε αυτή τη φράση ώστε να τοποθετηθώ!
Μάλλον υποννοεί ότι τώρα επιτέλους θα δούμε μία Toyota ανταγωνιστκή!
-
Ειναι σχεδον βεβαιο πως το 2005 θα δουμε μια ανταγωνιστικη επιτελους ΤΟΥΟΤΑ...Μαλιστα σημερα ο Ralf σε δηλωσεις του ειπε πως η TF105 ειναι καλυτερη απο την περσινη Williams,και οτι εχει πιθανοτητες να καταφερει κατι καλυτερο απο το 2004!
Παντως στην Ιαπωνικη ομαδα μπορω να πω,πως εχουν μια ''συγκρατημενη αισιοδοξια'' για την επομενη χρονια.Αποφευγουν τα ''μεγαλα λογια'',ενω εχουν πει πως ο βασικος στοχος τους ειναι τερματισμοι στο βαθρο...
Προσωπικα δεν το βλεπω να κερδιζουν καποιον αγωνα το 2005,το 2006 μπορει...αναλογα βεβαια και με την βελτιωση που θα εχουν οι υπολοιπες ομαδες μεχρι τοτε... -
Μα εγώ ρώτησα αν αναφερόσουν σε αυτή τη φράση ώστε να τοποθετηθώ!Μάλλον υποννοεί ότι τώρα επιτέλους θα δούμε μία Toyota ανταγωνιστκή!
Εχμ... Αναφέρομαι στο ότι έχει γράψει το όνομα του Gascoyne λάθος. (απροσεξίας προφανώς αλλά έχει πλάκα, άκου Gayscone... )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα εγώ ρώτησα αν αναφερόσουν σε αυτή τη φράση ώστε να τοποθετηθώ!
Εχμ... Αναφέρομαι στο ότι έχει γράψει το όνομα του Gascoyne λάθος. (απροσεξίας προφανώς αλλά έχει πλάκα, άκου Gayscone... )
Γκουχ γκουχ. Μμμμναι. Έχεις δίκιο!!! Από συνήθεια δε πρόσεξα τη διαφορά. Μα ποιος είσαι ο Μπαμπινιώτης κ κοιτάς μία μία τις λέξεις???
-
Να πω την αληθεια ουτε εγω το προσεξα...
Αναμφιβολα εκανε λαθος απροσεξιας,δεν τιθεται θεμα τωρα να μην ξερει ο Τακης πως γραφεται το ονομα του Gascoyne... -
Προφανώς και είναι απροσεξία! Πάντως έχει πλάκα!!!
-
Οντως λαθακι απροσεξιας, αλλα απο τα ωραια!
-
Μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;
-
εντάξει... και το 'αεροδυναμική' το γράφει 'αεορδυναμική'...
μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε???? -
...
Εχουμε παρακαλεσει αρκετες φορες να μη γινονται προσωπικες επιθεσεις.
moderator
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
εντάξει... και το 'αεροδυναμική' το γράφει 'αεορδυναμική'...
μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε????... mod
Φίλε ξεπέρασες τα όρια του ανεκτού. Μήπως συμμετείχες και στα επεισόδια
που ανέβαλλαν τον αγώνα Ολυμπιακός - Πανιώνιος???Και στην τελική θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον Τάκη???
Χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις χωρίς λόγο που δείχνει κ το επίπεδό
σου. ... mod -
Και στην τελική θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον Τάκη???
Χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις χωρίς λόγο που δείχνει κ το επίπεδό
σου. Σε λυπάμαι....- Ναι θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο του 'ΤΑΚΗ' και μαλιστα πολυ.
- Ειμαι στον χωρο του αυτοκινητου γενικοτερα, αρκετα υψηλα εισταμενος και ξερω τι παιζει...
- Το επιπεδο μου ειναι πολυ ανωτερο απο οσο μπορεις εσυ, προφανως, να χωνεψεις....
- ...mod
-
Το κακο ειναι οτι οχι μονο ακουσες το ονομα του αγαπητε Dude αλλα θα πρεπει να ανεχτεις και να σεβαστεις την παρουσια του εδω. Βλεπεις ο Τακης ειναι απο τους οικοδεσποτες σου σε αυτο το φορουμ σαν μελος της οικογενειας των Τ.Ε.
Παντως θα ειχε πλακα να μας πεις απο ποιους ειναι περιγελος, οχι τιποτα αλλο για να ξερει και ο ιδιος με τι καθαρματα συναναστρεφεται.
moderator
-
Μην ανησυχεις την επομενη φορα που θα τον δω σε press day καποιας εκθεσης αυτοκινητων (Αν του δωσει κανεις πασο... ), θα του τα πω και απο κοντα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;Οχι ρε παιδια προς θεου...!
Ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος και εχει και δυο παιδια. -
ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ
Fire_Bro
Παρουσιάσεις μονοθεσίων-2005