-
Ο χρήστης mad έγραψε:
ÂÜëôï !!!Êáëü åßíáé.
ðïõ ôï îåñåéò
Σου απάντησε ο manosk.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mad, θα μας τρελάνεις. Τι 'που το ξέρει'; Θα το έχει βάλει ή θα έχει διαβάσει γι'αυτό. Εγώ το έχω (αν και σπανίως το χρησιμοποιώ) και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Γράφεις μηνύματα σε μορφή chat, υποστηρίζει επικοινωνία με μικρόφωνο-ηχεία/ακουστικά ή και κάμερα κι έχει διάφορα οπτικά μπιχλιμπίδια.καμιά φορά απορώ με την υπομονή σου...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mad, θα μας τρελάνεις. Τι 'που το ξέρει'; Θα το έχει βάλει ή θα έχει διαβάσει γι'αυτό. Εγώ το έχω (αν και σπανίως το χρησιμοποιώ) και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Γράφεις μηνύματα σε μορφή chat, υποστηρίζει επικοινωνία με μικρόφωνο-ηχεία/ακουστικά ή και κάμερα κι έχει διάφορα οπτικά μπιχλιμπίδια.
καμιά φορά απορώ με την υπομονή σου...
νομιζεις ολη σαν και εσνα ειναι krusenstern
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
Mad, èá ìáò ôñåëÜíåéò. Ôé 'ðïõ ôï îÝñåé'; Èá ôï Ý÷åé âÜëåé Þ èá Ý÷åé äéáâÜóåé ãé'áõôü. Åãþ ôï Ý÷ù (áí êáé óðáíßùò ôï ÷ñçóéìïðïéþ) êáé êÜíåé ôç äïõëåéÜ ôïõ ìéá ÷áñÜ. ÃñÜöåéò ìçíýìáôá óå ìïñöÞ chat, õðïóôçñßæåé åðéêïéíùíßá ìå ìéêñüöùíï-ç÷åßá/áêïõóôéêÜ Þ êáé êÜìåñá êé Ý÷åé äéÜöïñá ïðôéêÜ ìðé÷ëéìðßäéá.
êáìéÜ öïñÜ áðïñþ ìå ôçí õðïìïíÞ óïõ...
íïìéæåéò ïëç óáí êáé åóíá åéíáé krusenstern
Ευτυχώς πάντως που όλοι δεν είναι σαν εσένα!!!!!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά μου το έχουν προτείνει πολλοί και μάλλον τώρα θα το περάσω .Αν σε ενδιαφέρει μονάχα το spyware/adware cleanup βάλε καλύτερα ScanSpyware (αν συναντήσεις 'δυσκολίες' στείλε μου p.m. )
-
Οκ migf1 !!!Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Mad, θα μας τρελάνεις. Τι 'που το ξέρει'; Θα το έχει βάλει ή θα έχει διαβάσει γι'αυτό. Εγώ το έχω (αν και σπανίως το χρησιμοποιώ) και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Γράφεις μηνύματα σε μορφή chat, υποστηρίζει επικοινωνία με μικρόφωνο-ηχεία/ακουστικά ή και κάμερα κι έχει διάφορα οπτικά μπιχλιμπίδια.
Ευτυχώς πάντως που όλοι δεν είναι σαν εσένα!!!!!!!
τρελος ονομα και πραγμα να ο τρελος οταν ειναι στον η/υ
[/img] -
Κοίταξε να δεις επειδή δεν γουστάρω να βιάσω το θέμα βριζοντάς σε αν θες να το συνεχίσεις το θέμα κάνε το μέσω πμ.
-
Απορία: η Μαρίνα τον θελει;
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Το Spybot Search & Destroy τι λέει?
Στα ΧΡ μου έχω adware SE,spybot search&destroy, norton NAV και kerio winroute και δεν περναει μύγα
Είσαι σίγουρος;;;;
Για πέρνα το μια με ScanSpyware
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Edit:>Διάβασα τις αρνητικές κριτικές, και εγγυόμαι ότι παραπάνω από τους μισούς λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ !! Και uninstaller έχει το πρόγραμμα, και γρήγορο είναι κι ελαφρύ !!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, εγώ ΔΕΝ έχω ούτε Mozilla Thunderbird ούτε SP2 στα WinXP (έχω SP1). Οπότε δεν ξέρω αν όντως δημιουργεί πρόβλημα με αυτά!!! Σε Win98SE (patched) και WinXP SP1 δουλεύει μια χαρά!
Ουφ, μόλις τέλειωσα και τις θετικές κριτικές
Παρόλο που μερικοί υπερβάλουν, φαίνεται πως το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά και σε WinXp SP2.
Επίσης, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσοι πολλοί χρήστες έγραψαν ότι το AntiVir βρίσκει πράγματα που δεν βρίκσουν ούτε το kaspersky ούτε το Panda (για AVG, McFee, NAV, F-Prot τό ήξερα ήδη )
Μια μικρή προσθήκη ακόμα από μένα: όσοι αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το AntiVir, ενεργοποιήστε ΟΛΕΣ τις προστασίες που παρέχει (Options->Configuration->Unwanted programs[Activate all]types]).
ΥΓ. Σχετικο-άσχετο: Τa kaspersky και panda ΔΕΝ είναι ελαφριά προγράμματα!
Χάρη με βάζεις σε σκέψεις...επειδή τελειώνει στις 25 Σεπτ το Κaspersky...
Από την άλλη σε εμπιστεύομαι στις κρίσεις σου!Τι να κάνω γιατρέ;
Θα σε ξανα-ρωτήσω τον Σεπτέμβρη!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το Spybot Search & Destroy τι λέει?
Στα ΧΡ μου έχω adware SE,spybot search&destroy, norton NAV και kerio winroute και δεν περναει μύγα
Είσαι σίγουρος;;;;
Για πέρνα το μια με ScanSpyware
Το επιβεβαιώνω!
Οταν το έβαλα, έβγαλα όλα τα προηγούμενα που είχα (κ είχα αρκετά) πλην του Spybot.To καλύτερο Anti-spyware!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απορία: η Μαρίνα τον θελει;Ναι απλά έχει πάει ταξίδι και δεν βλεπόμαστε
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
Απορία: η Μαρίνα τον θελει;
Ναι απλά έχει πάει ταξίδι και δεν βλεπόμαστε
ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
To Kerio το κανω download απο το site ή παω να το αγορασω απο καποιο Plaisio κλπ. K αν ειναι για download πιο απ ολα θα κατεβασω? θα πρεπει να πληρωσω μεσω καρτας για να κανω register?
-
Κατεβαζω το Kerio Personal Firewall 4
Ελπιζω να ειναι σωστη επιλογη
-
Χμμ το ScanSpyware μου ζηταει αγορα για να αφαιρεσει αυτο που βρηκε στο scan. Νομιζα πως εινα freeware κ αυτο
-
μην τα κατεβασεισ ειναι πανακριβα
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Χμμ το ScanSpyware μου ζηταει αγορα για να αφαιρεσει αυτο που βρηκε στο scan. Νομιζα πως εινα freeware κ αυτοστείλε μου pm το mail σου να σου στείλω κρ*κ!
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
Από περιέργεια mad, πόσο χρονών είσαι...;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]