-
Firefox... Παρόλο που όταν είδα πρώτη φορά το topic ζήφισα ΙΕ, μετά από λίγο καιρό χρήσης του Firefox άλλαξα γνώμη..
-
για να σχολιάσω λίγο και τη δημοσκόπηση, κατά τη γνώμη μου τα αποτελέσματα για μένα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά
αν αναλογιστούμε ότι ο ακατανόμαστος (ΙΕ) έχει διείσδυση 85-90% στην παγκόσμια αγορά, και ότι εδώ είναι ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ και όχι μάζωξη 'κομπιουτεράδων', το 49% υπέρ του Firefox είναι τεράστιο
μπράβο μας και μπράβο σ'αυτούς που τον έφτιαξαν και τον υποστηρίζουν με bug-reports και λύσεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Firefox... Παρόλο που όταν είδα πρώτη φορά το topic ζήφισα ΙΕ, μετά από λίγο καιρό χρήσης του Firefox άλλαξα γνώμη..Το ίδιο κι εγώ. Αρχικά ψήφισα ΙΕ. Οπότε Krusenstern μπορείς να κάνεις party, αφού 2 ψήφοι στον ΙΕ κανονικά έπρεπε να πάνε στον FF!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
για να σχολιάσω λίγο και τη δημοσκόπηση, κατά τη γνώμη μου τα αποτελέσματα για μένα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακάαν αναλογιστούμε ότι ο ακατανόμαστος (ΙΕ) έχει διείσδυση 85-90% στην παγκόσμια αγορά, και ότι εδώ είναι ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ και όχι μάζωξη 'κομπιουτεράδων', το 49% υπέρ του Firefox είναι τεράστιο
μπράβο μας και μπράβο σ'αυτούς που τον έφτιαξαν και τον υποστηρίζουν με bug-reports και λύσεις.
σε κανα χρονο να κανουμε και κανα poll για linux/windows , ακομα ειναι νωρις!
-
με το δρόμο (λέγε με user-friendly interface) που έχει πάρει το Λίνουξ, πιο βαρύ από τα XP το βλέπω να γίνεται
-
Το καλοκαίρι που θα πάρω δεύτερο H/Υ σκέφτομαι να βάλω είτε Linux είτε MacOS (αν δεν με κερδίσει το LAN gaming). Any suggestions?
(off topic αλλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο topic )
-
MacOS δεν 'βάζεις' έτσι απλά σε έναν υπολογιστή. Πρέπει να είναι Mac.
όσο για το Linux, καλώς ή κακώς, τα Windows είναι (ακόμα) απαραίτητα για κάποιες δουλειές, οπότε partition και 2 λειτουργικά αναγκαστικά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
MacOS δεν 'βάζεις' έτσι απλά σε έναν υπολογιστή. Πρέπει να είναι Mac.Ναι το ξέρω, εννοούσα να πάρω Mac ή Pc..
σο για το Linux, καλώς ή κακώς, τα Windows είναι (ακόμα) απαραίτητα για κάποιες δουλειές, οπότε partition και 2 λειτουργικά αναγκαστικά.
Άρα αν θέλω Linux θα έχω και Windows μέσα? Δηλαδή και on-line gaming?
-
μπα...δεν νομιζω σπυρο να ειναι και τοσο απαραιτητα πλεον...το linux εχει εξελιχθει παρα πολυ..τοσο καιρο αυτο που το ετρωγε ηταν η δυσχρηστια του και τα τελευταια χρονια το εχουν ψιλολυσει..το θεμα ειναι οτι εχουμε συνηθησει στο nero, word , excel Κλπ και τα προγραμματα του πινγκουινου μας φαινονται δυσκολα. Τις περισσοτερες φορες μαλιστα ειναι και πιο καλα!
kid to MAC ειναι εντελως αλλη τεχνολογια, αλλοι επεξεργαστες κλπ...αλλα σαν μηχανηματα ειναι πολυ δυνατα!
παρα πολυ εχουν στο pc τους linux/windows μαζι λογω των παιχνιδιων..και εγω το ιδιο κανω..αν και εγω εκανα τη χαζομαρα οταν πηρα modem adsl να μην πω οτι το θελω και για Linux και τωρα δεν ειναι συμβατο πρεπει να παρω αλλο -
- Για anti-vius δοκιμάστε και το AVG-FREE.
- Μπορεί ο admin να δει στα στατιστικά του forum πόσοι πραγματικά χρησιμοποιούν mozilla;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Για anti-vius δοκιμάστε και το AVG-FREE.
- Μπορεί ο admin να δει στα στατιστικά του forum πόσοι πραγματικά χρησιμοποιούν mozilla;
νομίζω πως μπορεί. Σίγουρα το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο από αυτής εδώ της δημοσκόπησης, μιας και αυτή δείχνει τα ποσοστά ανάμεσα σε αυτούς που ασχολούνται με την επιλογή του κατάλληλου για τις ανάγκες τους browser
-
Μπορεί ο admin να δει στα στατιστικά του forum πόσοι πραγματικά χρησιμοποιούν mozilla;
νομίζω πως μπορεί.
Ας μας πει λοιπόν!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Firefox... Παρόλο που όταν είδα πρώτη φορά το topic ζήφισα ΙΕ, μετά από λίγο καιρό χρήσης του Firefox άλλαξα γνώμη..
Το ίδιο κι εγώ. Αρχικά ψήφισα ΙΕ. Οπότε Krusenstern μπορείς να κάνεις party, αφού 2 ψήφοι στον ΙΕ κανονικά έπρεπε να πάνε στον FF!!!
3 μαζι με τον δικο μου. Αρχικα ψηφισα ΙΕ αλλα με την παροδο των τελευταιων 10 ημερων που εγκατεστησα Firefox k Thunderbird αλλαξα τελειως γνωμη!!! Καμια σχεση, μα καμια! Κ τωρα διαβασα η κατασκευαστρια ομαδα ετοιμαζει Browser για την Google.
To kaspersksy το ακουσα απο εναν φιλο που το χρησιμοποιει κ ειναι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι τελικα τοσο καλο;
Χρησιμοποιων το NIS 4 χρονια τωρα αγοραζοντας καθε χρονο την νεα του εκδοση. Δεν εχω παραπονα αν κ ειναι λιγο δυσκολη η εξοικειωση στην αρχη. Αλλα γενικα μου εχει σταματησει αρκετες επιθεσεις απο hackers κ ιους. Οποτε ειμαι happy που το χρησιμοποιω.
Το kaspersky σε τι ειναι καλυτερο; -
Το Kaspersky ειναι καλο αλλα το Norton εχει το ονομα και περισσοτερη υποστηριξη
Κατα τη γνωμη ο καλυτερος συνδιασμος γαι προστασια στο Internet ειναι
Norton Antivirus 2005 + ZoneAlarm Pro + Ad-Aware SE 1.05 Pro
χωρις βεβαια να πηγαινει καποιος και να τα αγοραζει ... -
ΟΚ, έβαλα κι εγώ το Kaspersky (έκδοση 5 κάτι). Καλό είναι, ενημερώνεται συχνά και μοιάζει σχετικά ελαφρύ (περίπου όσο το Norton Corporate Edition).
kleisj:
Η Google ετοιμάζει δικό της browser και προσέλαβε αρχιπρογραμματιστή του Firefox. Δεν ετοιμάζει η ομάδα Firefox browser για το Google.Πάντως για το Google έχουν κυκλοφορήσει πολλά αρνητικά πράγματα, όπως το ότι συνεργάζεται στενά με την NSA, κρατάει στοιχεία του χρήστη με cookies που δεν λήγουν ποτέ, το mail της διατηρεί επ' αόριστον τα μηνύματα στους server της, [Edit: ότι σκανάρεται το κείμενο των εξερχόμενων και εισερχόμενων μηνυμάτων (και καλά) για να αποστέλλονται στον χρήστη οι κατάλληλες διαφημίσεις] και άλλα ωραία.
-
Για πρόγραμμα antivirus πάρα πολυ καλό ειναι το f-secure... Mερικές εκδόσεις του έχουν και firewall. Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος...
Ειδικα σε σχέση με το Norton είναι πολύ ανώτερο... -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Το Kaspersky ειναι καλο αλλα το Norton εχει το ονομα και περισσοτερη υποστηριξη
Κατα τη γνωμη ο καλυτερος συνδιασμος γαι προστασια στο Internet ειναι
Norton Antivirus 2005 + ZoneAlarm Pro + Ad-Aware SE 1.05 Pro
χωρις βεβαια να πηγαινει καποιος και να τα αγοραζει ...Συμφωνω και επαυξανω! το zonealarm ειναι must!! οπως και το ad-aware. για antivirus exw kasperksy
-
Το νορτον ειναι απαραδεκτα βαρυ!!!
Τωρα εβγαλε και η αγαπημενη μας microsoft ενα (περιεργως καλο) antispyware, το οποιο ειναι και δωρεαν...
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
το εχω βαλει, και μαζι με το παλιο καλο ad-aware ειναι μια καλη λυση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το νορτον ειναι απαραδεκτα βαρυ!!!Τωρα εβγαλε και η αγαπημενη μας microsoft ενα (περιεργως καλο) antispyware, το οποιο ειναι και δωρεαν...
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
το εχω βαλει, και μαζι με το παλιο καλο ad-aware ειναι μια καλη λυση.
Περιέργως καλό γιατί είναι από την πρώην Giant την οποία βεβαίως βεβαίως εξαγόρασε!
-
...και το οποίο είναι δωρεάν προς το παρόν, αλλά πολύ σύντομα θα πωλείται
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]