-
ευχαριστω παιδια !! αμα το αφησω ετσι τι θα παθει το pc μου ? το mcAfee den κανει γι αυτην τη δουλεια ? τα spyware τι ειναι ? απο που τα κολας?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ευχαριστω παιδια !! αμα το αφησω ετσι τι θα παθει το pc μου ? το mcAfee den κανει γι αυτην τη δουλεια ? τα spyware τι ειναι ? απο που τα κολας?Μα ήδη έχει πάθει κάτι, δεν δουλεύει σωστά το MSN. Αργότερα ίσως πάψει να δουλεύει ο ΙΕ ή και τίποτα άλλο. Το McAfee ίσως συλλάβει το malware, ίσως όχι. Κατέβασε το (δωρεάν) Ad-Aware καλύτερα και αφού το ενημερώσεις τρέξε το.
Spyware-malware-adware είναι προγραμματάκια που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη είτε επειδή πετάνε στα καλά καθούμενα μηνύματα, είτε επειδή αλλάζουν ρυθμίσεις του συστήματος, είτε επειδή (το χειρότερο) στέλνουν προσωπικά σου δεδομένα σε πονηρούς. Γι'αυτό εκτός από antivirus χρειάζεται κι ένα καλό firewall (zonealarm, kerio κλπ), το οποίο ελέγχει τα προγράμματα που συνδέονται με το internet και σε προειδοποιεί, δίνοντάς σου τον έλεγχο του τι συμβαίνει στον υπολογιστή σου.
Τα κολλάς με διάφορους τρόπους: από 'δωρεάν' προγράμματα που εγκαθιστάς, από κατάλληλα φτιαγμένες ιστοσελίδες με active X ή άλλα κόλπα, από τρέξιμο αρχείων που δεν έχουν ελεγχθεί για ιούς κλπ. -
ευχαριστω φιλε Μανο για τη βοηθεια σου . ελπιζω να λυθει το προβλημα μου με τα προγραμματα που κατευαζω . που μπορω να βρω free firewall?
-
Η δωρεάν έκδοση του ZoneAlarm
http://www.zonelabs.com/store/content/c ... wnload.jsp
(Προσοχή στο ότι ίσως μπλοκάρει όλα τα e-mail με συνημμένα αρχεία. Απενεργοποίησε τις σχετικές επιλογές)Η δωρεάν έκδοση του Kerio
http://www.kerio.com/kpf_download.html -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ το εξάχρονο 'χρέπι' μου!!
Επειδή όμως δεν είμαι και πολύ γνώστης όσον αφορά σε θέματα η/υ, ρώτησα μερικά φιλαράκια τι να πάρω και από που, τι να προσέξω κλπ.
Το κακό είναι ότι οι απόψεις δεν συμπίπτουν. Κυρίως όσον αφορά στον επεξεργαστη. Οι μισοί μου λένε να παρώ Pentium και οι αλλοι Athlon....
Να μου πει κανείς ότι οι Athlon είναι 64bit θα το καταλάβαινα, αλλά τώρα και η Intel έβγαλε 64ρηδες pentium.
Το κακό είναι πως επειδή δεν το κατέχω το θέμα μπερδεύτηκα περισσότερο.
Μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του, ή να προτείνει κάποια ιστοσελίδα όπου θα μπορέσω να βρω κάτι σαν συγκριτικό μεταξύ τους προκειμένου να καταλάβω τι πλεονεκτήματα έχει ο ένας έναντι του άλλου?(ελπίζω να μην γίνω αφορμή για κανέναν 'πόλεμο' μεταξύ amdόφιλων και pentiumόφιλων)
Athlon 64bit 3400 σε φορητό! Κανένα πρόβλημα!
-
Ομοίως κανένα πρόβλημα σε Athlon 64 3000 με chipset Nforce 3/250.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
migf1 δεν έχεις και πολλές ηθικές αναστολές από ότι βλέπω ,με δίνεις χωρίς κανένα δισταγμό.Bravo migf1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλάκα κάνω -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟΚ. Είναι γνωστή η 'συμπάθεια' μεταξύ Intel και Microsoft (εξ ου και η λέξη 'Intelsoft'). Όμως, παρά το ότι η Intel έχει ισχυρές συμμαχίες, δεν κατάφερε να κρατήσει την AMD στο 10% που είχε πριν μερικά χρόνια. Τώρα στις πωλήσεις επεξεργαστών γίνεται πόλεμος κι αν δεν ήταν οι μεγάλοι κατασκευαστές έτοιμων συστημάτων (HP, Dell, Compaq κλπ), η AMD θα είχε τα πρωτεία. Επίσης ορισμένες (λίγες πάντως) εταιρείες λογισμικού δίνουν βάρος στα χαρακτηριστικά των P4 (πχ στις εντολές SSE3 και στο HyperThreading). Μικρό το κακό, αφού οι A64 γενικά λίγο χάνουν και μόνο στις εφαρμογές αυτές. Με τα 64 bit θα κουνήσουν μαντήλι. Όσο για το SSE3, θα ενσωματωθεί κι αυτό συντομα στους νεότερους Α64.
[snip]Μάνο, δεν αμφισβητώ αγορίνα μου τις δυνατότητες και τη (μελλοντική) δυναμική των AMD (τους χρησιμοποιούσα επί μακρών όταν ακόμα ήταν συνολικά χειρότεροι των Intel, έτσι επειδή γούσταρα να πηγαίνω 'κόντρα' γενικώς ).
Απλά κατέθεσα την άποψή μου ότι για να έχει το κεφάλι του ήσυχο γενικότερα ας προτιμήσει Intel. Αν θέλει ας προτιμήσει AMD, εμένα το ίδιο μου κάνει...
-
Óùóôüò!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μια γρήγορη ερώτηση:
Να εγκαταστήσω την έκδοση 5.5.062 του ZoneAlarm πανω στην υπάρχουσα 4.5.538, ώστε να μου κρατήσει τις ρυθμίσεις ή θα μου τα κάνει μπάχαλο;
-
πάνω.
δεν χαλάει τίποτα -
Thanks !!
Αυτό θα πει... hotline !!!
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι η 4.5 είναι η έκδοση Pro, ενώ η 5.5 είναι η free... να το κάνω ή να μείνω με την 4.5;
-
βάλε την καινούρια
-
Πάω... thanks again!
-
[quote='manosk']Προβλήματα: κανένα!
Υπερθέρμανση: είναι περίεργο και ανησυχητικό να βλέπεις την εσωκλειόμενη στη συσκευασία δωρεάν αλουμινένια ψύκτρα να κρατάει τη θερμοκρασία μεταξύ 36-46 βαθμών, με ανεμιστήρα που να γυρνάει στις ~2000 στροφές (άρα αρκετά αθόρυβο).
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι πριν 1 χρόνο. Τα πράγματα αντιστράφηκαν τελείως. Πλέον υπερθερμαίνονται οι Pentium, όχι οι Athlon 64. Ζητάνε πολύ ρεύμα και καλές ψύκτρες των 30-40
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
re παιδια απο τοτε που εβαλα το msn massenger μου βγαζει error απο υπηρεσεια msn messenger , οταν ειμαι ιντερνετ , και μου λεει να μπω σε καποιο σιτε για να κανω scan , free αλλα μετα για να ολοκληροθει πρεπει να πληροσω . τι ειναι αυτο το πραγμα ? help meΔέν ευθύνονται spyware για αυτό το πρόβλημα. Απλά έχεις ενεργοποιημένο το service Messenger. Για να το απενεργοποιήσεις, κάνε κλίκ στο Start, Run... και στο παράθυρο που εμφανίζεται γράψε services.msc
Μετά, βρές εκεί που λέει Messenger, κάνε διπλό κλίκ επάνω του και στο Startup Type επιλέγεις Disabled. Κάνε κλίκ στο ΟΚ και μετά μπορείς να κλείσεις το παράθυρο.
Επίσης να υποθέσω οτι δέν έχεις εγκαταστήσει το Service Pack 2. Καλό θα ήταν να το βρείς απο κάπου και να το εγκαταστήσεις, καθώς καλύπτει πολλά κενά ασφάλειας των Windows.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
βάλε την καινούριαDone!
Kαι το πιο ωραίο είναι πως παρέμεινε... Pro!
(καλή φάση)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν ευθύνονται spyware για αυτό το πρόβλημα.
Μα του έβγαλε message ότι έχει 47 spyware στο σκληρό του!
Απλά έχεις ενεργοποιημένο το service Messenger.
[snip]Να το απενεργοποιήσουμε κι εμεις που δεν χρησιμοποιούμε καν MSN messager;
Επίσης να υποθέσω οτι δέν έχεις εγκαταστήσει το Service Pack 2. Καλό θα ήταν να το βρείς απο κάπου και να το εγκαταστήσεις, καθώς καλύπτει πολλά κενά ασφάλειας των Windows.
Ούτε εγώ το έχω... είμαι με SP1. Είχα διαβάσει τα άπειρα προβλήματα όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το SP2... τα διόρθωσαν;
-
47 spyware?????
To SP2 åßíáé åíôÜîåé ôþñá!Ìéá ÷áñÜ ðçãáßíåé
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]