-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mad, θα μας τρελάνεις. Τι 'που το ξέρει'; Θα το έχει βάλει ή θα έχει διαβάσει γι'αυτό. Εγώ το έχω (αν και σπανίως το χρησιμοποιώ) και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Γράφεις μηνύματα σε μορφή chat, υποστηρίζει επικοινωνία με μικρόφωνο-ηχεία/ακουστικά ή και κάμερα κι έχει διάφορα οπτικά μπιχλιμπίδια.
καμιά φορά απορώ με την υπομονή σου...
νομιζεις ολη σαν και εσνα ειναι krusenstern
Από περιέργεια mad, πόσο χρονών είσαι...;
ειμαι 15 γιατι
-
Λοιπον εχουμε κ λεμε.
Για το PC του γραφειου:
Αντικατασταση του NAV με Antivir
Εγκατασταση του ScanSpyware πλαϊ στα Adaware, Spybot, Spywareblaster, CWShredder. (ισως αφαιρεσω καποιο)
Εγκατασταση του ZoneAlarm (προηγηθηκε εγκατασταση κ απ εγκατασταση του Kerios λογω του οτι ηταν trial).Για την ωρα ολα καλα.
Ευχαριστω που βοηθατε ν ανοιγουμε ματια κ οι λιγοτερο γνωστες.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Λοιπον εχουμε κ λεμε.Για το PC του γραφειου:
Αντικατασταση του NAV με AntivirCheck!
Εγκατασταση του ScanSpyware πλαϊ στα Adaware, Spybot, Spywareblaster, CWShredder. (ισως αφαιρεσω καποιο)
Νομίζω πως το ScanSpyware μόνο του είναι αρκετό.
Εγκατασταση του ZoneAlarm (προηγηθηκε εγκατασταση κ απ εγκατασταση του Kerios λογω του οτι ηταν trial).
Check!
Για την ωρα ολα καλα.
Ευχαριστω που βοηθατε ν ανοιγουμε ματια κ οι λιγοτερο γνωστες.
Ευχαρίστησή μας
Απεγκατέστησε ότι δεν χρειάζεσαι, κάνε και μια εκκαθάριση μητρώου με το EasyCleaner2 και πες μας αν παρατήρησες βελτίωση στους χρόνους απόκρισης του PC σου. Δώσ'του τουλάχιστον μια βδομάδα καιρό πριν βγάλεις συμπέρασμα.
-
Η αληθεια να λεγεται, το ScanSpyware βρηκε 9 objects στο pc του σπιτιου μου που υποτιθεται πως ηταν καθαρο κ υπερανω υποψιας με τα Adaware, Spybot, Spywareblaster.
Σκεφτομαι να σουταρω κ το NIS σημερα αυριο κ να εγκαταστησω τα προανεφερθεντα, που εβαλα σημερα στο pc του γραφειου.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η μνήμη δεν αλλάχτηκε.Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ελέγξω;Γίνεται να δουλεύει με διαλλείματα;Έχω μόνο μία κάρτα των 512-αν είχε 'χτυπήσει' όπως λες,δεν θα είχε 'πεθάνει' τελείως;
Υπάρχιε τρόπος να ελέγξεις, αλλά πίστεψέ με δεν θες να τον χρησιμοποιήσεις. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στον 'μάστορα' να σου αλλάξει το τσιπάκι της μνήμης (λογικά θα είναι τύπου DDR ή DDR2, ανάλογα με το πόσο καινούριο είνια το μηχάνημα).
Αν το μηχάνημα είναι καινούριο, και το τσιπάκι μνήμης επώνυμο (π.χ. Kingston) τότε σε καλύπτει η εγγύηση.Ξέχασα να πω ότι τα προβλήματα,άρχισαν μετά την αντικατάσταση της m/b,η οποία πέθανε από πτώση τάσης.Αυτή που έχω τώρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καινούρια (όχι η παλιά επιδιορθωμένη),οπότε είναι κάπως απίθανο να έχει πρόβλημα.Μου φαίνεται να κολλάει το σενάριο πτώση τάσης-βλάβη μνήμης.
Τώρα μάλιστα... πολλαπλασιάστηκαν οι πιθανές αιτίες
Όπως και να 'χει, ξεκίνα πρώτα από τη μνήμη!!!!ΥΓ. Πες του να επιβεβαιώσει ότι το FSB της νέας μητρικής είναι ρυθμισμένο να συμβαδίζει με την ταχύτητα της μνήμης (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ... τη μνήμη).
Πες μας τι έγινε....
Έχω νέα!Χθες άλλαξα μνήμη!
Τα πρώτα αποτελέσματα θετικά,αφού έβγαλε το PcMark (πριν κολλούσε).Συνεχίζω,στο grand theft auto,ξανά κόλλημα στα πρώτα δύο λεπτά. Κόλλημα επίσης και στο memtest στο 3λεπτο!Άντε λέω να δούμε αν θα κάνει και κανένα άσχετο restart...Ως εκ θαύματος,το πρώτο restart με την καινούρια ram έγινε πριν 5 λεπτά!
Θα τρελαθώ!Τι στο διάολο συμβαίνει;;;Πλέον έχω καινούρια m/b,cpu,ram και ακόμη ταλαιπωρούμαι.
Ποιά είναι η επόμενη κίνηση;Το τροφοδοτικό;Είναι πιθανό η καινούρια m/b να έχει πρόβλημα;
Σώστε με!
-
Ποιας εταιρείας είναι η ΜΒ?Πριν κάνει restart σου κάνει κανά θόρυβο?
restart σου κάνει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια? -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
restart σου κάνει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια?Gigabyte με τσιπάκι sis.
Στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο,κολλάει (χωρίς να βγάζει μπλε οθόνη ή τίποτα τέτοιο και χωρίς θόρυβο).Το ίδιο έκανε και στο memtest.Τα restart γίνονται τελείως ξαφνικά,χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο,πχ όταν είμαι στο net.Είναι ακριβώς σα να σου πατάει κάποιος το κουμπάκι του restart.
Κάποιες φορές κλείνει τελείως αντί να επανεκκινήσει.Συνήθως,μετά από ένα τέτοιο restart,θα κολλήσει 1-3 φορές ενώ boot-άρει.
Στα περισσότερα από αυτά τα κολλήματα κατά το boot-άρισμα,θα χρειαστεί να κλείσω και να ξανανοίξω το pc,γιατί με το κουμπί του restart δεν 'ακούει'.Σας μπέρδεψα,ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
restart σου κάνει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια?Gigabyte με τσιπάκι sis.
Στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο,κολλάει (χωρίς να βγάζει μπλε οθόνη ή τίποτα τέτοιο και χωρίς θόρυβο).Το ίδιο έκανε και στο memtest.Τα restart γίνονται τελείως ξαφνικά,χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο,πχ όταν είμαι στο net.Είναι ακριβώς σα να σου πατάει κάποιος το κουμπάκι του restart.
Κάποιες φορές κλείνει τελείως αντί να επανεκκινήσει.Συνήθως,μετά από ένα τέτοιο restart,θα κολλήσει 1-3 φορές ενώ boot-άρει.
Στα περισσότερα από αυτά τα κολλήματα κατά το boot-άρισμα,θα χρειαστεί να κλείσω και να ξανανοίξω το pc,γιατί με το κουμπί του restart δεν 'ακούει'.Σας μπέρδεψα,ε;
Μάλλον έχεις πρόβλημα με κάποιον Driver κάποιας κάρτας ή περιφεριακού... Άν χρησιμοποιείς Windows XP και μετά απο το restart σου βγάλει παράθυρο να στείλεις error report, σου λέει τις περισσότερες φορές ποιός ήταν ο λόγος και ποιά συσκευή φταίει...
Με SiS πάντως είχα και εγώ πολλά προβλήματα στο laptop μου....
-
Εμένα όταν μου βαρούσε αψυχολόγητα restart καθώς έπαιζα παιχνίδια έφταιγε ο επεξεργασής, χτυπούσε τρελές θερμοκρασίες ως που έβαλα μια καλή ψύκτρα και γλίτωσα!!!
Τώρα σε εσένα μπορεί να παίζει και κανά πρόβλημα ασυμβατότητας οπότε θα ξέρουν να σου πουν περισσότερα ο migf1 kai o krus. -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Εμένα όταν μου βαρούσε αψυχολόγητα restart καθώς έπαιζα παιχνίδια έφταιγε ο επεξεργασής, χτυπούσε τρελές θερμοκρασίες ως που έβαλα μια καλή ψύκτρα και γλίτωσα!!!
Τώρα σε εσένα μπορεί να παίζει και κανά πρόβλημα ασυμβατότητας οπότε θα ξέρουν να σου πουν περισσότερα ο migf1 kai o krus.Αν το έκανε μόνα στα παιχνίδια και γω για 'θερμοπληξία' θα μιλούσα,αλλά το κάνει και στο σερφάρισμα,που δε νομίζω να ταλαιπωρεί τόσο τον επεξεργαστή.Άσε που το κουτί το έχω ανοιχτό από τη μία πλευρά...
Επειδή είχα υποψιαστεί ασυμβατότητα της on board κάρτας γραφικών (δεν ξέρω αν γίνεται αυτό) έχω βάλει τους τελευταίους drivers που υπάρχουν,τουλάχιστον για την κάρτα.
-
Απο τρφοδοτικό πως πάς;
Έλεγξε το αν μπορείς...
Πιθανόν μέσα από το ΒΙΟS της mb, να μπορείς να πάρεις μια πρώτη εικόνα. Δεν πρέπει να έχεις αποκλίσεις μεγαλύτερες από 5% στα volts. -
Φίλε charmak,
δυσtυχώς μπορεί να είναι 1002 πράγματα (από mb, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών ή/και ήχου μέχρι ανεμιστήρας, ψύκτρα ή drivers. Ακόμα και τροφοδοτικό).
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να το πας εκεί που το αγόρασες και να απαιτήσεις να βρουν εκείνοι τι φταίει. Κι αν δεν το βρουν να σου αλλάξουν PC.
ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου κακώς αγόρασες καινόυρια μνήμη, έπρεπε απλά να δοκιμάσεις.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φίλε charmak,δυσtυχώς μπορεί να είναι 1002 πράγματα (από mb, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών ή/και ήχου μέχρι ανεμιστήρας, ψύκτρα ή drivers. Ακόμα και τροφοδοτικό).
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να το πας εκεί που το αγόρασες και να απαιτήσεις να βρουν εκείνοι τι φταίει. Κι αν δεν το βρουν να σου αλλάξουν PC.
ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου κακώς αγόρασες καινόυρια μνήμη, έπρεπε απλά να δοκιμάσεις.
Τόσο καλά!
Την μνήμη δε την αγόρασα,μου την άλλαξε τζάμπα,ευτυχώς!
Το κακό είναι ότι ο μάστορας είναι 'αστέρι',οπότε μάλλον θα μπω στη διαδικασία να πηγαινοφέρνω το pc και να μου αλλάζει κάθε φορά από ένα κομμάτι...
Το άλλο μεγάλο κακό είναι ότι τώρα στην εξεταστική η απώλεια του pc είναι δυσβάσταχτη!Ούτε ταινία για διάλλειμα δεν θα μπορώ να δώ!Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια...
-
Θερμοκρασιες, ασυμβατοτητα της μνημης με το motherboard ή κ ασυμβατοτητα της CPU με την mobo. (μου εχουν συμβει ολα αυτα).
Μηπως λεω μηπως ζεσταινεται πολυ το μηχανημα σου κ δεν γινεται καλη απαγωγη θερμοτητας?
-
ΧΒΟΧ VS PS2!
Τι να πάρω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΧΒΟΧ VS PS2!Τι να πάρω?
PS2 μόνο και μόνο για το GT4
-
PS2
-
Εχω X-BOX τσιπαρισμενο κ ειναι πολυ καλο μηχανημα.
Υστερει του PS2 στο χειριστηριο pad (αν κ αυτο ειναι υποκειμενικο) κ στο WRC04 k GT4. (γενικοτερα το PS2 εχει περισσοτερους τιτλους αν κ σιγα σιγα το XBOX ανεβαινει.Κατα τ αλλα κ πιο καινουργιο ειναι, εχει σκληρο δισκο μεσα, καλυτερα graphics k animation του PS2.
-
Xάρη πληκτρολογώντας http://www.antivir.com με πάει στο avast.com άλλο free antivirus...
Eίναι το ίδιο;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Απο τρφοδοτικό πως πάς;
Έλεγξε το αν μπορείς...
Πιθανόν μέσα από το ΒΙΟS της mb, να μπορείς να πάρεις μια πρώτη εικόνα. Δεν πρέπει να έχεις αποκλίσεις μεγαλύτερες από 5% στα volts.Λοιπόν,βρήκα αυτά:
Voltage Sensors:
Cpu Core Voltage: 1.28V
Aux Voltage: 2.67V
+3.3V Voltage: 3.18V
+5V Voltage: 2.07V
+12V Voltage: 11.48V
-12V Voltage: -7.26V
-5V Voltage: -1.03V
Standby Voltage: 4.70V
Battery Voltage: 3.12VΑν κατάλαβα καλά τι εννοείς περί απόκλισης 5%,δεν πάω καλά....
Sorry που σας πρήζω κιόλας...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]