-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Το NIS φαίνεται τουλαχιστον για καποιον που δεν τα εχει ψαξει καλη λυση μια κ περιλαμβανει Firewall + Antivirus σε πακετο.
Παντως το σκεφτομαι αρκετα σε λιγο καιρο να το σουταρω κ να δοκιμασω κατι αλλο καλυτερο.
Caspersky για Antivirus
το firewall ειναι under consideration.
Kerio ή Zone Alarm λετε εε?thanks
Αστειευομαι για την πλυση εγκεφαλου επειδη σε βλεπω τελειως εναντιων NIS.
KERIO μακράν
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
επειδη σε βλεπω τελειως εναντιων NIS....και δεν είναι ο μόνος Κλεισθένη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάρη άλλος 'ενας αντι-νορτονάκιας, το έχω παρατήσει από το 2002.
Εδώ κ 2 χρόνια έχω το Kaspersky, το Zone Alarm Pro και το ScanSpyware (πρόσφατα ύστερα από συμβουλή σου).Το ScanSpyware εγώ το έμαθα από τον Σπύρο (Krus)... να 'ναι καλά ο άνθρωπος!!
Το Antivir που προτείνεις το virus.gr του δίνει χαμηλό ποσοστό εντοπισμού
Τι να σου πω ρε Σάββα, δεν ξέρω. Δεν τις παρακολουθώ ούτε τις εμπιστεύομαι αυτές τις αξιολογήσεις. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως 2 χρόνια τώρα με το Antivir δεν έχω κολλήσει ούτε έναν ιό. Ίσως να είναι ο συνδυασμός με το firewall και την απενεργοποίηση των ActiveX και Java στον ΙΕ, αλλά ακόμα κι έτσι, το Antivir εξακολουθεί να με ειδοποιεί και να με προστατεύει από trojans & ιούς κάθε φορά που περιηγούμαι σε... κακόφημα λημέρια (ιστοσελίδες).
Μπορώ επίσης να εγγυηθώ πως το Antivir είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος.
ΥΓ. Btw, το Norton το βγάζει καλύτερο από το Antivir το virus.gr?
-
Iδού τα 20 πρώτα (στο τεστ πήραν μέρος 58 AVs)
-
Kaspersky Personal Pro έκδοση 5.0.20 - 99.28%
-
AVK έκδοση 15.0.5 - 97.93%
-
F-Secure 2005 έκδοση 5.10.450 - 97.55%
-
eScan Virus Control έκδοση 2.6.518.8 - 96.75%
-
Norton Corporate έκδοση 9.0.3.1000 - 91.64%
-
Norton Professional έκδοση 2005 - 91.57%
-
McAfee έκδοση 9.0.10 - 89.75%
-
Virus Chaser έκδοση 5.0 - 88.31%
-
BitDefender έκδοση 8.0.137 - 88.13%
-
CyberScrub έκδοση 1.0 - 87.87%
-
Panda Platinum 2005 έκδοση 9.01.02 - 87.75%
-
Arcavir - 87.73%
-
MKS_VIR 2005 - 87.70%
-
RAV έκδοση 8.6.105 - 87.26%
-
F-Prot έκδοση 3.16b - 87.07%
-
Panda Titanium έκδοση 4.01.02 - 86.27%
-
PC-Cillin 2005 έκδοση 12.1.1034 - 85.98%
-
Nod32 έκδοση 2.12.4 - 85.66%
-
Command έκδοση 4.92.7 - 84.92%
-
AntiVir έκδοση 6.30.00.17 - 84.50%
Πηγή: virus.gr
-
-
msn exei kanenas
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
msn exei kanenasΝαι
-
soy aresei moy eipan na valo
-
Βάλτο !!!Καλό είναι.
-
Σάββα, από μια ματιά που έριξα στο virus.gr (στα αγγλικά), το τελευταίο τεστ έγινε το... 2002 !!!
Πάντως και μόνο που βγάζει το NAV πάνω από το Antivir φτάνει για να καταλάβεις...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, από μια ματιά που έριξα στο virus.gr (στα αγγλικά), το τελευταίο τεστ έγινε το... 2002 !!!Πάντως και μόνο που βγάζει το NAV πάνω από το Antivir φτάνει για να καταλάβεις...
Στο ποστ του elteo εχει εκδοσεις του 2005 :
6. Norton Professional έκδοση 2005 - 91.57%
11. Panda Platinum 2005 έκδοση 9.01.02 - 87.75%
13. MKS_VIR 2005 - 87.70%
17. PC-Cillin 2005 έκδοση 12.1.1034 - 85.98%και πηγη ειναι του ειναι το ελληνικο site
http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=88&mnu=88 -
Sorry, δεν το πρόσεξα.
Χρησιμοποιούσα Norton από την εποχή του DOS (τα περιβόητα τότε Norton Utilities). Του έμεινα πιστός και στα Win3.x και στα Win95 και στα Win98. Από ένα σημείο και μετά όμως, άρχισα να κολλάω ιούς, να σέρνεται υπερβολικά το μηχάνημά μου με το καλημέρα, να περιμένω μέρες για να ενημερώσει τα virus definition που άλλα πργράμματα έκαναν πολύ πιο έγκαιρα και άλλα όμορφα.
Το Antivir δεν το επέλεξα ούτε τυχαία ούτε αβασάνιστα. Δοκίμασα αρκετά άλλα πριν καταλήξω σε αυτό (συμπεριλαμβανομένων των PC-Cillin, F-Prot, McFee και αρκετά ακόμα που μου διαφεύγουν). Το Antivir συγκαταλέγεται στα προτεινόμενα αντι-ικά σε διάφορα εξειδικευμένα φόρουμς όπως επίσης και στο site του Spybot Search & Destroy.
Δεν υποστηρίζω (ούτε υποστήριξα) ότι είναι το καλύτερο αντι-ικό (αν υπάρχει τέτοιο). Υποστηρίζω (και υποστήριξα) ότι είναι μικρό, ελαφρύ, αξιόπιστο και δωρεάν!
-
Και εγώ το έχω έτοιμο στο σκληρό για εγκατάσταση αλλά ακόμη δεν το έχω βάλει επειδή μερικοι χρήστες έχουν αναφέρει τα παρακάτω προβλήματα:
http://www.download.com/AntiVir-Personal-Edition/3640-2239_4-10322934.html?sb=3&v=0
Αυτές ήταν οι αρνητικές κριτικές ,σε άλλη σελίδα υπάρχουν οι θετικές:
http://www.download.com/AntiVir-Personal-Edition/3640-2239_4-10322934.html?sb=2&v=0
-
Το Spybot Search & Destroy τι λέει?
-
Edit:>Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Διάβασα τις αρνητικές κριτικές, και εγγυόμαι ότι παραπάνω από τους μισούς λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ !! Και uninstaller έχει το πρόγραμμα, και γρήγορο είναι κι ελαφρύ !!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, εγώ ΔΕΝ έχω ούτε Mozilla Thunderbird ούτε SP2 στα WinXP (έχω SP1). Οπότε δεν ξέρω αν όντως δημιουργεί πρόβλημα με αυτά!!! Σε Win98SE (patched) και WinXP SP1 δουλεύει μια χαρά!
Ουφ, μόλις τέλειωσα και τις θετικές κριτικές
Παρόλο που μερικοί υπερβάλουν, φαίνεται πως το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά και σε WinXp SP2.
Επίσης, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσοι πολλοί χρήστες έγραψαν ότι το AntiVir βρίσκει πράγματα που δεν βρίκσουν ούτε το kaspersky ούτε το Panda (για AVG, McFee, NAV, F-Prot τό ήξερα ήδη )
Μια μικρή προσθήκη ακόμα από μένα: όσοι αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το AntiVir, ενεργοποιήστε ΟΛΕΣ τις προστασίες που παρέχει (Options->Configuration->Unwanted programs[Activate all]types]).
ΥΓ. Σχετικο-άσχετο: Τa kaspersky και panda ΔΕΝ είναι ελαφριά προγράμματα!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Το Spybot Search & Destroy τι λέει?Για προστασία από spyware/adware χρειάζεται συμπληρωματικά και το AdAware.΄Έχει όμως κι άλλες πολλές χρήσιμες δυνατότητες (π.χ. λίστα των προγραμμάτων που εκκινούν μαζί με το σύστημα, λίστα εγκατεστημένων ActiveX, BHOs, κλπ.
Το καλύτερο anti-spyware που έχω βρει έως τώρα είναι το ScanSpyware (καθ' υπόδειξη του Krus)!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Το Spybot Search & Destroy τι λέει?Στα ΧΡ μου έχω adware SE,spybot search&destroy, norton NAV και kerio winroute και δεν περναει μύγα
-
ÂáóéêÜ ìïõ ôï Ý÷ïõí ðñïôåßíåé ðïëëïß êáé ìÜëëïí ôþñá èá ôï ðåñÜóù .
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βάλτο !!!Καλό είναι.που το ξερεις
-
Mad, θα μας τρελάνεις. Τι 'που το ξέρει'; Θα το έχει βάλει ή θα έχει διαβάσει γι'αυτό. Εγώ το έχω (αν και σπανίως το χρησιμοποιώ) και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Γράφεις μηνύματα σε μορφή chat, υποστηρίζει επικοινωνία με μικρόφωνο-ηχεία/ακουστικά ή και κάμερα κι έχει διάφορα οπτικά μπιχλιμπίδια.
-
Εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο το msn. Έχω καταργήσει το κινητό.
Από κει που έκανα 100-150
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]