-
Και τώρα που το σκέφτηκα...
Επειδή είμαι στην Ελβετία, δηλαδή, σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω δημοσιεύσεις από ελληνικό Ι.Ρ.;;
Now I'm here... -
Now I'm there....
-
γι' αυτούς που 'κυνηγούν' το 'πουλι', δεν ξέρω μήπως βοηθούσε κάτι από αυτά: http://home.nc.rr.com/tuco/looney/acme/acme.html
-
Προς IVAN
Δεν εχω παρει Π.Μ. σου απο τις 5/1/2005. Κατι λαθος πατας και δεν μου ερχονται. Αληθεια σου λεω. Τσεκαρισε το.
Μακαρι ν αρχισουμε να τρεχουμε γιατι εχω παθει συνδρομο στερησης
Καλημερα. -
Χρήστο, και κάποιοι άλλοι απο σύνδρομο στέρησης πάσχουν, αλλά όχι απο έλλειψη αγώνων, και τους χαλάει !!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Now I'm here...
Now I'm there....
Δεν είναι όμως όλοι τόσο έξυπνοι σαν κι εσένα Γιώργο....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς IVAN
Δεν εχω παρει Π.Μ. σου απο τις 5/1/2005. Κατι λαθος πατας και δεν μου ερχονται. Αληθεια σου λεω. Τσεκαρισε το.
Μακαρι ν αρχισουμε να τρεχουμε γιατι εχω παθει συνδρομο στερησης
Καλημερα.Mάλλον έχεις δίκιο γιατί και χθες βράδυ έστειλα ένα στον Go For Pole και μάλλον δεν έφτασε ποτέ.
Kωνσταντή AKOYOYOYOYOYOYOYOYΣ;...
Eπιβεβαίωσε τι και πως -
Οχι, ολα καλα, το pm εφτασε σε εμενα κανονικα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι, ολα καλα, το pm εφτασε σε εμενα κανονικαΔιάβασες γέροντα; Όλα κανονικά λέει ο νέος (ευχαριστώ Kωνσταντίνε).
Mόνο εμείς οι γέροι δεν έχουμε επαφή. Aμ είμαστε που είμαστε κουλοί, μετά κουφαθήκαμε και τώρα στραβωθήκαμε.
Kαλά βγες στο κτήμα και θα σου στείλω από Kιούρκα καπνό με την κουβέρτα... -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Οχι, ολα καλα, το pm εφτασε σε εμενα κανονικα
Διάβασες γέροντα; Όλα κανονικά λέει ο νέος (ευχαριστώ Kωνσταντίνε).
Mόνο εμείς οι γέροι δεν έχουμε επαφή. Aμ είμαστε που είμαστε κουλοί, μετά κουφαθήκαμε και τώρα στραβωθήκαμε.
Kαλά βγες στο κτήμα και θα σου στείλω από Kιούρκα καπνό με την κουβέρτα...Σίγουρα το έστειλες στον σωστό platis;
Φανερέ πράκτορα ρίξε φωωωωωωωωςςςςςςςς!!!
Φανερώσου φανερέ πράκτορα!!
Ποιος κλέβει τα pm;
Δε σε ακούω, κάνει διακοπές!
Τι είπες, εσύ κάνεις διακοπές; -
Νικο,αληθεια δεν εχει ερθει τιποτα.Τσεκαρισε τα εξερχομενα σου.
Πρεσεξε μην καψεις την κουβερτα, ε? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Νικο,αληθεια δεν εχει ερθει τιποτα.Τσεκαρισε τα εξερχομενα σου.
Πρεσεξε μην καψεις την κουβερτα, ε?Μηπως εχει γεμισει ο πινακας Εισερχομενων κ θελει αδειασμα για να ερθει καποιο καινουργιο? Νομιζω παλαιοτερα οτι κατι τετοιο μου ειχε συμβει κ δεν μπορουσα να λαβω.
-
Γεια σου Κλεισθενη. Οχι, ειναι κατω απο 100% Κατι αλλο γινεται.
Καλησπερα.Υ.Γ. Τι ειπες? Τι κανω Σαβατιατικο σπιτι? Φτιαχνω φακελλο χορηγιας και περιμενω να τελειωσει το παρτυ του 14χρονου 'βασανου' μου!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υ.Γ. Τι ειπες? Τι κανω Σαβατιατικο σπιτι? Φτιαχνω φακελλο χορηγιας και περιμενω να τελειωσει το παρτυ του 14χρονου 'βασανου' μου!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Προς IVAN
Δεν εχω παρει Π.Μ. σου απο τις 5/1/2005. Κατι λαθος πατας και δεν μου ερχονται. Αληθεια σου λεω. Τσεκαρισε το.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΜ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ !!! (ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ PM ΜΕ CHAMPION???)
Βάλε το άλλο, αυτό που έχει σλόγκαν και του roadrunner_gr το γάλα!!
Κοπή της πίτας του Forum