-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να μου λύσετε μία απορία;Οδηγώ επίσημα 9 χρόνια τώρα. Ανεπίσημα, άλλα 2. Αλλά ας πάρουμε τα 9. Με έχουν γράψει ΜΙΑ φορά για παρκάρισμα στο Ρέθυμνο. ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Δεν πίνω ΠΟΤΕ όταν οδηγώ, φοράω ζώνη (μιλάω στο τηλ μερικές φορές ) κτλ. Φυσικά τρέχω όπου μπορώ, άλλοτε επειδή το θέλω και άλλοτε επειδή πρέπει, διαφορετικά θα έτρωγα τη μισή μου μέρα πίσω απ' το τιμόνι, χωρίς αυτό να πληρώνεται ανάλογα (εννοώ δεν οδηγώ ταξί). Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, αλλά ΓΙΑΤΙ δεν με έχουν γράψει ποτέ άλλοτε; Και η πινακίδα μου είναι στη θέση της...
Μία σκέψη κάνω δηλαδή... Μήπως όλα αυτά που μας γράφουν ορισμένοι εδώ, είναι απλά για να πουλήσουν τσάμπα μαγκιά; ΛΕΩ τώρα εγώ, ΜΗΠΩΣ;;;
Μοιράζομαι την ίδια απορία μαζί σου...
Πιστεύω ότι τελικά κάποιοι είναι 'καμπανόφατσες' που λένε και στο στρατό, δεν εξηγείται αλλιώς. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα ηθελα να πω σε ολους πως αν προκαλουσα ποτε ατυχημα και δεν ειχα την πισω πινακιδα σιγουρα θα σταματουσα και θα αναλαμβανα τις ευθυνες μου.και αυτο το λεω και το εννοω.αλλοστε δεν νομιζω πως θα εχω καποιο επιπλεον προβλημα αν τρακαρω και δεν εχω την πισω πινακιδα στην θεση της.
Τότε γιατί δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και οταν τρέχεις?
Γιατί το ΑΝ εμπλακώ σε ατύχημα, είναι θεωρητικό και κανείς δεν θα σε γράψει για υποθέσεις!
Ενώ εμείς ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!
-
Και ποιος σς είπε ότι αν κάποιος είναι τόσο αλήτης να τρακάρει και να εξαφανιστεί, τον εμποδίζει η πινακίδα?
Μη λέμε μαλακίες τώρα, δλδ εσείς όταν τρακάρετε σταματάτε μήπως πάρει κάποις την πινακίδα σας, ή επειδεί πρέπει να αναλάβεται τις ευθύνες σας?
Ο Μπάτσος δεν έχει καμία δουλειά να σε ρωτήσει γιατί δεν έχεις πινακίδα, είναι εκεί για να βεβαιώση μια παράβαση και όχι για να σε δικάσει!
Περισσότερα για το Νεο ΚΟΚ το βράδυ που θα πάω σπίτι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν το δω στην Εθνική, προφανώς και εύκολο είναι να βρεθεί ο τύπος στο επόμενο μπλόκο και δύσκολο να πηγαίνει ν' αράξει το αυτοκίνητο επειδή του τις πήραν την ίδια μέρα. Ειδικά αν δω συμπεριφορά γκαζοφονιά, καθόλου δεν θα μου λείψει το 'κουράγιο' να πάρω τλφ. Η νοοτροπία 'έλα μωρέ, σιγά μην ασχοληθεί κανένας' κάνει ζημιά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από τα αυθαίρετα ως τις παράνομες χωματερές, από την καταπάτηση των καθημερινών δικαιωμάτων μας από τους 'επαγγελματίες' ως την παντελή αποθράσυνση των απανταχού γυφταραίων.
φαντάσου να σε γράψουν την ώρα που παίρνεις τηλ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν το δω στην Εθνική, προφανώς και εύκολο είναι να βρεθεί ο τύπος στο επόμενο μπλόκο και δύσκολο να πηγαίνει ν' αράξει το αυτοκίνητο επειδή του τις πήραν την ίδια μέρα. Ειδικά αν δω συμπεριφορά γκαζοφονιά, καθόλου δεν θα μου λείψει το 'κουράγιο' να πάρω τλφ. Η νοοτροπία 'έλα μωρέ, σιγά μην ασχοληθεί κανένας' κάνει ζημιά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από τα αυθαίρετα ως τις παράνομες χωματερές, από την καταπάτηση των καθημερινών δικαιωμάτων μας από τους 'επαγγελματίες' ως την παντελή αποθράσυνση των απανταχού γυφταραίων.
φαντάσου να σε γράψουν την ώρα που παίρνεις τηλ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απιστευτες δόσεις εγκαθετοσύνης
-
Υπάρχει και η ανοιχτή ακρόαση και η ταχεία κλήση.
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Να μου λύσετε μία απορία;
Οδηγώ επίσημα 9 χρόνια τώρα. Ανεπίσημα, άλλα 2. Αλλά ας πάρουμε τα 9. Με έχουν γράψει ΜΙΑ φορά για παρκάρισμα στο Ρέθυμνο. ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Δεν πίνω ΠΟΤΕ όταν οδηγώ, φοράω ζώνη (μιλάω στο τηλ μερικές φορές ) κτλ. Φυσικά τρέχω όπου μπορώ, άλλοτε επειδή το θέλω και άλλοτε επειδή πρέπει, διαφορετικά θα έτρωγα τη μισή μου μέρα πίσω απ' το τιμόνι, χωρίς αυτό να πληρώνεται ανάλογα (εννοώ δεν οδηγώ ταξί). Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, αλλά ΓΙΑΤΙ δεν με έχουν γράψει ποτέ άλλοτε; Και η πινακίδα μου είναι στη θέση της...
Μία σκέψη κάνω δηλαδή... Μήπως όλα αυτά που μας γράφουν ορισμένοι εδώ, είναι απλά για να πουλήσουν τσάμπα μαγκιά; ΛΕΩ τώρα εγώ, ΜΗΠΩΣ;;;
Μοιράζομαι την ίδια απορία μαζί σου...
Πιστεύω ότι τελικά κάποιοι είναι 'καμπανόφατσες' που λένε και στο στρατό, δεν εξηγείται αλλιώς.Στο στρατό υπήρχαν όντως τα θεριά που σου τα ζάλιζαν για τους κακούς μονιμάδες που τους έλαχαν, για το πόσο σταμπαρισμένους τους είχαν, για το τι είχαν τραβήξει.
Αυτά μέχρι να διαπιστωθεί ότι οι τύποι ήταν πρώτοι στη λούφα, στο γλύψιμο και στο χώσιμο. Η παραμύθα προοριζόταν για τα μάτια των άλλων. Εμένα μου έλεγε ένας με ύφος (τέως αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, κερατωμένος στο στράτευμα συν τα παραπάνω 'χαρακτηριστικά') ότι τον τρέχουν στον όρχο με τα λαδωτήρια και τα γράσσα ενώ με τα προσόντα του θα έπρεπε να είναι επικεφαλής στον όρχο. Όταν διάβασα τον φάκελό του είδα ότι είχε απλώς ένα χαρτί από επαγγελματική σχολή μηχανικών του ΟΑΕΔ.Τέτοια μου φαίνεται ότι συναντάμε κουκουλωμένα κι εδώ. Έχω τσιμπήσει 8 κλήσεις, οι 7 για στάθμευση (δουλεύω σε πολύ ζόρικη περιοχή) και 1 για ταχύτητα. Πρόβλημα ουδέν, δεν μου έχει τύχει να με τσιμπήσουν οι κακοί τροχονόμοι για +20 χλμ πάνω από το όριο ούτε στην ευθεία, ούτε στις στροφές. Κι εγώ δεν διανοήθηκα να παραστήσω τον μάγκα όταν είχα πάρε δώσε μαζί τους. Την ώρα εκείνη ο άλλος σε 'δικάζει', έτσι είναι αυτά στην πράξη. Ακόμα και ο κανονικός δικαστής αν πας να του πουλήσεις εξυπνάδα θα σου ρίξει βαρύτερη ποινή γιατί δείχνεις άτομο που δεν σωφρονίζεται με κάτι ελαφρύ. Μην πει κανείς ότι αυτό δεν είναι σωστό, έτσι αντιδρούν όσοι έχουν ισχύ στα χέρια τους. Ακόμα κι ένας μάρτυρας που μιλάει πιο συγκροτημένα και δείχνει σοβαρότερος επικρατεί έναντι κάποιου που δεν μπορεί να σταυρώσει 2 σωστές κουβέντες.
-
Όταν όμως ζητάς απλά τα αυτονόητα 'Να δω την εκτύπωση του ραντάρ' που είναι υποχρεωμένοι να το δείξουν και σου πουλάνε **αυτοί **μαγκιά (Θα σου πάρουμε πινακίδες -για + 23 σε εθνική - Θα σε πάμε δικαστήριο) κλπ κλπ τι κάνεις?
Τους γαμείς όπως μπορείς?
Συγχωρέστε μου την άποψη αλλά ναι...
Αντίθετα, με έχουν σταματήσει έξω από την Πάτρα με +35 (όριο 100) και ήταν ευγενέστατοι (αυτή την κλήση την πλήρωσα) την άλλη όχι.
-
Silver Turbo αν με σταματησουν χωρις πινακιδα θα πω πως μολις εφυγα απο την αφετηρια μου,μου ξεκρεμαστικε η πινακιδα γιατι καποιος ειχε βγαλει την βιδα και δεν ηθελα να ρισκαρω να παω με την μια βιδα.
-
kid αν αναλαμβανω τις ευθυνες καθε φορα που θα τρεχω θα πρεπει να γεμισει το αυτοκινητο με κλησεις που η συνολικη αξια τους θα ειναι πολλαπλασια της αξιας μιας κλησης για μη εμφανη πινακιδα.
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
Silver Turbo αν με σταματησουν χωρις πινακιδα θα πω πως μολις εφυγα απο την αφετηρια μου,μου ξεκρεμαστικε η πινακιδα γιατι καποιος ειχε βγαλει την βιδα και δεν ηθελα να ρισκαρω να παω με την μια βιδα.Δεν θα στοιχηματιζα το σπιτι μου στο IQ των τροχαιων αλλα αν το φανε κιαυτο...
-
Εγώ θα τους πω χύμα ότι είχα παρκάρει παράνομα και τις ξεβίδωσα, για να μην με γράψουν και ξέχασα να τις βάλω, αυτό αν έβγαζα τις πινακίδες, που το θεωρώ........πολύ risky.
-
kid αν αναλαμβανω τις ευθυνες καθε φορα που θα τρεχω θα πρεπει να γεμισει το αυτοκινητο με κλησεις που η συνολικη αξια τους θα ειναι πολλαπλασια της αξιας μιας κλησης για μη εμφανη πινακιδα.Το να μην τρέχεις τόσο πάνω από το όριο το αποκλείουμε δηλαδή?
-
kid δεν ειπα να τρεχω πολυ πανω απο το οριο,αλλα και 40 χιλιομετρα παραπανω εχουν τσουχτερο προστιμο.
-
Τι να σου πω. Προσωπικά πάντως είμαι της άποψης ή αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, ή όχι. Μέσες λύσεις μου κάνουν σαν το 'ολίγον έγκυος'.
-
Βρε Πανο ακομα δεν εβγαλες διπλωμα και σκεφτεσαι πως θα γλυτωνεις κλησεις;Για κατσε και μαθε να οδηγας σωστα και μετα θα δεις οτι δεν ειναι αναγκαιο να πηγαινεις ταπα παντου.
Βασιλης.
Πρεπει καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα στο Λεβιδι,κερναω γουρουνοπουλο ρολο στην κα Μινα.
Ουστ κοπροσκυλα εσας που γλυφεστε δεν σας κερναω τιποτα!!!
-
Μάλλον πολλούς από εδω μέσα δεν τους έχουν γράψει πούστικα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid αν αναλαμβανω τις ευθυνες καθε φορα που θα τρεχω θα πρεπει να γεμισει το αυτοκινητο με κλησεις που η συνολικη αξια τους θα ειναι πολλαπλασια της αξιας μιας κλησης για μη εμφανη πινακιδα.
Το να μην τρέχεις τόσο πάνω από το όριο το αποκλείουμε δηλαδή?
να σου θυμησω οτι απο 141 χαω και πανω, οποιαδηποτε ωρα οποιασδηποτε ημερας σε οποιοδηποτε σημειο της ΕΟ/ΑΟ, ειναι δικαστηριο, 500αρα και διπλωμα για ενα μηνα? Εμενα ΕΝΑ τετοιο περιστατικο μου αρκει.
-
kid δεν ειπα να τρεχω πολυ πανω απο το οριο,αλλα και 40 χιλιομετρα παραπανω εχουν τσουχτερο προστιμο.33 ευρώ ήταν μεχρι τωρα
εντιτ: για μη αυτοκινητόδρομο μιλάω -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Silver Turbo αν με σταματησουν χωρις πινακιδα θα πω πως μολις εφυγα απο την αφετηρια μου,μου ξεκρεμαστικε η πινακιδα γιατι καποιος ειχε βγαλει την βιδα και δεν ηθελα να ρισκαρω να παω με την μια βιδα.
Δεν θα στοιχηματιζα το σπιτι μου στο IQ των τροχαιων αλλα αν το φανε κιαυτο...
Και εγω αυτο σκεφτηκα greo.
Πανο οπως νομιζεις.Παντως τετοιες δικαιολογιες δεν νομιζω να τις ακουν για πρωτη φορα. -
Είχανε γράψει κάποιον που κουβάλαγε τον προφυλακτήρα καθ' οδόν προς το συνεργείο και δεν είχε κρεμάσει τη βγαλμένη (εκ των πραγμάτων) πινακίδα 'έστω με σύρμα'. Έχει δημοσιευτεί στο φόρουμ η περίπτωση.
ANTIRADAR TΡOXAIAΣ