-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
**ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'**
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μετά το δυστύχημα, πάντως, η αντίδραση της ΕΘΕΑ, ήταν άμεση. Ας θυμηθούμε τη σχετική είδηση όπως είχε δημοσιευτεί τότε:*Πληροφορίες του rally.gr αναφέρουν ότι, με μια καθαρά «αγωνιστική» προσέγγιση του θέματος, η επιτροπή Ράλι πρότεινε στην ΕΘΕΑ να προσμετρήσει ο αγώνας της πρώτης μέρας με μειωμένη βαθμολογία (50%) και με βάση την κατάταξη των πληρωμάτων μετά την τρίτη ε.δ. του αγώνα. Αντίστοιχα, σύμφωνα με πρόταση που τιμά τα μέλη της επιτροπής, στο Κύπελλο ασφάλτου πρέπει να μετρήσει ο αγώνας κανονικά με συντ. 1, ενώ διευκρινίστηκε πως δε θα ληφθούν υπόψη άλλοι συμπληρωματικοί αγώνες, όπως, π.χ., τα Ράλι Λαμίας και Παλάδιο.
Η πρόταση προωθήθηκε αμέσως στην ΕΘΕΑ, που συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη, και η απόφασή της αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ώστε οι αγωνιζόμενοι να ενημερωθούν πριν από το Ράλι Μαύρο Ρόδο.
Καλείται λοιπόν η ΕΘΕΑ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και, προσπερνώντας αντιρρήσεις τυπικού χαρακτήρα και τα όποια μικροσυμφέροντα αγωνιζομένων, να κάνει δεκτή την πρόταση της επιτροπής, καθώς και να πάρει μια απόφαση που θα ανεβάσει το κύρος και την αξιοπιστία της.
Ελπίζουμε, με την ευκαιρία, αγωνιζόμενοι που στα χαρτιά θίγονται από μια τέτοια απόφαση να μείνουν ψύχραιμοι, να αναλογιστούν συνθήκες και γεγονότα και να μη διανοηθούν να εκφράσουν αντιρρήσεις στο παρασκήνιο ή ενστάσεις στο προσκήνιο, κάτι που θα εκθέσει το ήθος και την ποιότητά τους και στα μάτια της κοινής γνώμης.*
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ aaa, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ POST ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Tι γίνεται ρε παιδιά..........άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Τι διαβάζουμε................. -
Το θέμα έχει πάρει την νομική οδό!Και τα πράγματα έχουν άλλη διάσταση στα δικαστήρια!
Δεν έχει νόημα πιστεύω να προσπαθήσουμε να εξηγησουμε η να ερμηνεύσουμε τις καταστάσεις!Αλλωστε οι περισσότεροι από εμάς που γράφουμε εδω ΔΕΝ τις ζήσαμε!Ο Φάνης έγραψε κάποια πράγματα,κάποιοι άλλοι κάποια άλλα!
Διαβάστε τα και ΄βγάλτε τα συμπεράσματά σας!Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα για να ξεκινήσει συζήτηση,και ειδικά σε ενα (οποιοδήποτε) Φόρουμ!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΨΥΘΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΤΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣHΜΑΤΟΣ ΤΟΥ POST ΤΟΥ,ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κύριε Μελετόπουλε, έχω μείνει 'στήλη άλατος' .
Έχοντας παρατηρήσει ότι είστε συνήθως τεκμηριωμένος σε ότι λέτε, αν αυτό ισχύει και τώρα (πράγμα που φυσικά δεν γνωρίζω...) μου προξενεί θλίψη το γεγονός πως το παιδί αυτό -που προσωπικά περίμενα με ενδιαφέρον την καταγγελία του για τα κακώς κείμενα- έχει δύο πρόσωπα...
Πραγματικά επιβάλεται μια δική του δευτερολογία πάνω σε όσα καταθέτετε .Φυσικά και εγώ εύχομαι ο Φάνης να είναι πάντα καλά και να μην ξανααντιμετωπίσει ποτέ πιά πρόβλημα υγείας. Το ίδιο και όλοι οι αγωνιζόμενοι.
-
Αγαπητέ φίλε xasiotis, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, γνωρίζοντας όσα πέρασες σωματικά και ψυχολογικά. Επίτρεψέ μου όμως, ως άμεσα εμπλεκόμενος στη διερεύνηση του δυστυχήματος, να δώσω κάποιες διευκρινήσεις για 1-2 πράγματα που αναφέρεις
Ο χρήστης xasiotis έγραψε:
2) Ο σταυρός του ROAD BOOK έπρεπε να είναι κόκκινος σύμφωνα με τον κανονισμό και στην περίπτωση ατυχήματος να επιδεικνύεται στα επόμενα αγωνιστικά ή στο ελικόπτερο που προσπαθεί να προσεγγίσει. Ο σταυρός τελικά ήταν πράσινος! Γιατί;
Το μπουλεντίν που υπογράφει ο Αλυτάρχης και μας δόθηκε στον διοικητικό έλεγχο τον αναφέρει ως κόκκινο! Τότε λοιπόν γιατί ήταν πράσινος; Ήταν προχειροδουλειά, μήπως κάτι άλλο, γιατί τελικά ήταν έτσι;Δεν το έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή αλλά αμφιβάλω πως έλεγε πουθενά στα έγγραφα του αγώνα (στον συμπληρωματικό κανονισμό πάντως δεν το έλεγε) πως πρέπει να είναι κόκκινος ο σταυρός. Και δεν νομίζω να το έλεγε διότι ο κόκκινος σταυρός είναι, όσο και να φαίνεται απίστευτο, σήμα κατατεθέν του Ερυθρού Σταυρού και απαγορεύεται η χρήση του χωρίς άδεια (για δείτε τα νοσοκομεία, τι χρώματος σταυρό έχουν στις επιγραφές τους ?) Για το λόγο αυτό ο σταυρός ήταν (όπως επιτρέπει το Παράρτημα 4 άρθρο 3.4 του γενικού κανονισμού (general prescriptions) ράλι της FIA) πράσινος. Tο οποίο, όπως αποδείχθηκε, ήταν ατυχής έμπνευση διότι πράγματι πολλά πληρώματα είδαν τον πράσινο σταυρό αλλά συνειρμικά συνέδεσαν το πράσινο χρώμα με το 'ΟΚ'. Πράγματι από το 2004 ο κόκκινος/πράσινος σταυρός (πρέπει να) έχει αντικατασταθεί από ένα κόκκινο 'SOS'.
- Γιατι το το νο 42 FORD ενώ είχε καταλήξει πίσω ακριβώς από το νο 35 YARIS τουμπαρισμένο, μόλις διακόπηκε ο αγώνας το έφεραν στα ίσια, πίσω και δίπλα και κάποια μέτρα ποιο μακριά; Υπήρχε λόγος
Πήγε να κρυφτεί τίποτε από το YARIS ή υπήρχε διαρροή βενζίνης από το FORD και «φοβήθηκαν» «φωτιά»;
Δεν υπάρχει τίποτα να κρυφτεί από το Yaris (υπονοείς κάτι που εσύ από πρώτο χέρι ΞΕΡΕΙΣ πως δεν είναι αλήθεια ) αλλά όντως υπήρχε διαρροή βενζίνης από το αναποδογυρισμένο ρεζερβουάρ και καλώς ΙΜΗΟ οι άνθρωποι που ήταν εκεί (οι οποίοι ήταν, όπως καταλαβαίνεις, σε καθεστώς μεγάλης έντασης, και άρα δε νομίζω να είχαν το μυαλό τους σε κάτι άλλο (πχ. σε 'θεωρίες συνομωσίας') πέρα από τα αυτονόητα) έφεραν το αυτοκίνητο στη θέση του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως χάλασε η αρχική θέση των αυτοκινήτων.
- Ο παρανόμως τοποθετημένος εθελοντής κριτής, δεν είχε VHF για να συνομιλεί με την γραμματεία, με τους ενδιάμεσους κριτές της SS, με τον υπεύθυνο της SS που βρισκόταν στην αφετηρία της SS και φυσικά με τον αλυτάρχη που βρισκόταν στην γραμματεία του αγώνα.
Η υποχρέωση που αναφέρεις για VHF δεν υπάρχει για ΟΛΟΥΣ τους κριτές μέσα σε μία ΕΔ αλλά μόνο για τους 'ενδιάμεσους' κριτές που είναι σημειωμένοι σαν 'radio points' στο road book και πρέπει να υπάρχουν ανά περίπου 5 χλμ. Δηλαδή σε μία ΕΔ των 20 χιλιομέτρων υπάρχουν 3-5 ενδιάμεσοι με VHF και ΑΥΤΟΙ είναι οι απαιτούμενοι από τους κανονισμούς. Ομως επιπλέον αυτών, οι οργανωτές προσθέτουν και τους λεγόμενους 'φύλακες' οι οποίοι δεν έχουν απαραίτητα VHF (μερικοί έχουν, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των συσκευών) διότι σκοπός τους δεν είναι τόσο η επικοινωνία με το σύστημα ασφάλειας του αγώνα αλλά η φύλαξη διασταυρώσεων (για να μην μπουν θεατές - αυτοκίνητα κτλ.) και μάλιστα ενδέχεται να μην είναι καν σημειωμένοι στο road book. Τέτοιος ήταν ο κριτής στο συγκεκριμένο σημείο. Αν πρέπει να έχει πτυχίο και αν ο συγκεκριμένος είχε, δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Για τα άλλα που λες δεν μπορώ να πάρω θέση, αλλά έχω μια παρατήρηση: κανένα από όλα όσα αναφέρεις δεν συνετέλεσε με κανένα τρόπο είτε στο δυστύχημα είτε στην κατάληξή του. Είναι μόνο παράπλευρα γεγονότα που σε τίποτα δεν θα άλλαζαν το τι συνέβη. Για το λόγο αυτό θεωρώ πως η παράθεσή τους δεν αποδεικνύει κάτι.
Για όσα αναφέρθηκαν από τον el-em, παρακαλώ να λήξει το θέμα εδώ, δεν έχει νόημα να γίνονται προσωπικές επιθέσεις και ιδιαίτερα για κάτι τόσο ευαίσθητο.
- Γιατι το το νο 42 FORD ενώ είχε καταλήξει πίσω ακριβώς από το νο 35 YARIS τουμπαρισμένο, μόλις διακόπηκε ο αγώνας το έφεραν στα ίσια, πίσω και δίπλα και κάποια μέτρα ποιο μακριά; Υπήρχε λόγος
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΝΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ (Η ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΨΥΘΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΤΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣHΜΑΤΟΣ ΤΟΥ POST ΤΟΥ,ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λοιπόν επειδή με άφησαν και εμένα με άφησαν και μένα με το στόμα ανοικτό αυτά που διάβασα εδώ, επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Φάνη Χασιώτη ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μπει και να τοποθετηθεί.
Του διάβασα λοιπόν τις θέσεις του EL-EM και μου ζήτησε να γράψω για λογαριασμό του τα εξής:**Τα έδοδα της νοσηλείας του τα πλήρωσε το ΙΚΑ και μπορεί να μας δείξει το βιβλιάριο του για να αποδείξει αυτά που λέει.
Από την ασφάλεια του αγώνα έχει πάρει μέχρι στιγμής 6400 ευρώ, ενώ δικαιούται 45000 ευρώ λόγω του ποσοστού της αναπηρίας που απέκτησε και η ασφάλεια δεν του τα δίνει.
Και το κυριότερο δεν έχει κάνει καμία αγωγή κατά κανένος και ειδικά του εκλιπόντος ή της οικογένειας του
Ελπίζει ότι σήμερα το βράδυ να μπει στο forum για να καταθέσει παραπάνω λεπτομέρειες.
Αυτά ** -
Εχει νόημα η αντιπαράθεση επιχειρημάτων για ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο των διακστηρίων κύριοι?!
Βγάζει πουθενά?
Για να καταλήξει δικαστικά υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις!
Και δεν είναι δυνατόν να παρατεθούν εδω!!
Είμαστε ένα ανοικτό δημόσιο Φόρουμ,όχι δικαστήριο!Ο Φάνης ειπε αυτά που είχε να πει!
Μην μπούμε στην διαδικασία του σωστού/λάθους...ακριβούς/ανακριβούς!
Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα!!!
-
...
To έχουμε ξαναπεί ότι οι προσωπικές επιθλέσεις είναι ανεπιθύμητες μέσα στον χώρο του Forum (KF-mod)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν το έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή αλλά αμφιβάλω πως έλεγε πουθενά στα έγγραφα του αγώνα (στον συμπληρωματικό κανονισμό πάντως δεν το έλεγε) πως πρέπει να είναι κόκκινος ο σταυρός.Τελικά το έλεγε σε μία ανακοίνωση προς τους αγωνιζόμενους. Κακώς...
-
Θοδωρή, μείνε ψύχραιμος... Μη βιάζεσαι! Φαντάζεσαι πως μπορεί να αδικηθεί κάποιος το 2004 και να μην πάρει ο διάολος όσους έχουν την ευθύνη? Ποιόν έχει ενημερώσει ο Φάνης ότι η ασφαλιστική της ΕΛΠΑ τον κοροϊδεύει, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο?
Και με την ευκαιρία, ποιό είναι το ζητούμενο?
Για μένα θα ήταν μετά το τραγικό συμβάν να γίνουν οι αγώνες μας ασφαλέστεροι. Εγιναν?
Δεν θα μπω σε κουβέντα με το Φάνη... επί της ουσίας. Πονάω και στεναχωρίέμαι που τον βλέπω ανήυμπορω να μπεί σε μπάκετ και βέβαια μου θυμίζει έντονα το Δημήτρη χωρίς να αποφεύγω να επωμισθώ τις ευθύνες που μου αναλογούν στο όποιο επίπεδο!Γνωρίζω πως δώθηκαν χρήματα από την Τογιότα και από άλλο ιδιώτη ή φορέα.. Μακάρι! Λεπτομέρεια το πόσα και από ποιούς όπως και δικαιωμά του να μην το καταθέτει! ΔΕΝ θέλω διευκρίνηση και λίγο με ενδιαφέρει που το πάει ο ένας ή ο άλλος άσχετα αν είναι παθών ή τον βάζουν οι φίλοι ή ο δικηγόρος που βλέπει πιό μακριά.
Πάλι καλά που στάμάτησε το παραμύθι ότι τον αδικα χαμένο Δημητράκη τον σκότωσε ο Μυτιληναίος! Πάλι καλά!Πάντως μακάρι σε κάθε αγώνα να ήταν αλυτάρχης ο Χαλιβελάκης ή άλλοι με την εμπειρία του από το μπάκετ. Θα ένοιωθα πιό ασφαλής αν συμμετείχα. Τα περί νόμιμου, ή παράνομου είναι επιεικώς φαιδρά. Είπαμε θα δείξει που το πάει ο καθένας μας.
Σημασία έχει. . .
Ο Φάνης πονάει.. Στο σώμα του και στη ψυχή του και με κάθε τρόπο ζητάει συμπάθεια. Λέει ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και προσπερνάει στο κείμενο όσους τον συνέδεσαν.. Δείχνει ευγενικό το σχόλιο και προδίδει αρχωντιά. Όμως με ενέργεις και με το κείμενο πιστοποιεί πως ο πόνος παραμένει. Μακάρι να γιατρευτεί και να δικαιωθεί και μακάρι από όλη αυτή την κουβέντα να γίνουν ασφαλέστεροι οι Ελληνικοί αγώνες....
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους
Στρατισινο
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.
ΜΙΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΗΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ????ΑΠΑΞΟΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,...[εγινε διόρθωση!...kouk].
'EL-EM'
Ψυχραιμία!Σε παρακαλώ!Μην χρησιμοποιούμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς![kouk]
-
Βρε ΛΩρη έλεος...
Του απάντησες όμως!
και έτσι δε΄χεσαι πως είσαι ο έτσι ή αλλοιώς συνοδηγός!???
Σε αγγίζει εσένα ένα τέτοιο άρρωστο και τρελλό σχόλιο?
Προσπέρνα μιά φορά γμτ!
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Βρε ΛΩρη έλεος...
Του απάντησες όμως!
και έτσι δε΄χεσαι πως είσαι ο έτσι ή αλλοιώς συνοδηγός!???
Σε αγγίζει εσένα ένα τέτοιο άρρωστο και τρελλό σχόλιο?
Προσπέρνα μιά φορά γμτ!
ΣOTAN ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ,SORRY ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βρε Κουκ έτσι για να καταλάβω και εγώ...
Τι είναι κακός χαρακτηρισμός, ο αλήτης, ή ότι ο Λώρης είναι λαμόγιο?
Είστε εθελοντές κάνετε τέλεια τη δουλειά σας, ευχαριστούμε, χαλάλι τα λάθη, αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως η υποστήριξη είναι καταρχήν αναμεσά σας (σωστοί και εγώ έτσι θα έκανα) και στη συνέχεια σε όσους με ψευδώνυμο που μάλιστα ουδέποτε έχουν αποκαλύψει την ταυτοτητά τους. Αλλοι και ειδικά όσοι αγωνιζόμενοι καταθέτουν επώνυμα περνούν δύσκολες ώρες, αλλά ουδείς επεμβαίνει...
Σύμφωνοι όταν πρόκειται επί προσωπικού! Πονάει όμως έ?
Καλή χρονιά και σε σένα!
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Θοδωρή, μείνε ψύχραιμος... Μη βιάζεσαι!
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλουςΣτρατισινο
Στρατή Καλή Χρονιά.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου βάζεις 'χέρι' ( με την καλή έννοια, που λέει και ο Λαζόπουλος ) Εγώ για την ουσία της υπόθεσης δεν έγραψα τίποτε.Απλώς τηλεφώνησα στον Φάνη και του ζήτησα εξηγήσεις για όλα αυτά που έγραψε ο Λώρης, γιατί και μένα με άφησαν με το στόμα ανοικτό όλα αυτά. Μου ζήτησε λοιπόν μέχρι να μπορέσει να απαντήσει αυτός να το κάνω εγώ για λογαριασμό του.Γνωρίζω και εγώ ότι βοηθήθηκε από την ΤΟΥΟΤΑ και από άλλο φορέα ή ιδιώτη όπως λες.
Γνωρίζω επίσης ότι και εσύ προσωπικά ενδιαφέρθηκες σε πολλά επίπεδα για τον Φάνη.Δεν τον λέω για να σου ανάψουν λαμπάδες οι 'σύντροφοι' αλλά γιατί μερικές φορές πρέπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομα τους.Ο Φάνης αναφέρθηκε και ευχαρίστησε αυτούς που τον βοήθησαν σε μια παλιότερη εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη και νομίζω ότι θα το κάνει και από εδώ.
Εγώ ξέρω ότι πήγα να δω ένα αγώνα, συναντήθηκα με τα παιδιά εκείνο το πρωί και μετά τον ένα δεν τον ξαναείδα ποτέ και τον άλλο τον είδα ζωντανό
νεκρό στο νοσοκομείο.
Ξέρω και όλοι ξέρουμε ότι αυτό το σπορ κρύβει κινδύνους.Αγαπάω τους Ελληνικούς αγώνες και εσύ το ξέρεις καλά.Θέλω λοιπόν οι Ελληνικοί αγώνες,από αυτή την υπόθεση να βγουν καλύτεροι και ασφαλέστεροι.
Αυτά -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΝΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ (Η ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΨΥΘΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΤΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λοιπόν επειδή με άφησαν και εμένα με άφησαν και μένα με το στόμα ανοικτό αυτά που διάβασα εδώ, επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Φάνη Χασιώτη ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μπει και να τοποθετηθεί.
Του διάβασα λοιπόν τις θέσεις του EL-EM και μου ζήτησε να γράψω για λογαριασμό του τα εξής:**Τα έδοδα της νοσηλείας του τα πλήρωσε το ΙΚΑ και μπορεί να μας δείξει το βιβλιάριο του για να αποδείξει αυτά που λέει.
Από την ασφάλεια του αγώνα έχει πάρει μέχρι στιγμής 6400 ευρώ, ενώ δικαιούται 45000 ευρώ λόγω του ποσοστού της αναπηρίας που απέκτησε και η ασφάλεια δεν του τα δίνει.
Και το κυριότερο δεν έχει κάνει καμία αγωγή κατά κανένος και ειδικά του εκλιπόντος ή της οικογένειας του
Ελπίζει ότι σήμερα το βράδυ να μπει στο forum για να καταθέσει παραπάνω λεπτομέρειες.
Αυτά **AΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αυτά **AΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητέ Λώρη
Δεν σημαίνει ότι όσα λέει ο Φάνης τα προσυπογράφω, αλλά επειδή στην ουσία γκρεμιζόταν η εικόνα του ενώπιον μου με αυτά που έγραφες θεώρησα υποχρέωση μου να το πάρω τηλέφωνο να το ενημερώσω και εν τέλει όσο και να φαίνεται υπερβολικό να του ζητήσω και το λόγο που μου τα είχε κρύψει!
Μου απάντησε λοιπόν αυτά που διάβασες και μου ζήτησε να τα καταθέσω μέχρι να τα επιβεβαιώσει ο ίδιος κάποια στιγμή.
Φυσικά περιμένω και εγώ την τεκμηρίωση των λεγομένων του! -
To έχουμε ξαναπεί ότι οι προσωπικές επιθέσεις είναι ανεπιθύμητες μέσα στον χώρο του Forum (KF-mod)[/quote]
ΦΙΛΕ ΚΦ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ....
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
To έχουμε ξαναπεί ότι οι προσωπικές επιθέσεις είναι ανεπιθύμητες μέσα στον χώρο του Forum (KF-mod)ΦΙΛΕ ΚΦ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ....
Αυτό είναι απειλή εναντίον moderator...ή δεν κατάλαβα καλά?!!
Φανης Χασιωτης 28 rally ελπα