-
Παλι μπερδευτικα γιατι ειχα κι εγω 2 αναβολες σπουδαζα στο λυκειο
Αλλα κανονικα ηταν να μπω το 96
Scotch ετσι ακριβως τρελο πηξιμο 1 βδομαδα μεσα μια εξω το καλυτερο για εμας τους τηλεφωνητες ηταν το οτι ειχαμε δικο μας δωματιο με tv,filmnet,ps και ιντερνετ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Παλι μπερδευτικα γιατι ειχα κι εγω 2 αναβολες σπουδαζα στο λυκειοΑλλα κανονικα ηταν να μπω το 96
Τωρα τι αν σου πω;;
Πχ τοτε στην 124 ηταν Διοικητης ο Αρμενης .Στα Ιμια ημουν στην 350 ΣΝ και ετρεχα πανικοβλητος : -
Τι ειδηκοτιτα ειπαμε?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τι ειδικότητα ειπαμε?Ο.Ο
Οδηγος Οχηματων με πανω απο 100000χλμ ,κανενα ατυχημα και 10 μερες τιμητικης ως δευτερου καλυτερου οδηγου της πτερυγας
-
Μια ακόμα ανασκαφή...
2008 Γ΄ΕΣΣΟ (304)
Καλαμάτα -> Πύργος -> Καβύλη Ορεστιάδας -> Πεντάγωνο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειδικότητα ειπαμε?
Ο.Ο
Οδηγος Οχηματων με πανω απο 100000χλμ ,κανενα ατυχημα και 10 μερες τιμητικης ως δευτερου καλυτερου οδηγου της πτερυγας
καταλαβα
Εγω ειχα βγει εξοδο στην πολη σου πριν ορκιστω φαντασου
Στο τατοι ειχα κανει δυο μηνες συσσιτιαρχης και ενα μηνα οδηγος ενος αξιωματικου που του πηγαινα την οικογενεια ζουμπερη
-
Όλοι βισματίες. Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα Ρωμανό Λήμνου. Τάγμα ανεπιθυμήτων...
Kαι με την θέληση μου! Ενώ είχα μέσον δεν θέλησα να το χρησιμοποιήσω!
Ουστ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΜΙΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ Ο ΕΝ Ο
ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ -
Αυτο το θέμα μου θύμησε 1 όνειρο που έχω δεί στη ζωή μου τουλάχιστον 2 φορές, μπορει και 3.
Έρχονται σπίτι μου, με τσουβαλιάζουν και με πάνε να παρουσιαστώ στο στρατό. Εγώ χτυπιέμαι, φωνάζω ότι έχω ήδη πάει και έχω κάνει τη θητεία μου. Τους δείχνω το απολυτήριο αλλά μάταια. Μου λένε ότι πρέπει να ξανακάνω τη θητεία μου και με πάνε με το ζόρε να παρουσιαστώ. -
217 B EΣΣΟ (εξ αναβολής -184 η αρχική)
ΚΕΠΘ Θήβα
199 ΑΚ ΜΒΠ Αλεξανδρούπολη
Θάσος -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτο το θέμα μου θύμησε 1 όνειρο που έχω δεί στη ζωή μου τουλάχιστον 2 φορές, μπορει και 3.
Έρχονται σπίτι μου, με τσουβαλιάζουν και με πάνε να παρουσιαστώ στο στρατό. Εγώ χτυπιέμαι, φωνάζω ότι έχω ήδη πάει και έχω κάνει τη θητεία μου. Τους δείχνω το απολυτήριο αλλά μάταια. Μου λένε ότι πρέπει να ξανακάνω τη θητεία μου και με πάνε με το ζόρε να παρουσιαστώ.Πάνω κάτω το ίδιο και εγώ!
-
'97 A (246), ειδικότητα ΔΒ-ΟΑ
11o ΣΠ, Τρίπολη
ΚΕΕΜ, Σπάρτη
ΚΕΔΒ, Χαϊδάρι
588 ΤΕ, Λέρος και 1 μήνα Φαρμακονήσι
71 Αερομεταφερόμενη ΤΑΞ ΠΖ, Νέα Σάντα Λόχος Στρατηγείου -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έρχονται σπίτι μου, με τσουβαλιάζουν και με πάνε να παρουσιαστώ στο στρατό. Εγώ χτυπιέμαι, φωνάζω ότι έχω ήδη πάει και έχω κάνει τη θητεία μου. Τους δείχνω το απολυτήριο αλλά μάταια. Μου λένε ότι πρέπει να ξανακάνω τη θητεία μου και με πάνε με το ζόρε να παρουσιαστώ.Πάνω κάτω το ίδιο και εγώ!
+1
φωνάζω κει μ'εσα στο όνειρο λέω ρε παιδιά αφού έχω απολυθεί τι κάνω εδώ; τη συνέχεια κάθε φορά δε τη θυμάμαι
για την ιστορία, ΠΝ 06Β->ΛΡ ->ΣΜΥΝ να χαζεύω τις μαθητριούλες
-
την παλέυετε ρε σεις? τόσος εφιάλτης ο ΕΣ? ούτε που τον θυμήθηκα ποτέ...πόσω μάλλον στον ύπνο μου!
Και για να μη ξεχνιόμαστε.
Σειρά 298 (άργησα να πάω),
κέντρο Κόρινθος, ειδικότης τεχνικός αποθηκάριος γραφέας
Μετάθεση στην ΑΣ (αεεροπορία στρατού) και σύνορα στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας (οκ σίγουρα κοντά, σίγουρα όχι σύνορα, αλλά τέντωμα λόγω ταξιαρχίας...).
Μετάθεση Πάχη Μεγάρων απ όπου και απολύθηκα... -
Σειρα 306 Κεντρο Αυλωνας Τεθωρακισμενα.
Ειδικοτητα ΠΑΜΑ
Υστερα μεταθεση πολυκαστρο στην 34 ΑΙΜΑ
και ενα χαλαρο τελος της 'παρανοιας' του Ε.Σ στην κομοτηνη σε ταξιαρχια..
βυσμα Υιοκ. -
Αμαν, παλιοσειρές εδώ μέσα
2009Δ ή αλλιώς 309, Ειδικότητα Χειριστής Α/Τ Milan Fagot
(η κανονική μου ήταν η 2000Δ πάντως... )
541 ΤΕ (Ρόδος) ΚΕΝ
585 ΤΠ (Άργος Ορεστικό Καστοριάς) για ειδικότητα
και επιστροφή Ρόδο μετά65 και σήμερα
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μετάθεση Πάχη Μεγάρων απ όπου και απολύθηκα...Για τα Μέγαρα, θυμάμαι το Χάρυ Κλυν που έλεγε : 'Η Ελλάδα είναι 100 χρόνια πίσω από την Ευρώπη και τα Μέγαρα 100 χρόνια πίσω από την Ελλάδα.'
Ήταν τόσο χάλια αλήθεια εκεί η υποδομή της πόλης; -
2005 Β Εσσό, 291 Σειρά.
Παρουσιάστηκα Θήβα - Πυροβολικό.
Μετάθεση στην 173 ΜΕΑ/ΑΠ (Μοναδα Ελαφρού Αντιαεροπορικού) Καρωτή Έβρου δίπλα από το Διδυμότειχο, 6 μήνες στον εκεί.
Μετάθεση στην 162 Α/Κ Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά όπου από εκεί απολύθηκα. -
Γ' '98 σειρά, Αεροπορία (χωρίς βύσμα ! ).
1,5 μήνα στην Τρίπολη για βασική εκπαίδευση και ...18,5 μήνες στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο (μπήκα 6/5/1998 και απολύθηκα 6/1/2000, χάνοντας 20 ολόκληρους μήνες από τη ζωή μου ...). -
297 (Δ΄ ΕΣΣΟ 2006)
ΚΕΜΧ Ναύπλιο Παρουσιάστηκα , ΚΕΕΜ Σπάρτη ειδικότητα (οδηγός) , 79 ΛΜΧΕΘ Σάμο (πέρασα και ΛΥΒ εκεί) ,725 ΤΜΧ Μενίδι όπου και απολύθηκα
Και γ@μησια περάσαμε , υπήρχαν και εποχές που περάσαμε καλά δεν μπορώ να πω αλλά όπως είπε και ο
Δ/κτης στο Μενίδι ένα μήνα πρίν απολυθώ (ήμουν οδηγός του) 'Νέος τα γ@μησια είναι έξω από τον Στρατό' : Νά ήξερε πόσο δίκαιο είχεHighlight γέλιου όταν είχε σκάσει για επίσκεψη (και όχι επιθεώρηση) ο τότε διοικητής της ΑΣΔΕΝ στο στρατόπεδο : Λοιπόν ήμασταν έξω και σύμφωνα με το πρόγραμμα κάναμε οπλοασκήσεις , περνά ο στρατηγός λοιπόν μπροστά μας κάγκελο εμείς αναφέρεται και ο ανθυπολοχαγός μας όλα καλά και ωραία μέχρι εκεί.
Με το που φεύγει ο στρατηγός για τον όρχο μας ανεβάζουν με συνοπτικές διαδικασίες στους θαλάμους να περιμένουμε , οι θάλαμοι ήταν μαζεμένοι αλλά σε καμία περίπτωση να μπει ανώτατος για επιθεώρηση .
Εκεί που καθόμασταν ακούμε ένα θάλαμος ΠΡΟΣΟΧΗ και να σου ο στρατηγός μέσα πάει γρήγορα στο πρώτο κρεβάτι που βρίσκει λέει :
Στρατιώτη γιατί είναι βαθουλωμένο το στρώμα ... ?
Ψαρώνει εντελώς αυτός και χωρίς να αναφερθεί λέει : ΕΕΕΕ Δεν κοιμάμαι εγώ εκεί (το κρεβάτι ήταν όντως κενό) , ο διοικητής μας άλλαξε δεκαπέντε χρώματα ο στρατηγός την έκανε σαν σίφουνας από το θάλαμο φωνάζοντας στον Δίκα , για την ιστορία δεν έριξε ούτε μισό Φ. -
2006 Μάιο παρουσιάστηκα (νομίζω Β' ΕΣΣΟ, και μάλλον σειρά 295), στρατός ξηράς.
Από τους τυχερούς που το πτυχίο στο σρατό θεωρείται σημαντικό. Υγιεονομικό λοιπόν, Αρτα (ΚΕΥΓ) κέντρο, μετά Κομοτηνή (29 ΛΥΓ) και τέλος Γ΄ΚΝΟ Θέρμη
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?