-
Μπορεί λόγω εξωτερικής πολιτικής να μην τους χωνεύω καθόλου , όμως με κάτι τέτοια νομίζω είναι 100 χρόνια μπροστά..
Δεν θέλω να σκεφτομαι να γινόταν εδώ κάτι τέτοιο
Τέλος καλό , όλα καλά -
Από το CNN: 'when you were running for the exits, did you manage to grab a coat?' δεν έχουμε μόνο εμείς τέτοιους
-
ετσι οπως τους βλεπω μου θυμιζει ενα περιστατικο πριν 2000 χρονια..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από το CNN: 'when you were running for the exits, did you manage to grab a coat?' δεν έχουμε μόνο εμείς τέτοιους
χήνες ρε γμτ
Έβγαλαν και ανακοίνωση ότι δεν φαίνεται να είναι τρομοκρατική ενέργεια
-
Tην στιγμή που το cnn μετέδιδε ότι ΟΛΟΙ οι επιβάτες έχουν διασωθεί, ελληνικά ΜΕΓΑΛΑ κανάλια (με ανταποκριτές παρακαλώ) μετέδιδαν ότι όλοι είναι μέσα και τα συνεργεία διάσωσης ψάχνουν πώς θα τους βγάλουν.
Την στιγμή που το cnn επικοινωνούσε με επιβάτες του αεροπλάνου, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί σε χώρους υποδοχής στη στεριά στο Μανχάταν, ελληνικά ΜΕΓΑΛΑ κανάλια (με ανταποκριτές παρακαλώ) μετέδιδαν ότι τα συνεργεία διάσωσης επιτέλους βρήκαν πώς θα τους σώσουν.
Μέχρι που σε κάποια στιγμή στο mega κατάλαβαν ότι βρίσκονται μία αιωνιότητα και μία ώρα πίσω και ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανταποκριτης στο αμέρικα, ζήτησε να τον αποδεσμεύσουν, να χαζέψει λίγο αμερικάνικη τιβί ώστε να μας ενημερώσει καλύτερα.
ΓΤΠ.
-
-
hi-res:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Plane_crash_into_Hudson_River.jpgkudos στο πλήρωμα
-
MYTH BUSTED!
τελικα ενα modern airliner μπορει να κανει ditching με ασφαλεια και να χρησιμοποιησουν τα σωστικα μεσα του....!
A worlds first....
-
Δεν υπάρχουν απλά: 'Fox News have said that the fact that the water was cold was a factor in the successful ditching, as cold water is 'harder' than warm water, which is 'soft.'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχουν απλά: 'Fox News have said that the fact that the water was cold was a factor in the successful ditching, as cold water is 'harder' than warm water, which is 'soft.'ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!11111έναέναένα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
hi-res:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Plane_crash_into_Hudson_River.jpgkudos στο πλήρωμα
Τι είναι το kudos ;
-
congrats aka συγχαρητήρια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχουν απλά: 'Fox News have said that the fact that the water was cold was a factor in the successful ditching, as cold water is 'harder' than warm water, which is 'soft.'Δεν έχεις ακουσει το ανεκδοτο με τους gay?
-Πώς είναι το νερό?
-Φούτσες! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
congrats aka συγχαρητήριααχα οκ...
Indeed! και απο εμένα! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
MYTH BUSTED!τελικα ενα modern airliner μπορει να κανει ditching με ασφαλεια και να χρησιμοποιησουν τα σωστικα μεσα του....!
A worlds first....
Πρέπει να είναι πολύ γερά αυτά τα Α320!!!! Θα ήθελα πολύ να δω με ποιο τρόπο έκανε ditching και δεν διαλύθηκε......
Θυμάμαι παλιότερα ένα Ethiopian Β767 που αναγκάστηκε να κάνει ditching λόγο αεροπειρατίας το οποίο και διαλύθηκε μόλις ακούμπησε στο νερό......
http://www.airdisaster.com/cgi-bin/view_details.cgi?date=11231996®=ET-AIZ&airline=Ethiopian+Airlines -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχουν απλά: 'Fox News have said that the fact that the water was cold was a factor in the successful ditching, as cold water is 'harder' than warm water, which is 'soft.'ΗΑRD malakies
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
MYTH BUSTED!
τελικα ενα modern airliner μπορει να κανει ditching με ασφαλεια και να χρησιμοποιησουν τα σωστικα μεσα του....!
A worlds first....
Πρέπει να είναι πολύ γερά αυτά τα Α320!!!! Θα ήθελα πολύ να δω με ποιο τρόπο έκανε ditching και δεν διαλύθηκε......
Θυμάμαι παλιότερα ένα Ethiopian Β767 που αναγκάστηκε να κάνει ditching λόγο αεροπειρατίας το οποίο και διαλύθηκε μόλις ακούμπησε στο νερό......
http://www.airdisaster.com/cgi-bin/view_details.cgi?date=11231996®=ET-AIZ&airline=Ethiopian+AirlinesΠιστεύω πως κάπου θα υπάρχει κάποια CCTV που θα έχει πλάνα... Τουλάχιστον αν όχι το ditching αυτό καθεαυτό, το πέρασμα τουλάχιστον...
Έχω απορία εγώ το αν αποκολλήθηκαν οι κινητήρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχουν απλά: 'Fox News have said that the fact that the water was cold was a factor in the successful ditching, as cold water is 'harder' than warm water, which is 'soft.'Αν ηταν και πολυ αλμυρο τοτε θα εβγαιναν στην ακτη περπατωντας!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
MYTH BUSTED!
A worlds first....
http://www.airdisaster.com/cgi-bin/view_details.cgi?date=11231996®=ET-AIZ&airline=Ethiopian+AirlinesΠιστεύω πως κάπου θα υπάρχει κάποια CCTV που θα έχει πλάνα... Τουλάχιστον αν όχι το ditching αυτό καθεαυτό, το πέρασμα τουλάχιστον...
Έχω απορία εγώ το αν αποκολλήθηκαν οι κινητήρες.
To σίγουρο είναι ότι ο πιλότος έκανε εξαιρετική δουλειά αφού κατάφερε να ακουμπήσουν και οι δύο κινητήρες ταυτόχρονα το νερό ώστε να μην δημημιουργηθεί μοχλός και το αεροπλάννο αρχίσει να παίρνει σβούρες και τελικά να διαλυθεί όπως συνήθως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις όταν κάνεις ditching.
Αν και από τις φωτογραφίες μέχρι τώρα δεν φαίνεται κάτι λογικά θα άντεξαν την πίεση εφόσον είναι στην κατεύθενση που κινείτε το αεροσκάφος ή αν αποκολήθηκαν θα έπρεπε να ξεκολήσουν ταυτόχρονα ώστε να μην επιρεαστεί η ισορροπία του αεροσκάφους... -
Έτσι ακριβώς.
Το όλο θέμα είναι κατά την πρόσκρουση στο νερό το αεροπλάνο να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ οριζοντιωμένο.
Συνεπώς πάνω και πέρα από όλα είναι θέμα πιλότου!Respect στον πιλότο!
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ