-
Λυπάμαι πολύ. Είχα την εντύπωση ότι το να παίρνεις μια ζωή στα χέρια σου έχει ορισμένες ευθύνες. ΟΚ, υπάρχουν κι άλλες απόψεις. Πχ ότι η μαμά θα πάθει κολούμπρα αν δεν φάει μισοψημένο κρέας, αν δεν καπνίσει 2 πακέτα Gauloises ή αν δεν κωλοχτυπηθεί στην πίστα του Γονίδη για 9 μήνες.
Όχι και να καταργήσουν τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα της εγκύου οι κωλοσοβινιστές. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ποιες να είναι οι πιθανότητες να φας 'ατελώς ψημένο **χοιρινο **κρέας που περιέχει μολυσματικές κύστεις' ή κόπρανα γάτας?Πολλές, έτσι που κουβαλάνε τα κρέατα. Αν τύχει να κάνεις καμιά βόλτα στα σφαγεία ή στις κεντρικές κρεαταγορές, θα δεις τι κυκλοφορεί τριγύρω. Αλλά δεν πειράζει τόσο πολύ, γιατί το κρέας ΨΗΝΕΤΑΙ.
-
Nα «μαλώνετε» για όλα τα άλλα πάει κ έρχεται αλλά και για το φαγητό;
-
Ποιοί έχουν δοκιμάσει tartare?
Είμαι ειλικρινής, δεν το χω να το δοκιμάσω , να αναθεωρήσω?
Πείστε με -
Ωραίο είναι... Το αυγό με ενοχλούσε λίγο ως ιδέα στην αρχή, αλλά το ξεπέρασα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πείστε μεΟ μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις, όπως σε όλα τα πράγματα άλλωστε...Δεν είναι καθόλου 'περίεργη' γεύση, είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημά σου
Δε δοκίμαζες ποτέ από τον κιμά της μάνας σου όταν ετοίμαζε μπιφτέκια, κεφτέδες κλπ ?
Σου συμβαίνει και με άλλα φαγητά - τρόφιμα ? Πχ σαλιγκάρια, βατράχια, άλογα κλπ τρως ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίο είναι... Το αυγό με ενοχλούσε λίγο ως ιδέα στην αρχή, αλλά το ξεπέρασα.Και το αβγό δεν είναι υποχρεωτικό να το βάλεις, μπορείς και χωρίς
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πείστε μεΟ μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις, όπως σε όλα τα πράγματα άλλωστε...Δεν είναι καθόλου 'περίεργη' γεύση, είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημά σου
Δε δοκίμαζες ποτέ από τον κιμά της μάνας σου όταν ετοίμαζε μπιφτέκια, κεφτέδες κλπ ?
Σου συμβαίνει και με άλλα φαγητά - τρόφιμα ? Πχ σαλιγκάρια, βατράχια, άλογα κλπ τρως ?
Με το ταρτάρ με έχει προκαταλάβει ο αδερφός είναι αλήθεια (ο οποιός παρεπιπτώντος δεν χαμπαριάζει απο εξτρημ γεύσεις)
Άλογο ας πούμε έχω φάει (horse burger στη Σλοβενία )
Σαλιγκάρια επίσης.
Βατράχια όχι(ακριδες με μέλι ?)
Το θέμα είναι ότι πολλές φορες αυτές τις γεύσεις πρέπει να τις συνηθίσεις για να τις εκτιμήσεις.
Κάνω λάθος? -
Ο Χριστός και Η Παναγία!!!
Οχι ρε ωμο κυμά μα ωμό αυγό!!!!
-
-
Με το ταρτάρ με έχει προκαταλάβει ο αδερφός είναι αλήθεια (ο οποιός παρεπιπτώντος δεν χαμπαριάζει απο εξτρημ γεύσεις)
Άλογο ας πούμε έχω φάει (horse burger στη Σλοβενία )
Σαλιγκάρια επίσης.
Βατράχια όχι(ακριδες με μέλι ?)
Το θέμα είναι ότι πολλές φορες αυτές τις γεύσεις πρέπει να τις συνηθίσεις για να τις εκτιμήσεις.
Κάνω λάθος?Εννοείται ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που η νέα γεύση διαφέρει αρκετά από τις μέχρι τότε γαστριμαργικές σου εμπειρίες θέλεις χρόνο να τη συνηθίσεις...Το ίδιο δεν ισχύει και στη μουσική ? Πόσα απαίδευτα αυτιά γίνονται λάτρεις της jazz ή της κλασσικής μουσικής από τη μία μέρα στην άλλη ? Λίγοι...Η πιο εντυπωσιακή μου μετάλλαξη ήταν το σούσι, όχι ότι δε μου άρεσε στην αρχή αλλά μου ήταν αδιάφορο για καιρό...Τώρα πλέον πέφτω για ύπνο και ονειρεύομαι σούσι
Θεωρώ όμως ότι το tartare είναι εύκολη περίπτωση γιατί δεν απέχει γευστικά πολύ από αυτό που έχεις συνηθίσει να τρως (και να βλέπεις ως βρώσιμο)...Το πολύ πολύ να μην το βρεις και τίποτα σπουδαίο...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Χριστός και Η Παναγία!!!Οχι ρε ωμο κυμά μα ωμό αυγό!!!!
Μη με διαολίζεις κι εσύ
Άσε τα παιδιά να μάθουν και κάτι παραπάνω, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΡΑ -
Πες μου ότι τρώς και φύκια
Θυμάμαι σε ένα ξενοδοχείο είχε μπουφέ το πρωινό και επειδή ήταν και Γιαπωνέζοι τουρίστες, το πρωί χτυπάγανε τα φύκια τους.
-
Άνετα! Φύκι με ρύζι και από πάνω σολωμό. Πωωωωωω, πλιτς
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ο Χριστός και Η Παναγία!!!
Οχι ρε ωμο κυμά μα ωμό αυγό!!!!
Μη με διαολίζεις κι εσύ
Άσε τα παιδιά να μάθουν και κάτι παραπάνω, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΡΑΒρε εγώ μια χαρά είμαι. Λογικός άνθρωπος. Που θέλει το φαγητό του σκοτωμένο!!!
Επειδή δεν το είδες ---> http://www.youtube.com/watch?v=Y2Bs1ZZ-7b8
-
Πες μου ότι τρώς και φύκιαΘυμάμαι σε ένα ξενοδοχείο είχε μπουφέ το πρωινό και επειδή ήταν και Γιαπωνέζοι τουρίστες, το πρωί χτυπάγανε τα φύκια τους.
Μα φυσικά συνέχεια τρώω (όχι ένα πιάτο φύκια αντί για μακαρόνια, αν και νομίζω ότι έχουν σαλάτες με φύκια )...Αλλά τα maki πχ δεν είναι τυλιγμένα σε φύκια ? Όπως επίσης έχουν και πολλές σούπες με φύκια
-
Μην τον ρωτήσετε τίποτα άλλο ρεεεε!!!! Μόλις έφαγααα!!!!
-
Παρα είμαι συντηριτικός τελικά
Έπρεπε να τους βλέπεις τους γιαπωνέζους να τα ρουφάν σαν σπεγγέτι πρωί πρωί.
-
Σουσι
Αλλά Θεσσαλονίκη δεν έχει κανένα καλό.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)