-
δλδ πόσο καλό μπορεί να είναι ένα φιλέτο κοτόπουλο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To μόνο που θα θεωρούσα μέρος της σύγχρονης πόλης σαν φαγάδικο, είναι τον... Θανάση, με τα κεμπάπ στην πλατεία Μοναστηρακίου.
αυτο ηταν το μονο πραμα που προλαβα να φαω στο προσφατο βιαστικο διημερο
Καμιά τοπικίστικη μπούρδα δεν νομίζω ότι έχουμε που να αξίζει
γιατι μπουρδα ρε μιγιακομπ;...
-
γιατί όπως είδες το μόνο που προτάθηκε ήταν 'κεμπάπ στο θανάση'
μπούρδα γιατί δεν νομίζω ότι επί της ουσίας υπάρχει κάτι στ' αλήθεια τοπικό στην αθήνα.
-
Αυτό που εγώ θα θεωρούσα τοπικό, είναι κάποια 'αστικά' μαγειρευτά φαγητά που μπορείς να βρεις τόσο σε μαγειρεία, όσο και σε πιο ακριβά εστιατόρια.
Κατά τα άλλα η Αθήνα, μητρόπολη ούσα, άρα και χωνευτήρι εγχώριων και ξένων - εν προκειμένω τροφικών - παραδόσεων, σαφώς και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία στο τι μπορείς να φας.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δλδ πόσο καλό μπορεί να είναι ένα φιλέτο κοτόπουλοΜπορεί να είναι από εξαιρετικό, μέχρι πολύ κακό (πχ να το έχουν τηγανίσει, άρα μη βρώσιμο για μένα! ).
Το συγκεκριμένο, ήταν πολύ καλό. -
Eγώ έκαμα ένα ψαράκι στο φούρνο τις προάλλες
και είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα ψάρι να τρώγεται στο ρόττερνταμ
2-3 φορές τη βδομάδα έχει τσιπούρα ελληνική παρακαλώ, γαρίδες (σάλτσα σογιας και χυμό πορτοκαλιού ) και ξυφία
-
Ωραιος ! Ποσο εχει η τσιπουρα η Ελληνικη ?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πχ χθες μετά την δουλειά πήγαμε με την στο Gazarte, όπου έφαγα ένα πολύ ωραίο φιλέτο κοτόπουλο (και μόνον αυτό, βράδυ γαρ). Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να ήταν τόσο καλό, αφού σκέφτομαι να καθιερώσω 1-2 φορές το μήνα μίνιμουμ τέτοιου τύπου έξοδο με φαγητό και κοκτέιλ.
εκεί απέναντι απ'την Πειραιώς, κάτω απ'τη γέφυρα Πουλοπούλου είναι το Πιάτσα Καλαμάκι (όχι της αλυσίδας) κι έχει γαμάτα και ζουμερά καλαμάκια κοτόπουλο + μπιφτέκι κοτόπουλο 1€/καλαμάκι (ανεξαρτήτως ράτσας) Δε κάνω διαφήμιση, απλώς έχει φθηνά και νόστιμα κρέατα και τέτοιες προσπάθειες τις επιβραβεύουμε
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ωραιος ! Ποσο εχει η τσιπουρα η Ελληνικη ?H καλή έχει 10€ το κιλό
Αυτή η φέτα ξιφία είχε κανα 7αρι αν θυμάμαι καλά. Τσίμπησα κι έναν καταψύκτη και κάνω προμήθειες μια φορα στο τόσο -
Ερώτηση άσχετου...
Σε ένα τοστ μπορώ να αντικαταστήσω το αλλαντικό με κάτι άλλο για να μην είναι με σκέτο τυρί;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση άσχετου...Σε ένα τοστ μπορώ να αντικαταστήσω το αλλαντικό με κάτι άλλο για να μην είναι με σκέτο τυρί;
Μπιφτέκι;Ντομάτα;Κετσαπ;Μουστάρδα;Πατάτες/πατατάκια;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση άσχετου...Σε ένα τοστ μπορώ να αντικαταστήσω το αλλαντικό με κάτι άλλο για να μην είναι με σκέτο τυρί;
άπαχη χοιρινή ωμοπλάτη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερώτηση άσχετου...
Σε ένα τοστ μπορώ να αντικαταστήσω το αλλαντικό με κάτι άλλο για να μην είναι με σκέτο τυρί;
Μπιφτέκι;Ντομάτα;Κετσαπ;Μουστάρδα;Πατάτες/πατατάκια;
αγριογούρουνο;
Βατραχοπόδαρα;
Χέλι;
Αλιγάτορα;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαλιγκάρια;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
παριζάκι κοτόπουλου+γαλοπούλας ...νοστιμότατο!
εγώ παίρνω αυτό το οποίο το έχει μόνο ο Βερόπουλος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ερώτηση άσχετου...
παριζάκι κοτόπουλου+γαλοπούλας ...νοστιμότατο!
Αφου λέει αντικατάσταση του αλλαντικού με κάτι άλλο.Οχι του ζαμπόν με κάτι άλλο.
-
Δηλ τα σαλιγκάρια είναι η λύση;
Ντομάτα, αυγό βραστό, μαρούλι ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλ τα σαλιγκάρια είναι η λύση;Ντομάτα, αυγό βραστό, μαρούλι ...
Οχι βρε συ.Χιουμοριστική απάντηση στον αλιγάτορα κλπ του HF ήταν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πιπερια φλωρινης , μανιταρια , λιαστη ντοματα.
-
Το πρώτο και καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γίνει πιο νοστιμο το τόστ σου είναι να μην χρησιμοποιείς την καρκινιά που λέγεται ψωμί για τόστ (το βιομηχανικό το τετράγωνο). Μαυρα, πολύσπορα με προζύμια κλπ συστήνονται.
Δευτερο βήμα -που δεν εχει να κάνει με την γευση- είναι να το ψήνεις στο γκριλ στο φούρνο.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά τυριά. (πολλά μαζί) Υλικά οπως ντομάτα αβοκάντο βασιλικός αλλα μυρωδικά κλπ να δώσουν το κάτι παραπάνω. + αυτά που γράψανε παραπάνω.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)