-
Ο χρήστης ssot έγραψε:
Επειδή είμαι σε σκέψη και εγώ για αλλαγή του audi 80, αυτό με τα 100 άτια του 94, με κάτι μικρότερο σε μέγεθος αλλά όχι πιο αργόδεν υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ αυτοκίνητο της κατηγορίας που θέλεις που να είναι πιο αργό από Άουντι 80
Σπύρος
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν βάλεις 98άρα ή 100άρα δεν είναι νοθευμένη και μάλιστα χειρότερα από την 95άρα ? (Κίνητρο για τον βενζινά η υψηλότερη τιμή της 98άρας / 100άρας).
Απλά μου ακούγεται τελείως μπακάλικο το 'οι 95άρες έχουν 93 οπότε βάλε 98άρα για να έχεις 95'. Σίγουρος τρόπος για να πληρώνεις χρήματα σε βενζίνες χωρίς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Αν ψάξεις στα 'Τεχνικά' θα βρεις αντίστοιχα θέματα.
Το αυτοκίνητό σου με το πλανισμένο καπάκι (και συμπίεση ίσως και πάνω από 11:1) δεν είναι καλό παράδειγμα.[/quote][quote]
Στο δικό μου αμάξι ούτε λίγο ούτε πολύ μετράω 14.5:1 συμπίεση. Είναι καθαρά προσωπική εμπειρία .Και δεν λέω βάλε 98 για να έχεις 95.Και όσο για νοθεία αν βάζεις από εταιρικά πρατήρια βενζίνη που έρχεται από το εξωτερικό (πχ ΒΡ100) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακομα και στα 95 RON και στα 98 ή 100 RON.
-
Ο χρήστης Mουζας Χαραλαμπος έγραψε:
Και όσο για νοθεία αν βάζεις από εταιρικά πρατήρια βενζίνη που έρχεται από το εξωτερικό (πχ ΒΡ100) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακομα και στα 95 RON και στα 98 ή 100 RON.Πληροφοριακα αναφερω οτι προσφατα μεσα στη λιστα που ανακοινωσε το υπουργειο για πρατηρια που πουλουσαν νοθευμενα καυσια, υπηρχαν και εταιρικα!
-
Τελικά φιλε tmanolat αποφάσισες ποιό αυτοκίνητο θα αγοράσεις ?
-
Αγαπητοί φίλοι,
τελικά παρήγγειλα το 1.4 FSI (Trendline έκδοση)
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας -- διαφωνώ με τους φίλους οτι τσάμπα το forum 'γιατι έχω ήδη αποφασίσει'! Πχ κατάλαβα οτι τα 75hp θα σέρνονται και γλύτωσα απο ενδεχόμενη αγορά-πατάτα.
Υστερα απο μέρες αϋπνίας επιτέλους έκανα την επιλογή μου, ο καιρός θα δείξει!
Τηλέμαχος
-
Επίσης,
για τα ΙΔΙΑ επίπεδα εξοπλισμού το 1.4 FSI Trendline είναι κατά λίγα ευρώ ακριβότερο από Astra και C4. (Οπου λίγα σημαίνει λιγότερο από 1500Ε, αν και αυτό είναι σχετικό).
Επίσης, όσον αφορά το κόστος ανταλλακτικών (που με ενδιέφερε περισσότερο) κλπ δείτε το
http://www.autotriti.gr/Autotriti/_maga ... hema=29594Το Golf είναι στον μέσο όρο, και σίγουρα φθηνότερο από τα ανταλλακτικά του Astra.
Ολες αυτές οι παράμετροι μπήκαν απο την συμβολή των συνφορουμαδων -- γιαυτό και πάλι ευχαριστώ!
Καλή Χρονιά!
-
Όσον αφορά το Autotriti, διατηρώ επιφυλάξεις για τα στοιχεία που παραθέτει, ειδικά για την μεταπωλητική αξία ορισμένων αυτοκινήτων και για άλλα θέματα.
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσον αφορά το Autotriti, διατηρώ επιφυλάξεις για τα στοιχεία που παραθέτει, ειδικά για την μεταπωλητική αξία ορισμένων αυτοκινήτων και για άλλα θέματα.Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Αντιθετα εγω, για το autotriti δεν διατηρω επιφυλαξεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι σε πολλα θεματα δεν εχουν ιδεα τι βαζουν στους πινακες που αξιολογουν τα αυτοκινητα...
Φυσικα καλοταξιδο.
-
Ο χρήστης tmanolat έγραψε:
Επίσης,για τα ΙΔΙΑ επίπεδα εξοπλισμού το 1.4 FSI Trendline είναι κατά λίγα ευρώ ακριβότερο από Astra και C4. (Οπου λίγα σημαίνει λιγότερο από 1500Ε, αν και αυτό είναι σχετικό).
Επίσης, όσον αφορά το κόστος ανταλλακτικών (που με ενδιέφερε περισσότερο) κλπ δείτε το
http://www.autotriti.gr/Autotriti/_maga ... hema=29594Το Golf είναι στον μέσο όρο, και σίγουρα φθηνότερο από τα ανταλλακτικά του Astra.
Ολες αυτές οι παράμετροι μπήκαν απο την συμβολή των συνφορουμαδων -- γιαυτό και πάλι ευχαριστώ!
Καλή Χρονιά!
Καλοτάξιδο φίλε μου αλλά θα νιώσεις το πόσο φτηνά είναι τα σέρβις και τα ανταλ/κα της VW στις πρώτες σου επισκέψεις!
Στα λέω εκ πείρας από πάμπολλες περιπτώσεις φίλων, συγγενών κτλ... -
Καλή επιλογή, καλορίζικο!
Τί λές Ιkarε ?
-
Τηλέμαχε ποιά ήταν η τιμή με το κλειδί στο χέρι?
Το πήρες με χρηματοδότηση και αν ναι με ποιά τράπεζα και πόση επιβάρυνση είχες?Πολλά τα ερωτήματα αλλά θέλω να τσεκάρω κάτι...
ευχαριστώ
Σάββας
-
Συγχαρητήρια,
κι εγω αν ήταν να αποφασίσω σήμερα μάλλον προς το FSI θα έκλινα,δεδομένου οτι δεν με απασχόλησε η διαφορά τιμής ωστε να διαλέξω το 75άρι,αλλά ή έλλειψη του FSI (δεν πουλιόταν πριν 1 χρόνο...) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καλή επιλογή, καλορίζικο!Τί λές Ιkarε ?
Για το δικό μου οδηγικό στυλ, όχι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης,
για τα ΙΔΙΑ επίπεδα εξοπλισμού το 1.4 FSI Trendline είναι κατά λίγα ευρώ ακριβότερο από Astra και C4. (Οπου λίγα σημαίνει λιγότερο από 1500Ε, αν και αυτό είναι σχετικό).
Καλή Χρονιά!
Καλοτάξιδο φίλε μου αλλά θα νιώσεις το πόσο φτηνά είναι τα σέρβις και τα ανταλ/κα της VW στις πρώτες σου επισκέψεις!
Στα λέω εκ πείρας από πάμπολλες περιπτώσεις φίλων, συγγενών κτλ...Θα συμφωνήσω απόλυτα δυστυχώς... (και μην κοιτάς ξερές τιμες ανταλλακτικών σε καποιο περιοδικο )
Οπως και να έχει, εφοσον εσύ το έχεις ήδη επιλέξει εύχομαι ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και μακάρι να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου
-
Μα αν δεις και από το link που δίνει ο Τηλέμαχος (tmanolat) γράφει χαρακτηριστικά:
Όσο αφορά την αλλαγή των λαδιών, η πρώτη είναι προγραμματισμένη στα 15.000 χλμ. και κατόπιν κάθε 30.000 χλμ, ωστόσο **το κόστος είναι αυξημένο, **φτάνοντας τα 128,04 ευρώ.
Σκέψου ότι μιλάμε για 'ξερές' τιμές, εάν το εξειδικεύσουμε από τις εμπειρίες μας....
-
Μου κόστισε 16800 με το κλειδι στο χέρι, μετρητοίς.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πήρες με χρηματοδότηση και αν ναι με ποιά τράπεζα και πόση επιβάρυνση είχες?Πολλά τα ερωτήματα αλλά θέλω να τσεκάρω κάτι...
ευχαριστώ
Σάββας
-
Ο χρήστης tmanolat έγραψε:
Μου κόστισε 16800 με το κλειδι στο χέρι, μετρητοίς.Τηλέμαχε ποιά ήταν η τιμή με το κλειδί στο χέρι?
ευχαριστώ
Σάββας
Τι συμπεριλαμβάνει αυτή η τιμή..?
-
Εκδοση TrendLine (βασική) 5 θυρο
Ο κυριότερος εξοπλισμός:
6 αερόσακους
Ημιαυτόματο AC
ηλεκτρικ. παράθυρα εμπρός πίσω με κεντρικό κλείδωμα / ρύθμιση
ηλεκτρικούς + θερμαινόμενους καθρέπτες
Ρύθμιση καθίσματος οδηγού
Ρύθμιση προβολέων
και άλλα που δεν μουρχονται στο μυαλό. Ρώτα με αν θές λεπτομέρειεςΟ χρήστης elteo έγραψε:
Μου κόστισε 16800 με το κλειδι στο χέρι, μετρητοίς.
ευχαριστώ
Σάββας
Τι συμπεριλαμβάνει αυτή η τιμή..?
-
Τηλέμαχε εννοώ τα εξτρά όπως πινακίδες, τέλη κτλ...
H τιμή του καταλόγου είναι 15.990 ευρώ.Τα εξτρά 800 ευρώ τι αφορούν?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τηλέμαχε εννοώ τα εξτρά όπως πινακίδες, τέλη κτλ...H τιμή του καταλόγου είναι 15.990 ευρώ.Τα εξτρά 800 ευρώ τι αφορούν?
16800 είναι η τελική τιμή. Μόνο ασφάλεια πρέπει να πάρω. Δηλαδή συμπεριλαμβάνονται όλα αυτά που λές (πινακίδες, τέλη κλπ)
Golf 1400 75hp -- Θα μου αρκεί για οικογενειακή χρήση?