-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
αν ηξερα πως!!!!Αν σε βοηθάει αυτό
-
-
-
Σωστός! Ωραίο το αμάξι σου!
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
](http://img210.imageshack.us/my.php?image=puntara9xs.jpg)[/img]Εδώ βάλτο
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1785
-
red_army7=Ερυθρολευκη στρατια(ειναι συνδεσμος του Ολυπιακου και με εκφραζει απολυτα για αυτο και διαλεξα αυτο το nickname)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
red_army7=Ερυθρολευκη στρατια(ειναι συνδεσμος του Ολυπιακου και με εκφραζει απολυτα για αυτο και διαλεξα αυτο το nickname) -
Κάπου είχαμε τέτοιο θέμα
-
ναι...αλλά που?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
red_army7=Ερυθρολευκη στρατια(ειναι συνδεσμος του Ολυπιακου και με εκφραζει απολυτα για αυτο και διαλεξα αυτο το nickname)
Nαι υπαρχει και αυτος ο στρατος ,αλλα εγω λεω για τον στρατο του Ολυμπιακου(ας αρχισει το flaming)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ναι...αλλά που? -
το όνομα του σκύλου μου.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το όνομα του σκύλου μου.Ωραίος...
-
Thanix
Σε ηλικια μολις 7 ετων ...ναι 7 ειχα ολα τα Asterix που ειχαν εκδοθει...αρχικα μονο τα εβλεπα εικονες κτλ μετα που εμαθα να διαβαζω τα ελιωσα...τελιωνω πλεον τευχος σε 5 λεπτα
Ετσι επειδη οι γονεις μου το μονο που ακουγαν ηταν αστεριξ,αστεριξ...μου κολλησαν το Thanix...ε η ιστορια ειναι απλη απο εκει και περα...εχω να ακουσω το ονομα μου κανονικα απο τοτε...ολοι με φωναζουν Θανίξ!Αυτα και απο εμε!
-
Ελλείψει φαντασίας...PID ή Π.Ι.Δ. είναι τα αρχικά μου.
Πάνος
-
Το μικρο μου ονομα (Δημητρης) και το 8 απο το lancer evolution 8
πιο παλια ειχα το dimviii αλλα κατι εγινε με τον λογαριασμο και δεν μπορεσα να τον ξαναενεργοποιησω
-
Ελλείψει φαντασιας και εγω εβαλα το αντικειμενο των σπουδων μου
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ελλείψει φαντασιας και εγω εβαλα το αντικειμενο των σπουδων μουοπως επισης την επελεξες, ελλειψει φαντασιας...
-
Μαλλον λογω υπερβολικης φαντασιας την διαλεξα γιατι αυτο που φανταζομουν ηταν εντελως διαφορετικο απ'αυτο που βρηκα
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
:lol:Μαλλον λογω υπερβολικης φαντασιας την διαλεξα γιατι αυτο που φανταζομουν ηταν εντελως διαφορετικο απ'αυτο που βρηκα
Φανταστικη Αστοχια, ονομαζεται το φαινομενο κατα το οποιο ο αφηγητης ή συγγραφεας ενος μυθιστορηματος φανταζεται εντελως διαφορετικα το χωρο απο τους αναγνωστες του ή τους παικτες.
Το φαινομενο αυτο παιρνει τραγικες διαστασεις στον τομεα των σπουδων που οχι μονο εχουμε διαφορετικες καταστασεις απο αυτες που περιμεναμε αλλα υπαρχει κινδυνος να εξελιχτει σε ΣΑΕ, η αλλιως Συνδρομο Ανωτεροτατης Επιλογης
USERNAME.......Τι σημαινει;;