-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δεν το συναρμολόγησες μόνος σου?
Τι μπαταρίες χρησιμοποιεί η μίζα?
Επίσης το μοτεράκι το ηλεκτρικό πως κομπλάρει όταν θες και δίνει κίνηση??Να σου λύσω τις απορίες σου.
Το σκάφος είναι ready to run όπως λένε,δηλαδή έτοιμο συναρμολογημένο.
Η μίζα χρησιμοποιεί μια 7.2 V πλακέ μπαταρία.
Για το τελευταίο τώρα.Κάπου στην μέση της διαδρομής του άξονα που δίνει κίνηση στην προπέλα, υπάρχει ένα γρανάζι γύρω απο τον άξονα και... όταν γυρίσεις το stick του γκαζιού τέρμα πίσω εμπλέκει το μοτεράκι, που με την σειρά του εμπλέκει το γρανάζι στον άξονα και έτσι αποκτάς 'ηλεκτροκίνητη' προπέλα. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Με ενδιαφέρει να προσαρμόσω μόνος μου ηλεκτρικό μοτεράκι γιατί είναι πολύ χρήσιμο να μην χρειάζεται να βουτάς αν σου σβήνει. Θα ψάξω να δω πως θα το πετύχω.
-
kai egw eimai pwrwmenos me ta rc cars .exw ena thunder tiger ssr rally car[to opoio poulaw 300 euro opoios endiaferetai na steilei e mail sto billeconomou@msn.com] kai ena thunder tiger tomahawk vx touring.... mipws 3erete an yparxei kamia pista asfaltini sti 8essaloniki??
-
eipa na anoi3w auto to topic gia ta tilekateu8unomena aytokinita [an kai uparxoun merika akoma] alla eimai pragmatika liwmenos ....to mono provlima mou einai oti 8elw na vrw mia pista asfaltou sti thessaliniki....mipws 3erei kaneis na mou pei?????
-
Υπήρχε ήδη ανοιχτό θέμα.
Επίσης, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως επιβάλει και ο κανονισμός.
Ευχαριστώ -
εμμ, ναι εκανα καποιο λαθος οπως φαινεται... επισης θα γραφω απο δω και στο εξης με ελληνικους χαρακτηρες, αν και με μπερδευει λιγο...τεσπα α!με την πιστα που ρωτησα τι γινεται...?
-
Πίστα στην σαλόνικα, επειδή το είχα ψάξει προ καιρού, δεν νομίζω να υπάρχει. Μιλάμε πάντα για άσφαλτο, για off-road κάπου μου είχαν πει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποια αυτοκίνητα είναι καλά σε αυτή την κατηγοριά και επίσης δεν γνωρίζα που υπάρχουν μοντελιστικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Ρίξε όμως μία ματιά εδώ! Μπορεί να βοηθήσει!--απο μοντελιστικα μαγαζια στη θεσσαλονικη[μιας και μενω εκει], ξερω το model planet[www.modelplanet.gr] το οποιο εχει 2 καταστηματα, ενα στην τσιμισκη και παυλου μελα 16 και ενα στο mediterranean cosmos,τη hobbyland [www.hobbyland.gr]που ειναι πανω στη β. ολγας ,το model power [www.modelpower.gr][το οποιο δεν θα ελεγα οτι το προτιμω, οχι για να κανω δυσφημιση, αλλα γιατι εχει ανοιξει πολυ προσφατα και ειναι πιθανο να μην εχει πληρη θποστηριξη ανταλλακτικων...]που ειναι διπλα απο το γηπεδο του αριστοτελη στην καλαμαρια, και ενα ακομα στην οδο πετρου συνθηκα [αν θυμαμαι καλα...]προσωπικα τα εχω επισκευθει ενα προσ ενα ολα, αλλα σιγουρα τα καλυτερα ειναι το model planet kai to hobbyland... εγω το δικο μου τηλεκατευθηνομενο το αγορασα απο το model planet. παντως θα συμφωνησω με τον 'msmaro' στο οτι δεν υπαρχουν 'καλα' χωματινα με 500 ευρω... τα 400 περιπου ομως ειναι υπερ καλη τιμη για ενα πολυ δυνατο ασφαλτινο.
-
-
Εγώ εδώ και 1-2 εβδομάδες παίζω συνέχεια το AeroFly Professional Deluxe
Είναι ένα simulation που μαθαίνεις να πετάς τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα! Αεροπλάνα, ελικόπτερα, ελικοφόρα, με τουρμπίνες, Boeing, F16, Phantom κλπ... γενικός ότι έχει σχέση με τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό! Είναι πάααααρα πολύ ρεαλιστικό και έχω ακούσει πως αν μάθεις να πετάς καλά απο το παιχνίδι, μπορείς να πετάξεις σχετικά εύκολα και ένα αληθινό τηλεκατευθυνόμενο.
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω video
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Όσοι ενδιαφέρεστε για το παιχνίδι, PM για τα links μιας και είναι λίγο δυσεύρετο!
-
Ο χρήστης bill15 έγραψε:
Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποια αυτοκίνητα είναι καλά σε αυτή την κατηγοριά και επίσης δεν γνωρίζα που υπάρχουν μοντελιστικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Ρίξε όμως μία ματιά εδώ! Μπορεί να βοηθήσει!
--απο μοντελιστικα μαγαζια στη θεσσαλονικη[μιας και μενω εκει], ξερω το model planet[www.modelplanet.gr] το οποιο εχει 2 καταστηματα, ενα στην τσιμισκη και παυλου μελα 16 και ενα στο mediterranean cosmos,τη hobbyland [www.hobbyland.gr]που ειναι πανω στη β. ολγας ,το model power [www.modelpower.gr][το οποιο δεν θα ελεγα οτι το προτιμω, οχι για να κανω δυσφημιση, αλλα γιατι εχει ανοιξει πολυ προσφατα και ειναι πιθανο να μην εχει πληρη θποστηριξη ανταλλακτικων...]που ειναι διπλα απο το γηπεδο του αριστοτελη στην καλαμαρια, και ενα ακομα στην οδο πετρου συνθηκα [αν θυμαμαι καλα...]προσωπικα τα εχω επισκευθει ενα προσ ενα ολα, αλλα σιγουρα τα καλυτερα ειναι το model planet kai to hobbyland... εγω το δικο μου τηλεκατευθηνομενο το αγορασα απο το model planet. παντως θα συμφωνησω με τον 'msmaro' στο οτι δεν υπαρχουν 'καλα' χωματινα με 500 ευρω... τα 400 περιπου ομως ειναι υπερ καλη τιμη για ενα πολυ δυνατο ασφαλτινο.
Γεια σου φίλε. Όσον αφορα στο κατάστημα που άνοιξε στην καλαμαριά model power, το έχω επισκεφτεί πριν λίγες μέρες και έχει πλήρη υποστήριξη ανταλλακτικών. Επίσης σε περ'ιπτωση που δεν το έχει μέσα στο κατάστημα ότιδηποτε χρειαστείς σου κάνει παραγγελία και το έχεις μέσα σε 2 με 3 μέρες. Επίσης, έχω προσέξει ότι οι τίμες του γενικά και κυρίως στα ανταλλακτικά είναι πάρα πολύ λογικές και επειδή έχω κάνει και μια σύγκριση με άλλους θεωρείται πολύ πιο φθηνός.
-
καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα ποιο απο τα δυο προτιματε αυτο http://www.kalfakis.gr/aRADIOCONTROL/CARSON/DRIFT.htm η αυτο http://www.hpieurope.com/kit-info.php?l ... 0073&hid=3
-
Προσωπικά έχω την hpi σε μεγαλύτερη εκτίμηση οπότε μάλλον τον δεύτερο θα διάλεγα.
-
ρωτησα στο καλφακη και μου προτεινε τα ταμιγια διοτι ειναι ιαπωνικα ενω τα hpi κινεζικα επισης ρωτησα για hpi σε ενα αλλο μαγαζι που φερνει και μου ειπε οτι εχει το ιδιο ακριβως μοντελο hpi μονο που δεν ειναι ντριφτ απλα αλλαζει τα λαστιχα αλλα η διαφορα με του ντριφτ ειναι οτι αυτο ειναι διταχυτο ενω το ντριφτ μονοταχυτο και μου προτεινε το διταχυτο αλλα εφοσον βγαζουνε για ντριφτ το μονοταχυτο καποιο λογο δε θα εχουν με εχουν μπερδεψει λιγο
-
Πηγαινε εκει ---> http://www.fanatix.gr
Αυτοι ειναι οι αντιπροσωποι της HPi.
Συμφωνω κι εγω να προτιμησεις HPi απο Carson ή TAMIYA. Carson δεν ειναι σπουδαια εταιρια, κι η TAMIYA που ειναι σπουδαια, πασχει στον τομεα της αντιπροσωπευσης πλεον. Ο αντιπροσωπος εδω και καποια χρονια, εχει τραβηξει ενα δικο του δρομο σε σχεση με τους υπολοιπους... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Πηγαινε εκει ---> http://www.fanatix.gr
Αυτοι ειναι οι αντιπροσωποι της HPi.
Συμφωνω κι εγω να προτιμησεις HPi απο Carson ή TAMIYA. Carson δεν ειναι σπουδαια εταιρια, κι η TAMIYA που ειναι σπουδαια, πασχει στον τομεα της αντιπροσωπευσης πλεον. Ο αντιπροσωπος εδω και καποια χρονια, εχει τραβηξει ενα δικο του δρομο σε σχεση με τους υπολοιπους...μπορεις να μου εξηγησεις φιλε μου τι ακριβως παιζει με τον αντιπροσωπο διοτι ειμαι καινουριος στο αθλημα και δε ξερω τι παιζει αν δε θες να πεις πολλα στειλε μου μηνυμα να το διαβασω μονο εγω ευχαριστω
-
Εχεις pm...
-
Μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να στείλεις και σε μένα με pm τα περί του εν λόγω αντιπροσώπου μιας που σκεπτόμουν να πραγματοποιήσω κάποιες αγορές σε σχέση με τις εταιρείες που εισάγει;
-
Επειδη δεν παιζει να διαβασω 40 σελιδες, μπορει καποιος γνωστης να μου πει που μπορω να βρω ενα micro-servo (οσο πιο μικρο γινεται, οχι νανορομποτικη ομως ) που στο πατημα ενος διακοπτη (οχι ασυρματα) να γυρναει/στριβει 90 μοιρες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επειδη δεν παιζει να διαβασω 40 σελιδες, μπορει καποιος γνωστης να μου πει που μπορω να βρω ενα micro-servo (οσο πιο μικρο γινεται, οχι νανορομποτικη ομως ) που στο πατημα ενος διακοπτη (οχι ασυρματα) να γυρναει/στριβει 90 μοιρες?Micro servo θα βρεις στα περισσότερα καταστήματα αερομοντελισμού. Αν βρίσκεσαι στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων (Αθηνών) τότε κάνε μια επίσκεψη ή τηλέφωνο στον Στέλιο Κουτσό που ασχολείται (ή εισάγει κιόλας, δεν είμαι βέβαιος γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ) πολύ με ελικόπτερα (Hirobo, κατά κύριο λόγο). Είναι απέναντι από το 'Έμφασις' αν ξέρεις καθόλου από Χαλάνδρι. http://bestrcshop.com/ (Για τα servo, κατευθείαν εδώ : http://bestrcshop.com/eshop/index.php?cPath=4_17_54 , όπως θα δεις η τιμή ανεβαίνει ραγδαία σε συνάρτηση με το πόσα κιλά μπορούν να 'γυρίσουν' και με τι ταχύτητα.)
Όλα στα ελικόπτερα είναι μικρούλικα, οπότε μάλλον θα βρεις αυτό που θέλεις. Αλλα, τα σέρβο είναι 'χαζά'. Η τηλεκατεύθυνση είναι αυτή που τους ορίζει τη 'συμπεριφορά' (αν θα γυρίσουν 90 μοίρες, ή ότι άλλο) οπότε πέρα από τη μπαταρία που θα χρειαστείς για τη τροφοδοσία του θα χρειαστείς και κάτι για να του 'λεει' πόσο θα γυρίσει. Αν υπάρχει και κάποιος 'ελεγκτής' για αυτό πέρα από τηλεκατεύθυνση δεν το γνωρίζω...
Tηλεκατευθυνόμενος Μοντελισμός