-
Εγω εχω ενα βενζινοκινητο ενα kyosho τυπου fazer.Ειλικρινα με πορωνε στην αρχη που το ειχα.Τωρα απλα το καιω. Το εχω κανει μπροστινοκινητο και γραφει ολη την ωρα!Εχω βαλει επισης 17αρα καμπανα αεριζομενη εχω αλλαξει τα υγρα στις αναρτησεις εβαλα σιλικονη λαστιχα με το τσουβαλι χρειαζονται γιατι τα καιμε και 20αρι καυσιμο!Παει τερμα!Εχω καψει πολλα fazerakia στο Αιγιο.
Ενα βιντεο.
-
Τι μου θυμήσατε...έχω ένα Inferno MP6 με ένα σούπερ αγωνιστικό OS MAX μοτέρ...αλλά ακίνητο πάνω από 2-3 χρόνια.
Λέτε να έχει κολλήσει το σύμπαν?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τι μου θυμήσατε...έχω ένα Inferno MP6 με ένα σούπερ αγωνιστικό OS MAX μοτέρ...αλλά ακίνητο πάνω από 2-3 χρόνια.Λέτε να έχει κολλήσει το σύμπαν?
Μπορει.Και το δικο μου ετσι το εχω αφησει(ειχε φαει στουκο σε πεζοδρομιο στεναχωρηθηκα και το παρατησα).
-
εχω καιρο να ασχοληθω με τ/κ.
κοιτωντας στο ebay βρηκα αυτο
http://cgi.ebay.com/08TAMIYA-1-10-RC-PORSCHE-911-GT3-CUP-2007-TT-01-E_W0QQitemZ260523105224QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item3ca8631bc8πως το βλεπετε σαν τιμη?το μοντελο λεει τιποτα?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εχω καιρο να ασχοληθω με τ/κ.
κοιτωντας στο ebay βρηκα αυτο
http://cgi.ebay.com/08TAMIYA-1-10-RC-PORSCHE-911-GT3-CUP-2007-TT-01-E_W0QQitemZ260523105224QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item3ca8631bc8πως το βλεπετε σαν τιμη?το μοντελο λεει τιποτα?
Αν θες Tamiya, κόιτα εδώ www.etamiya.com ...άψογη εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
-
πολυ καλο.γενικα απο εξωτερικο λες να ειναι καλυτερα?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
πολυ καλο.γενικα απο εξωτερικο λες να ειναι καλυτερα?Ακου κατι.Αμα εισαι στην επαρχεια θα σου κοψουν τον κολο να αγορασεις κατι.Πολυ απλα ξερεις τι κανεις.Το παραγγελνεις σου ερχεται και αν παθει κατι το πας σε καποιον.Εγω εδω το βενζινοκινητο που εχω το αγορασα 300Ε.Στην Αθηνα θα το εβρισκα 220Ε και κατω!!!!Ειναι εντελως butchers στην επαρχεια τα @@.
-
ναι η επαρχια δεν ειναι για τετοια. απ την αλλη το χαμηλο δολλαριο ειναι μια αιτια για αγορες απ το ιντερνετ.
-
Ακολουθει η μικρη μου ιπταμενη ιστορια.
Απο πολυ πιτσιρικας ειχα μεγαλη τρελλα με οτιδηποτε πετουμενο. Ολα ξεκινησαν απο τοτε που με πηγαινε ο πατερας μου πισω απο το παρκιν του ανατολικου αεροδρομιου και κρεμομουνα απο το συρματοπλεγμα να δω τα αεροπλανα. Ακολουθησαν καποιες βολτες στις αλικες Αναβυσσου, οπου χαζευα τους τρελλους με τα ιπταμενα παιχνιδια τους. Μετα, περασαμε στο flight simulator με ωρες, μερες, νυχτες ασχολιας, κατι που συνεχιζεται μεχρι σημερα βεβαιως-βεβαιως...
Μεχρι εδω, ολα καλα. Το χερι δεν εχει μπει ακομα στην τσεπη. Ωσπου ηρθε η ωρα πριν μερικα χρονια να αγορασω το πρωτο μου ελικοπτερακι, τρικαναλο απο το jumbo. Ωωωωρες παιχνιδιου, μεχρι που τα εφτυσε μετα απο λιγο καιρο. Το μικροβιο φανταζε να εχει φυγει, αλλα που... Πριν κανα χρονο ειπα να δοκιμασω την τυχη μου στα αεροπλανα. Ψωνισα ωραιοτατο τετρακαναλο αεροπλανακι, η πρωτη πτηση του οποιου δυστυχως ηταν καθοριστικη. Δεν εχει μεγαλη ζημια, και πιστευω οταν βρω χρονο και ορεξη θα ξαναγινει flyable.
Αργοτερα, περνοντας εξω απο ενα μαγαζι μου γυαλισε αλλο τρικαναλο ελικοπτερακι το οποιο και ψωνισα επι τοπου. Ακολουθησαν ωωωωωωωωωωρες παιχνιδιου, μεχρι που κι αυτο παρεδωσε το πνευμα του.
Καπως ετσι φτασαμε στο σημερα, και στον περασμενο μηνα. Ο ιος χτυπησε ξανα. 'Θελω εξακαναλο' ειπα, και πριν το καταλαβω βρεθηκα να βγαινω απο καταστημα μοντελισμου κρατωντας στα χερια μου αυτο. Τα λογια του πωλητη 'δεν στο προτεινω ακομα, καλυτερα να παρεις ενα τετρακαναλο' ηταν σοφα. Το καταλαβα σε μια απο τις πρωτες προσπαθειες να το σηκωσω, οταν και βρεθηκε με αρκετη δυναμη στο εδαφος, και σοβαρη ζημια εννοειται.
Αυτο με εκανε να ξανασκεφτω την προταση του πωλητη, οποτε οταν του πηγα το πληγωμενο μου πετουμενο για επισκευη (70Ε, αουτς!) βγηκα απο το καταστημα κρατωντας αυτο. Μετα τις πρωτες προσπαθειες κατσλαβα οτι δεν ειναι καθολου ευκολο να πεταξει, ποσο μαλλον αυτο που πηρα στην αρχη. Αλλα τουλαχιστον δε σπαει, κατι ειναι κι αυτο.
Σημερα το πρωι λοιπον με κατεβασμενα τα φτερα απο τις τοσες και τοσες αποτυχημενες προσπαθειες και, ειπα 'η τωρα ή ποτε'. Και σαν απο θαυμα το διαολακι μου σηκωθηκε, και συντομα εκανε τις πρωτες ατσαλες βολτες του στον εναεριο χωρο του κηπου! Ειμαι 28 χρονων μαντραχαλος, αλλα η χαρα που μου εδωσε ενα τοσο μικρο πραματακι απλα δεν περιγραφεται! Το μεγαλο βεβαια βρισκεται αποθηκευμενο και ετοιμο να πεταξει, αλλα η ωρα του αργει ακομα. Και αυτη θα ειναι η επομενη μεγαλη μου χαρα!
Συγγνωμη για το σεντονακι, αλλα επρεπε καπου να τα πω.
Και η ιστορια συνεχιζεται... -
Είναι εύκολο να σηκωθούν τα άτιμα και απλά και μόνο θέμα βαρύτητας να βρεθούν όλα στο έδαφος... τελικά αναπόφευκτο! Αλλά είναι θέμα πολύ χρόνου, ιώβιας υπομονής και τεράστιας επιμονής να αποκτηθεί ο έλεγχος...
Εγώ ευτυχώς είχα φίλους για να μου δώσουν να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι και τι μπελάδες και έξοδα μπορεί να έχει ο ιπτάμενος μοντελισμός. Οι ίδιοι, καθώς ο και ο χρόνος τους μειώθηκε και τα οικονομικά τους βρήκαν άλλους τρόπους εκτόνωσης (οικογένεια παιδιά κλπ) το γύρισαν σε αυτοκινητάκια...
Καλή συνέχεια και με αυτό και με το άλλο.... ή τα άλλα! -
Εγω παραγγειλα τα τερατακι απ την Αγγλια μιας και εδω δεν διατιθεται
http://www.fusionhobbies.com/Schumacher-Fusion-28-RTR-Blue-p/k075.htm
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Εγω παραγγειλα τα τερατακι απ την Αγγλια μιας και εδω δεν διατιθεταιhttp://www.fusionhobbies.com/Schumacher-Fusion-28-RTR-Blue-p/k075.htm
Ποοοο καλοριζικο.
-
Thanks!!
-
Να σας πω...έχω ένα Inferno MP-6 Sports 1/8 με Futaba τηλεκατεύθυνση και σούπερ μοτεράκι καινούριο και άστρωτο αγωνιστικό OS Max (που θέλει μίζα για να πάρει, δεν έχει κορδονιέρα).
Το είχα πάρει το 2000 αν θυμάμαι καλά...αλλά το μοτέρ είναι καινούριο.
Αυτό πόσο θα το αγόραζε κάποιος? Για να δω αν αξίζει να το πουλήσω μιας και το έχω παροπλισμένο εδώ και 3 χρόνια καθώς έχω πλέον άλλα 'παιχνίδια' να ασχολούμαι.
Ένα 400άρι το έδινα λέτε με όλα κομπλέ? (από δύο καπάκια, ηλεκτρική μίζα μέχρι και ανταλλακτικά)
Edit. Νομίζω αυτό είναι το μοτέρ: http://www.osengines.com/engines/osmg2082.html ...πάντως είναι .21 με μπλε κεφαλή και μακρύ λαιμό, χωρίς κορδονιέρα και slide carburetor.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να σας πω...έχω ένα Inferno MP-6 Sports 1/8 με Futaba τηλεκατεύθυνση και σούπερ μοτεράκι καινούριο και άστρωτο αγωνιστικό OS Max (που θέλει μίζα για να πάρει, δεν έχει κορδονιέρα).Το είχα πάρει το 2000 αν θυμάμαι καλά...αλλά το μοτέρ είναι καινούριο.
Αυτό πόσο θα το αγόραζε κάποιος? Για να δω αν αξίζει να το πουλήσω μιας και το έχω παροπλισμένο εδώ και 3 χρόνια καθώς έχω πλέον άλλα 'παιχνίδια' να ασχολούμαι.
Ένα 400άρι το έδινα λέτε με όλα κομπλέ? (από δύο καπάκια, ηλεκτρική μίζα μέχρι και ανταλλακτικά)
Edit. Νομίζω αυτό είναι το μοτέρ: http://www.osengines.com/engines/osmg2082.html ...πάντως είναι .21 με μπλε κεφαλή και μακρύ λαιμό, χωρίς κορδονιέρα και slide carburetor.
ρωτα τους ειδικους:
http://www.modelteam.gr -
Ναι, καλύτερα να μπεις σε sites που ασχολούνται με τηλεκατευθυνόμενα αποκλειστικά. Ίσως εκεί βρεις και αγοραστές, υπάρχουν πιτσιρικάδες που ψήνονται άγρια.
Εγώ έχω ένα Schumacher από το 1992, το οποίο λειτουργεί ακόμα (βενζινοκίνητο, truck), ένα HPI (βενζινοκίνητο, truck) από το 2001 και ένα ηλεκτροκίνητο TAMIYA για μέσα στην αυλή, απ'το 2001. Όταν με το καλό γυρίσω μόνιμα Ελλάδα, ίσως ασχοληθώ με ελικόπτερο/αεροπλάνο και σκάφος.
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Πο τερας το τερμα δεξια!Τι ειναι?
-
Γράφω στο από πάνω ποστ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Γράφω στο από πάνω ποστDidn't notice.
Θα το τρεξουμε το tamiya με το fazer μου?
Tηλεκατευθυνόμενος Μοντελισμός