-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Σκεφτομαι να βαλω τα parada. Μηπως τα εχει δοκιμασει κανεις;Απλά ..... κορυφή σε STi , CTR που τα έχω δει
Βγαίνουν στη διάσταση που θέλεις ;; -
Τι ακριβώς είναι τα parada?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι ακριβώς είναι τα parada?Yokohama αν δεν κάνω λάθος!
-
Thanks mate
Ομολογώ οτι είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά λάστιχα σε οτι αφορά την χάραξη του πέλματος του.
Το Michelin πάνω πρέπει να είναι Pilot Sport και όχι Exalto I -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Απλά ..... κορυφή σε STi , CTR που τα έχω δει
Βγαίνουν στη διάσταση που θέλεις ;;Φτου! Ναι, παρασυρθηκα απο κατοχο ιδιου με το δικο μου αυτοκινητο μονο που αυτος φοραει 205/45/16 που απεχει πολυ απο τις μαμα διαστασεις...
-
Θέλω τα SX-GT μου πίσωωωωω...
-
Και δεν βάζεις τα Exalto II να δείς την υγεία σου
-
Καλημέρα.
Δέν βγαίνει σε διάσταση 185/55/R14 το νέο Michellin Exalto II, άρα δέν μπορούν να το τοποθετήσουν(-σουμε ) σε μικρά GTi(GT - Rallye - VTS κτλ)
-
To ξέρω οτι δεν βγαίνει σε αυτή την διάσταση ( ούτε στην 185/65/R14 που ενδιαφέρει εμένα ) αλλά στην 195/55/R15 που φορά η Xsara του Νίκου βγαίνει από όσο ξέρω.
-
Σκατοδιάσταση. Πρέπει να δίνω (Γιάννη, συμπάσχω ) του κόσμου τα λεφτά παραπάνω επειδή η ένδειξη του προφίλ τελειώνει σε 5 κι όχι σε 0.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σκατοδιάσταση. Πρέπει να δίνω (Γιάννη, συμπάσχω ) του κόσμου τα λεφτά παραπάνω επειδή η ένδειξη του προφίλ τελειώνει σε 5 κι όχι σε 0.Σε καταλαβαίνω Νικόλα...κι εγώ 185-55/14'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σκατοδιάσταση. Πρέπει να δίνω (Γιάννη, συμπάσχω ) του κόσμου τα λεφτά παραπάνω επειδή η ένδειξη του προφίλ τελειώνει σε 5 κι όχι σε 0.Καλησπέρα.
Είδες τί παθαίνει κανείς όταν.....δέν 'πιάνει' το λήγοντα????
-
ΝΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ, PILOT SPORT ΗΤΑΝ. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40.000 ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 35.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΣΧΕΔΟΝ.
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Τα εβαλα το καλοκαιρι σε διασταση 205/55/R16 με δεικτη ταχυτητας V 440 ευρωπουλα.
Πολυ καλη συμπεριφορα τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο δρομο σε σχεση με τα προηγουμενα pilot που φορουσε το αυτοκινητο. Πατανε καλυτερα στο δρομο με οτι αυτο συνεπαγεται.AN ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ?
ΕΧΩ 307 XSI ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΔΕΙΚΤΗ ME PIRELLI P7 KAI ΕΧΩ 36.000 ΚΜ .ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ BRIDGESTONE ER300 TURANZA KAI MICHELLIN EXALTO II ...
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ??ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
-
Φοράω και εγώ Exalto εδώ και 3 μήνες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και στο στεγνό και στο βρεγμένο. Αν και έχουν δείκτη W ζεσταίνονται γρήγορα, ή πιο σωστά κρατάνε και κρύα. Τα 720 που φορούσα πριν, κρύα δεν κρατούσαν καθόλου και ήταν και με δείκτη V.
Μου στοίχισαν 550Ευρω τοποθετημένα, σε διάσταση 205/55/16 W. -
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΑ YOKOHAMA A539 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΑ YOKOHAMA ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 360 ΕΥΡΩ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 205-60-15!ΣΕ 307
-
Ο χρήστης NTINOS_307 έγραψε:
AN ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ?
ΕΧΩ 307 XSI ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΔΕΙΚΤΗ ME PIRELLI P7 KAI ΕΧΩ 36.000 ΚΜ .ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ BRIDGESTONE ER300 TURANZA KAI MICHELLIN EXALTO II ...
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ??ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Σε Renault Laguna I 1.8. Δεν Ξερω για τα Bridgestone τιποτα οποτε δεν μπορω να συγκρινω. Σε σχεση ομως με τα προηγουμενα pilot μεγαλη διαφορα. Το αυτοκινητο εχει πολυ καλυτερη προσφυση. Αφου στην πρωτη βολτα νομιζα πως το αυτοκινητο κολλουσε στο δρομο. Σαν να αργουσε να ξεκινησει στο φαναρι. Μετα τα πρωτα χλμ. το συνηθισα και τωρα δεν μου κανει εντυπωση. Μπαινω στην στροφη με περισσοτερα χλμ και καλυτερη αισθηση προσφυσης. Στο βρεγμενο δεν εχεις καμμια αισθηση ολισθησης ουτε οταν περνουν μονο οι 2 τροχοι απο νερολακουβα.
Ας σταματησω ομως γιατι πολυ τα παινεψα μου φαινεται. Παντα υπαρχει κατι καλυτερο.
Η τιμη ηταν πολυ καλη αλλα ο λαστιχας ηταν καλος φιλος -
Sorry το ποσταρα 2 φορες
-
Βάλαμε προχθές τα exaltoII σε διάσταση 195/50/15 V (αντί του εργοστασιακού 185/55/15 V) στο punto sporting 1.4 πληρώνοντας 300 ευρώ (η μαμά διάσταση έβγαινε 440,με έκπτωση 400).
Στα πρώτα 150-200 χμ που οδήγησα σήμερα,μπορώ να αναφέρω τις εξής διαφορές με τα προηγούμενα dunlop sp2000 που φορούσε το αυτοκίνητο:
1.Μου φάνηκε ότι έχουν καλύτερη πρόσφυση,καθώς το αυτοκίνητο δεν σπινάρει όπως παλιά σε παρόμοιες συνθήκες.
2.Νιώθω πολύ λιγότερη παραμόρφωση του πλαϊνού τοιχώματος στις στροφές.Δεν ξέρω αν οφείλεται μόνο στη σχεδίαση του ελαστικού ή και στο ότι έχει χαμηλότερο προφίλ από το παλιότερο.Όπως και να είναι,μ' αρέσει...
3.Στις ανωμαλίες του δρόμου,υποχωρεί στιγμιαία και δεν συνεχίζει να ταλαντεύεται,όπως τα dunlop και το τιμόνι δεν ελαφραίνει.Αυτό συνηγορεί στην άποψη περί σκληρότερου πλαϊνού.
4.Κάνουν περισσότερο θόρυβο,τουλάχιστον σε κακό οδόστρωμα.Σε καλό μου φάνηκε ότι ίσως να είναι πιο ήσυχα από τα παλιά.Οι παραπάνω παρατηρήσεις διατυπώνονται με κάθε επιφύλαξη,καθώς τα λάστιχα είναι ακόμα άστρωτα,αλλά είπαμε...'πρώτες εντυπώσεις'....
-
Παιδιά μήπως είναι λάθος να συγκρίνουμε καινούρια λάστιχα με ότι φαγωμένο,ξεραμένο,πολυκαιριασμένο φορούσαμε πιό πριν?
Εχω τη γνώμη ότι το χειρότερο καινούριο λάστιχο να φορέσετε στα αυτοκίνητά σας ,θα βρίσκετε διαφορές υπέρ του σε σχέση με ότι κι αν φορούσατε πιό πριν.Η εξήγηση είναι οτι οι μηχανικές ιδιότητες του ελαστικού και ο συντελεστής τριβής του με το έδαφος χάνονται προοδευτικά χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό απο τον οδηγό.Απλά φορέστε τα ίδια λάστιχα με αυτά που φορούσατε πιό πριν και θα δείτε τις διαφορές.Οι περισσότεροι όμως αλλάζουν τύπο ελαστικού γιατί κάθε φορά ελπίζουν σε κάτι καλύτερο και γι'αυτό δεν είναι σε θέση μα πούν με ακρίβεια αν όντως το καινούριο είναι πραγματικά καλύτερο απο το παληό.
Αλλωστε κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα αμορτισέρ.
Ετσι δεν είναι;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Michelin EXALTO II: Πρώτες εντυπώσεις