-
Πάντως συμμορφωση με θανατο δεν γινεται.Πως να το κανουμε.Παραδειγματισμος ομως γινεται.Και γινεται σε αυτους που θα οργανωσουν να σκοτωσουν ξανα και ξανά.
Υπαρχει και η αποψη των βασανηστηριων βεβαια πραγμα που ειναι το καλύτερο όλων αλλα εκει ξεφεύγουμε λιγο.
Μια σωστη διαχειρηση στην εφαρμογη θελει και ολα γίνονται.
Χωρις πλάκα άποψή μου ειναι πως η αφαιρεση της ζωης του εγκληματια απλά τον παει σε αλλο επιπεδο λύτρωσης.
Οι αισθησεις και η ψυχολογικη βια ισως ειναι η καλυτερη τιμωρια. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Υπαρχει και η αποψη των βασανηστηριων βεβαια πραγμα που ειναι το καλύτερο όλων αλλα εκει ξεφεύγουμε λιγο.
Μια σωστη διαχειρηση στην εφαρμογη θελει και ολα γίνονται.Ωραίος ο χριστιανός, το καλύτερο όλων είναι μια σωστή διαχείριση στην εφαρμογή βασανιστηρίων...
-
Τι αλλο θα διαβασουμε ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μια σωστη διαχειρηση στην εφαρμογη θελει και ολα γίνονται.Ωραίος ο χριστιανός, το καλύτερο όλων είναι μια σωστή διαχείριση στην εφαρμογή βασανιστηρίων...
μα ο χριστιανισμος ειναι αμεσα συνδεδεμενος με τα βασανιστηρια
-
http://www.youtube.com/watch?v=bVVGxd0b ... re=related
-
Χωρις πλάκα άποψή μου ειναι πως η αφαιρεση της ζωης του εγκληματια απλά τον παει σε αλλο επιπεδο λύτρωσης.
Οι αισθησεις και η ψυχολογικη βια ισως ειναι η καλυτερη τιμωρια.This is getting better and better!
-
'...Because fanaticism and ignorance is forever busy, and needs feeding. And soon, your Honor, with banners flying and with drums beating we'll be marching backward, BACKWARD, through the glorious ages of that Sixteenth Century...'
-
Πάντως συμμορφωση με θανατο δεν γινεται.Πως να το κανουμε.Παραδειγματισμος ομως γινεται.Και γινεται σε αυτους που θα οργανωσουν να σκοτωσουν ξανα και ξανά.
Οι αισθησεις και η ψυχολογικη βια ισως ειναι η καλυτερη τιμωρια.Θεωριες μην τις πιστευεις ,τις εφαρμοσαν στους κομμουνιστες κ ειχαμε τα αντιθετα αποτελεσματα ,χειροτεροι γυρισαν απο τα ξερονησια
-
δεν έγινε καλή διαχείριση μάλλον
-
WTF....??
-
Όλα γίνονται καλύτερα με ένα στο τέλος
-
Εγω ειπα για αμεσα αποτελέσματα βρε παιδια.
Τι έτσι θεωρείες θα λεμε.
Ο χριστιανισμος τι αποτελέσματα θα σου προσφέρει.Τι να σου κανει ο μπεκρης πατερας με την καρ......λα την γκομενα και τον χριστιανισμό.
Απλά καμιά σχεση. -
Tα είπες όλα με 3 λέξεις
-
Ο χριστιανισμος τι αποτελέσματα θα σου προσφέρει.Τι να σου κανει ο μπεκρης πατερας με την καρ......λα την γκομενα και τον χριστιανισμό.
Απλά καμιά σχεση.Εγώ γιατί δεν κατάλαβα ???
-
Δεν χρειάζεται. Πίστευε και μη ερεύνα.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Απλά καμιά σχεση.Εγώ γιατί δεν κατάλαβα ???
Επειδή τα είπε ΟΛΑ και δεν μπορείς να διαχειρειστείς τόση πληροφορία μαζεμένη.
-
Eίναι πραγματικά αστείο και λυπηρό ότι το 2010 καθόμαστε και γράφουμε σελίδες επί σελίδων για το αν θα πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή. Ειλικρινά αρχίζω και πιστεύω πως δεν υπάρχει ελπίδα πλέον σε αυτόν τον τόπο που κατά τα λοιπά θέλουμε να λεγόμαστε έξυπνοι και δίκαιοι....
-
αν πεθαινε ο πελατης, εσυ θα επαιρνες τα λεφτα σου?
-
Mνιεχ...
Αν ημουν ο πατερας του παιδιου που το μπλεξαν στα ναρκωτικα και πεθανε η οτιδηποτε δεν ξερω πως θα ενιωθα αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το νομο.Αυτα ειναι συναισθηματα.Οντας καποιος αλλος ομως που εχω δει και με τα ματια μου τετοιες καταστασεις αλλα εχοντας και μια λογικη σκεψη θα απαιτουσα απο αυτο το γαμημενο κρατος που ολοι ευγνωμονειτε για την ασφαλεια την αμυνα κλπ καλουδια που σας παρεχει να μειωσει την εγκληματικοτητα οποιοιδηποτε ειδους οχι με απαγχωνισμους αλλα με πραγματικη δικαιοσυνη.Οι μεγαλο-εμποροι ομως τυχαινει να ειναι οργανα του ιδιου του κρατους οποτε τι να ζητησεις.Οσο κατευθυνομαστε ομως απο τον μεγαλοεμπορο στο μικροπρεζακι οι ποινες πρεπει να αλλαζουν.Μην συνεχιζεις να μου δινεις παραδειγματα επι του προσωπικου.Στο λεω απλα.Αν μου κλεψουν το σπιτι και τους πετυχω εμσα δεν ξερω πως θα ενεργησω αλλα αν μου κλεψουν το σπιτι(ολη μου τη περιουσια βρε αδερφε) και μετα τους πιασουν δεν θα θελω να τους σκοτωσουν αλλα να τους χωσουν μεσα
Εκτος αυτου δεν απαντησες στο παραδειγμα μου.
Και εκτος αυτου κανενας σας δεν μου εχει απαντησει που μπαινοουν τα ορια της θανατικης ποινης?Παμε παλι.10 κιλα κοκα?2 βιασμενες κοπελες?15 μαχαιριες σε ηλικιωμενη?
-
θανατικη ποινη μονο για τους πολιτικους
Θανατική ποινή ........