-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και ευλογία για αθώους που μπορεί να αθωωθούν, αλλά για τους άλλους;
Κάτι τέτοιες βλακείες έλεγε κι ο William Blackstone(d)
Ελλη Πασπαλά: Δεν υπήρξε ποτέ εποχή της αθωότητας
Κάποιοι καταδικάζονται εις θάνατον, και συνεχίζουν να ζουν δεκαετίες μετά....
Το λιγότερο προκλητικοί φίλε.
-
Κοίτα, προκλητικοί δεν είναι, γιατί δεν οφείλεται σε αυτούς, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ, πως βασανίζεται κάποιος κατά συρροήν δολοφόνος ή βιαστής, που έχει καταδικαστεί εις θάνατον, και συνεχίζει να ζει στις φυλακές, έστω.
Για εκείνους που έπεσαν θύμα κακοδικίας, είναι αλλιώς.
-
Mη στενοχωριέσαι. Αυτοί που έχουν πέσει θύματα κακοδικίας έχει αποφασιστεί να μπαινει ένα σήμα OOPS! Sorry! πάνω από τον τάφο τους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε καιρό ειρήνης δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης της θανατικής ποινής. Σε καιρό πολέμου υπάρχει, αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα. Βέβαια πρέπει να είναι στο χέρι του κρατουμένου αν θέλει να κάνει ευθανασία στον εαυτόν του αντί να περάσει 20-30-50 χρόνια στην ψειρού!Μια χαρα υπαρχει, για συγκεκριμενα αδικηματα και σε περιπτωση περαν πασης αμφιβολιας περι του ενοχου. (παραδειγμα) Οταν τσογλαναραδες κλεβουν γεροντακια, και αφου τους εχουν παρει οτι εχουν, τους σπανε στο ξυλο και μετα τους βαζουν φωτια και τους καινε ζωντανους, και μετα το παραδεχονται οι ιδιοι = εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες να τελειωνουμε. Οχι να καθομαι εγω ο φορολογουμενος να πληρωνω τη στεγαση και σιτηση αυτου του πραγματος για τα υπολοιπα πχ 40 χρονια...
Εκατοντάδες άδικα φυλακισμένοι απελευθερώθηκαν στις ΗΠΑ χάρη σε εξετάσεις DNA
Την ιδια στιγμη, σε ελληνικο δικαστηριο ο δικαστης να λεει 'μπορει να εγινε εξεταση DNA και το αιμα που βρεθηκε να ειναι καποιου τριτου, αλλα η ελληνικη νομοθεσια δεν υποχρεωνει τον δικαστη να δεχτει υποχρεωτικα τα αποτελεσματα του DNA, οποτε βασει και των μαρτυρικων καταθεσεων φαε 25 χρονια'. Αυτο εγινε μπροστα μου.
-
Ενημερωθείτε λίγο όσοι εναντιώνεστε στη θανατική ποινή για το παράνομο εμπόριο οργάνων όπως πια γίνεται στο 2014.
Τίποτε άλλο. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ενημερωθείτε λίγο όσοι εναντιώνεστε στη θανατική ποινή για το παράνομο εμπόριο οργάνων όπως πια γίνεται στο 2014.
Τίποτε άλλο.Δηλαδή το παράνομο εμπόριο οργάνων θα αποκλείσει το ενδεχόμενο κακοδικίας;;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τίποτε άλλο.Δηλαδή το παράνομο εμπόριο οργάνων θα αποκλείσει το ενδεχόμενο κακοδικίας;;;;;
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, απλά όσοι μπορείτε να ενημερωθείτε από αυτούς που κυνηγάνε τις συγκεκριμένες ράτσες εγκληματιών, κάντε το.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, απλά όσοι μπορείτε να ενημερωθείτε από αυτούς που κυνηγάνε τις συγκεκριμένες ράτσες εγκληματιών, κάντε το.
Απλά θέλω να σου δείξω ότι αυτό που λες (και δεν είμαι σίγουρος ότι καν κατάλαβα τι λες) δεν έχει σχέση με έναν από τους βασικότερους λόγους εναντίωσης στη θανατική ποινή: Το να καταδικαστεί κατά λάθος ένας αθώος. Αν μπει απλά φυλακή μετά από Χ χρόνια έχει πιθανότητα να βγει και να διεκδικήσει αποζημίωση. Αν βλέπει τα ραδίκια ανάποδα, προφανώς είμαστε στην κατάσταση 'ουδέν λάθος αναγνωρίζεται'. :roll
Μπορεί το λαθρεμπόριο οργάνων να είναι ειδεχθέστατο (και λίγα λέω), αλλά τι σχέση έχει με την εναντίωση στη θανατική ποινή;;;;
-
Ποιοι είναι αυτοί;
-
Εχω την ιδια απορια.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πετας μια σποντα και μετα το γυρνας στο καλαματιανό;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ δεν μπορω να ενημερωθω γιατί δεν ξέρω από που. Για μια στιγμή, μπορω απο εσένα. Για πες λοιπόν
Sent from Corsair's brick
-
Ποιοί είναι αυτοί που κυνηγάνε τις συγκεκριμένες ράτσες εγκληματιών;
Τη Δευτέρα θα είμαι κοντά στη ΓΑΔΑ, σε ποιόν όροφο να πάω;;
Θανατική ποινή ........