-
platis και Χρηστος Πλατης....Δυο σε ενα!!!
Γεια σου ρε Νικολα με τα ωραια σου. Καλως η κακως οταν με ρωτανε, εχω μαθει ν απανταω. Στα φορα και στη φορα. Δεξου τους φιλους σου με τα ελατωματα τους. Ενα απο τα δικα μου ειναι οτι δεν λεω αλλα εδω κι αλλα εκει.
Τωρα τα αυτονοητα. Οσοι ειμασταν εκει, πρωτον προφυλαχθηκαμε απο τα παιδακια των Κιουρκων με την πολλη χοληστερινη( ) και δευτερον θεσαμε εαυτον στην διαθεση του ΣΟΑΑ. Αναμενουμε εντολες.Υ.Γ.1. Παντως οτι και να κανεις, δεν θα μου κοψεις τον συγγραφικο μου οιστρο Εστω και πανω σε μαρμαρα
2. Καλός στην ΝΕΤ σημερα. Ευγε.
3. Παυλο συνεχισε αγορι μου να γραφεις. Αστον αυτον τον γεροπαραξενο. Ολο γκρινια ειναι. Θα τον φτιαξω εγω το καλοκαιρι στην Ανδρο! -
DOC, τι κανς? Γιατί τρώγεστε μωρέ?
Πάντως δεν απάντησες αν ψήφισαν οι δεινόσαυροι. . .
Απλά για την ιστορία ήθελα να ξέρω, ώστε να καταλάβω αν πράγματι κάτι άλλαξε ή αν ακόμα κάνουν κουμάντο έστω στις συνηδείσεις κάποιοων οι άνθρωποι που κατέστρεψαν και χρησιμοποίησαν τον ΣΟΑΑ για τη δήθεν σωτηρία του αθλήματος..../Ετσι για την ιστορίαΜε την ευκαιρία,
Ο ΣΟΑΑ είναι όργανο-φορέας των αγωνιζομένων που συμμετέχουν ιδρώνουν, ρισκάρουν ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και κανενός ψευτοσυνδικαλιστή του κ...ου! Στα παλιά μου τα παπούτσια τι έκανα τότε΄και τι δεν έκανε ο ένας ή ο άλλος. Σήμερα το ρόλο τους πρέπει να παίξουν όσοι πρωταγωνιστούν με τη συμμετοχή τους άσχετα με τη θέση τους στη γενική κατάταξη.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!
Τα αποτελέσματα στους Ελληνικούς αγώνες δεν λένε πάντα την αλήθεια.Στρατης
-
ΣΟΥ ΞΟΥ απαντησα (στην προηγουμενη σελιδα),αλλα ελειπες μου φαινεται . Δευτερα ειναι σημερα, δευτερα βραδυ εγραψα οτι θα δω
(αν μου επιτρεψουν ) τους καταλογους. Αρα ες αυριον τα σπουδαια.
Με τον κουμπαρο τρωγομαστε, ετσι για το αλατοπιπερο στα παιδακια (τα διαλυτικα που ειναι γμτ?) Εχει πλακα ομως, γιατι απο κοντα ειμαστε κι οι δυο ...κοτες. Θα μου παρει ενα, θα του παρω ενα, παλι ισια θαμαστε!
ΕΕΕΕλα και καλοκαιριαζειειειει. Κουμπαρε (του) στη Φασα εχει πολυ ψαρι.
Εκει να δεις τσακωμο. Ποιος εχει το καλυτερο φουσκωτο. Η ζωη ειν ωραια
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. -
ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ....
ΕΠΙΤΙΜΕ ΑΣΕ ΤΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΑ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΥ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , Ο ΕΝΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 2004 , ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΕΞΕΙ ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ , ΕΧΟΥΝ ΛΙΣΑΝΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΑΜΠ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ , ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΖΕΥΤΟ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΛΑΘΗ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ (Σ.Χ. - ΙVAN )
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Στις 31/1/05 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του ΣΟΑΑ. Συνήλθε σε σώμα εκλέγοντας το προεδρείο ομόφωνα , σύμφωνα με το πνεύμα ανανέωσης που εκφράστηκε στις αρχαιρεσίες της 26/1/05.
Πρόεδρος Άγγελος Ζήβας
Αντιπρόεδρος Δημοσθένης Ριζικάρης
Γραμματέας Αριστόβουλος Ιγγλέσης
Ταμίας Μάριος Ξανθάκος
Μέλη Γιώργος Κοσμόπουλος
Ιωάννης Μεσημέρης
Παύλος ΜοσχούτηςΣτα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των μελών μας , την συνεχή ενημέρωση και επαφή , ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου , καλεί όλους τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου , στην κοπή της πίττας του Νέου Χρόνου και της Νέας Εποχής που θα γίνει στις 15/2/05 και ώρα 21:00 στο Bar ALFA CLUB Λ.Κηφισίας 30Β Παράδεισος Αμαρουσίου.
Είσοδος με ποτό 12 Ευρώ.
-
Χωρίς πλάκα και για αποφυγή παρεξηγήσεων!
Γράφεις 'καλεί όλους τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου',που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε!Οχι μόνο οι εμπλεκόμενοι!Σωστά?
Συγχαρητήρια σε όλους και καλό κουράγιο!!
-
Βρε εσυς, είδατε τι κάνει το Forum? Mέχρι και προεδρίο βγάζει στο ΣΟΑΑ.
Πρόεδρος zivas
Αντιπρόεδρος dimos
Γραμματέας castor
Μελος levτώρα ποιος απο τα τρια είνε το αφήνω σε εσας. Παντως ακούσα στα πηγαδάκια στις εκλογες οτι οι παλιοι στις ιστοριες που διηγουταν (ξέρετε τότε με την Ακρόπολη οικοπεδο) θυμιθηκαν κάποιον που έτρεχε με το ψευδόνυμο Λέβαδος ή κάπως ετσι. Μπας και θυμίζει κατι σε κανέναν απο εσας ωστε να λύσουμε το μυστηριο
-
ΩΧ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
platis και Χρηστος Πλατης....Δυο σε ενα!!!
Γεια σου ρε Νικολα με τα ωραια σου. Καλως η κακως οταν με ρωτανε, εχω μαθει ν απανταω. Στα φορα και στη φορα. Δεξου τους φιλους σου με τα ελατωματα τους. Ενα απο τα δικα μου ειναι οτι δεν λεω αλλα εδω κι αλλα εκει.Bρε σάψαλο που πήρες αέρα από τότε που σου... χαρίστηκα στο Aκρόπολις... XE XE XE.
Tι θα κάνουμε με εσένα τώρα στα γεράματα; Όπου σου χτυπάνε πόρτα την ανοίγεις και βάζεις αφειδώς κόσμο μέσα, σαν κάποιον άλλο -καλή ώρα- που μη δει μικρό, τσουπ μας τον κουβαλάει στο... σπίτι.
Bρε κλαμπ έπρεπε να ήταν ο ΣOAA. Kλειστό, ΘEOKΛEIΣTO, να κάνουν «κρα» οι απέξω να τους βάλουν μέσα, ώστε να έχει μια κάποια αξία σαν λέσχη τουλάχιστον αφού σαν συνδικαλιστικό όργανο δεν τα πάει και πολύ καλά.
Όσο πιο ελεύθερο και ανοιχτό έχεις κάτι τόσο το απαξιώνεις, ειδικά αν δεν έχει βρει το δρόμο του ώστε να σταθεί μέσα από ενέργειες.
Pε τι θα γίνω με εσένα, το sx και τον castora; Oύτε εκπαιδευτές στη Σπάρτη να είσαστε δεν θα κοπτόσαστε τόσο πολύ για τα νιάτα.
Σοβαρά όμως. Δεν πιστεύω ότι ο σύνδεσμος αντέχει σε αυτή τη φάση οποιαδήποτε κριτική. Aς καθήσουμε με το στόμα κλειστό, αυτιά/μάτια ανοιχτά και τα χέρια απλωμένα για βοήθεια αν και όπου μας ζητηθεί.
Στα πλαίσια αυτά νομίζω πως οι «τρίτοι» θα έπρεπε να παρακολουθούν διακριτικά και αν οι περιστάσεις τους το «επιτρέψουν» να μπούνε μέσα από την κυρίως πόρτα, να ενταχθούν και τότε ας λένε ότι θέλουν.
Όσο για εσένα τι να σου πω; Oδοντίατρο σε ήξερα, στρίφτη σε γνώρισα, συγγραφέα σε ανακαλύπτω στους πρόσφατους 4T. Kαι εφορευτική και οδηγός Kάλφα και... και...
Nα δεις που θα σε διαβάσω στις λίστες του Pουσόπουλου... Pε πολυθεσίτης είσαι;
Άντε πάρτη φούσκα να κάνουμε κατά νοτιά να γιομίσει το πλεμόνι μας, στην ηλικία που είμαστε...Y.Γ. Ένα παϊδάκι, μα ένα παϊδάκι στον ξάδελφο... Nα ρώτα και τον Kωστή. Ξέρεις τι λέω; Δεν πάμε να μιλήσουμε εκεί που λέγαμε τις προάλλες; Kι αν μιλήσουμε να μου γράψεις τι είπαμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χωρίς πλάκα και για αποφυγή παρεξηγήσεων!Γράφεις 'καλεί όλους τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου',που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε!Οχι μόνο οι εμπλεκόμενοι!Σωστά?
Συγχαρητήρια σε όλους και καλό κουράγιο!!
ΣΩΣΤΩΤΑΤΑ!!!
Ο Συνδεσμος καλει ολους τους φιλους του σπορ μας ,να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ και να διασκεδασουμε μεταξυ φιλων, που μοιραζομαστε την ιδια καψουρα : την αγωνιστικη οδηγηση,συνοδηγηση οργανωση .
Με μεγαλη μας χαρα θα υποδεχτουμε και τους διοικουντες,τους οργανωτες,κριτες , διαφορους εφορους,δημοσιογραφους και φυσικα ΟΛΟΥΣ τους αγωνιζομενους , γιατι ειμαστε σιγουροι οτι η συζητηση και η συνευρεση μονον καλο μπορει να κανει σε ολους.
Ευπροσδεκτοι και ....οι πολεμιοι του ΣΟΑΑ....
Συζητιεται αν θα εχουμε και παρασταση Καραγκιοζη!!!
dimos
-
Προς IVAN.
Αμ ετσι οπως παει το πραμα, μονο φουσκες βλεπω φετος. Σαψαλο καλει
Θραψαλο!!! Οσο για τον 'καλη του ωρα', καλα κανει ο ανθρωπος. Στην ηλικια που ειναι παιρνει εμας τους νεους ( )για να εξασφαλισει μια συνεχεια! Εδω ο μισος κοσμος γινεται οδοντιατρος και κανει λευκανση μονος του. Εμεις να μην γινουμε δημοσιογραφοι? Απο 6 θεσεις εχετε ο καθενας!
Ελα μαζεψε κοσμο τωρα για το Αλφα κλαμπ. Κι αν δεν τοξερα θα ορκιζομουν οτι ο Ριζι μπηκε στο συμβουλιο . Τοχει χτισει το μαγαζι! Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα. -
Γκριανιαροπαλιογερεεεεεεε
χωμάτινοι-ασφαλτινοι αντε γειαααααααααα και χωρίς να κατεβάσουμε τα τανκς! Σκέψου να είχαμε ασχοληθεί και λιγουλάκι!
Τσίμπισες όμως ε? Λίγα έχουμε τραβήξει? Και εσύ έχεις παλικάρι αλλά δεν μας ξεπούλησες για να τον κάνεις πρωταθληταρά. Ε???? ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!!!!
Ευθύνες πολλές... Ολες εγώ. Ασε το Νίκο. Ατέλειωτες! Αλλά ο καθένας το μερίδιό του ε? Αν πάλι πιστεύεις πως για όλα φταίει ο ΣΧ κανένα πρόβλημα. Το ίδιο πιστεύει η Τώνια στο σπίτι, ο ΚΚ στη δουλειά, ο Κελε στους αγώνες κ.α., κ.α....
Τους αγαπάω όμως και με αγαπάνε. Το ίδιο και σένα! Το ίδιο και εσύ!ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ και καλύτερα δεν γίνεται!
ΤΕΛΕΙΑ!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΣΗ και ο σεμνός ποτέ δεν απέτυχε.!!!
Στρατισινο
ΥΓ... Για τη διαδικασία σε σχέση με την εκλογή προεδρείου απλά σημειώνω: ΡΕΣΙΤΑΛ ΗΘΟΥΣ και από τους 7 υπέροχους εκπροσώπους μας! ΕΥΓΕΕΕΕ!!!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα.Tον Λώρη θα τον φέρει το... πουλί (roadrunner) με το καλάμι και θα του χρεώσει διπλά γιατί τον έχει πρωταγωνιστή στον «...ραλίστα».
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελα μαζεψε κοσμο τωρα για το Αλφα κλαμπ. Κι αν δεν τοξερα θα ορκιζομουν οτι ο Ριζι μπηκε στο συμβουλιο . Τοχει χτισει το μαγαζι! Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα.Νομίζω όμως πως ο οδηγός του έχει χτίσει το μαγαζί περισσότερο κι από τον Ριζικάρη (κατασκευαστικά εννοώ), οπότε θα έχει πάσο!
-
[quote='dimos']
ΣΩΣΤΩΤΑΤΑ!!!
Ευπροσδεκτοι και ....οι πολεμιοι του ΣΟΑΑ....
TO'ΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα.Tον Λώρη θα τον φέρει το... πουλί (roadrunner) με το καλάμι και θα του χρεώσει διπλά γιατί τον έχει πρωταγωνιστή στον «...ραλίστα».
AN ΜΕ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ roadrunner_gr ΚΑΙ axerolas ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΓκριανιαροπαλιογερεεεεεεεΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ και καλύτερα δεν γίνεται!
ΤΕΛΕΙΑ!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΣΗ και ο σεμνός ποτέ δεν απέτυχε.!!!
Στρατισινο
ΥΓ... Για τη διαδικασία σε σχέση με την εκλογή προεδρείου απλά σημειώνω: ΡΕΣΙΤΑΛ ΗΘΟΥΣ και από τους 7 υπέροχους εκπροσώπους μας! ΕΥΓΕΕΕΕ!!!
ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ , ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΑΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ,
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ . ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ echappement ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ....ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ . ΕΝΑ DVD ΑΠΟ ΤΗΝ FFSA ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ 2004 !
ΟΝΕΙΡΟ ΒΡΕ ΤΡΕΛΕ, ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΥΛΑ .ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΟΠΩΣ (ΕΣΤΩ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΙΑ ,ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ WRC , ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ DVD ΤΗΣ , ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ) , ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ , ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΄¨Η¨ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΤΟΥΣ ,
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ?ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ (+ IVAN) ΓΙΑΥΤΑ .
-
Τελικά θα μοθ πει κανεις εμενα πιος ειναι ο λεβαδος;; Αντε και μετα θα σας πω και πιος ειναι o roadrunner-gr.
Εκλογές ΣΟΑΑ