-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
πιο ραβ έχεις?το ραβ mk1 facelifted έχει πολύ καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι από τo mk2 facelifted.oδηγησα τo καινούριo το mk2 facelifted και δεν μου άρεσε καθόλου το τιμόνι του.όταν είχα οδηγήσει το καινούριο πριν το facelift δεν θυμάμαι να μου είχε κάνει τέτοια εντύπωση.Εχω το καινουριο πριν το facelift (01/2001)
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
36 χιλιάρικα που έχει τώρα το executive μείον 2 χιλιάρικα μας κάνει 34 και πάλι δεν είναι ευκαιρία.Αν το κατεβάσουν στα 30 τότε ναι.
Μην ξεχνάς ότι με 36 χιλιάρικα πέρνεις τurbo forester και είσαι βασιλιάς.
Με το ραβ πρεπει να είσαι σε υψηλές στροφές για να πηγαίνεις γρήγορα.
Στο εξωτερικό το ραβ έχει πιο λογική τιμή, μόνο 25 χιλιάρικα καινούριο.Αγορασα το Executive με 2.000 ευρω εκπτωση και δωρο pullbar και αεροτομη. Πληρωσα 32.645 και τιποτε αλλο.
-
Ο χρήστης nikoska έγραψε:
36 χιλιάρικα που έχει τώρα το executive μείον 2 χιλιάρικα μας κάνει 34 και πάλι δεν είναι ευκαιρία.Αν το κατεβάσουν στα 30 τότε ναι.
Μην ξεχνάς ότι με 36 χιλιάρικα πέρνεις τurbo forester και είσαι βασιλιάς.
Με το ραβ πρεπει να είσαι σε υψηλές στροφές για να πηγαίνεις γρήγορα.
Στο εξωτερικό το ραβ έχει πιο λογική τιμή, μόνο 25 χιλιάρικα καινούριο.Αγορασα το Executive με 2.000 ευρω εκπτωση και δωρο pullbar και αεροτομη. Πληρωσα 32.645 και τιποτε αλλο.
καλή τιμή,το executive εχει το δέρμα και την ηλιοροφή ,ετσι?
με 30 χιλιάρικα θα ήταν όμως ευκαιρία.από Αθήνα το πήρες?
καλοτάξιδο,πολύ ωραίο αυτοκίνητο πήρες! -
ηλιοροφη εχει. Δερμα δεν εχει. Μετα το Executive ειναι το Luxury . Τα επιπλεον του Luxury ειναι:
- δερμα
- cruise control
- αυτοματη σκιαση στον καθρεφτη
-
Καλοριζικο & καλοταξιδο φιλε!! Ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις!
-
καλοριζικο και απο εμενα
-
Ευχαριστω παιδια. Ηδη εχω αρχισει να το χαιρομαι.
Αυριο θα παω πρωι πρωι στη Toyota για να μου βαλουν λεει κατι σφουγγαρακια (τριζει ολο το μπροστινο ταμπλο στις ανωμαλιες).
Παντως ειναι φοβερη αισθηση να οδηγας ενα, τζιποειδες εστω, αυτοκινητο. -
Ακουστε σκηνικο.Ο πατερας μου θελει να παρει SUV και του εχει κολλησει το Mazda Tribute. Εγω ουτε να το ακουσω θελω. Ειναι χαλια... Moυ αρεσει τρομερα το RAV 4. Μου λεει οτι ειναι μικρο και ακριβο σχετικα με αλλα τζιποειδη. Του λεω οτι ειναι κορυφαιο στο δρομο, 6 χρονια εγγυηση κλπ. Πως να τον πεισω να παρει το RAV 4?
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ακουστε σκηνικο.Ο πατερας μου θελει να παρει SUV και του εχει κολλησει το Mazda Tribute. Εγω ουτε να το ακουσω θελω. Ειναι χαλια... Moυ αρεσει τρομερα το RAV 4. Μου λεει οτι ειναι μικρο και ακριβο σχετικα με αλλα τζιποειδη. Του λεω οτι ειναι κορυφαιο στο δρομο, 6 χρονια εγγυηση κλπ. Πως να τον πεισω να παρει το RAV 4?Να του πεις ότι με το RAV 4 θα δείχνει 10 χρόνια νεώτερος
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ακουστε σκηνικο.Ο πατερας μου θελει να παρει SUV και του εχει κολλησει το Mazda Tribute. Εγω ουτε να το ακουσω θελω. Ειναι χαλια... Moυ αρεσει τρομερα το RAV 4. Μου λεει οτι ειναι μικρο και ακριβο σχετικα με αλλα τζιποειδη. Του λεω οτι ειναι κορυφαιο στο δρομο, 6 χρονια εγγυηση κλπ. Πως να τον πεισω να παρει το RAV 4?Προσπάθησε να τον πείσεις να **μην **πάρει Tribute. Ίσως να είναι πιο εύκολο. Πες του ότι δεν είναι πραγματικό τετρακίνητο ότι μοιάζει με φορτηγάκι mazda. Ότι το εσωτερικό του είναι από τη δεκαετία του 80...
Για το RAV πες του για την προσφορά των 2Κ Ευρώ.
Πες του να κοιτάξει και το δίλιτρο forester. Μπορεί να είναι πιο ακριβό αλλά έχει 36 άτοκες δόσεις που αντισταθμίζουν το κόστος.
Mα τώρα Tribute... -
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά δεν είναι και χάλια.... ίσως το Ford Maverick που είναι το ίδιο με άλλα ρούχα?
Και μπορεί το RAV4 να είναι καλό κλπ αλλά έχει δίκιο o πατέρας σου ότι υστερεί σε χώρους.... και αυτό είναι κάτι που ή σου κάνει ή όχι δεν υποκαθίσταται από άλλα η έλλειψη χώρου αν τον χρειάζεσαι.... Εν τέλει αφού ο πατέρας σου το πληρώνει και το παίρνει για τον εαυτό του τα δικά του κριτήρια θα υπερισχύσουν και είναι δίκαιο αυτό. Και δεν είναι κακό αυτοκίνητο το Mazda.... ενώ το RAV4 έχει παλιώσει και ετοιμάζεται το επόμενο μοντέλο....
Βέβαια μπορείς να πλασάρεις σαν πλεονέκτημα ότι λόγω μεγέθους to RAV4 είναι πιο ευέλικτο στην πόλη και στο παρκάρισμα..... -
Ο χρήστης nikoska έγραψε:
Ευχαριστω παιδια. Ηδη εχω αρχισει να το χαιρομαι.
Αυριο θα παω πρωι πρωι στη Toyota για να μου βαλουν λεει κατι σφουγγαρακια (τριζει ολο το μπροστινο ταμπλο στις ανωμαλιες).
Παντως ειναι φοβερη αισθηση να οδηγας ενα, τζιποειδες εστω, αυτοκινητο.Αυτό δεν μου άρεσε.Τα TOYOTA ήταν και είναι πάντα ο ορισμός της αξιοπιστίας, αλλά και παλιότερα είχαν πρόβλημα με τα πλαστικά τους.Νόμιζα ότι τώρα τα είχαν λύσει αυτά τα προβλήματα.Για εταιρεία σαν την TOYOTA είναι προβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
-
Ευχαριστω παιδες θα προσπαθησω παλι και οτι θελει ας βγει
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ακουστε σκηνικο.Ο πατερας μου θελει να παρει SUV και του εχει κολλησει το Mazda Tribute. Εγω ουτε να το ακουσω θελω. Ειναι χαλια... Moυ αρεσει τρομερα το RAV 4. Μου λεει οτι ειναι μικρο και ακριβο σχετικα με αλλα τζιποειδη. Του λεω οτι ειναι κορυφαιο στο δρομο, 6 χρονια εγγυηση κλπ. Πως να τον πεισω να παρει το RAV 4?Να του πεις απλώς ότι το RAV 4 είναι TOYOTA! Ποτέ δεν είχα αυτή την μάρκα, λάτρης της RENAULT είμαι, αλλά κακά τα ψέματα, η αξιοπιστία και το After Sales της φίρμας είναι η κορυφαία στον κόσμο του αυτοκινήτου.
-
εχουν πεσει πολύ οι πωλήσεις του RAV
Αλλάζει μοντέλο?
ξερει κανεις κάτι? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχουν πεσει πολύ οι πωλήσεις του RAVΑλλάζει μοντέλο?
Nαι στο τέλος του χρόνου.
-
Grand Vitara με την τελευταία προσφορά;
-
τι λες ότι το χτύπησε αλλύπητα?
Δε χάσανε όλα αυτό το μήνα όμως....
Το raν επεσε πολύ χαμηλά..... νομίζω κάτω από 200 -
Αν ρωτάς εμένα, απλώς πρόταση έκανα στον panos7.
-
Τελικα πηραμε RAV 4. Τη νεα εκδοση Edge σε χρωμα μαυρο με ηλιοροφη, πισω φιμε τζαμι, δερματινο σαλονι, bull bar, πλαϊνα σκαλοπατια, αισθητηρες παρκαρισματος, cruise control, κοτσαδορο, μαρσιπιεδες, συναγερμο, αεροτομη. Τελικη Τιμη 34.730.
Toyota RAV-4 2005