-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Το Astra turbo σαφώς και είναι στην ίδια κατηγορία με το Α3 TFSI π.χ.,
ασχέτως αν το Α3 κοστίχει 5-6Κ παραπάνω.
Παρεπιπτόντως, αν μιλάμε για αυτές τις δύο εκδόσεις,
να πώ πως, το Α3 γράφει καλύτερους χρόνους από το AstraTo amaxi tis fotografias einai h ekdosi me ta 240 aloga pou exei entelos diaforetiko stisimo apo ta kathimerina Astra turbo.
Opote Sigoura tha afinei se xronous to Audi.Stin agglia exei 19K lires (diladi poly pio ftino apo to A3)
Αν έχει 240 άλογα, πιθανόν να είναι γρηγορότερο.
Βέβαια, το Megane RS έχει 225 άλογα, κι είναι κι αυτό πιο αργό από το Α3
Όσο για το κόστος του Astra, φυσικό κι επόμενο είναι να είναι φθηνότερο..
Technik den kserw ti xronous grafei to Audi alla den nomizw na plisiazei auto to Astra. Oute se aisthisi.
Oute me to Focus ST tha sygrinete to Audi. (filos pou to exei dei apo konta kai exei milisei me tous developers leei oti tha einai amaxara)Δεν ξέρω αν ΘΑ είναι αμαξάρα το Astra ή τo ST.
Για το Α3 ισχύουν όσα λέωΕκτός αυτού, το Α3 TFSI,
δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε για πίστα, ούτε κάποια ειδική έκδοση.Είναι απλά ένα Α3 με τον νέο τουρμπο κινητήρα.
Για περισσότερα, βλέπε S3 -
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Ορε αδερφε μου, η μαμα Οπελ ξαναχτυπησε.Και ωραιο σχημα εχει η βολιδα, να ηταν και πισωκουνα που μου αρεσουν.
ναι... ωραίο σχήμα...
φίλος φορουμάς είπε το αμίμητο:'Αυτό το αμάξι θα το μισήσουν οι κάγκουρες... είναι τόσο γύφτικο που δεν μπορούν με τίποτα να το κάνουν χειρότερο αφού το αγοράσουν!'
βέβαια, βλέποντας μια 'βελτιωμένη' έκδοση από την Irmscher, κατάλαβα ότι είχε λάθος ο φίλος. ΓΙΝΕΤΑΙ και χειρότερα!
-
Ρε αδερφε, γιατι ωραιο ειναι.
Δεν ανταλλαζεις και εσυ το Yaris με ενα αλλο εταιρικο οπως αυτο στην φωτο να πηγαινεις με το πλαι, οπως παω εγω με την Ασκονα μου να γελασεις και εσυ λιγο.
Σου κανω και μαθημα πισωκινησης εαν θελεις
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Δεν ανταλλαζεις και εσυ το Yaris με ενα αλλο εταιρικο οπως αυτο στην φωτο να πηγαινεις με το πλαι, οπως παω εγω με την Ασκονα μου να γελασεις και εσυ λιγο.Σου κανω και μαθημα πισωκινησης εαν θελεις
το Γιάρις δεν είναι εταιρικό. Δεν το αλλάζω προς το παρόν (μήπως θες να σου πω και γιατί? )
Για τα μαθήματα, άστο καλύτερα, θα προτιμήσω αναγνωρισμένες σχολές...
Είχα κι εγώ Ασκόνα κάποτε πάντως, την τελευταία που έβγαινε πισωκίνητη. Εντάξει, γυρνούσε, αλλά κατά τα άλλα μιλάμε για παπόρι... ανάρτηση βάρκα γιαλό και τιμόνι φορτηγού με καμιά 10αριά (δεν θυμάμαι ακριβώς, αμέτρητες πάντως...) στροφές απ άκρη σε άκρη...
-
μηπως ειμαστε εκτοοοος θεματος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως ειμαστε εκτοοοος θεματος?Proti fora tha einai?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως ειμαστε εκτοοοος θεματος?Λεπτομερειες....
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
μηπως ειμαστε εκτοοοος θεματος?
Λεπτομερειες....
οκ, δε θα μας παρει κανενας το κεφαλι εαν γραψουμε και κατι ασχετο, αλλα εδω και αρκετες σελιδες λεμε ασχετα πραγματα.
-
Για να επανέλθουμε, υπενθυμίζω:
VS
-
Βάλε μηχανικό κιβώτιο, το αυτόματο συμφέρει το τάπερ.
-
Πάντως από εμφάνιση αυτό το σιβικ είναι χάλι, περισσότερο στο εσωτερικό..
δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει ο λεβιές αν τον συνηθίσεις, πάντως στην αρχή δε βολεύει..
όπως και να το κάνουμε πιστεύω ότι στο look το golf έχει αυτό το κάτι παραπάνω.. κυρίως στο εσωτερικό.. αλλά αυτό θα βλέπεις όσο το οδηγείς -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντως από εμφάνιση αυτό το σιβικ είναι χάλι, περισσότερο στο εσωτερικό..
δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει ο λεβιές αν τον συνηθίσεις, πάντως στην αρχή δε βολεύει..
όπως και να το κάνουμε πιστεύω ότι στο look το golf έχει αυτό το κάτι παραπάνω.. κυρίως στο εσωτερικό.. αλλά αυτό θα βλέπεις όσο το οδηγείςαν βλέπεις το εσωτερικό όταν οδηγείς, έχεις φύγει όταν οδηγείς κοιτάς το ΔΡΟΜΟ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βάλε μηχανικό κιβώτιο, το αυτόματο συμφέρει το τάπερ.Mονο που αυτο το αυτοματο (DSG) ειναι πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε μηχανικο και οποιοδηποτε αυτοματο ή ημιαυτοματο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Mονο που αυτο το αυτοματο (DSG) ειναι πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε μηχανικο και οποιοδηποτε αυτοματο ή ημιαυτοματο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
κι από το SMGIII ας πούμε?
-
Mονο που αυτο το αυτοματο (DSG) ειναι πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε μηχανικο και οποιοδηποτε αυτοματο ή ημιαυτοματο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
Αν είχε άλλο software το οποίο θα σου επέτρεπε να κρατούσες τις ταχύτητες στον κόφτη (να μην ανέβαζε από μόνο του) και να μην έκανε από μόνο του Kickdown και θα (παρα)μιλάγαμε για το καλύτερο κιβώτιο σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Το κιβώτιο συγκρίνεται με αυτά που φοράνε μόνο οι πανάκριβες ferrari και έχω την εντύπωση ότι κάνει γρηγορότερες αλλαγές από το SMG της ΒΜW...
Επιπλέον δίνει καλύτερο 0-100 και χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με το χειροκίνητο κιβώτιο... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν είχε άλλο software το οποίο θα σου επέτρεπε να κρατούσες τις ταχύτητες στον κόφτη (να μην ανέβαζε από μόνο του) και να μην έκανε από μόνο του Kickdown και θα (παρα)μιλάγαμε για το καλύτερο κιβώτιο σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. ...αυτο το εχω ακουσει πολλες φορες, εννοω το ανεβασμα σχεσης οταν φθασεις στον κοφτη. Γιατι ειναι αρνητικο βρε παιδια? Δηλαδη τι να κανει, να μενεις με τερμα γκαζι και το μοτερ να ειναι συνεχως στο κοφτη??? Τι εξυπηρετει αυτο??
για το kickdown θα συμφωνησω, οταν το εχεις στο χειροκινητο δε θα πρεπει να κατεβαζει, αν και βοηθα τους τεμπεληδες αυτο, και αλλωστε εαν εκινη τη στιγμη κινεισαι γρηγορα, θα εχεις ηδη υψηλες στροφες, αρα δεν θα κατεβασει!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Enas filos eixe 2 gaidarous
Ton ena ton fonaze Audi kai ton allo VW.Fonazontas VAG erxontousan kai oi 2
Χαχαχαχαχαχαχααχαχα...έχε χάρη που με βρίσκεις στα καλα μου και ερωτευμένο
αλλιως την πλάκα που κανεις θα την έπαιρνα στα σοβαρα κ τώρα θα σου είχα αποδείξει με θεωρίες μου οτι ο γάιδαρος στην φωτο (VW) είναι Παμελα Αντερσον!!χαχαχαχαχαχααχαχα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν βλέπεις το εσωτερικό όταν οδηγείς, έχεις φύγει όταν οδηγείς κοιτάς το ΔΡΟΜΟ!
Εγώ είμαι σαν το Ζιντάν, όταν οδηγάω βλέπω το δρόμο αλλά με την άκρη του ματιού παρατηρώ όλες τις λεπτομέριες, κυρίως τις μικροατέλειες για να τις σχολιάσω αρνητικά
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο το εχω ακουσει πολλες φορες, εννοω το ανεβασμα σχεσης οταν φθασεις στον κοφτη. Γιατι ειναι αρνητικο βρε παιδια? Δηλαδη τι να κανει, να μενεις με τερμα γκαζι και το μοτερ να ειναι συνεχως στο κοφτη??? Τι εξυπηρετει αυτο??
Γιατί πολλές στροφές παίρνονται με τον κινητήρα λίγο πριν τον κόφτη. Εκεί το DSG θα σου ανεβάσει σχέση και θα σε καθυστερήσει αρκετά στην έξοδο...
-
η υπερβολή στο μεγαλείο της ειδικά στο κατέβασμα το DSG είναι πολύ γρήγορο
σίγουρα έχεις οδηγήσει Jazz CVT, προηγούμενο Sirion Steershif και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν και ξέρεις...
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......