-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ, έχω γνώμη διότι μπήκα κ στα 2 αυτοκινητα κ μου αρέσει ο ήχος της τουρμπινας περισσοτερο.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ? κ σταμάτα να ειρωνεύεσαι διότι δεν βγάζει πουθεναOK σταματώ να ειρωνεύομαι και στο λέω στα μούτρα: είσαι άσχετος και δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει 'racing' χαρακτήρας ή αυτοκίνητο. Οταν μάθεις, τα ξαναλέμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ, έχω γνώμη διότι μπήκα κ στα 2 αυτοκινητα κ μου αρέσει ο ήχος της τουρμπινας περισσοτερο.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ? κ σταμάτα να ειρωνεύεσαι διότι δεν βγάζει πουθενα
OK σταματώ να ειρωνεύομαι και στο λέω στα μούτρα: είσαι άσχετος και δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει 'racing' χαρακτήρας ή αυτοκίνητο. Οταν μάθεις, τα ξαναλέμε.
Δεκτο! οχι το γεγονος οτι μου το λες στα μούτρα (δεν υφίσταται τετοιο πράγμα) , ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.
Δεκτό είναι οτι θα τα ξαναπουμε!αν το θελήσεις κ εσύ όμως..
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Θα τα πουμε κι απο κοντα για καποιο καφεδακι Γαλαξειδι ή και πιο κατω που εχω σπιτι και θα σου φυγει αυτη η εντυπωση.
Κι εγώ εκεί ψιλοκοντά έχω σπίτι (ορεινή Ναυπακτία), γι'αυτό κι όταν ακούω για Γαλαξίδι χαίρομαι.
Σωστος,σου στελνω πμ γιατι μαλλον βγηκαμε 'κοντοχωριανοι',χε,χε!!
-
ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.δηλαδή για κάτσε ρε Θεέ. Μας είπες το Άστρα και το Α3 'racing' οχήματα, τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλουμε?
-
Ρε παιδια η κουβεντα ειναι εκτος θεματος εντελως.Μην το συνεχιζετε!!!Αλλο προφανως ηθελε να πει ο φιλος απο τη Λαρισα κι αλλο ειπε.Μην αρπαζεστε ολοι!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βρε συ, για νομό Φωκίδας μιλάγαμε (μη μου πεις πως έφτασες μέχρι Γιάννενα με το TypeR )
Μπά, πολύ μακριά...
Εκεί είχα ένα QTSFI,
και παρεπιπτόντως το Α3 QTFSI δεν έχει χαρακτήρα Racing σε καμιά περίπτωση,είναι απλά μια γρήγορη έκδοση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.
δηλαδή για κάτσε ρε Θεέ. Μας είπες το Άστρα και το Α3 'racing' οχήματα, τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλουμε?
Δεν είπα οτι είναι racing αλλά οι 'racing' εκδοσεις των απλών.όπως κ το TYPE-R.έχεις δει TYPE-R να τρέχει σε rally? ενω RS έχω δει πως να το κανουμε δλδ. Το αμάξι είναι αγωνιστικό!
Απο παντού βέλη δέχομαι.Καλα δεν υπάρχει κ καποιος Γερμανοφιλος να με υποστηρίξει?φιλικα,
Θοδωρής -
ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.
δηλαδή για κάτσε ρε Θεέ. Μας είπες το Άστρα και το Α3 'racing' οχήματα, τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλουμε?
Δεν είπα οτι είναι racing αλλά οι 'racing' εκδοσεις των απλών.όπως κ το TYPE-R.έχεις δει TYPE-R να τρέχει σε rally? ενω RS έχω δει πως να το κανουμε δλδ. Το αμάξι είναι αγωνιστικό!
Απο παντού βέλη δέχομαι.Καλα δεν υπάρχει κ καποιος Γερμανοφιλος να με υποστηρίξει?φιλικα,
ΘοδωρήςTypeR τρέχουν σε αναβάσεις με ελάχιστες αλλαγές από τη μανούλα τους.
Όσο για τους γερμανόφιλους, υπάρχουν αρκετοί που έγραψαν σε αυτό το τόπικ και κανείς δεν συμμερίζεται την άποψή σου. Τέσπα, όσο δεν προσβάλεις τον άλλο, δεκτά όλα
-
.........κ κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..
AUDI A3 2.0TFSi Q, OPEL ASTRA 2.0T GTC, FOCUS RS, ST, VW GOLF V 2.0TFSI,...ενταξει φίλε μου που ζεις?θες κ αλλα?
Αν με αυτή την απάντηση εννοείς ότι τα Astra,Focus και Golf έχουν racing εκδόσεις αλλά δεν είναι racing αυτοκίνητα τότε εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.........κ κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..
AUDI A3 2.0TFSi Q, OPEL ASTRA 2.0T GTC, FOCUS RS, ST, VW GOLF V 2.0TFSI,...ενταξει φίλε μου που ζεις?θες κ αλλα?
Αν με αυτή την απάντηση εννοείς ότι τα Astra,Focus και Golf έχουν racing εκδόσεις αλλά δεν είναι racing αυτοκίνητα τότε εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης....
Δεν συμφωνουμε στην εννοιολογία της λέξης.
-
**'Racing' & 'Premium' & ... **:roll:
-
Δεν είπα οτι είναι racing αλλά οι 'racing' εκδοσεις των απλών.όπως κ το TYPE-R.έχεις δει TYPE-R να τρέχει σε rally? ενω RS έχω δει πως να το κανουμε δλδ. Το αμάξι είναι αγωνιστικό!Αμα σου λέω πως είσαι άσχετος μην προσβάλλεσαι
4-5 TypeR τρέχουν στην Ελλάδα σε ράλι και αναβάσεις στην ομάδα Ν (= σε ουσιαστικά νορμάλ μορφή)
Στα ράλι στην Ιταλία γίνονται ομηρικές μάχες μεταξύ των TypeR, των Clio RS Ragnotti και των MG ZR160 για την πρωτιά στην κλάση Ν/3 (δίλιτρα ομάδας Ν)
TypeR έτρεχαν μέχρι και το 2004 στο BTCC (αγώνες πίστας, Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού)Αντιθέτως, το Focus RS δεν τρέχει πουθενά σε ράλι. Αυτό που βλέπεις σαν Focus WRC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ. Για να το πω διαφορετικά, έχει τόση σχέση με το WRC όση και το Megane RS με τη Formula 1
(Και εννοείται πως θεωρώ το Focus RS ακόμα περισσότερο 'racing' χαρακτήρος σε σχέση με το TypeR. Ασχετα αν επέλεξα να αγοράσω TypeR για λόγους άσχετους με το παρόν θέμα)
Απο παντού βέλη δέχομαι.Καλα δεν υπάρχει κ καποιος Γερμανοφιλος να με υποστηρίξει?
Είδες να λέω τα ίδια στον strassenmeister ή στον nasos (με τον οποίο είχαμε αντιδικίσει παλιότερα για τις κόντρες στους δρόμους) ? Προφανώς και όχι. Αναρωτήσου γιατί Πάντως δεν έχει να κάνει με 'γερμανοφιλία' ή 'ιαπωνοφιλία', μακριά από μένα οι ηλιθιότητες με τις 'σχολές'.
Τέλος από μένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευτυχώς δεν είχε 'racing' Golf αυτός
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**'Racing' & 'Premium' & ... **:roll:upmarket, compact executive, executive, perceived quality (εκείνο το emoticon που ξερνάει που ειναι; )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδες να λέω τα ίδια στον strassenmeister ή στον nasos (με τον οποίο είχαμε αντιδικίσει παλιότερα για τις κόντρες στους δρόμους) ?Να συμπληρώσω, αντιδικία σε πολύ κόσμια πλαίσια...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Βλέπω μπήκαν κ άλλοι στο «μαντρί» ...
?????
Δεν καταλαβαίνεις αλλά την γκριμάτσα την κάνεις...
Εννοώ και άλλες προτάσεις αυτοκίνητων πλην των 2 που υπάρχει στο θέμα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**'Racing' & 'Premium' & ... **:roll:
upmarket, compact executive, executive, perceived quality (εκείνο το **emoticon που ξερνάει **που ειναι; )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπω μπήκαν κ άλλοι στο «μαντρί» ...
?????
Δεν καταλαβαίνεις αλλά την γκριμάτσα την κάνεις...
Εννοώ και άλλες προτάσεις αυτοκίνητων πλην των 2 που υπάρχει στο θέμα.Ασε μη βαλουμε κι αλλα 'επισημα' γιατι θα γινει χαμος...
-
...δεν τα έβαλα εγώ...
-
Κανονικα επρεπε να ειναι CTR vs GTI vs LCR vs Megane RS vs Focus RS. Αναφερθηκαν ολα νομιζω...
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......