-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εσένα συνονόματε σ'έχω βάλει στο μάτι. Εγώ πάντως ψήνομαι ακόμα και μια καθημερινή απόγευμα να πάω για καφεδάκι στο Γαλαξίδι.
καφέ ή τσάι???
πρό(σ)κληση για κέρασμα ακούγεται αυτόΜπα, τέτοιες προ(σ)κλήσεις δεν τις αποδέχεσαι για να δεις ποιός θα πιεί το τσάι, αλλά για ν'απολαύσεις έναν καφέ μετά από μια όμορφη διαδρομή. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω...
-
Το Audi και κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
θέλω να ακουω την τουρμπινα κ ειλικρινα μου προκαλει δέος ο ήχος.πολυ δύναμη.ειδικά μέσα στο CUPRa ο ήχος ήταν ΘΕϊΚΟΣθεωρω προσωπικαΥποθέτω εννοείς το Leon Cupra R, γιατί το Leon Cupra (σκέτο) έχει θεϊκό ήχο αλλά δεν προέρχεται από τουρμπίνα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εσένα συνονόματε σ'έχω βάλει στο μάτι. Εγώ πάντως ψήνομαι ακόμα και μια καθημερινή απόγευμα να πάω για καφεδάκι στο Γαλαξίδι.Μέσα Να περιμένουμε να πάρει το GTI o Strassenmeister ή πριν ?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
θέλω να ακουω την τουρμπινα κ ειλικρινα μου προκαλει δέος ο ήχος.πολυ δύναμη.ειδικά μέσα στο CUPRa ο ήχος ήταν ΘΕϊΚΟΣθεωρω προσωπικα
Υποθέτω εννοείς το Leon Cupra R, γιατί το Leon Cupra (σκέτο) έχει θεϊκό ήχο αλλά δεν προέρχεται από τουρμπίνα.
Το Παρέλειψα! αυτό εννοουσα.Γιατι δεν έχει φοβερό ήχο?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η τραβηγμένη από τα μαλιά άποψή σου δεν είναι το αν θεωρείς το Leon CupraR καλύτερο από το TypeR, προφανώς είναι αξιόλογα αυτοκίνητα και τα δύο, αλλά ο χαρακτηρισμός 'φλώρικο'. Τέλος πάντων, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του.Στην Αγγλία δεν είδες TypeR ? Εδώ 5 μέρες στο Λονδίνο και είδα 3 (2 κόκκινα, ένα μαύρο). Πως εξηγείται αυτό ? Πολύ απλά, ο καθένας βλέπει ό,τι ψάχνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα Leon Cupra R και δεν είδα κανένα. Τι σημαίνει αυτό, πως δεν υπάρχουν ? Οχι φυσικά, απλά δεν 'έπεσε το μάτι μου'. Οπως και το δικό σου δεν έπεσε στα TypeR επειδή δεν σε ενδιαφέρουν (και δικαίωμά σου) αλλά, σε αντίθεση με μένα, εσύ μάλλον λειτουργείς όπως το nickname σου και θεωρείς πως ό,τι δεν βλέπεις δεν υπάρχει
σαν να μου λες οτι στην Αθήνα βρίσκεις MASERATI.ε ναι αν εννοείς αυτό!Μία Ελλάδα ζει στο Λονδινο.ζούσα 4 χρονια (3 στο Newcastle) κ (1 Liverpool) k Type-R δεν είδα.γενικά Γιαπωνέζικα δεν εβλεπα, μόνο κάτι COROLLA κ CIVIC τα πιο κλασικά δλδ που υπάρχουν. Ολλανδία επίσης.Ιρλανδια επισης.Γερμανια δεν το συζητω.Ισπανία τα ίδια.Ιταλια κ .κλπ.Φαινεται ομως οτι δεν καταλαβαινεις.
οσο για το nick το theos δεν σημαινει ΘΕΟΣ αλλά έτσι με φωναζουνε κ με φωναζανε 'Θείο' δλδ Λόγω ονοματος:ΘΟΔΩΡΗΣ. (ΟΦ-τοπικ):evil:
GOLF GTi κ τα μυαλά στα κάγκελα:D
το Α5 είναι το coupe που θα βγει το 2007 αν δεν απατωμαι.είναι κάτι μεταξυ ALFA ROMEO GT κ AUDI A4. δλδ το καλύτερο παντρεμα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εσένα συνονόματε σ'έχω βάλει στο μάτι. Εγώ πάντως ψήνομαι ακόμα και μια καθημερινή απόγευμα να πάω για καφεδάκι στο Γαλαξίδι.
Μέσα Να περιμένουμε να πάρει το GTI o Strassenmeister ή πριν ?
Ασε, γι'αυτόν έχω πληροφορίες πως είναι ευθειάκιας. Κι επίσης μέχρι να του έρθει το GTI θα έχει περάσει σχεδόν και το καλοκαίρι.
θέλω να ακουω την τουρμπινα κ ειλικρινα μου προκαλει δέος ο ήχος.πολυ δύναμη.ειδικά μέσα στο CUPRa ο ήχος ήταν ΘΕϊΚΟΣθεωρω προσωπικα
Υποθέτω εννοείς το Leon Cupra R, γιατί το Leon Cupra (σκέτο) έχει θεϊκό ήχο αλλά δεν προέρχεται από τουρμπίνα.
Το Παρέλειψα! αυτό εννοουσα.Γιατι δεν έχει φοβερό ήχο?
Ωραίο ήχο κάνει και το R, αλλά είναι ο κλασσικός των τουρμπάτων. Δεν είναι καθόλου άσχημος βέβαια, απλά δεν έχει το κάτι τις του να ξεχωρίζει. Οπως πχ το Leon Cupra λόγω 6 κυλίνδρων ή το Type-R λόγω VTEC. Γούστα βέβαια είναι αυτά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.........κ κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..AUDI A3 2.0TFSi Q, OPEL ASTRA 2.0T GTC, FOCUS RS, ST, VW GOLF V 2.0TFSI,...ενταξει φίλε μου που ζεις?θες κ αλλα?
-
.........κ κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..
BMW Μ3 μήπως? AUDI-TT Quatro? ρε πάτε καλά?
Racing έγραψα, όχι GT ή GTi... Αν η M3 είναι Racing και όχι GT συγχωρέστε με.
-
.........κ κανένα γερμανικό δεν πρόκειται όμως να σου δώσει τον Racing χαρακτήρα που έχει το Type-R..
Άλλο διαβολικά γρήγορα/άπιαστα και άλλο racing χαρακτήρας 'theos_larissa'.
Αυτό μάλλον δεν έχεις καταλάβει... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό μάλλον δεν έχεις καταλάβει...ΟΚ FOCUS RS, FOCUS ST
Πάρε να έχεις τώρα -
Αυτό μάλλον δεν έχεις καταλάβει...ΟΚ FOCUS RS, FOCUS ST
Πάρε να έχεις τώραα)Τα Ford αμερικάνικα δεν είναι?
β)ST? Χα Χα Χα
γ)Μίλα καλύτερα, δεν νομίζω ότι σου έχει δώσει κάποιος το δικαίωμα να του μιλάς με αυτόν τον τρόπο.. -
AUDI A3 2.0TFSi Q, OPEL ASTRA 2.0T GTC, FOCUS RS, ST, VW GOLF V 2.0TFSI,...ενταξει φίλε μου που ζεις?θες κ αλλα?
Εχει το Astra και το ST racing χαρακτήρα ? Ασε, κατάλαβα...
-
ΟΚ FOCUS RS, FOCUS ST
Πάρε να έχεις τώραΑν και δε νομίζω να σου απάντησα σε τέτοιο τόνο, για το ST θα πω ότι είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο το οποίο όμως δεν είναι σαν το Type R και για το RS θα σου πω ότι από έχω καταλάβει δεν αξίζει και πολλά. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει racing χαρακτήρα (το RS)...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
α)Τα Ford αμερικάνικα δεν είναι?
β)ST? Χα Χα Χα
γ)Μίλα καλύτερα, δεν νομίζω ότι σου έχει δώσει κάποιος το δικαίωμα να του μιλάς με αυτόν τον τρόπο..α)τα FORD είναι Γερμανικά αλλά δεν ξέρω προς τι τέτοια ξεροκεφαλιά.Μήπως ζεις ακόμα στην δεκαετια του ΄50?
β)για το FOCUS RS μιλούσα το καινούργιο. ST δεν λεγεται τώρα?
γ) Εσένα κοροϊδευα αν δεν το κατάλαβες κ μάθε να μην είσαι απόλυτος στην ζωή σου. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΟΚ FOCUS RS, FOCUS ST
Πάρε να έχεις τώραΑν και δε νομίζω να σου απάντησα σε τέτοιο τόνο, .......
ΟΦ-τοπικ
Ζητάω συγνωμη αλλα δεν αναφερόμουνα σε σένα.λαθος. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
για το RS θα σου πω ότι από έχω καταλάβει δεν αξίζει και πολλά.Επ... Respect και στο RS!
-
α)Τα Ford αμερικάνικα δεν είναι?
β)ST? Χα Χα Χα
γ)Μίλα καλύτερα, δεν νομίζω ότι σου έχει δώσει κάποιος το δικαίωμα να του μιλάς με αυτόν τον τρόπο..α)τα FORD είναι Γερμανικά αλλά δεν ξέρω προς τι τέτοια ξεροκεφαλιά.Μήπως ζεις ακόμα στην δεκαετια του ΄50?
β)για το FOCUS RS μιλούσα το καινούργιο. ST δεν λεγεται τώρα?
γ) Εσένα κοροϊδευα αν δεν το κατάλαβες κ μάθε να μην είσαι απόλυτος στην ζωή σου.α)Δεν το γνωριζα, ζητώ συγγνώμη.
β)Άλλο ST άλλο RS. Το καινουργιο το ST το έχεις οδηγήσει και εκφέρεις άποψη ή απλά φαντάζεσαι?
γ)Δεν σου επιτρέπω να με κοροϊδευεις. Επιχειρήματα δεν βλέπω όμως.. Και αν είμαι απόλυτος μπορούν να το κρίνουν οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ.Και όταν λες ότι έχει RACING χαρακτήρα το Audi, μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη RACING
Φιλικά
EDIT: Ναι, το RS έχει racing χαρακτήρα αλλά η περιορισμένη παραγωγή του δεν θα έλεγα ότι μας επιτρέπει να το συγκρίνουμε με ένα αυτοκίνητο που πωλείται κανονικά.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
για το RS θα σου πω ότι από έχω καταλάβει δεν αξίζει και πολλά.
Επ... Respect και στο RS!
Respect στο RS...
πρέπει να το προσκυνουμε ολοι.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ -
Respect στο RS...
πρέπει να το προσκυνουμε ολοι.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩΕγώ προσωπικά προτιμώ να προσκυνώ το Leon μου κάθε βράδυ όταν γυρίζω από τις 'πίστες' , αλλά (προσωπικά πάλι) το RS στα χέρια στρίφτη το σέβομαι ιδιαιτέρως. Οπως και το Type-R βέβαια...
ΥΓ: Ξεκόλλα... Ο καθένας οδηγάει το ultimate αυτοκίνητο για τα γούστα του (και την τσέπη του).
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......