-
πολυ καλες οι τιμες παντως.......(λογικες)
-
Δηλαδη απο περιπου 29000 Ε ξεκινα στην ουσια,το περιμενα πολυ χειρότερα.Ας δουμε και τι ψάρια πιάνει ο κινητήρας γιατι η κληρονομιά του 1.8Τ ειναι βαριά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη απο περιπου 29000 Ε ξεκινα στην ουσια,το περιμενα πολυ χειρότερα.Ας δουμε και τι ψάρια πιάνει ο κινητήρας γιατι η κληρονομιά του 1.8Τ ειναι βαριά.Βρε σεις, ξέρω ένα καλό αμάξι με αυτά τα λεφτά τώρα που το θυμήθηκα.
Αρ Εξ ΟκτώΑντε ΓΕΙΑΑΑ
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για τις τιμές τώρα:
3θ 28500
5θ 29460
3θ DSG 30500
5θ DSG 31460
Τα χειριστήρια στο τιμόνι χρεώνονται 375 Ευρώ και περιλαμβάνουν και χειριστήρια για τηλέφωνο, ηχοσύστημα και cruise control.
Αν σκεφτεί κανείς ότι το τιμόνι για την χειροκίνητη έκδοση που περιλαμβάνει και τις παραπάνω ευκολίες, στοιχίζει 349Ευρώ βγάζει το συμπέρασμα ότι, τα 'αυτιά' για τις αλλαγές ταχυτήτων στοιχίζουν 26 ευρώ.
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα παραγγείλεις σκέτα...
Μεταλλικό/περλέ χρώμο 491 Ευρώ.
Μαύρο-Κόκκινο χρώμα 152Ευρώ.
18άρες ζάντες με λάστιχα 245/40/18 636Ευρώ.
Ηλιοροφή 932Ευρώ
Bi-Xenon με πλυστικό σύστημα προβολέων 1164Ευρώ
Κεντρικό υποβραχιόνιο (τεμπέλης) με αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες 207 Ευρώ.Πάρα πολύ καλές τιμές.Απίστευτο μου φαίνεται...
Μένει μονάχα να μάθουμε το κόστος του μικρού και του μεγάλου service...Αυτά... Στο Ηράκλειο έχουν ήδη μία παραγγελία, ενώ για τη δική μου θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να το οδηγήσω....
Στάααααααααααααααααανταρ...
-
Όντως πολυ καλες τιμές
Υπαρχει και 5θυρο τελικα?Δεν το ήξερα
Καλη περιπτωση -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δηλαδη απο περιπου 29000 Ε ξεκινα στην ουσια,το περιμενα πολυ χειρότερα.Ας δουμε και τι ψάρια πιάνει ο κινητήρας γιατι η κληρονομιά του 1.8Τ ειναι βαριά.
Βρε σεις, ξέρω ένα καλό αμάξι με αυτά τα λεφτά τώρα που το θυμήθηκα.
Αρ Εξ ΟκτώΑντε ΓΕΙΑΑΑ
Δυστυχώς όμως σε δημόσιο δρόμο (ξέχνα τις πίστες και τα 0-100) Golf και ΤypeR δεν τα βλέπει ούτε με κυάλια... Μια δοκιμή θα σε πείσει...
Αν αυτό σου είναι δύσκολο, ρίξε μια ματιά στους πίνακιες επιδόσεων και πιο συγκεκριμένα στις ρεπριζ, για να πειστείς... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο Ηράκλειο έχουν ήδη μία παραγγελία, ενώ για τη δική μου θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να το οδηγήσω....Καλοριζικο!! αντε να το παρεις γρηγορα και να μας πεις τις εντυπωσεις σου. Σου ειπαν ποσο χρονο παραδοσης εχει?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
......
18άρες ζάντες με λάστιχα 245/40/18 636Ευρώ.....Οuch!
Mε αυτή την διάσταση και τα greek roads...θα πονέσει πολύ η τσέπη των μελλοντικών κατόχων!
Δεν λέω πανέμορφες αλλά για τους ευρωπαίους...Το 1ο value4money car της VW...κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί...
-
Μεγάλος πειρασμός!! Βέβαια τα 28-30 είναι σαβαρά χρήματα αλλά νομίζω οτι ανταποκρίνεται το Gti. Να υποθέσω ότι ο βασικός εξοπλισμός έχει οτι βλέπουμε και στα περιοδικά.
Τώρα κατι rx8 .. ναι δε λέω όμορφο αλλά πολλές παραχωρήσεις στην καθημερινή συμβίωση.
Μένει να μάθουμε και τον χρόνο παράδοσης. Λέω να πάω και εγώ αύριο στην ΕΤΕΑ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 1ο value4money car της VW...κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί...νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο σημαντικη ειδηση. Και μονο καλο ειναι αυτο για τον γενικοτερο ανταγωνισμο!
μαλλον θα δουμε εκπτωσεις στυς ανταγωνιστες του μεσα στους επομενους μηνες, ειδικα αν οι πωλησεις τους δεν πανε καλα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το 1ο value4money car της VW...κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί...
νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο σημαντικη ειδηση. Και μονο καλο ειναι αυτο για τον γενικοτερο ανταγωνισμο!
μαλλον θα δουμε εκπτωσεις στυς ανταγωνιστες του μεσα στους επομενους μηνες, ειδικα αν οι πωλησεις τους δεν πανε καλα.
Η BMW και η Audi θα κάνουν εκπτώσεις;
Αν σκεφτεί κανείς ότι τα Sportback 1.6 FSI και 116i με αντίστοιχο εξοπλισμό πλησιάζουν το GTI
-
μπαα... Εγω τη Χοντα και τη Ρενο ειχα στο μυαλο μου
-
...και θα υπάρξει και συνέχεια στα «γρήγορα» Γκολφάκια!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το 1ο value4money car της VW...κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί...
νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο σημαντικη ειδηση. Και μονο καλο ειναι αυτο για τον γενικοτερο ανταγωνισμο!
Η BMW και η Audi θα κάνουν εκπτώσεις;
Αν σκεφτεί κανείς ότι τα Sportback 1.6 FSI και 116i με αντίστοιχο εξοπλισμό πλησιάζουν το GTI
Αν μιλησουμε κιολας για τα μοντελα με τον 2.0TFSI εκει χανεται το μετρο...
Και χωρις AC στον βασικο εξοπλισμο ετσι... -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Αν μιλησουμε κιολας για τα μοντελα με τον 2.0TFSI εκει χανεται το μετρο...
Και χωρις AC στον βασικο εξοπλισμο ετσι...Γιατί το Cupra R με 33Κ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...ενώ για τη δική μου θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να το οδηγήσω....
Καλοριζικο!! αντε να το παρεις γρηγορα και να μας πεις τις εντυπωσεις σου. Σου ειπαν ποσο χρονο παραδοσης εχει?
H παραγγελία που έχουν δεν είναι η δική μου...Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Ο χρόνος παράδοσης είναι τέσσερις μήνες. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
...ενώ για τη δική μου θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι να το οδηγήσω....
Καλοριζικο!! αντε να το παρεις γρηγορα και να μας πεις τις εντυπωσεις σου. Σου ειπαν ποσο χρονο παραδοσης εχει?
H παραγγελία που έχουν δεν είναι η δική μου...Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Ο χρόνος παράδοσης είναι τέσσερις μήνες.To καταλαβα οτι δεν ειναι δικια σου η παραγγελια, αλλα προφανως θα εχουν και τη δικια σου συντομα!
-
Πάντως μπράβο στην VW για την τιμή του Gti κι ελπίζω ν’ ακολουθήσουν μειώσεις στα υπόλοιπα μοντέλα της...
Αλλά να σοβαρευτούν και οι υπόλοιπες εταιρίες... (Η Mazda είναι σε καλό δρόμο)Υγ. Αλήθεια το βάρος του Gti είναι πραγματικά 1.328 κιλά? Γιατί ρε γαμώτο?
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Υγ. Αλήθεια το βάρος του Gti είναι πραγματικά 1.328 κιλά? Γιατί ρε γαμώτο?Δυστυχώς σε μερικές εκδόσεις πλησιάζει τα 1400...
Μάλλον, 'αναγκαίο' κακό... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Υγ. Αλήθεια το βάρος του Gti είναι πραγματικά 1.328 κιλά? Γιατί ρε γαμώτο?
Δυστυχώς σε μερικές εκδόσεις πλησιάζει τα 1400...
Μάλλον, 'αναγκαίο' κακό...Ετσι ειναι, καλως ή κακως. Αλλωστε μη ξεχναμε και τα 5 αστερια NCAP, και τον υπερπληρη εξοπλισμο. Ολα αυτα κοστιζουν πολυ σε βαρος, αλλα τουλαχιστον ο 2,0Τ τραβαει γερα και με τη ροπη που εχει ειναι 'πουπουλο'. Εκει που ισως φαινεται περισσοτερο το βαρος μαλλον θα ειναι στις αποτομες αλλαγες πορειας.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......