-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πςςςς...
Δίστομο-Δεσφίνα-Ιτέα
Ιτέα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος (ΟΚ και λίγο από νομό Αιτωλακαρνανίας)
Γύρος λίμνης Μόρνου με διακλαδώσεις προς Παύλιανη & ΠενταγιούςΩραίες διαδρομές για ένα καλό 'GTi'
+ Γρεβενά-Κρανιά-Μηλιά-Μέτσοβο-Γιάννενα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πέρα από τις βελτιώσεις του κινητήρα, η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα μπλοκέ διαφορικό, χάρη στο οποίο η μεταφορά της ισχύος στο δρόμο γίνεται ακόμα πιο άμεσα και αποδοτικά. Το τελευταίο, βέβαια, σε συνεργασία με το στήσιμο του αυτοκινήτου που βασίζεται αρκετά σε ρυθμίσεις πίστας, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στους συνήθεις, γλιστερούς ελληνικούς δρόμους.αντε παλι τα ιδια....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πέρα από τις βελτιώσεις του κινητήρα, η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα μπλοκέ διαφορικό, χάρη στο οποίο η μεταφορά της ισχύος στο δρόμο γίνεται ακόμα πιο άμεσα και αποδοτικά. Το τελευταίο, βέβαια, σε συνεργασία με το στήσιμο του αυτοκινήτου που βασίζεται αρκετά σε ρυθμίσεις πίστας, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στους συνήθεις, γλιστερούς ελληνικούς δρόμους.
αντε παλι τα ιδια....
Τελικά έχει ή δεν έχει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πέρα από τις βελτιώσεις του κινητήρα, η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα μπλοκέ διαφορικό, χάρη στο οποίο η μεταφορά της ισχύος στο δρόμο γίνεται ακόμα πιο άμεσα και αποδοτικά. Το τελευταίο, βέβαια, σε συνεργασία με το στήσιμο του αυτοκινήτου που βασίζεται αρκετά σε ρυθμίσεις πίστας, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στους συνήθεις, γλιστερούς ελληνικούς δρόμους.
αντε παλι τα ιδια....
Τελικά έχει ή δεν έχει?
άντε πάλι τα ίδια....
(δεν έχει!) -
εχει γενικα καποια λαθη, όπως ότι δεν εχει αερόσακους, αλλα γενικά αυτό που συζητάμε τωρα είνια η αίσθηση. Και επαναλαμβάνω..
Χωρις διαφήμιση και χωρίς πολλά λεφτά από τη Honda το βγάζουν κορυφαιο.
Απο κει φαινεται ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ (Τωρα φωνάζω)
-
ολα τα περιοδικα την εχουν πατησει σε αυτο το θεμα, το AMS θα ξεφευγε??
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του.
Αν έγραψες αυτά για να τραβήξεις τη προσοχή ή για να βάλεις φωτιά στο θέμα τότε έχει καλώς, διαφορετικά λυπάμαι αλλά ... .
Σας είπα οτι μπηκα κ στα 2.Απλά το CUPRA R είναι μοτέρ με τουρμπινα που προσωπικα μου έκανε τρελα αίσθηση.φοβερός ήχος κ πολυ δυναμη στους μπροστα τροχους...οσο για το TYPE-R μετα τις 5000 καταλαβαίνεις την τρελή δύναμη.αλλα είναι ατμόσφαιρα που προσωπικα δεν με εκφράζει.γιαυτο το θεώρησα 'φλώρικο'.δεν ειπα οτι είναι για τα μπαζα.καμία σχέση.κ αν όλοι συγκρίνουν τα GTi με το Τype-R γίνεται όχι επειδή είναι το ΤYPE-R είναι καλύτερο αλλά επειδή είναι ατμόσφαιρικό. για πηγαίνετε σε καμια Δυτικη χώρα της Ευρώπης να δείτε.κυκλοφορεί κανένα Type-R???λέτε να είναι οι ΔυτικοΕυρωπαιοι όλοι χαζοί???δεν το νομίζω!!! ..
θα παρακαλούσα να δεχτείτε μια προσωπική γνώμη.Αυτήν την αίσθηση μου έκαναν τα 2 αυτοκίνητα κ αυτό είπα.γιατι προσπαθείτε να με πείσετε?? -
Ίσα ίσα που με αυτα που λες οι δυτικοευρωπαιοι ειναι μαλλον φλωροι που και καλα δεν καταδεχονται ατμοσφαιρικα σπορ καθαροαιμα αυτοκινητα
Ενω οι ιαπωνες ας πουμε ειναι βλακες που βγαζουν ατμοσφαιρικα αυτοκινητα.
Μακαρι και η VW να εβγαζε 200 ή 240 (S2000) ατμοσφαιρικα αλογα αξιοπιστα με 7 χρονια εγγυηση (εστω και μεσω Σαρακακη). Μπορει τελικα?Μπλοκε διαφορικο εχει ΜΟΝΟ η ιαπωνικη εκδοση του Type-R το οποιο ειναι 218 αλογα παρεπιπτοντως... ατμοσφαιρικα παντα ετσι?
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Μπλοκε διαφορικο εχει ΜΟΝΟ η ιαπωνικη εκδοση του Type-R το οποιο ειναι 218 αλογα παρεπιπτοντως... ατμοσφαιρικα παντα ετσι?Γιατί οι Ιάπωνες κρατάνε τα καλύτερα για πάρτυ τους και σε μας τους ταπεινούς Ευρωπαίους δεν φέρνουν τίποτα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπλοκε διαφορικο εχει ΜΟΝΟ η ιαπωνικη εκδοση του Type-R το οποιο ειναι 218 αλογα παρεπιπτοντως... ατμοσφαιρικα παντα ετσι?
Γιατί οι Ιάπωνες κρατάνε τα καλύτερα για πάρτυ τους και σε μας τους ταπεινούς Ευρωπαίους δεν φέρνουν τίποτα?
Ρύποι γαρ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε παλι τα ιδια....
Δεν το είπα εγώ αλλά το AMS
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αντε παλι τα ιδια....
Δεν το είπα εγώ αλλά το AMS
σαφως!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Σας είπα οτι μπηκα κ στα 2.Απλά το CUPRA R είναι μοτέρ με τουρμπινα που προσωπικα μου έκανε τρελα αίσθηση.φοβερός ήχος κ πολυ δυναμη στους μπροστα τροχους...οσο για το TYPE-R μετα τις 5000 καταλαβαίνεις την τρελή δύναμη.αλλα είναι ατμόσφαιρα που προσωπικα δεν με εκφράζει.γιαυτο το θεώρησα 'φλώρικο'.Αλλο 'δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει' (κανένα πρόβλημα) και άλλο 'φλώρικο' (προσβλητικό και τελείως-μα τελείως ανακριβές, εκτός και αν τα δικά σου κριτήρια φλωροσύνης είναι τελείως διαφορετικά από το σύνολο των άλλων χρηστών του Forum, όπως εκφράστηκαν στις παραπάνω σελίδες). Εκτός και αν στον κόσμο σου ('θεός' γαρ) ισχύει το 'δεν μ΄ αρέσει' = 'φλώρικο'
Και επίσης θέτεις το ζήτημα λανθασμένα, κανείς δεν προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη ('frankly my dear, I don't give a damn' ) αλλά όλοι έχουν δικαίωμα κριτικής στην (τραβηγμένη από τα μαλιά) άποψή σου. Ή όχι ?
ια πηγαίνετε σε καμια Δυτικη χώρα της Ευρώπης να δείτε.κυκλοφορεί κανένα Type-R???λέτε να είναι οι ΔυτικοΕυρωπαιοι όλοι χαζοί???δεν το νομίζω!!!
Α, μα τι λες, είσαι ο μόνος που έχει πάει στη Δυτική Ευρώπη ? Και ξέρεις τι κάνουν 'όλοι' οι Δυτικο Ευρωπαίοι ? Και σε όποιον δεν αρέσει το TypeR είναι 'ξύπνιος' (ή σε όποιον αρέσει είναι χαζός) ? Μάλιστα
TypeR είδα πολλά στην Αγγλία πριν ένα μήνα και στην Ελβετία το Δεκέμβριο (μπα, μάλλον χαζοί είναι και αυτοί...)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αλλη μια ψήφος στον Ιάπωνα για μένα. Respect...
θα αλλαξεις και υπογραφη?
Οχι βέβαια, θα έπρεπε;
Δίστομο-Δεσφίνα-Ιτέα
Γύρος λίμνης Μόρνου με διακλαδώσεις προς Παύλιανη & ΠενταγιούςΕσένα συνονόματε σ'έχω βάλει στο μάτι. Εγώ πάντως ψήνομαι ακόμα και μια καθημερινή απόγευμα να πάω για καφεδάκι στο Γαλαξίδι.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εσένα συνονόματε σ'έχω βάλει στο μάτι. Εγώ πάντως ψήνομαι ακόμα και μια καθημερινή απόγευμα να πάω για καφεδάκι στο Γαλαξίδι.καφέ ή τσάι???
πρό(σ)κληση για κέρασμα ακούγεται αυτό -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του.
Αν έγραψες αυτά για να τραβήξεις τη προσοχή ή για να βάλεις φωτιά στο θέμα τότε έχει καλώς, διαφορετικά λυπάμαι αλλά ... .
Σας είπα οτι μπηκα κ στα 2.Απλά το CUPRA R είναι μοτέρ με τουρμπινα που προσωπικα μου έκανε τρελα αίσθηση.φοβερός ήχος κ πολυ δυναμη στους μπροστα τροχους...οσο για το TYPE-R μετα τις 5000 καταλαβαίνεις την τρελή δύναμη.αλλα είναι ατμόσφαιρα που προσωπικα δεν με εκφράζει.γιαυτο το θεώρησα 'φλώρικο'.δεν ειπα οτι είναι για τα μπαζα.καμία σχέση.κ αν όλοι συγκρίνουν τα GTi με το Τype-R γίνεται όχι επειδή είναι το ΤYPE-R είναι καλύτερο αλλά επειδή είναι ατμόσφαιρικό. για πηγαίνετε σε καμια Δυτικη χώρα της Ευρώπης να δείτε.κυκλοφορεί κανένα Type-R???λέτε να είναι οι ΔυτικοΕυρωπαιοι όλοι χαζοί???δεν το νομίζω!!! ..
θα παρακαλούσα να δεχτείτε μια προσωπική γνώμη.Αυτήν την αίσθηση μου έκαναν τα 2 αυτοκίνητα κ αυτό είπα.γιατι προσπαθείτε να με πείσετε??Επειδή είσαι και πατριώτης, σημερα που θα πας στη πλατεια να μου πεις ποσα απο τα αμαξια που ειναι γυρω γυρω αραγμενα (τα φτιαγμένα) θα επιτρεπονταν να κυκλοφορουν στην Ευρώπη.....
Γενικά πάντως δε νομιζω ότι δε κυκλοφορούν type -R στο εξωτερικο....
Σιγουρα κυκολοφορούν μεγάλου κυβισμού πολλά αμάξια και δε χρειάζεται να πάρεις 2λιτρο, αλλα αυτή είναι αλλη κουβέντα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σας είπα οτι μπηκα κ στα 2.Απλά το CUPRA R είναι μοτέρ με τουρμπινα που προσωπικα μου έκανε τρελα αίσθηση.φοβερός ήχος κ πολυ δυναμη στους μπροστα τροχους...οσο για το TYPE-R μετα τις 5000 καταλαβαίνεις την τρελή δύναμη.αλλα είναι ατμόσφαιρα που προσωπικα δεν με εκφράζει.γιαυτο το θεώρησα 'φλώρικο'.
Αλλο 'δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει' (κανένα πρόβλημα) και άλλο 'φλώρικο' (προσβλητικό και τελείως-μα τελείως ανακριβές, εκτός και αν τα δικά σου κριτήρια φλωροσύνης είναι τελείως διαφορετικά από το σύνολο των άλλων χρηστών του Forum, όπως εκφράστηκαν στις παραπάνω σελίδες). Εκτός και αν στον κόσμο σου ('θεός' γαρ) ισχύει το 'δεν μ΄ αρέσει' = 'φλώρικο'
Και επίσης θέτεις το ζήτημα λανθασμένα, κανείς δεν προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη ('frankly my dear, I don't give a damn' ) αλλά όλοι έχουν δικαίωμα κριτικής στην (τραβηγμένη από τα μαλιά) άποψή σου. Ή όχι ?
ια πηγαίνετε σε καμια Δυτικη χώρα της Ευρώπης να δείτε.κυκλοφορεί κανένα Type-R???λέτε να είναι οι ΔυτικοΕυρωπαιοι όλοι χαζοί???δεν το νομίζω!!!
Α, μα τι λες, είσαι ο μόνος που έχει πάει στη Δυτική Ευρώπη ? Και ξέρεις τι κάνουν 'όλοι' οι Δυτικο Ευρωπαίοι ? Και σε όποιον δεν αρέσει το TypeR είναι 'ξύπνιος' (ή σε όποιον αρέσει είναι χαζός) ? Μάλιστα
TypeR είδα πολλά στην Αγγλία πριν ένα μήνα και στην Ελβετία το Δεκέμβριο (μπα, μάλλον χαζοί είναι και αυτοί...)
τραβηγμένη απο τα μαλλιά αποψή μου?
προσωπικα ήμουν 4 χρόνια Αγγλια, ταξίδεψα κ σε γειτονικες χώρες κ Ιαπωνικα τυπου Type-R δεν βρηκα.αν 'την βρίσκεις' το ξαναλέω με ατμοσφαιρικα αμάξια δικαίωμα σου.εμένα δεν μου αρέσουν.θέλω να ακουω την τουρμπινα κ ειλικρινα μου προκαλει δέος ο ήχος.πολυ δύναμη.ειδικά μέσα στο CUPRa ο ήχος ήταν ΘΕϊΚΟΣθεωρω προσωπικα, δεν θέλω να παίρνω στο λαιμό μου άλλους οτι τα Ευρωπαικά αμάξια κ κυρίως τα Γερμανικά είναι κλάσης ανώτερα απο τα Ιαπωνικά.αλλά πάμε σε άλλο κεφάλαιο το οποίο δεν θελω να αναπτυχθει εδώ.το θέμα είναι οτι ψηφισα GOLF GTi γιατί απλά είμαι κάτοχος ενος GOLF V Κ εξηγησα τα χαρακτηριστικα του.Οχι πάλι τα ίδια.το αμάξι ΜΕΤΡΑΕΙ πολυ! το επόμενο αμάξι μου είναι το Α5 της AUDI ενα αμάξι όνειρο.κάτσε εσύ με την ατμόσφαιρα κ τα φτωχά σε εσωτερικό TYPE-R.μήπως κ εξωτερικά λενε τιποτα?? τελωσπαντων...
-
Η τραβηγμένη από τα μαλιά άποψή σου δεν είναι το αν θεωρείς το Leon CupraR καλύτερο από το TypeR, προφανώς είναι αξιόλογα αυτοκίνητα και τα δύο, αλλά ο χαρακτηρισμός 'φλώρικο'. Τέλος πάντων, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του.
Στην Αγγλία δεν είδες TypeR ? Εδώ 5 μέρες στο Λονδίνο και είδα 3 (2 κόκκινα, ένα μαύρο). Πως εξηγείται αυτό ? Πολύ απλά, ο καθένας βλέπει ό,τι ψάχνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα Leon Cupra R και δεν είδα κανένα. Τι σημαίνει αυτό, πως δεν υπάρχουν ? Οχι φυσικά, απλά δεν 'έπεσε το μάτι μου'. Οπως και το δικό σου δεν έπεσε στα TypeR επειδή δεν σε ενδιαφέρουν (και δικαίωμά σου) αλλά, σε αντίθεση με μένα, εσύ μάλλον λειτουργείς όπως το nickname σου και θεωρείς πως ό,τι δεν βλέπεις δεν υπάρχει
-
Το AUDI Α5 ποιο ειναι ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πςςςς...
Δίστομο-Δεσφίνα-Ιτέα
Γύρος λίμνης Μόρνου με διακλαδώσεις προς Παύλιανη & ΠενταγιούςΩραίες διαδρομές για ένα καλό 'GTi'
+ Γρεβενά-Κρανιά-Μηλιά-Μέτσοβο-Γιάννενα
Βρε συ, για νομό Φωκίδας μιλάγαμε (μη μου πεις πως έφτασες μέχρι Γιάννενα με το TypeR )
Εκανα τη διαδρομή Γιάννενα-Καλαμπάκα την Κυριακή των Βαίων με αντικοινωνικές ταχύτητες και ξαναθυμήθηκα πόσο ωραίο είναι να έχεις ένα καλό σπορ αυτοκίνητο, ό,τι μοντέλο και αν είναι.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......