-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συχνός poster του forum, κράχτης των πάντων και κυρίως των υπέρβαρων premium με τους ασθενικούς κινητήρες και με ζάντες για τρακτέρ, εθεάθη να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο και να μην ντρέπεται..Guess who!
Ο Ikar?
Όπου νάναι θα του κάνω παρέα όταν βγει η νέα coupe 316 και θα έχει και 20άρα ζάντα!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Συχνός poster του forum, κράχτης των πάντων και κυρίως των υπέρβαρων premium με τους ασθενικούς κινητήρες και με ζάντες για τρακτέρ, εθεάθη να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο και να μην ντρέπεται..
Guess who!
Ο Ikar?
Όπου νάναι θα του κάνω παρέα όταν βγει η νέα coupe 316 και θα έχει και 20άρα ζάντα!
it's a dirty job, but somebody has to do it!
(ξανά)οδήγησα Α3 1.6 FSI 3d με... 225 45 R17 Ψάχνεις να βρεις με το κυάλι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ λόγους για να το επιλέξεις. Κυριότερος... (ίσως και μοναδικός) η ηχομόνωση. Δεν ακούγεται ο τραχύς -ατμοσφαιρικός- ήχος του FSI, ούτε και στα 140-150 οι αεροδυναμικοί.
Συμπεριφορά; ανεπαίσθητες διαφορές. Τα τόσο φαρδιά ελαστικά χειροτερεύουν τις επιδόσεις, χωρίς να προσφέρουν κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
Αν θεωρούνται τόσο σημαντικά τα πιο σκούρα 'μαλακά' πλαστικά με τους στρογγυλούς αεραγωγούς, ο κόκκινος φωτισμός του RCD (αντί μπλε) ε πληρώστε τα
-
Ξέχασες το οοοο
-
Ο χρήστης spiroz έγραψε:
Michelle, η εμπάθεια σου απέναντι στο GTI είναι προφανής,δεν χρειάζεται να
μας πείσεις άλλο.Το Type R δεν το έχω οδηγήσει συνεπώς δεν ξέρω αν είναι
καλύτερο η χειρότερο,σίγουρα πάντως του αξίζουν καλύτερα επιχειρήματα
απο αυτά που του προσάπτεις.Κατι εχεις παρεξηγησει, Σπυρο. Το μονο επιχειρημα το οποιο εφερα ειναι οι μετρησεις του ειδικου τυπου, τις οποιες λεω πως εγω σεβομαι περισσοτερο απο τα συμπερασματα που θα βγαλει ο καθε τυχαιος οδηγος, ο οποιος σιγουρα δε σκιζει αμαξια απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να βγαλει τα προς το ζειν, απο μια κοντρα που εκανε με καποιον αλλο τυχαιο. Μεχρι εκει!
Για να μην υπαρχει παρεξηγηγη, το ξαναλεω. ΔΕΝ εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια προς τη Honda. Το TypeR το οδηγησα, μου πηρε καμποσα χιλιομετρα να το μαθω και να στριβω στους ρυθμους που ο ιδιοκτητης του με ειχε παει 'βολτα' και παλι δε νομιζω οτι θα επαιζα στα ισα με οποιονδηποτε πωρωμενο δημοσιογραφο-δοκιμαστη, που λιωνει αμαξια καθε μερα. Στο γρηγορο ξεκινημα ειχα ακομα μεγαλυτερο προβλημα, σπινιαριζα συνεχεια. Το ξεπερασα (καπως). ΔΕΝ θα το επαιρνα, μονο και μονο διοτι η συνολικη αισθητικη του δεν ταιριαζει στο στυλ μου (πειτε το 'γυναικεια γουστα'!) - αλλα ομολογω οτι αυτο για το οποιο φτιαχτηκε το πετυχαινει με το παραπανω (και μαλιστα χωρις να επιβαρυνει ιδιαιτερα την τσεπη του ιδιοκτητη του για να 'φαει').
Το GTi δεν το εχω οδηγησει ακομα, αλλα εχω οδηγησει το ξαδερφακι του (Α3 Quattro) με τον ιδιο κινητηρα, με και χωρις προγραμμα, και μονο καλα λογια εχω να πω. Επιταχυνει σα δαιμονισμενος σχεδον με το καλημερα μεχρι τον κοφτη και η παροχη της ισχυος του ειναι τοσο ομαλη που θυμιζει περισσοτερο τρισιμισαλιτρο ατμοσφαιρικο παρα 2λιτρο τουρμπο.Τι σχεση εχουν αυτα με την ατυπη κοντρα αυτου του θρεντ; Καμία! Η αληθεια ειναι οτι προφανως δεν αρκει ο μαμα TFSi για να κανει τη διαφορα απεναντι στο TypeR, και ειδικα στη στριφτερη διαδρομη. Απλα δεχτειτε το και πηγαινετε για προγραμμα οσοι θελετε το κατι παραπανω. Δε θα χασετε (ουτε και θα μεγαλωσει η τρυπα στο πορτοφολι σας σε καθημερινη οδηγηση).
-
Αν και δε χρειαζοταν το τελαυταιο ποστ γιατι οπως ειπα ειχα καταλαβει,καλο θα ηταν να μη δηλωνεις τοσο σιγουρη πριν οδηγησεις κατι και οταν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να το οδηγησεις ετσι ωστε να μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.
-
Λοιπόν και για να πούμε τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει ο ελληνικός τουλάχιστον έντυπος τύπος αυτοκινήτου στο τελικό τους συμπέρασμα. Συμφωνούν όλοι ότι το Gti είναι μπροστά από το type R συνολικά? Νομίζω ναι. Τώρα αν υπερτερεί κάπου το Honda λογικό είναι, κάπου θα είναι καλύτερο.
Τώρα, για την ευχαρίστηση στην οδήγηση που το καθένα προσφέρει, αυτό είναι υποκειμενικό και ανάλογο του πως την αντιλαμβάνεται κανείς και το στυλ (γρήγορης) οδήγησης που έχει (αφού την ροπή τη βγάζει το καθένα σε τελείως διαφορετικές στροφές).Και το Gti μια χαρά στημένο είναι.
Η πόρωση που προσφέρει είναι επίσης ανάλογη των προτιμήσεων του καθενός. Έχετε ακούσει τα σκασίματα της εξάτμισης και την ανακούφηση της σχάστρας (σε μαμά) Gti?
Όσο για την πίστα, αν θέλει κάποιος να πάρει αμάξι που να το ''ρίχνει'' και σε πίστα και να το φχαριστιέται ας πάρει μια BMW E30 M3 και θα με θυμηθείΕξάλλου το Drive (εκτός και αν και αυτό το απαξιώνουμε όλοι εμείς οι ''σχετικοί'') το λέει ξεκάθαρα (τεύχος Οκτωβρίου σελ. 22). Το αναφέρω επί λέξη: Το type R βέβαια δεν έπαψε ξαφνικά να είναι καλό. Απλώς το Golf ανέβηκε, κατά την άποψή μας, ένα σκαλί παραπάνω...
Και νομίζω αν το διαβάσει κανείς ολόκληρο ο συντάκτης (Παπαιωάννου) έχει μια πολύ σωστή και τεκμιριωμένη, κατά την γνώμη μου πάντα, άποψη. -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Αν και δε χρειαζοταν το τελαυταιο ποστ γιατι οπως ειπα ειχα καταλαβει,καλο θα ηταν να μη δηλωνεις τοσο σιγουρη πριν οδηγησεις κατι και οταν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να το οδηγησεις ετσι ωστε να μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.Οι αριθμοι δεν αλλαζουν απο την αισθηση που θα παρω εγω οταν οδηγησω το οποιοδηποτε αμαξι 'οριακα' (κατα τη γνωμη μου), ουτε απο την κοντρα που θα κανω με μια φιλη/φιλο.
Εσυ ισως εχεις λογο να αμφισβητεις ΟΛΑ τα περιοδικα, εγω οχι!
P.S. βαλε προγραμμα!!
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Αν και δε χρειαζοταν το τελαυταιο ποστ γιατι οπως ειπα ειχα καταλαβει,καλο θα ηταν να μη δηλωνεις τοσο σιγουρη πριν οδηγησεις κατι και οταν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να το οδηγησεις ετσι ωστε να μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.
Οι αριθμοι δεν αλλαζουν απο την αισθηση που θα παρω εγω οταν οδηγησω το οποιοδηποτε αμαξι 'οριακα' (κατα τη γνωμη μου), ουτε απο την κοντρα που θα κανω με μια φιλη/φιλο.
Εσυ ισως εχεις λογο να αμφισβητεις ΟΛΑ τα περιοδικα, εγω οχι!
P.S. βαλε προγραμμα!!
Δεν καταλαβαινεις κατι φαινεται.Εγω δεν αμφισβητω κανενα περιοδικο.Μου λες οτι στη πιστα ειναι ταχυτερο το ταπερ.ΟΚ,το ξερω.Σου λεω ομως,οπως και καποια περιοδικα λενε,πως σε δημοσια διαδρομη το GTI ειναι πιο γρηγορο.Το οτι στην ευθεια παλι το ταπερ εχει οριακο προβαδισμα συμφωνα με τους χρονους,παλι το ξερω.Αλλα δε νομιζω να ειμαι τοσο οδηγαρα(και τοσο κουλος ο αλλος) που να εκανα τοση διαφορα.Τελος παντων,το προγραμμα ετσι κι αλλιως θα μπει συντομα και οποιαδηποτε αντιπαραθεση θα ειναι φιλοσοφικη μιας και για τη διαφορα θα χρειαζονται ταχυδρομικοι κωδικες...
-
Εγω δεν αμφισβητω κανενα περιοδικο.Μου λες οτι στη πιστα ειναι ταχυτερο το ταπερ. ΟΚ,το ξερω.Το οτι στην ευθεια παλι το ταπερ εχει οριακο προβαδισμα συμφωνα με τους χρονους,παλι το ξερω.
Θαυμασια! (αν και αυτο το 'ταπερ' μου λεει οτι παλι το φαγητο εχεις στο νου σου! )
Σχετικα με τα υπολοιπα που εγραψες, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του απο την ιστορια σου.Τελος παντων,το προγραμμα ετσι κι αλλιως θα μπει συντομα και οποιαδηποτε αντιπαραθεση θα ειναι φιλοσοφικη μιας και για τη διαφορα θα χρειαζονται ταχυδρομικοι κωδικες...
Καλο!
-
...Εγω ηδη εχω κανει κινηση να βρω Type R(νορμαλ!) να ανοιξουμε για να δουμε τελικα τι ειναι αληθεια και τι οχι...Το διευκρινίζεις λίγο αυτό? Τι κίνηση έχεις κάνει?
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
...Εγω ηδη εχω κανει κινηση να βρω Type R(νορμαλ!) να ανοιξουμε για να δουμε τελικα τι ειναι αληθεια και τι οχι...
Το διευκρινίζεις λίγο αυτό? Τι κίνηση έχεις κάνει?
Λεω να αγορασω ενα για να ανοιγω....
Δυστυχως οσοι γνωστοι μου εχουν Type R ειναι full 1ο σταδιο και μεσω γνωστων ψαχνουμε να βρουμε ενα νορμαλ για να ανοιξω.Τι σου φανηκε τοσο περιεργο? -
...Εγω ηδη εχω κανει κινηση να βρω Type R(νορμαλ!) να ανοιξουμε για να δουμε τελικα τι ειναι αληθεια και τι οχι...
Δυστυχως οσοι γνωστοι μου εχουν Type R ειναι full 1ο σταδιοΒάλε πρόγραμμα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δυστυχως οσοι γνωστοι μου εχουν Type R ειναι full 1ο σταδιοΒάλε πρόγραμμα!
Xαχα,παλι δεν θα εχει νοημα,τα μετραω με LCR 1ου σταδιου και μενουν πολυ πισω.
-
kai programa na balis apo proto stadio taper pali piso tha ise ,mamisio taper iparxi tou iapona stile pm na sou kanoniso epitopou
-
Δυστυχως οσοι γνωστοι μου εχουν Type R ειναι full 1ο σταδιο και μεσω γνωστων ψαχνουμε να βρουμε ενα νορμαλ για να ανοιξω.Τι σου φανηκε τοσο περιεργο?Τίποτα δεν μου φάνηκε περίεργο, απλώς ρώτησα. Θα έχω και γω τον νου μου, αν ακούσω για κάποιο νορμάλ θα σε ενημερώσω.
-
Μαμά Type-R έχει ένας φίλος μου. Facelift, ενός χρονου περίπου, δεν έχει αλλάξει ούτε τακάκια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μαμά Type-R έχει ένας φίλος μου. Facelift, ενός χρονου περίπου, δεν έχει αλλάξει ούτε τακάκια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη...τρελενομαι με το backround αυτοκινητο του μουσατου.....
-
Μιλάμε για το απόλυτο ΚΤΗΝΟΣ. Με 135άρι λάστιχο, πρέπει να μου έριχνε μέσα στις Σέρρες. Πολλή πλάκα
-
Ο χρήστης counter έγραψε:
kai programa na balis apo proto stadio taper pali piso tha iseKαλα αυτο μη το πεις ουτε του παπα,σου υποσχομαι οτι θα κανω πως δεν το ακουσα γιατι κυριολεκτικα ειναι τρομερα αστειο.Ετσι μου ελεγαν και για το LCR και η διαφορα κυριολεκτικα ειναι μη μετρισιμη.Αν υποθεσω πως με 1ο σταδιο θα φτασω κοντα σε LCR(αν δεν το περασω) τοτε ας πουμε οτι θα μπορουμε να μετρησουμε τη διαφορα.Αλλα τι σου λεω τωρα,μετρα τη διαφορα που σου κανουν τα FR πρωτα...(δε φταιω,με προκαλεσες).
Οσο για το φιλο σου με νορμαλ ταπερ,ασε προτιμω να βρω απο δικο μου γνωστο,γιατι μονο εμπιστοσυνη δεν σου εχω. -
Μα τι κάθεστε και συγκρίνετε εξελιγμένη ατμόσφαιρα με TFSI?Πέρα από τις όποιες διαφορές και νοοτροπίες είναι σίγουρα εντυπωσιακό και τολμηρό ένα ατμοσφαιρικό όχημα που ήδη έκλεισε 5 σχεδόν χρόνια στην αγορά και πρόσφατα σταμάτησε η παραγωγή του να συγκρίνεται με τον νέο υποσχόμενο υπερτροφοδοτούμενο Γερμανό που κάποτε γέννησε τον όρο GTI και επέστρεψε πραγματικά μετά από χρόνια. Μεγάλος πονοκέφαλος το R
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......