-
Ξανά
Ζήλεψαν τη BMW 116 που ξεκινάει χωρίς κλιματισμό και ηχοσύστημα; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξανά
Ζήλεψαν τη BMW 116 που ξεκινάει χωρίς κλιματισμό και ηχοσύστημα;Ξανα δε λες τιποτα!!
Βεβαια εχει καλη βασικη τιμη οποτε...
Αλλωστε δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβος...450 ευρω!Υ.Γ. Θυμασαι τελικα επιπλεον κοστος για την εγχρωμη οθονη??
-
Όχι, άλλωστε μονόχρωμη πήρα με board computer τελικά. Άσε που ήταν σε προσφορά λανσαρίσματος και τα πλήρωσα με άλλα έξτρα στη μισή περίπου τιμή.
Πάρε όμως χαλαρά τα δύο αυτά έξτρα, δεν λέει opc με μονόχρωμη και A/C. -
καλα, το φερνουν χωρις κλιμα?
-
Ω ΝΑΙ!
http://www.opel.gr/action/go?page=astra ... N=&OS=#top
-
that sucks!
-
Προσωπικά αναρωτιέμαι αν αυτή η έκπτωση εξοπλισμού είναι μόνο για την Ελλάδα, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος εξαιτίας της ιδιόμορφης φορολόγησης των δίλιτρων, ή αν είναι εργοστασιακή επιλογή για όλες τις χώρες. Πάντως για τα δύο έξτρα η τιμή πρέπει ν' ανεβαίνει κάπου 800 ευρώ συνολικά.
-
Να ρωτησω ποια ειναι η χωρα παραγωγης του Astra?
Ισχυει οτι βγαινουν στη Τουρκια? -
Όχι, στην Τουρκία βγαίνουν τα Toyota.
Κυρίως Βέλγιο παράγονται απ' όσο ξέρω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, στην Τουρκία βγαίνουν τα Toyota.
Κυρίως Βέλγιο παράγονται απ' όσο ξέρω.NAI KAI ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΩ. -
To ρωτάω και εδώ (γιατί στο Opel thread δεν ξέρουν!)
Παιδιά θα με τρελάνετε!!!
Τόσοι κάτοχοι Opel στο forum, κανένας δεν έχει γραπτώς από την Opel
την 4ετή επέκταση της εγγύησης και τους όρους της? (μην μου πείτε για το web site,
τίποτε δεν ισχύει νομικά από αυτό)Ούτε στο service manual το έχουν σημειώσει, που γράφει την λήξη της εγγύησης?
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
To ρωτάω και εδώ (γιατί στο Opel thread δεν ξέρουν!)Παιδιά θα με τρελάνετε!!!
Τόσοι κάτοχοι Opel στο forum, κανένας δεν έχει γραπτώς από την Opel
την 4ετή επέκταση της εγγύησης και τους όρους της? (μην μου πείτε για το web site,
τίποτε δεν ισχύει νομικά από αυτό)Ούτε στο service manual το έχουν σημειώσει, που γράφει την λήξη της εγγύησης?
Εντάξει ρε φίλε μην τα πέρνεις στο κρανίο. Περίμενε πρώτα να σε κοροιδέψει η opel για να μπορείς να φωνάξεις και με το δίκιο σου.
Πάντως όταν παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο υπογράφεις 2 αντίτυπα της εγγύησης και παραλαμβάνεις το ένα. Στο οποίο μέσα αναφέρονται οι όροι της εγγύησης. -
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΩ?Η'
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ??
ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ??ΕΙΠΕ
ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???? -
Και κατι αλλο...
Μου φαινεται οτι η υπαρξη ESP ή πολλων αλλων ηλεκτρονικων συστηματων συσχετιζεται με αυξημενη συχνοτητα προβληματων
π.χ. προβληματα στον ηλεκτρονικο εγκεφαλοΔεν ξερω τι γνωμη εχεις γι αυτο Μανο(ή οποιος αλλος ξερει)
-
Μπα, δεν το νομίζω. Ο εγκέφαλος πάντως έχει 6ετή εγγύηση, άρα δεν μας πολυνοιάζει. Όσον αφορά την πολυπλοκότητα, όλα τα σύχρονα αυτοκίνητα είναι εξ ορισμού πιο ευαίσθητα λόγω των πολλών ηλεκτρονικών. Πιστεύω πάντως ότι το ESP δεν θα ευθύνεται για περισσότερες βλάβες σε σχέση πχ με το ABS. Ίδια κυκλώματα χρησιμοποιούνται πάνω-κάτω και ίδιοι ή παρόμοιοι αισθητήρες. Το ESP τί κάνει; Επενεργεί στα φρένα και στο ηλεκτρονικό γκάζι μειώνοντας ταχύτητα όταν φύγει το αυτοκίνητο από την πορεία του πέραν ενός σημείου. Δηλαδή χρησιμοποιεί μέρη του αυτοκινήτου με ηλεκτρονικό τρόπο αντί για τον οδηγό, όπως θα τα χρησιμοποιούσε ο οδηγός δίνοντας με τα χειριστήρια οδηγίες στον εγκέφαλο. Δεν βλέπω γιατί αυτό θα προκαλούσε από μόνο του ζημιά. Άντε να χαλάσει ένας αισθητήρας με σχετικά μικρό κόστος επισκευής.
-
Πάντως εγώ θα το πάω την Τετάρτη στην αντιπροσωπεία και θα ζητήσω αλλαγή του εγκεφάλου. Δεν είναι δυνατό να κολλάει το ESP κάθε λίγο και λιγάκι και να μην παίζει η κόρνα!
-
Ο χρήστης Παυλος έγραψε:
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΩ?Η'
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ??
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ????έχεις ένα κλειδί για το αυτοκίνητο το οποίο περιλαμβάνει και το συναγερμό. το αν χτυπάει ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι κανόνας.
Τέλος να πω ότι κοίταξα στα δικά μου χαρτιά και μου έχουν δώσει το φυλάδιο με τα 4 επιπλέον χρόνια εγγύηση το οποίο φυσικά περιλαμβάνει σφραγίδες από την εταιρία όπως και ημερομηνία παραλαβής. -
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Η' ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ?Η'
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???? -
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ CRUISE CONTROL?
ΦΑΝΗΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟ?ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ?
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ?
-
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ CRUISE CONTROL?
ΦΑΝΗΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟ?ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ??
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)