-
Ευχαριστώ manosk. Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα περισσότερο ψυχολογικά μας κάθεται στραβά παρά ουσίας είναι.. Σίγουρα βέβαια δε θα έπρεπε να εμφανίζεται. Θα ήθελα πάντως, με την ευκαιρία, να ακούσω σχόλια από φίλους που τυχόν οδήγησαν ή απέκτησαν astra H με τον κινητήρα 1.8 των 140 HP αναφορικά με την απόδοσή του και τις όποιες διαφορές από τον 1.8 των 125 HP...
-
Και αν δεν κανω λαθος, η πρωτη παρτιδα του Elegance που ειχε ερθει στην Ελλαδα ειχε mp3 αντι για απλο cd συν συστημα παρκαρισματος συν τα ¨εξυπνα φωτα' και τα οποια τα εκοψαν στην δευτερη παρτιδα.[/quote]
Ακριβώς...
-
Εγω εχω παραγγειλει το 1800 140 αλογα αλλα θα το παρω τον Ιουνιο.Lazarefa δεν εισαι ικανοποιημενος απο την οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?Σαν κρατημα πως ειναι με το IDS Plus?Δεν αξιζει τα λεφτα του?(το IDS PLUS)?
-
Εγω εχω παραγγειλει το 1800 140 αλογα αλλα θα το παρω τον Ιουνιο.Lazarefa δεν εισαι ικανοποιημενος απο την οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου?Σαν κρατημα πως ειναι με το IDS Plus?Δεν αξιζει τα λεφτα του?(το IDS PLUS)?
-
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα τοποθετησης του κουμπιου sport στο Elegance, αν ναι τι αλλαγες ακριβως κάνουν σε κινητηρα-πλαισιο και ποσο κοστιζει?
-
τριγμός απο τα δεξιά (κάθισμα συνοδηγού ή πλαστικά πόρτας ή σημείο ένωσης πόρτας ταμπλό) έχει κανένας ή μπορεί να πει πως να εντοπίσουμε απο που είναι? είναι αρκετά συχνός
-
Μήπως από το πλαστικό στην πόρτα, από το ηχείο;
-
Φίλε Σάββα. αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά έχω να πω τα εξής. Το αυτοκίνητο είναι πολύ σταθερό κ στιβαρό στο δρόμο, δεν παίρνει ιδιαίτερες κλίσεις στις στροφές (ακόμα κ χωρίς το sport διακόπτη ενεργοποιημένο). Από κει κ πέρα, ιδιαίτερα κατά τον πρώτο 1-1,5 μήνα κυκλοφορίας του (Αύγουστος - Σεπτέμβριος 05) είχε την τάση να υποστρέφει δηλ. να ανοίγει την τροχιά του το μπροστινό μέρος σε στροφές όταν έμπαινα με ταχύτητες όχι φοβερές απλά χωρίς ιδιαίτερα φρένα (πχ βουλιαγμένη - βάρκιζα). Η τάση αυτή να γλιστρά το μπροστινό μέρος υποστρέφοντας πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό ήταν θέμα ελαστικών (Bridgestone potenza 225/45/R17) και περιορίστηκε δραστικά μετά από 3-4000χλμ χρήσης. Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω πως το αυτοκίνητο δεν ενδείκνυται για σπορ οδήγηση του τύπου αναβάσεις στροφιλίκια κλπ, τουλάχιστον στο βαθμό που παραπέμπει το look του ίσως.. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δε μπορείς να οδηγήσεις σβέλτα με το GTC, απλά πιστεύω πως δεν είναι αυτό το στοιχείο του. Σε ότι αφορά το IDSplus τώρα δε μετάνιωσα που το εγκατέστησα. Είναι ένα ευχάριστο θα έλεγα gadget που σου δίνει μια άλλη αίσθηση, σα να αλλάζεις αυτοκίνητο. Πάντως προσωπικά αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι η καλύτερη απόκριση του γκαζιού και όχι τόσο το ότι σκληραίνει αισθητά η ανάρτηση Αναφορικά με την υποστροφή που προανέφερα, δεν εξαλείφεται με τη χρήση του IDSplus...μάλλον θέμα γεωμετρίας αναρτήσεων - πλαισίου - ελαστικών - οδοστρώματος είναι.. Εκεί που σίγουρα το αυτοκίνητο θα έλεγα πως δείχνει μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι στην ποιότητα και την αίσθηση από το εσωτερικό του με μόνη εξαίρεση τον τραχύ ήχο του κινητήρα μετά τις 4-4200 σαλ που κουράζει σε πολύωρο ταξίδι. Εν πάσει περιπτώσει, καλορίζικο σου εύχομαι το αμάξι και όταν το παραλάβεις και το οδηγήσεις γράψε μας εντυπώσεις... Εγώ το παρήγγειλα στις 15/06/05 από τον Καλτσούνη και το παρέλαβα στις 11/08/05 ακριβώς όπως με είχαν ενημερώσει από την αντιπροσωπεία (μπράβο τους). Πήρα το Cosmo με extras park pilot, cruise control, ενεργά προσκέφαλα, ζαντολάστιχα 17 ιντσών, IDSplus (σπορ πακέτο το έλεγε η Opel τότε..). Μου βγήκε στο μετρητοίς 22970 ευρώ (500 ευρώ έκπτωση του Καλτσούνη). Χρώμα silver lightning (νομίζω απ τις καλύτερες επιλογές)...Αυτά...
-
7ο ηχείο...... πως το προστατεύουμε?
πιστεύω καταλάβατε.... η Οπελ έχει εγκαταστήσει το 7ο ηχείο στο ταμπλό μπροστά με αποτέλεσμα να το χτυπάει ο ήλιος και από όσο γνωρίζω, μπορεί με το καιρό άνετα να το καταστρέψει... Καταρχήν εσείς έχετε κάνει κάτι για να το προστατέψετε? Κατά 2ον, μήπως είμαι υπερβολικός?... -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Κατά 2ον, μήπως είμαι υπερβολικός?...
ζητας την αποψη μου?
-
Εγώ βάζω πάντα ασημί ανακλαστικό αναδιπλούμενο σκιάδιο μέσα από το παρμπρίζ το καλοκαίρι όταν παρκάρω. Προφυλάσσει τα πλαστικά (και το ηχείο ) και κρατάει το μπροστινό μέρος σχετικά δροσερό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ βάζω πάντα ασημί ανακλαστικό αναδιπλούμενο σκιάδιο μέσα από το παρμπρίζ το καλοκαίρι όταν παρκάρω. Προφυλάσσει τα πλαστικά (και το ηχείο ) και κρατάει το μπροστινό μέρος σχετικά δροσερό. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κατά 2ον, μήπως είμαι υπερβολικός?...
ζητας την αποψη μου?
-
Καλησπερα παιδια...
Να ρωτησω κατι θελω..παρηγγειλα το OPC και του εβαλα τελικα Board Computer και Check control οπως με ειχατε συμβουλεψει σε προηγουμενο post μου...Δεν πιστευω να εμφανιζει στην οθονη τις λειτουργειες Computer,clima,mp3 κλπ στα Γερμανικα ε?
Ξεχασα να το ρωτησω ρε γαμωτο οταν το παρεγγελνα...
Αν ερθει με Γερμανικα στην οθονη υπαρχει καποια λυση?Και κατι τελευταιο...το ESP απενεργοποιειται πληρως με πατημα του διακοπτη Sport για 7 δευτερολεπτα?Κατι τεοιο διαβασα καπου...ισχυει?
Ενω με την απλη ενεργοποιηση του διακοπτη Sport επεμβαινει μονο σε extreme περιπτωσεις..Ισχυουν αυτα?Ευχαριστω για τυχον απαντησεις..
-
Τα γράφει σε 4-5 γλώσσες, μην ανησυχείς.
Για το ESP δεν γνωρίζω δυστυχώς. Θα γράφει όμως το manual σίγουρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα γράφει σε 4-5 γλώσσες, μην ανησυχείς.Για το ESP δεν γνωρίζω δυστυχώς. Θα γράφει όμως το manual σίγουρα.
Εχει και Ελληνικα μηπως??
Καλα..περιμενα απαντηση αλλα και τοσο γρηγορα...τι να πω!!
Εισαι η αμεσα προσβασιμη εγκυκλοπαιδεια της Opel εσυ πια!!
Μπραβο!! -
Έτυχε να περνάω.
Να γκρινιάξω τώρα λίγο. Ακούω τριγμό από τη μεσαία αριστερή κολώνα, κάπου από τη ζώνη ασφαλείας του οδηγού. Είναι δίπλα στο αυτί μου ακριβώς ρε γμτ. Τα μαζεύω για να τους στρώσω στη δουλειά όταν πάω για το service της διετίας (το πρώτο δηλαδή).
Τριγμός από εκεί, τριγμός από το ηχείο του συνοδηγού (σταμάτησε τελευταία, αλλά στα κρύα έτριζε όποτε έβαζα μουσική), προβληματάκι στο μοτεράκι του δεξιού καθρέπτη. Αυτά συν άλλοι δυο τριγμοί που διορθώθηκαν στο συνεργείο σε 2 χρόνια - 20.000 χλμ. κυρίως αστικά. Χμμμ, το ήθελα πιο σκυλί αλλά δεν μπορώ να το πω ζημιάρικο κιόλας. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Και κατι τελευταιο...το ESP απενεργοποιειται πληρως με πατημα του διακοπτη Sport για 7 δευτερολεπτα?Κατι τεοιο διαβασα καπου...ισχυει?
Ενω με την απλη ενεργοποιηση του διακοπτη Sport επεμβαινει μονο σε extreme περιπτωσεις..Ισχυουν αυτα?Ναι.
-
Παιδιά γεια σας. Μια ερώτηση που βασικά απευθύνεται σε κατόχους GTC. Όπως έχω σε προηγούμενο post αναφέρει είμαι κάτοχος ASTRA GTC 1.8 Cosmo. Το αμάξι το παρέλαβα τον Αύγουστο του 05. Όταν έγινε η παραλαβή από τον Καλτσούνη (κεντρικά) δε μου δώσαν το manual του αυτοκινήτου παρά μόνο τα service manuals και κάποια άλλα συνοδευτικά έγγραφα + manual CD30. Μετά από 10 μέρες περίπου μου τηλεφώνησαν να πάω να παραλάβω το manual. Μου δώσαν αυτό του 5Θ-SW (ελληνικό). Μου φάνηκε αρκετά περίεργο δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα δεν έχουν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (εξωτερικές διαστάσεις κλπ), ούτε κι ακριβώς ίδιο εσωτερικό. Ωστόσο επέμειναν πως έτσι γίνεται. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Επίσης ένα δεύτερο ερώτημα. Το αμάξι που παρέλαβα δεν είχε το ηχομονωτικό κάλυμμα καπό. Υπάρχει περίπτωση να έρχεται από έξω με αυτό και κάποιοι ξύπνιοι εδώ να το αφαιρούν για να το ξαναπουλάνε; Στη mega motors μου είπαν πως το χρεώνουν 140 ευρώ+τοποθέτηση...
-
140 + τοποθέτηση;;; ...για ένα ηχομονωτικό καπό;
Στο C4 μου κοστίζει 49 ευρώ τελική τιμή με όλα μέσα.
Δεν ρωτάς κ αλλού...καλύτερα...
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)