-
Ποια η γνώμη σας για το μικρό της kia?
Έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές και σκέφτομαι να το αγοράσω για μέσα στην πόλη.
Η τιμή του φυσικά είναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό του -
Έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές και σκέφτομαι να το αγοράσω για μέσα στην πόλη.
Απ' ότι έχω διαβάσει, πολύ καλό αμαξάκι.. αξιοπρεπείς επιδόσεις, καλό κράτημα, καλή ποιότητα και εξοπλισμός. Αν είναι, πάρε το στην έκδοση με τα δισκόφρενα πίσω.
-
4 Τροχοί, τεύχος 405 / Ιούνιος 2004
* ...προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και ασφαλέστερη οδική συμπεριφορά, στοιχεία που τελικά, το αναδεικνύουν στην πιο ολοκληρωμένη πρόταση... * ...στις γνωστές δοκιμασίες της πίστας (σλάλομ και αλλαγή λωρίδας) το προβάδισμα του Picanto είναι ξεκάθαρο. * Σφιχτή ανάρτηση, σαφές τιμόνι και κορυφαία για την κατηγορία φρένα. * Στα συν του θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την ύπαρξη δίσκων στους πίσω τροχούς, στοιχείο που δεν απαντάται σε κανένα μοντέλο της κατηγορίας.
Auto Motor und Sport, τεύχος 11 / Μάϊος 2004
* Ταράζει τα μέχρι τώρα λιμνάζοντα νερά της δημοφιλούς κατηγορίας των 'μίνι' * Νεανικό, ευχάριστο, αλλά και δυναμικό, το μικρό Kia ξεχωρίζει στην κατηγορία των 'μίνι' προτάσεων της ευρωπαϊκής αγοράς. * Ο κινητήρας των 67 ίππων (στο δυναμόμετρο) εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις. * Η 'σφιχτή' ρύθμιση της ανάρτησης και οι τροχοί των 14 ιντσών προσφέρουν υποδειγματική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.
Autocar, τεύχος 210 / Μάϊος 2004
* Το κορεάτικο 'μίνι' ακινητοποιείται από τα 110 χλμ./ώρα μόλις σε 53,3 μέτρα, τιμή κορυφαία για την κατηγορία. * Η ξεχωριστή του εμφάνιση αποτελεί πόλο έλξης * Σβέλτο, ασφαλές στο δρόμο, με κορυφαία φρένα, μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό...
Car & Driver, τεύχος 175 / Ιούνιος 2004
* Πρώτο εντυπωσιακό δείγμα γραφής και αρκετά ενδεικτικό για τις νέες βλέψεις της εταιρείας. * Η συνολική σχεδίαση είναι μοντέρνα, ενσωματώνοντας πολυτελή για την κατηγορία χαρακτηριστικά... * Η οδική συμπεριφορά είναι προβλέψιμη και δεν θα φέρει σε δύσκολη θέση κανένα. * ...σε καμία περίπτωση δεν θα νιώσετε ότι σας λείπει η δύναμη. * ...ο κινητήρας δείχνει να διαθέτει νεύρο και σπιρτάδα. * Το άφημα του γκαζιού δεν μεταβάλλει επικύνδυνα την τροχιά, αλλά βοηθά στο κλείσιμο της, που είναι και το ζητούμενο.
Drive, τεύχος 92 / Ιούνιος 2004
* Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμολόγηση είναι από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει σε αυτοκίνητο της 'μίνι' κατηγορίας ασχάτως τιμής. * ...αποδεικνύεται ένα από τα ταχύτερα της κατηγορίας του. * ...οι αποστάσεις φρεναρίσματος που επιτυγχάνει είναι κορυφαίες. * ...η ανάρτηση εντυπωσιάζει χαρίζοντας πολύ καλή ποιότητα κύλησης.
-
Νομίζω ότι απαντάς ήδη από μόνος σου στο ερώτημά σου....
-
Μέχρι πρόσφατα θα έλεγα Atos σ'αυτή την κατηγορία τιμής. Τώρα λέω Picanto, αφού, πλην της καλής κατά τα αναφερόμενα στο μήνυμά σου κατασκευής, και μαμά Hyundai έχει πλέον και το πολύ καλό δίκτυο αντιπροσώπων της στην Ελλάδα.
-
Σύγκριση με FIAT PANDA μπορεί να γίνει?
-
ερωτηση:
Για ποια κυβικα μιλαμε ?//
-
Picanto 1.0
Είμαι νέος οδηγός
Θέλω να καίει λίγο
Να είναι ασφαλές
Φτηνά ανταλλακτικά γιατί θα έχω συχνές επαφές
Αξιόπιστο
Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ άλογα, τελική ταχύτητα κ.λ.π
Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως εντός της Αθήνας
Κυριότερο δεν θέλω να χρεωθώ... -
E τότε, καλά το διάλεξες το Picanto!
Πολύ καλό είναι... -
Ο χρήστης Ataraxos έγραψε:
Picanto 1.0Είμαι νέος οδηγός
Θέλω να καίει λίγο
Να είναι ασφαλές
Φτηνά ανταλλακτικά γιατί θα έχω συχνές επαφές
Αξιόπιστο
Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ άλογα, τελική ταχύτητα κ.λ.π
Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως εντός της Αθήνας
Κυριότερο δεν θέλω να χρεωθώ...Για τοσο μικρη διαφορα τιμης, παρε το 1.1 παντως...
απο σερβις πως παει το κια? ξερεις?? -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
απο σερβις πως παει το κια? ξερεις??Ιδέα δεν έχω...
-
Το θέμα μεταφέρεται στο 'Περί αυτοκίνησης', καθώς το Kia Picanto είναι μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί (μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο της θεματικής ενότητας από 'Νέα μοντέλα' σε 'Μελλοντικά μοντέλα' )
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Ataraxos έγραψε:
απο σερβις πως παει το κια? ξερεις??
Ιδέα δεν έχω...
Σε αυτη τη κατηγορια τιμης, μπορει να αποδειχθει καθοριστικος παραγοντας επιλογης, αφου μπορει να ειναι μεγαλο εξοδο σε καποια ακριβη εταιρια. Ρωτησε, και αν μαθεις, ποσταρε, γιατι ενδιαφερομαι! (οχι αμεσα, αλλα ενδιαφερομαι!)
-
προσπαθω να ψησω μια φιλη να το παρει ή αυτο ή το αλτο, κυριως, λογω του γεγονοτος οτι καινε 'αερα' !!!!!
Αν δε νιωσεις στο πετσι σου τις συχνες επαφες με τους βενζιναδες, δεν μπορεις να τα καταλαβεις αυτα....
-
Το international site ειναι πολυ ωραιο!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
http://www.kia-picanto.com/Το international site ειναι πολυ ωραιο!
Τι ωραίο, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ είναι. Και ο εξοπλισμός κάνει πολλά αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας να φαίνονται φτωχά. Όποιος έχει γρηγορούτσικη σύνδεση, ας ρίξει μια ματιά.
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το Πικάντ(ικ)ο. Και νομίζω ότι θα σου επιτρέψω να το πάρεις!!!
-
Αυτό το ερωτημα με απασχολεί και μένα....μιας και ψεινω την γυναικα μου να αλλαξουμε το Alto (μοντ.98).
Συγκρινα 3 σε αυτή την κατηγορία, Alto, Picanto , Cuore.
Πιστευω οτι καλυτερο εξοπλισμό και τιμή εχει παντως εχει το Alto....με 8700ε εχει τα παντα , εκτος απο ζαντες.
KIA PICANTO, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!