-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πρόεδρε δεν έχεις 1.5 μήνα που αγόρασες τιμόνι....Βάλε δέρμα στο τωρινό και άσε τους πειραματισμούς...το είδα στην έκθεση φτιαγμένο με τρίχρωμη ραφή //Μ και παχύ grip,και ήταν μούρλια!
Εντάξει τρούλη! Οτι πεις! Το είδαμε κι εμείς. Ωραίο ήταν!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόεδρε δεν έχεις 1.5 μήνα που αγόρασες τιμόνι....
Βάλε δέρμα στο τωρινό και άσε τους πειραματισμούς...το είδα στην έκθεση φτιαγμένο με τρίχρωμη ραφή //Μ και παχύ grip,και ήταν μούρλια!
Εντάξει τρούλη! Οτι πεις! Το είδαμε κι εμείς. Ωραίο ήταν!!!
Μήπως να λέγαμε στον φανταστικό ηλεκτρολόγο να σου εγκαταστήσει κάνα κουμπί αλλαγής... χρώματος στο τιμόνι; Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, στον αριστερό αντίχειρα
Θέλω πίσω ηχεία
-
-
Πρόεδρε μην τους ακούς.
Θα κάνουμε την πατέντα με τηλεκοντρόλ που σου έλεγα στο τηλέφωνο.Θέλω να κάνω την ίδια με χειριστήρια τιμονιού από 306 στο 106 και θέλω να πειραματιστώ πρώτα σε κάποιο άλλο
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Θέλω να κάνω την ίδια με χειριστήρια τιμονιού από 306 στο 106 και θέλω να πειραματιστώ πρώτα σε κάποιο άλλοΚι εγώ θέλω πίσω ηχεία!!!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πρόεδρε μην τους ακούς.
Θα κάνουμε την πατέντα με τηλεκοντρόλ που σου έλεγα στο τηλέφωνο.+1
σε τέτοιες μετατροπές.Θέλω να κάνω την ίδια με χειριστήρια τιμονιού από 306 στο 106 και θέλω να πειραματιστώ πρώτα σε κάποιο άλλο
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πρόεδρε μην τους ακούς.
Θα κάνουμε την πατέντα με τηλεκοντρόλ που σου έλεγα στο τηλέφωνο.Θέλω να κάνω την ίδια με χειριστήρια τιμονιού από 306 στο 106 και θέλω να πειραματιστώ πρώτα σε κάποιο άλλο
Αμ θα σε φτιάξω άρχοντα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόεδρε μην τους ακούς.
Αμ θα σε φτιάξω άρχοντα....
Nαι και θα αλλαζει καναλι ο γειτονας και θα στριβει το τιμονι σου.Ωραια πατεντα!!!
-
Βρε εγκάθετε Τριπολιτσώτη, το τηλεκοντρόλ του ηχοσυστήματος λέει ο ποταπός Χρουμπελίξ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Βρε εγκάθετε Τριπολιτσιώτη, το τηλεκοντρόλ του ηχοσυστήματος λέει ο ποταπός Χρουμπελίξ!!!
-
'τσω' είναι το σωστό! Ετσι το έλεγε ο Κολοκοτρώνης!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'τσω' είναι το σωστό! Ετσι το έλεγε ο Κολοκοτρώνης!!!Ελα παππουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!!!
-
Τριπολιτσώτ'ς είναι
-
Εχει κανεις εμπειρια-αποψη για τον κομπρεσσορα της ινφινιτας και κατα
ποσο μπορει να τοποθετηθει σε συνδιασμο με αυτοματο κιβωτιο?
Παρακαλω τα 'φωτα' σας.Δημητρης.- -
Ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει συνολικα η διαδικασία να φέρεις απο γερμανία μια 325 και να μεταμοσχεύσεις σε μια 316 μ50+απαραίτητα παρελκόμενα πουλώντας ότι περισσέψει; Κάπου άκουσα για 2-3 χιλιάρικα αληθεύει ή είναι λίγα;
-
Βελτίωση σοβαρή για ***335i ***ακόμα δεν έχω δεί.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Βελτίωση σοβαρή για ***335i ***ακόμα δεν έχω δεί.όπως?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Βελτίωση σοβαρή για ***335i ***ακόμα δεν έχω δεί.
όπως?
Αυτή που βλέπω στο διαδίκτυο είναι της Vishnu...όχι και πολύ καλό όνομα και δεν υπάρχει στην Ελλάδα (νομίζω).
-
Βρε Μαξ μου,έχεις έτοιμο aftermarket βελτιωτικό πακέτο αναρτήσεων και φρένων,σωστά?
Έχεις aftermarket μπλοκέ διαφορικό στα προηγούμενης γενιάς,και 'σαν μπλοκέ' DSC στα τωρινά,έτσι?Βάζεις αυτά,το εξαντλείς ,και μέχρι τότε θα έχει βγει αναπρογραμματισμός και πακέτα που θα πάνε την ιπποδύναμη στο Θεό!
Υψηλού κυβισμού τούρμπο είναι,μην ανησυχείς,όλο και κάτι θα προκύψει!
-
Γενικά οι κινητήρες ζεσταίνουν το λάδι κυρίως στα κουζινέτα του στροφαλοφόρου. Η συγκεκριμένη BMW το ψήνει το λάδι, δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μου φαίνεται δύσκολο να πάρει κι άλλα άλογα χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στη μακροζωία του κινητήρα. Αν η 335 ζεσταίνει υπερβολικά το λάδι στα κουζινέτα και δεν είναι απλά θέμα ψυγείου λαδιού, λύση μόνο από τη BMW με σημαντικές αλλαγές στα εσωτερικά μέρη του κινητήρα.
Μετατροπές BMW! ;-)