-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eιχα φτιαξει ενα χωρο που τα ειχα εκθεσει ολα αλλα,αρχισε να γεμιζει και σε μια φαση αναγκαζομουν να τα κραταω κλειστα στα κουτια!
Τωρα που φευγω απο το πατρικο(γαμος) θα μπουν σε ενα χωρο 60τμ(ελπιζω να χωρεσουν)και σιγα σιγα τα συσκευαζω απο τωρα γιατι μεχρι να τα μαζεψω .....
http://img292.imageshack.us/my.php?image=13ga1.jpgΝα και ενας γαμπρος με (βαρβατη) προικα!!!!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το διοραματακι!
http://img387.imageshack.us/my.php?image=12no.jpgΧωρις να θελω να κανω κριτικη στο πολυ ομορφο σου διοραμα, δε θα ηταν καλυτερο να το εστριβες λιγο πιο δεξια με τις ροδες αριστερα; 2002 ειναι οχι 106 Ραλύ!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το διοραματακι!
http://img387.imageshack.us/my.php?image=12no.jpgΧωρις να θελω να κανω κριτικη στο πολυ ομορφο σου διοραμα, δε θα ηταν καλυτερο να το εστριβες λιγο πιο δεξια με τις ροδες αριστερα; 2002 ειναι οχι 106 Ραλύ!
Σωστος...αλλα ηταν προχειρη φωτογραφιση.
-
htanso έχω 100 ακριβώς 1.18 μοντέλα και συλλέγω εδώ και 2.5 χρόνια. Όσο για τα θέματα φωτογραφίας, αύριο θα ανεβάσω μερικές 'sunny' όπως τις λέω φωτογραφίες. Φωτογραφίζω τα μοντέλα υπο φυσικό φως, άπλετο ήλιο δηλαδή. Βάζω τα μοντέλα πάνω σε ένα mouse pad ουδέτερου χρώματος αφού καθαρίσω εκεί γύρω το χαλί.
Εξαιτίας του ήλιου είναι άνετο να φωτογραφίσεις ανοιχτόχρωμα μοντέλα σε ταχύτητες μέχρι και 1/500 με π.χ. F8, για μεγάλο focus depth (να μην είναι καθαρό το μπροστά μέρος του μοντέλου και θολό το πίσω), και ταχύτητες 1/100 για σκουρόχρωμα μοντέλα.
Δεδομένου του ότι οι ταχύτητες είναι μικρές, το μπακγράουντ δε φαίνεται τόσο πολύ οπότε τονίζεται απλά και μόνο το μοντέλο και όχι ο τοίχος με τα 300 500 καλώδια του PC από πίσω ξέρω γω. Βοηθάει και ένα ουδέτερο, χωρίς σχέδιο χαλί.
...και φυσικά μια κάπως ποιοτική ψηφιακή...
Μερικές φώτο ενώ δεν είναι διοράματα, δείχνουν πραγματικά όνειρο. Το φως και οι σκιές τονίζουν έντονα τις καμπύλες. Με την κόκκινη 911 (993)GT2 της UT δηλώνω ερωτευμένος. Θα σηκώσω φωτογραφίες στο σάιτ αύριο.
ΥΓ 1 pad είναι της Autoart η της Kyosho η 2002t? μάλλον για ΑΑ το κόβω.. Ή τις έχεις και τις 2?
ΥΓ 2 με τα 800 μοντέλα πως τα πας? πόσα ράφια έχεις? (ρισπέκτ φίλε μου )
ΥΓ 3 καμιά διπλή UT 911 993 GT2 R street, η άσπρη, παίζει? Για να μου πουλήσεις καμιά
-
Ολόκληρη η συλλογή μου είναι αυτή:
Απαρτίζεται από τα εξής κομμάτια:
Υ.Γ. Παρότι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο άλλων έχει δημιουργηθεί με πολύ κόπο και πολλά λεφτά για τα δικά μου δεδομένα μέσα σε περίοδο 10+ χρονών και σκοπεύω να συνεχίσω να τη μεγαλώνω όσο έχω ακόμα χώρο αποθήκευσής τους σε μέρος που να φαίνονται και να μην είναι ανάγκη να τα κρύβω σε ντουλάπια, κτλ.
-
Kαλημερα
Υπαρχει τεραστιο προβλημα χωρου...ειχα φτιαξει ενα χωρο στο σπιτι μου(πατρικο),αλλα δεν χωρουσε πανω απο 200 τεμαχια.
Τελικα στο αλλο σπιτι που θα παω καταφερα και εξοικονομισα ενα χωρο μεγαλυτερο που οπως βλεπω θα παρει σιγουρα 400.
Το θεμα ειναι οτι οχτακοσια τεμαχια περιπου ειναι μονο τα 1/18 αυτοκινητα,και οχι τα υπολοιπα που ειναι μηχανες,ποδηλατα ,νταλικες κτλ...αρα οπως καταλαβαινετε εξακολουθει να υπαρχει προβλημα.
Θα δουμε ...κατι θα γινει!
Συλλεγω μινιατουρες απο το 1986. -
-
-
Να μερικές φώτο που υποσχέθηκα.
http://photobucket.com/albums/v468/Excell79/sunny/
Στο modelissimo έφεραν την Μ6... Απορώ τι με κρατάει... (τα λεφτά είναι αλλά σσσστ)
-
Τρομερά τα μοντέλα!
Αν ψάχνεσαι με πολύ σπάνια και εξαιρετικής ποιότητας μοντέλα μπορεί να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει εδώ:
-
εγω παλι παρηγγειλα το απιστευτο μοντελο της κιοσο που ακουει στο ονομα BMW M6!!!δεν φανταζεστε πως την περιμενω!!!!
-
Μετά την επίσκεψη-προσκύνημα στο Nurburgring πήγα σε ένα βενζινάδικο-μπουτίκ δίπλα στην πίστα και είδα τα παρακάτω. Οι τιμές? Άστα να πάνε... Πληροφοριακά το GT40 της φωτό έκανε 1000 Ευρώπουλα (βέβαια ήταν μεγαλύτερης κλίμακας...). Αχ και να είχα 2-3 χιλιάδες Ευρώ μαζί μου...
Ορίστε και τι άλλο ωραίο βρήκα στην μπουτίκ. Σε κάποιες από αυτές τις φιγούρες μπορείτε να διακρίνετε και την τιμή. Ακριβούτσικες είναι...
Και μια προσεγμένη βιτρινούλα σε Cafe της καινούριας πίστας του Nurburgring:
Ωραία πράγματα...
-
Πήγα στο Ferrari Store στο αεροδρόμιο του Μιλάνο (Malpensa) και είχε 360 Challenge Stradale (σε μία τέτοια είδα μέσα τον Barrichello στην Monza) σε κλίμακα 1/43 σε τιμή ευκαιρίας, μόλις 320
-
συνιστω ανεπιφιλακτα τιν Μ6 της κιοσο..μολις την παρελαβα...απιστευτο κομματι παιδια...το καπο ανοιγει με κουμπακι απο κατω απ το αμαξι..το πορτ μπαγαζ εχω 2 μοντελα και δεν το εχω βρει ακομα...κατι πρεπει να πειραξω απο κατω και φοβαμαι μην σπασω τιποτα...ομωσ!!!!!ι μια εξατμιση ηταν σπασμενη και το χειροτερο δεν βρηκα το κομματι στο κουτι εστω να το κολλησω...που σημαινει οτι ηταν ελλατωματικο και δεν εσπασε στην μεταφορα...ειναι το δευτερο μοντελο απο το μοντελισιμο που ειναι ελλατωματικο...και τουσ το ειχα ξαναπει...ξενερωσα...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
συνιστω ανεπιφιλακτα τιν Μ6 της κιοσο..μολις την παρελαβα...απιστευτο κομματι παιδια...το καπο ανοιγει με κουμπακι απο κατω απ το αμαξι..το πορτ μπαγαζ εχω 2 μοντελα και δεν το εχω βρει ακομα...κατι πρεπει να πειραξω απο κατω και φοβαμαι μην σπασω τιποτα...ομωσ!!!!!ι μια εξατμιση ηταν σπασμενη και το χειροτερο δεν βρηκα το κομματι στο κουτι εστω να το κολλησω...που σημαινει οτι ηταν ελλατωματικο και δεν εσπασε στην μεταφορα...ειναι το δευτερο μοντελο απο το μοντελισιμο που ειναι ελλατωματικο...και τουσ το ειχα ξαναπει...ξενερωσα...Ο λογος που σταματησα να παιρνω μεσο internet.
Kριμα παντως,γιατι και γω ειχα παραλαβει αυτοκινητα χωρις τροχους... -
φιλε μου εχεις και συ τα δικια σου,αλλα η παραγγελια απο εξω ειναι μια στο τοσο να σου τυχει....βεβαια εγω εχω ποσοστο 2 στα 8 που ειναι αρκετα μεγαλο...τεσπα....το θεμα ειναι οτι αν παραγγειλλεις απο νετ εκτος οτι τα βρισκεις φθηνοτερα,βρισκεις και τα χρωματα που θελεις,δυστυχωσ στην αθηνα παιρνεις οτι βρισκεις και αμα προλαβεις...δε θελω να θυμαμαι ποσουσ μηνες εψαχνε ενας φιλος για το ρ0-χι8 σε κοκκινο...κι εγω περιμενα 2 μηνες και βαλε για να μου φερουν την μερσεντεσ εβο...ημαρτον!!!δυστυχωσ η ελλαδα ειναι πισω στον τομεα μοντελισμου,οποιοσ ταξιδεψει αμερικη η αγγλια θα παθει πλακα....
-
Μετά από καιρό παρήγγειλα σήμερα:
Maser MC12, F430, 911 997 (ευλογητός ο θεός με την 997 σειρά ), M3 e46, Ferr 612, AA Xsara WRC loeb 2003, Toyota Le Mans GT1 1998, Celica GTS 2000 και μια M3 GTR e46 ALMS για την κοπελιά καθώς και ένα Subie WRC Acropolis 2004 για ένα φίλο.
Αυτά.
-
χριστάρα. Το καπώ ανοίγει χωρίς κουμπί (έχω την φτυστή 645), αλλά και ομολογουμένως δύσκολα... δοκίμασε με ένα μυτερό αλλά μη κοφτερό μέσο. Π.χ. οδοντογλυφίδα που δεν γρατσουνάει, ούτε χαλάει το λακέ.
Την ήθελα την Μ6, αλλά όχι και 70 ευρά. Άλλωστε είναι σπέσιαλ έκδοση, ελπίζω και σε απλούστερες εκδόσεις.
Από προβληματικές παραγγελίες Μοντελίσιμο
-Στη Ζ8 ξεκολλημένος καθρέφτης, αλλά κόλλησε επακριβώς
-Στην 645 λείπει το αυτοκόλλητο των οργάνων (!!!)
-Στο σουμπαρού wrc λείπει ένας υαλοκαθαριστήρας. είναι τέλεια σπασμένος. Τόσο που νόμιζα είχε μόνο έναν και2-3 μοντελάκια έχουν κάπως στραβά calipers στα φρένα, αλλά σε αυτό φταίει η εταιρία που τα κατασκευάζει.
Από Αμερική, που παρήγγειλα μέσω 3ου, πήρα μια κούνταχ με 1 λειψό καθρέφτη και σπασμένη πίσω την φτερούγα και το πιο κακό από όλα, την 935 της εξότο με πίσω ραγισμένο ολοκληρωτικά το πίσω τζάμι
USA orders never again..
-
φιλε μου το καπω στην Μ6 ανοιγει με κουμπι κατω απ τον προφυλακτηρα....
-
σαφώς...
ΓΚΡΡΡ ...
Το πορτ μπαγκάζ εννοούσα...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές