-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Φιλε μου το μοντέλο απο πάνω ειναι ένα απο τα άγια δισκοποτηρα στο χώρο των 1/18.Εβγαινε επισημα σαν σετ απο την exoto με την 935(με το ιδιο φυσικά livery)αν και αρκετοι ιδιωτες τα πουλούσαν 'σπαστά'.Αυτό το σετ αλλα κι εκεινο των Sauber c9(αυτοκινητο και σασι)στοιχιζαν γύρω στα 350-400 ευρώ έκαστο το 2005-2006.Σήμερα....
edit:Μια μικρη διορθωση,τα μπέρδεψα λιγο(έχουν περάσει και χρόνια ).H 935 jager έβγαινε μόνο σε σέτ με την 934.Η 934 jager κυκλοφόρησε λιγο αργότερα και σαν μεμονωμένο κομμάτι(ακόμα κι έτσι βέβαια η τιμη της παραμένει υψηλή).
Το διόρθωσες στο τέλος . Η 935 Jӓgermeister της exoto πουλιόταν μόνο ως σετ δώρου μαζί με την αντίστοιχη 934. Η 935 ήταν #52 και η 934 #25. Η 934 πουλιόταν και ξεχωριστά με το #24. Μπορείς να βρεις και μεμονωμένα κάποια από το σετ δώρου, αλλά ειδικά για την 935 οι τιμές είναι εξωπραγματικές, ευτυχώς υπάρχει η truescale models!
To 934 της exoto, όμως είναι εκπληκτικό κομμάτι.
Το δικό μου (προερχόμενο από το σετ δώρου)
Φοβερο μοντελο, αν και δεν συλλεγω αγωνιστικα, ορισμενα κομματια θα με κανουν να αρχισω
-
-
Νέα αγορά από το μαγαζάκι της Audi στην Έκθεση της Γενεύης
2013 Audi RS7 Sportback
Color: Nardo Gray
Manufacturer: iScale
Art. Nr.: 5011317023
-
Και μια οικογενειακή φωτογραφία. RS2, RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, TTRS.
-
-
-
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Έχεις Πολυ ωραια συλλογη γενικοτερα....!Σε ευχαριστώ φίλε vaggouras...δυστυχώς δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να είμαι περίφανος ειδικά σε αυτά διότι πέρα από τα φράγκα δεν έχω βάλει καθόλου τέχνη! Σε αντίθεση με πριν 20-25 χρόνια που έπαιρνα τα φτηνά μοντέλα και τους άλλαζα τα φώτα...
'70ies! (928 & 308, Autoart & Kyosho)
Porsche 930 (η ασημένια είναι η 3.0 και η μαύρη η 3.3 AutoArt)
Ελπίζω να μη σας κούρασα...
-
-
Έχω μετανιώσει όσο δεν παει που έδιωξα την M3 μου (ιδια με την πάνω ήταν) αλλα που θα πάει θα πάρω άλλη κάποια στιγμη
Εν τω μεταξύ, είδα οτι υπάρχει και Ε46 Ci (οχι Μ3) απο την kyosho, αλλα ειναι πολύ σπάνια... Όποιος πάρει κατι το μάτι του, παρακαλω πολύ να με ενημερώσει!!! Δινω ενα νεφρό και το δεξί ματι για να την πάρω (φυσικά θα πάει σε ειδικό για να γίνει ακριβώς όπως η δικιά μου)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχω μετανιώσει όσο δεν παει που έδιωξα την M3 μου (ιδια με την πάνω ήταν) αλλα που θα πάει θα πάρω άλλη κάποια στιγμηΕν τω μεταξύ, είδα οτι υπάρχει και Ε46 Ci (οχι Μ3) απο την kyosho, αλλα ειναι πολύ σπάνια... Όποιος πάρει κατι το μάτι του, παρακαλω πολύ να με ενημερώσει!!! Δινω ενα νεφρό και το δεξί ματι για να την πάρω (φυσικά θα πάει σε ειδικό για να γίνει ακριβώς όπως η δικιά μου)
Άντε Θάνο καλορίζικη!!!
http://www.ebay.it/itm/1-18-BMW-318-Ci- ... 4ac254f997 -
Φιλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχω μετανιώσει όσο δεν παει που έδιωξα την M3 μου (ιδια με την πάνω ήταν) αλλα που θα πάει θα πάρω άλλη κάποια στιγμηΕν τω μεταξύ, είδα οτι υπάρχει και Ε46 Ci (οχι Μ3) απο την kyosho, αλλα ειναι πολύ σπάνια... Όποιος πάρει κατι το μάτι του, παρακαλω πολύ να με ενημερώσει!!! Δινω ενα νεφρό και το δεξί ματι για να την πάρω (φυσικά θα πάει σε ειδικό για να γίνει ακριβώς όπως η δικιά μου)
Επειδή ακριβώς ενδιαφέρομαι να κάνω το ίδιο, ποιός είναι ο ειδικός;
-
Είναι ο πατέρας ενος φίλου μου, φτιάνχει απο το μηδεν μοντελάκια (στρατιωτακια για strategy κτλ) και ηδη μου εχει φτιαξει μια Ε46 αλλα σε 1/43.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είναι ο πατέρας ενος φίλου μου, φτιάνχει απο το μηδεν μοντελάκια (στρατιωτακια για strategy κτλ) και ηδη μου εχει φτιαξει μια Ε46 αλλα σε 1/43.Το κάνει μόνο για φίλους δηλαδή;
-
δεν νομιζω, πες μου τι θες και αυριο θα τον ρωτησω!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
δεν νομιζω, πες μου τι θες και αυριο θα τον ρωτησω!Ενδιαφέρομαι για μετατροπή ενός κανονικού Ε46 σε ακριβώς ίδιο με το δικό μου (σε κλίμακα 1/43)
Επίσης, μπορώ να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφία σου από το flickr ως εξώφυλλο στο facebook;
-
Φυσικά! Τιμή μου! Σε ευχαριστώ!
Η μετατροπή τι αφορά; Χρώμα και κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Φυσικά! Τιμή μου! Σε ευχαριστώ!Η μετατροπή τι αφορά; Χρώμα και κάτι άλλο;
Σου στέλνω pm.
-
Mayday! Σήμερα στο πασπάτεμα που έκανα στα μοντέλα μου, μου έμεινε στο χέρι ο κάτω αριστερός (κάτω δεξής όπως βλέπετε) προβολέας από το παραπάνω μοντέλο. Με τι να το κολλήσω χωρις να φαίνεται η κόλλα;
-
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές