-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εγώ και ο Hellenic tifosi δεν θα μιλήσουμε αν δεν ακούσουμε πρώτα το σχόλιο του Vasilaki
Δεν το έπιασα τι προσπαθείς να πεις αλλά θα κάνω κάποιο σχόλιο.
Αν η Ferrari F2004M είναι γρήγορη να νικήσει μέσα στους 4 πρώτους αγώνες και ειδικά στον Άγιο Μαρίνο τότε με την F2005 θα τα πάρουν όλα.Και απότι φαίνεται είναι αρκετά γρήγορη σε σχέση με τη νέα McLaren.
Αλλά δεν γνωρίζω η McLaren έχει ρυθμιστεί ακόμη ή αν θα φέρουν νέο αεροδυναμικό πακέτο κτλ, πάντως θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά να εξελιχθούν καθόλη τη χρονιά και εννοείται να είναι αξιόπιστη. -
Η Mclaren δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από το νέο μονοθέσιο, παρά τις αντίξοες συνθήκες των δοκιμών. Την πρώτη βδομάδα κάλυψε πάνω από 1100km δοκιμών με ένα κινητήρα, αλλά οι ουσιαστικές δοκιμές ξεκινούν τις προσεχείς ημέρες στη Βαλένθια.
Σήμερα στη Βαρκελώνη ήταν μόνο Ferrari και Sauber με τον MS να δουλεύει κυρίως το απόγευμα με σετάκια των 10 γύρων. Στο τέλος κάθε σετ κατέβαινε στα πολύ χαμηλά 1:16 και δύο φορές μάλιστα ήταν στα 1:15.9. Ωστόσο αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να έμεινε και μια φορά από μηχανικό πρόβλημα(4/4 για τη Ferrari τις τελευταίες μέρες δοκιμών ).
O Massa έκανε 2 αποστάσεις αγώνα με τη Sauber με αξιοθαύμαστη αξιοπιστία και σταθερότητα στο γυρολόγιο, αλλά η ταχύτητα δε φαίνεται να υπάρχει, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι άλλωστε...
-
Παρακατω βρισκονται και οι χρονοι απο την Βαρκελωνη.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=23392 -
Σημερινοί χρόνοι από Βαρκελώνη (από f1-live.com)
Barcelona - 30/01/05
- Luca Badoer - Ferrari F2004 - 1'15'446 - 31 laps
- Michael Schumacher - Ferrari F2004 M - 1'15'973 - 68 laps
- Jacques Villeneuve - Sauber Petronas C24 - 1'18'108 - 79 laps
-
Σημερινοι χρονοι απο την τελευταια ημερα δοκιμων στο Montmelo.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=23396 -
Με προλαβες Ανδρεα...
-
Για ένα λεπτό (που λέει ο Βαρδής...)!!!!
-
Ριξτε μια ματια στο κομματι του Τακη (που βρισκεται παλι εκει που συνβαινουν ολα, στην Ισπανια) σχετικα με την επιλογη της Williams για το δευτερο αυτοκινητο της.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7207
Απιστευτο αλλα συνεπιβατης του στο αεροπορικο ταξιδι ηταν ο Heidfeld!!
Χαλια δουλεια ε Τακη; -
Α και κατι σημαντικο για τους σημερινους χρονους
Schumacher completed two long full-tank stints and dipped down into the 1m15s bracket late in the afternoon. Encouragingly for Bridgestone, his best time came towards the end of a long 15-lap run so it would appear that the Japanese manufacturer has once again come up with a tyre with excellent degradation characteristics.
ωχ αμαν...
-
Αν ήταν ο Pizzonia στο αεροπλάνο θα του έλεγε... 'τύχερος θα είσαι αν κάνει ο Frank καμιά βλακεία και σε επιλέξει'.
-
Κάθε μέρα το ίδιο κάνουν, άλλοτε με σετ των 10,12 ή 15 γύρων και καταλήγουν με τον καλύτερο χρόνο πάντα στο τέλος, με απόκλιση περίπου 3-4 δέκατα κάθε φορά. Άλλοτε δηλαδή 1:15.9 , 1:16.2 κλπ.
Πάντως και τα σετ των οδηγών με Michelin παρουσιάζουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, απλώς η Sauber είναι απελπιστικά αργή, κάτι που φανερά τους προβληματίζει.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ριξτε μια ματια στο κομματι του Τακη (που βρισκεται παλι εκει που συνβαινουν ολα, στην Ισπανια) σχετικα με την επιλογη της Williams για το δευτερο αυτοκινητο της.http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7207
Χαλια δουλεια ε Τακη;Ωραίο άρθρο. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσοι πολλοί οι παράγοντες που θα συντελέσουν στην τελική απόφαση. Τάκη περιμένουμε την υπόλοιπη κουβέντα!!!
-
Σχετικά με τα τις Ferrari -Bridgestone προς το παρόν κρατάω τη ψυχραιμία μου.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χαλια δουλεια ε Τακη;Αν αυτό δεν ήταν κατά οποιονδήποτε τρόπο προγραμματισμένο, μου λες σε παρακαλώ το e-mail του Τάκη, για να του πω να μου στείλει τους 6 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Λόττο!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Χαλια δουλεια ε Τακη;Αν αυτό δεν ήταν κατά οποιονδήποτε τρόπο προγραμματισμένο, μου λες σε παρακαλώ το e-mail του Τάκη, για να του πω να μου στείλει τους 6 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Λόττο!
Και για μένα το τζόκερ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και για μένα το τζόκερ!
Κι εμένα του Κίνο.
-
Juan Pablo Montoya (COL) McLaren Mercedes MP4/20 hits two McLaren mechanics at a practice pitstop. Formula One Testing, Barcelona, Spain 28 January 2005 -
Μου φαινεται πως ειναι τραγικοτατο του λαθος του Montoya...
Δε νοειται πιλοτος που εχει κανει απειρα pit-stops,τοσο σε αγωνες οσο και κατα τη διαρκεια χειμερινων δοκιμων,να κανει ενα τοσο τρανταχτο λαθος...Εδω περα κοντεψε να μπει με την ''μουρη'' στα BOX... -
Και ο Michael Schumacher το είχε κάνει σε free practice το 1999 (έχασε το φρανάρισμα και πέταξε τον μηχανικό με τον γρύλο). Επίσης ο Heidfeld στο περσυνό Αυστραλιανό GP, αλλά και άλλοι πολλοί.
Μην είσαι μηδενιστής. -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μην είσαι μηδενιστής.
Τι μηδενιστης και π@π@ριες μου λες...
Κοιταξε που βρισκεται η κιτρινη γραμμη,και μετα μου λες για μερικα εκατοστα που πηγε μπροστα ο Heidfeld περυσι στην Αυστραλια.
Χειμερινές δοκιμές 2005