-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία,Σε σενα δεν φέρνουν τα την ευτυχία τα λεφτά. Σε μένα την φέρνουν!!!!
-
Και σε μένα !!!
-
Οποιος δεν τα θελει μου τα δινει......
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Δεν ξέρω αν το παράκανες, αλλά κατά βάση έχεις δίκιο. Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία
Εννοείται!!!
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ήδη, αλλά επί του θέματος αυτό που έχω ακούσει είναι:
'Έχω υπάρξει δυστυχισμένος όταν ήμουν πλούσιος και όταν ήμουν φτωχός.... και προτιμώ το πρώτο'. (το σκότωσα, αλλά κάπως έτσι πάει)
-
[quote='Hakk']Ενώ εγώ που κέρδισα, με 1+1, 80 ολόκληρα λεπτά ( ) θα τα βάλω στη τσεπούλα μου και θα τα έχω για μια δύσκολη ανάγκη...quote]
Φίλε βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη. Μπορείς να μου δανείσεις μερικά χρήματα;
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
'Έχω υπάρξει δυστυχισμένος όταν ήμουν πλούσιος και όταν ήμουν φτωχός.... και προτιμώ το πρώτο'. (το σκότωσα, αλλά κάπως έτσι πάει)
Καλό!
Όπως και ' Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς', χωρις να μας λέει το ρητό, που κρύβεται αυτή η πλειοψηφία.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
- Το καλύτερο 106 ΜΑΧΙ της Ευρώπης για φουλ εμπλοκη στους Ελληνικος αγωνες, οπου αδικηθηκε. Αν εγω ημουν αρκετα κουλος γι'αυτο το αυτοκινητο, θα το εδινα σε καποιον πιο αξιόλογο. (βεβαια και ενα 306 MAXI θα ηταν..) .. Εννοειται οτι θα εκανα και κανενα ταξιδι για το Ιταλικο πρωταθλημα)
Θα είχες την δυνατότητα να τρέξεις ΟΠΟΥ θες στον κόσμο και θα διάλεγες την Ελλάδα;
Μα Γιώργο μου καπου γραφω για ταξιδια στην Ιταλία, για Radical και πιστες εξωτερικου, κλπ κλπ..
Λοθιπον.. σε κλείνω τώρα γιατι φευγω για Monza..
-
παιδια τα αυτοκινητα που θελω ειναι πολλα .
1 πορσε καγιενε τουρμπο για τις extreme αποδρασεις
1 Μ5 για οικογενεια
1 φεραρι enzo για το πουλ-μουρ και οχι μονο
1 μκ2 το γρηγοροτερο που υπαρχει το gt με τα διπλα φαναρια και ζαντικο αστερι ,για να ντριφταρω οπου λαχη
1 και ενα εβο φ-κιου 400 και φυσικα ενα γκαραζ τεθορακισμενο με πορτες απο ατσαλι για να φιλαω τα εργαλεια μου
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
παιδια τα αυτοκινητα που θελω ειναι πολλα .1 πορσε καγιενε τουρμπο για τις extreme αποδρασεις
1 Μ5 για οικογενεια
1 μκ2 το γρηγοροτερο που υπαρχει το gt με τα διπλα φαναρια και ζαντικο αστερι ,για να ντριφταρω οπου λαχη
1 και ενα εβο φ-κιου 400 και φυσικα ενα γκαραζ τεθορακισμενο με πορτες απο ατσαλι για να φιλαω τα εργαλεια μου
Καλά, Xsara WRC δεν θα έχεις; Αλλά ξέχασα, αυτή θα στην χαρίσουν
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
- Το καλύτερο 106 ΜΑΧΙ της Ευρώπης για φουλ εμπλοκη στους Ελληνικος αγωνες, οπου αδικηθηκε. Αν εγω ημουν αρκετα κουλος γι'αυτο το αυτοκινητο, θα το εδινα σε καποιον πιο αξιόλογο. (βεβαια και ενα 306 MAXI θα ηταν..) .. Εννοειται οτι θα εκανα και κανενα ταξιδι για το Ιταλικο πρωταθλημα)
Θα είχες την δυνατότητα να τρέξεις ΟΠΟΥ θες στον κόσμο και θα διάλεγες την Ελλάδα;
Μα Γιώργο μου καπου γραφω για ταξιδια στην Ιταλία, για Radical και πιστες εξωτερικου, κλπ κλπ..
Λοθιπον.. σε κλείνω τώρα γιατι φευγω για Monza..
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
1 Μ5 για οικογενεια
Δεν θέλει να παίρνει δουλειά στο σπίτι!!!
Είπαμε, το γραφείο του sebastien loeb είναι το Xsara WRC!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
1 Μ5 για οικογενεια
Δεν θέλει να παίρνει δουλειά στο σπίτι!!!
Είπαμε, το γραφείο του sebastien loeb είναι το Xsara WRC!!!ετσι ετσι πειτετα ρε παιδια δεν τα ανεφερα το ξαρα wrc γιατι το εχω ειδη στην κατοχη μου και ειναι αυτο που νικησα στο μοντε καρλο το 2004
10.000.000