-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επιτέλους βρέχει και τ'αυτοκίνητα είναι καθαράΌντως μια χαρά μου το έκανε το αμάξι
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Περί... κουκουλώματος
τι είδους κουκούλα είναι η καλύτερη (σε λογικά πλαίσια δεν μιλάω για μεταξωτές!)... μόλις έβαψα το αμαξάκι και από δω και πέρα θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός (τέρμα τα αυτόματα πλυντήρια κλπ). Είναι όλες αδιάβροχες? Από μέσα τι είδους επένδυση πρέπει να έχει? Είμαι σαν να πήρα καινούργιο αμάξι και έχω αγχωθείΑυτές με θερμοκόλληση και μόνο αυτές. Οι άλλες με ραφή δεν κρατάνε το νερό κι ας λένε ότι είναι αδιάβροχες. Ναι, είναι αδιάβροχο το πανί, όμως δεν μένει στεγνό το αυτοκίνητο (παθών ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περί... κουκουλώματος
τι είδους κουκούλα είναι η καλύτερη (σε λογικά πλαίσια δεν μιλάω για μεταξωτές!)... μόλις έβαψα το αμαξάκι και από δω και πέρα θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός (τέρμα τα αυτόματα πλυντήρια κλπ). Είναι όλες αδιάβροχες? Από μέσα τι είδους επένδυση πρέπει να έχει? Είμαι σαν να πήρα καινούργιο αμάξι και έχω αγχωθείΑυτές με θερμοκόλληση και μόνο αυτές. Οι άλλες με ραφή δεν κρατάνε το νερό κι ας λένε ότι είναι αδιάβροχες. Ναι, είναι αδιάβροχο το πανί, όμως δεν μένει στεγνό το αυτοκίνητο (παθών ).
Μια από τα ίδια, το νερό περνά από τις ραφές οπότε το τουτού γίνεται χάλια.
'993cc' να φροντίζεις να είναι καθαρό το αυτοκίνητο πριν το σκεπάσεις για να μη κάνει γραμμές το χρώμα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εγώ το πήγα για πλύσιμο τελευταία φορά κάπου μετά τα Χριστούγεννα... Καθαρίζω τα τζάμια και τα φανάρια όμως.ακριβως το ιδιο τζαμια , φαναρια λαμπουν
-
Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος οικολόγος. Και γι'αυτό, δεν ξεριζώνω τη μικρή πορτοκαλιά που φύτρωσε πίσω από το κάθισμα του οδηγού, σε μια χούφτα χώμα που μαζεύτηκε με τον καιρό. Χαίρομαι όταν βλέπω τα ζουζούνια να σκαρφαλώνουν πάνω της. Σχηματίζουν, εκατομμύρια, μια λεπτή πολύχρωμη γραμμή, το ένα πίσω απ' το άλλο, καθώς περιεργάζονται περίεργα τα μικρά φύλλα που μόλις έχουν πεταχτεί από το λεπτό φιδίσιο της κορμό. Και μετά, κουρασμένα από την εξαντλητική προσπάθεια της αναρρίχησης, χορταίνουν την πείνα τους στα πεταμένα χαρτιά από τα σουβλάκια που μήνες τώρα κυματίζουν από τον αέρα στα πίσω καθίσματα, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, σα βότσαλα στην παραλία. Με τι καρδιά να το καθαρίσω...;
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος οικολόγος. Και γι'αυτό, δεν ξεριζώνω τη μικρή πορτοκαλιά που φύτρωσε πίσω από το κάθισμα του οδηγού, σε μια χούφτα χώμα που μαζεύτηκε με τον καιρό. Χαίρομαι όταν βλέπω τα ζουζούνια να σκαρφαλώνουν πάνω της. Σχηματίζουν, εκατομμύρια, μια λεπτή πολύχρωμη γραμμή, το ένα πίσω απ' το άλλο, καθώς περιεργάζονται περίεργα τα μικρά φύλλα που μόλις έχουν πεταχτεί από το λεπτό φιδίσιο της κορμό. Και μετά, κουρασμένα από την εξαντλητική προσπάθεια της αναρρίχησης, χορταίνουν την πείνα τους στα πεταμένα χαρτιά από τα σουβλάκια που μήνες τώρα κυματίζουν από τον αέρα στα πίσω καθίσματα, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, σα βότσαλα στην παραλία. Με τι καρδιά να το καθαρίσω...;οντως με τι καρδια θα πας να καταστεψει εναν car garden ?
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος οικολόγος. Και γι'αυτό, δεν ξεριζώνω τη μικρή πορτοκαλιά που φύτρωσε πίσω από το κάθισμα του οδηγού, σε μια χούφτα χώμα που μαζεύτηκε με τον καιρό. Χαίρομαι όταν βλέπω τα ζουζούνια να σκαρφαλώνουν πάνω της. Σχηματίζουν, εκατομμύρια, μια λεπτή πολύχρωμη γραμμή, το ένα πίσω απ' το άλλο, καθώς περιεργάζονται περίεργα τα μικρά φύλλα που μόλις έχουν πεταχτεί από το λεπτό φιδίσιο της κορμό. Και μετά, κουρασμένα από την εξαντλητική προσπάθεια της αναρρίχησης, χορταίνουν την πείνα τους στα πεταμένα χαρτιά από τα σουβλάκια που μήνες τώρα κυματίζουν από τον αέρα στα πίσω καθίσματα, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, σα βότσαλα στην παραλία. Με τι καρδιά να το καθαρίσω...;Για τι αυτοκίνητο μιλάμε...;
Μαλλον παλιό για να έχεις «κήπο», right?
-
Στην παγκοσμια συγκεντρωση 2CV που ειχε γινει στον Όλυμπο ειχε ερθει ενας τύπος που ειχε κληματαρια στο 2CV του
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην παγκοσμια συγκεντρωση 2CV που ειχε γινει στον Όλυμπο ειχε ερθει ενας τύπος που ειχε κληματαρια στο 2CV τουΜε πρόλαβε
-
Ωραία μέρα σήμερα για να... πλυθεί το αυτοκίνητο μόνο του!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωραία μέρα σήμερα για να... πλυθεί το αυτοκίνητο μόνο του!Χε χε συμφωνώ...ευτύχως δεν το έπλυνα χτες (δεν πρόλαβα)...σε καλό μου βγήκε!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωραία μέρα σήμερα για να... πλυθεί το αυτοκίνητο μόνο του!'Ριχνει;'
Εδω κατω στο νησι παντως εχει συννεφιά αλλα οχι βροχη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χε χε συμφωνώ...ευτύχως δεν το έπλυνα χτες (δεν πρόλαβα)...σε καλό μου βγήκε!
Εγω ομως προλαβα και επλυνα τρια αυτοκινητα και τωρα κλαιω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην ριξει κανα χαλαζι ομως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
..και εγώ συμφωνώ!
Δεν το έχω πλύνει το τελευταίο δίμηνο ,και τελικά δικαιώθηκα!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
..και εγώ συμφωνώ!
Δεν το έχω πλύνει το τελευταίο δίμηνο ,και τελικά δικαιώθηκα!
Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια πάλι
-
Εδώ είμαστε 3 αδέρφια που μοιραζόμαστε (προς το παρόν) ένα αυτοκίνητο...
...οπότε η διάθεση είναι 'δε βαριέσαι, θα το πλύνει ο άλλος μωρε...'
-
Εγω ημουνα απο τοςυ πιο τυχερους σημερα. Εβλεπα ολη μερα τη συννεφια και ημουνα σιγουρος οτι θα βρεξει αλλα ηθελα να το πλυνω γιατι δε θα μου ξανδινοταν η ευκαιρια αυτες τις μερες(εννοειται μετα θα το κουκουλωνα)! Ετσι το επλυνα πολυ γρηγορα αλλα και πολυ καλα, το σκουπισα, φροντισα κατι γραντζουνιουλες, περασα τα πλαστικα με συντηρητικο ενω εβλεπα απο πανω μου τα βαρια συννεφα και μολις το καλυπτω με την κουκουλα πριν τη δεσω αρχιζει να βρεχει! Η χαρα μου ηταν μεγαλη που προλαβα και τελειωσα ολες τις δουλειες μου πριν βρεξει! Μεσα στη βροχη επλυνα ομως και την κουκουλα γιατι ειχε κουτσιλιες κτλ. Θα εχει βεβαια τωρα λερωθει απο τη βροχη αλλα δε θα ειναι πολυ βρωμικη. Οσο εβρεχε ομως χοροπηδαγα απο τη χαρα μου γελωντας και ελεγα ριξε κι αλλο!
-
Σκέψου να τρύπησε η κουκούλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέψου να τρύπησε η κουκούλα...Κακία....
Σε λίγο θα πεις πως θα μπουν και γατιά στη μηχανή και σφήκες να κάνουν τη φωλιά τους στους αεραγωγούς (αυτό είναι λίγο τρομακτικό σενάριο...)!Εγώ το είχα πλύνει πριν από 2 βδομάδες και ήταν γενικά καθαρό, αλλά τώρα με τη βροχή έφυγε και η λίγη συσσωρευμένη σκόνη! Τέλεια!
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???