-
κι εγώ επειδή οδηγώ εγώ ένα αυτοκίνητο της δουλειάς μου και δεν έχω ακόμα προσωπικό δεν το πλύνω ποτέ είναι μαύρο στα χαρτιά και άμα το δεις είναι κάτασπρο Μόνο τα καλοκαίρια το πλένω
-
το κλιο ειναι πεντακαθαρο...
-
...και το punto παντα στην πενα...
Μου το ματιαζουνε και μετα λενε για τα Ιταλικα... -
Αύριο που έχουμε απεργία θα πλύνω...αυτό σημαίνει ότι για 5 λεπτά περίπου το αυτοκίνητο θα είναι καθαρό. Μετά ως κλασσικό μαύρο 'σκονομαγνήτης' θα λερωθεί...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το κλιο ειναι πεντακαθαρο...Επιβεβαιώνω, άστραφτε το άτιμο.
-
Το cz3 μου ειναι παντα καθαρο μεσα, απο εξω βρωμικο το πολυ για 2 εβδομαδες οπου πλενεται και καθε 6μηνο κερωνεται!
-
Ειναι σχετικα βρομικο εξω,αλλα καθαρο απο μεσα! Μυριζει και ομορφα!
-
Οδηγώ ένα σχετικά βρώμικο ποδήλατο. Μπορώ να ψηφίσω?
Καλα θα ψηφίσω μάλλον βρώμικο. -
Και το δικό μου είναι σχετικά καθαρό πάντα.
-
Στην άδεια λέει λευκό, μα εγώ σαν γάτος έχω το μπεζ του cc
-
Παλια (προ πενταμηνου που το αγορασα) ητανε μαυρο. Τωρα ειναι κατι αδιευκρινιστο
Ευτυχως ερχονται κατι αργιες και αδειες οποτε κατι θα κανουμε για την περίπτωσή του..... -
Στην Ελλαδα τα επλενα αναλογα με την περισταση ηταν και πολλα τοτε..... Τωρα στα Εμιρατα το κοστος για πλυσιμο μεσα εξω με μηχανημα που δεν εχει βουρτσες αλλα με πιεση μονο ειναι 5 ευρω και το πλενω καθε βδομαδα.... Εαν θελω με το χερι τοτε κοστιζει 7 ευρω και το συκωνουν στο γρυλο και το κανουν με πιεστικο απο κατω και την μηχανη..... αυτο το κανω καθε μηνα Τελικα ενας δυσμοιρος απο τη γειτωνια μου πρωτεινε να το πλενει μερα παρα μερα κατα τη διαρκεια της νυχτας για 20 ευρω το μηνα..... το δεχτηκα για να συμπληρωσει τον μισθο του που ειναι αθλιος.... εχει βρει αλλα 4 τετοια αυτοκινητα και διπλασιαζει περιπου το εισοδημα του.... το δικο μου βλεπεις ειναι και σκουρο χρωμα (γκρι μεταλλικο ) και ετσι φαινεται αμεσως εδω η σκονη.....
-
η αλφα μου δεν μπορω να πω οτι πλενεται και πολυ συχνα αλλα ειναι ασημι και δεν φαινεται...αλλα εσωτερικα το πολυ ανα 2 εβδομαδες βαζω σκουπα
-
Πρακτικά μέχρι σήμερα το ΙΜΑ μου έχει πλυθεί 3 φορές σε 10 μήνες. Μία φορά από εμένα και δύο από τα συνεργεία... (καθρέπτης και προφυλακτήρας περισσότερα στο HONDA CIVIC 2005 topic)
-
Το αμαξι σημερα μου μιλησε και μου ειπε οτι θελει καθαρησμα. ΄ληθεια σας λεω.
Ανακαλυψα στον αριστερο καθρευτη ενα ιστό αραχνης. -
Κι εμένα αυτή τη στιγμή είναι μπλε με λευκό πουά
Ευελπιστώ να βρώ χρόνο να το πλύνω σήμερα/αύριο -
Γύρισα σπίτι 3 παρά 10. 3 κ 15 κατέβηκα κι έπλυνα το αμάξι. Στις 6 ξανακατέβηκα και το ξανα έπλυνα καθότι εν τω μεταξύ είχε βρέξει.
-
Όποτε πλένω τα δικά μου βρέχει. Γιαυτό παραμένουν μόνιμα μέσα στη σκόνη
Καλύτερα απωθεί και τα κλεφτρόνια. -
Απ το 2003 το Megane μου έχει πλυθεί 4 φορές. Δε κάνω πλάκα.
Αν προσπαθήσει κανείς να το γρατσουνίσει δε νομίζω οτι θα μπορέσει να φτάσει το χρώμα... :Ρ
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απ το 2003 το Megane μου έχει πλυθεί 4 φορές. Δε κάνω πλάκα.Αν προσπαθήσει κανείς να το γρατσουνίσει δε νομίζω οτι θα μπορέσει να φτάσει το χρώμα... :Ρ
Σε καθε σερβις στο πλενουν στην αντιπροσωπεια?
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???